חלק מהדיון נעלם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ודווקא היו לי שם דברי חוכמה. אחרי כמה משחקים עם המאמן החדש התברר שטורס היה צריך את איבאגאסה. כרגע אטלטי מחפשת קשר ימני ויש נכונות להביא שחקן זר לעמדה הזאת. אז אם בניון יותר טוב מלוצ'ו גונסאלס שמשחק בבוקה ובנבחרת ארחנטיאינה, ברוך הבא. :aaarse:
היום וואן מפרסם שגורם בכיר בליברפול מצהיר שהם הולכים על בניון כבר בינואר. אמנם כבר היו בעבר שמועות על הקשר בניון-ליברפול אבל אני עדיין באופן אישי לא ממהר לברך על המוגמר. אצלנו בתקשורת הישראלית גם אם מביא הכדורים אומר מחמאות על כדורגלן ישראלי פתאום הוא "בכיר בליברפול". בכתבה אמרו שעוד שתי קבוצות מעוניינות בבניון מהפרמיירליג.
לדעתי ליברפול רק ירוויחו מבניון. בניון הוא בדיוק סוג השחקן שחסר כרגע בסגל של בניטז(לליברפול יש פליימיקר ?) השאלה היא האם סנטנדר תסכים למכור אותו במחיר סביר. יש גבול... נדמה לי שהם דורשים עליו מינימום-10 מיליון לירות שטרלינג ,הוא באמת שווה את הסכום ה זה? O-P אם כבר ליברפול...יש כמה שמועות שמיסטה מולנסיה צפוי לחתום שם כבר בינואר / ועכשיו שאני חושב על זה אז זה לא כ"כ אוף טופיק, בניטז צריך עוד שחקן התקפי? אם וכאשר מיסטה יעזוב את ולנסיה לליברפול... סיסה,בארוש,לואיס גרסיה,(מיסטה,בניון?) נראה לי שאם בניטז יצתרך לבחור,אז רוב הסיכויים שהוא ילך על החלוץ שנתן לו- 19 שערי ליגה בשנה שעברה. מסתמן שה"קרב" יהיה בין מיסטה לבניון ושוב,זה רק השערות וספקולציות
תפסיקו לדבר שטויות. אם בניון יעבור לליברפול סימן שהמחמאות שקיבל בניטז לא היו מוצדקות. סנטאנדר זה המקסימום בשבילו. אם הוא רוצה אנגליה...מקסימום ווסט ברומיץ' לא יותר...
אני גפ לא חושב שבניון יכול להיות בקבוצה גדולה אבל ווסט ברומיץ' זה לא המקום האידאלי בשבילו.. הסיטי-ליברפול (כשבאמצע טוטנהאם הוילה סיינטס פומפיי וכו') זה המקום בשבילו בליגה האנגלית.. לא ווסט ברום ולא נוריץ'.. ובטח של פאלאס
ליברפול ? טוטנהאם?...נו באמת.. תשאל את אוהדי התרנגולים אם הם היו רוצים לראות אותו אצלם?... אני לא חושב...
מצד שני התרנגולים נראים לי היחידים שיכולים להרשות לעצמם לפשל שוב בקניה כמו שהם עושים כבר מספר שנים בהצטיינות. בניון מתאים לרמה של טוטנהם... כמו שאמרתי... אתלטיקו מדריד גג. אני מאחל לו הכי בהצלחה שבעולם אבל אני אל רואה את זה קורה. ארתור, פסימי.
אני חושב שבניון מתאים לאחת מהקבוצות הבאות: ליברפול , פנאתינייקוס , אולימפיאקוס , אתלטיקו מדריד ,פורטו (שמלבד דייגו אין להם שום שחקן עם יכולת טכנית גבוהה...) , סביליה ,מיורקה, מאלגה ואולי גם פארמה ההרוסה ..... http://wmh.walla.co.il/archive/83273-5.Xxx
ליוון הוא בטוח לא יעבור. זה ירידה ברמה מבחינתו. לליגה האיטלקית הוא לא מתאים לדעתי. הוא צריך קבוצה שתתן לו חופש יצירתי ולא תגביל אותו בפעולות הגנה. ראינו מה קורה בנבחרת שלא נותנים לו לעשות הגנה ונותנים לו להראות מה הוא יודע בהתקפה בלי שום מגבלות. מכאן שהאופציה היחידה שתיהיה טובה לבניון לדעתי היא או קבוצה בליגה הספרדית יותר טובה מסנטאנדר, קבוצה שלא נלחמת נגד הירידה ומשחקת יותר התקפי (אתלטיקו מדריד למשל), או קבוצה מהליגה האנגלית.
לבניון אסור לעבור ליגה הוא נמצא עכשיו בליגה אחת הטובות בעולם,ולדעתי שום דבר לא מתאים לו באיטליה כי זה פשוט קצת גדול עליו. הוא צריך להתחזק בשביל להגיע לליגה הזו. סביליה,ויאריאל,סארגוסה ובטיס אלה קבוצות אמצע טבלה שמתדברגות מדי פעם בצמרת הספרדית,ואלו הקבוצות שבניון צריך לשחק. ראסינג סנטאנדר זה כבר קטן עליו,הוא צריך לעבור ועוד העונה (בינואר) . כי איך שראסינג נראית היא הולכת לירוק הרבה דם בשביל להשאר בליגה.
נכון שסנטנדר נראית זוועה השנה ,ועושה רושם שאפילו 100 ליטר של דם לא ישאיר אותם בליגה אבל אתם שוכחים שבקבוצה הזאת משחקים שחקנים לא פחות טובים מבניון. למשל:חאבי גררו,מריו רגריו מנבחרת אורגוואי... מה הם יגידו? סנטנדר זה לא כזה חור כמו שעושים ממנה ,קבוצה עם תקציב של 18 מיליון אירו,אם אני לא טועה לפארמה ,קבוצת צמרת מהליגה האטלקית יש תקציב נמוך מזה... אז קצת פרופורציות. בניון צריך להתקדם, מגיע לו, הוא באמת כישרון גדול. אבל כרגע הוא עדיין לא הוכיח שיש לו מקום בהרכב של סרגוסה,ויריאל,אתלטיקו מדריד,סביליה... ושאר הקבוצות שציינתם. נראה בסוף השנה... אני מאמין שבמידה וראסינג תרד ליגה ,לא הרבה קבוצות אמצע טבלה\צמרת מהליגה הספרדית ירכשו אותו.
החוזה של בניון מסתיים עוד שנתיים. אני בטוח שסנטנדר רוצים למכור, אך אני לא רואה שהרבה קבוצות קופצות על ה"מציאה"...