יוסי בניון יישחק בעונה הבאה בווסטהאם יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Yaak#Berko, ‏16/3/04.

1. ozi Member

הגיעו ועוד יגיעו. אבל הדרך של רוסיה להיות מעצמת כדורגל עוד ארוכה. ויכול להיות שבסוף באמת זה יקרה.
    אבל אותנו מעניין האינטרס של בניון. בינתיים, כשהליגה עדיין לא כ"כ חזקה, למען האמת די בינונית, אפורה ומשעממת- אנחנו לא רוצים את בניון שם. עוד 4 שנים, כשהליגה תהיה ברמת של טורקיה או פורטוגל זה יהיה מצב שונה.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הליגה לדעתי כבר ברמה של טורקיה ופורטוגל, עובדה שצסק"א ניצחו בליסבון, למרות שברור שאין מה לבסס על זה.

גם אני לא רוצה שבניון יילך לרוסיה, סיכון גדול מדי, רק הגבתי על מה שנראה לי קודם כמו זלזלול בליגה המקומית.

אני ממש רוצה שבניון יילך לניוקאסל, שאני אוכל לראות אותו יותר מפעם בכמה חודשים כשסנטנדר פוגשת את ריאל או בארסה

3. ozi Member

ואני הגבתי למישהו שטען שבניון לא יכול לשחק בהרכב של צסק"א.
    רציתי לומר שהגזמתם קצת באיכות וברמה של הליגה הרוסית.
    ורק בשביל להבהיר שוב את הנקודה שלי- ברוסיה יש קבוצות חזקות מאוד, והשאר קבוצות בינוניות. בפורטוגל לדוגמא, קבוצה כמו בואבישטה יכולה להגיע רחוק בליגת האלופות, וקבוצה כמו פורטו יכולה לקחת את ליגת האלופות. אז עם כל הכבוד לרוסיה, ויש הרבה מאוד כבוד, היא עדיין לא פורטוגל.
    ואם כבר הזכרת את ניוקאסל- הם עדיין רואים את בניון כאופציה? כי מזמן לא שמעתי עליהם.. יותר שמועות לכיוון סוסיאדד..

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורטו יכלה לקחת את ליגת האלופות עם מוריניו.

עכשיו כשסייטארידיס מאנישה קושטיניה ודרליי בדינמו מוסקבה, אלניצ'יב בספרטק, קארלוס אלברטו בקורינתיאנס, דקו בבארסה, מוריניו פאולו פריירה וריקרדו קרבליו בצ'לסי. פורטו לא שווה יותר מהשמינית שהיא הגיעה אליה (וגם זה בזכות מוריניו)

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/05
  5. בית"רי מלידה Member

6 מליון יורו!

רונן קצב: יש סיכום לגבי מכירת יוסי בניון

סוכנו של השחקן מאשר: סנטאנדר הגיעה להבנות עם פ.ק. מוסקבה על העברת כוכב הנבחרת תמורת כ-6 מיליון יורו. הקשר לא מתלהב מקצועית מההצעה

יעקב זיו
    12/6/2005 8:00

ראסינג סנטאנדר ופ.ק. מוסקבה סיכמו על העברת יוסי בניון לרוסיה, לאחר שנשיא סנטאנדר מנואל הוארטה נפגש עם ראשי הקבוצה ממוסקבה וקיבל מהם, לפי פרסומים ברוסיה, הצעה של 6-5 מיליון יורו.

על התעניינותה של הקבוצה הרוסית בבניון פורסם לראשונה במעריב. סנטאנדר לא מסוגלת לעמוד בפני סכומי הכסף הגדולים שהציע המועדון הרוסי, והוארטה אמר: "לא קיבלתי אף הצעה רצינית על בניון מדפורטיבו לה קורוניה או מריאל סוסיאדד. היחידים שהציעו הם הרוסים".

אם בניון יעבור, הוא ישתף פעולה עם הארגנטיני הקטור ברקמונטה, בעבר חלוץ בוקה ג'וניורס שהיה מועמד למכבי חיפה. סוכנו של בניון, רונן קצב, אמר אתמול: "אני יכול לאשר רק ששתי הקבוצות הגיעו לסיכום". מוסקבה , המדורגת שלישית בליגה לאחר 11 מחזורים עם שני משחקים חסרים, צריכה עדיין לנהל מו"מ עם בניון, שלא מתלהב מקצועית מההצעה, ועד שלא ייסגר החוזה יוסי לא יעבור לרוסיה. לכן, עדיין קיים סיכוי שהעיסקה לא תתבצע, ובניון יעבור לקבוצה בספרד או באנגליה.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/945/272.html

6. shmulikwe Member

נראה לי בניון יתנקם בסנטאנדר על המחיר הגבוה שהם רוצים עליו וישחק עוד עונה שם ויגמור את החוזה ישתחרר משם בחינם.

7. TariboWest Member

אלוהים יישמור מה עובר להם בראש?!
    הדבר היחידי הטוב שיכול לצאת מהעניין הזה הוא אולי שידורים מהליגה הרוסית המתחזקת.

8. barakrom Member

דווקא ייה מעניין לראות שם את יוסי

9. robson Member

בניון לא התלהב מקצועית מההצעה אבל בהחלט התלהב מה"ירוקים" שהרוסים הניפו בפניו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

כמו שכבר טענתי בעבר ברגע שהקבוצה הרוסית מציעה כמעט פי שלוש שכר לבניון מאשר שאר ההצעות
    מאנגליה וספרד זה רק אנושי וטבעי שהוא יעבור לשם...

10. ozi Member

כמה עונות נשארו לבניון בחוזה עם סנטנדר? אם רק עוד אחת עדיף לו לשחק שם עוד עונה ובקיץ הבא לעבור בתור שחקן חופשי לדפורטיבו או ניוקאסל (אם הם יהיו עדיין מעוניינות בו).

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר אז עדיף לו לשחק שנה ברוסיה להרוויח המון ואחרי שנה אם עדיין הוא יהיה טוב
    אז ללכת לספרד או אנגליה
    למרות שהכי עדיף לו זה ללכת לשם עכשיו

12. שגיא Guest

לא עדיף לו בשום מקרה לעבוד לרוסיה. הוא יקפא שם למוות. לא רואה בזה שום התקדמות מקצועית. אם זו ההצעה הקונקרטית היחידה שיש לו, אני הייתי ממליץ לבניון כבר להישאר עוד עונה בספרד, עם סאנטנדר. מקווה בשבילו שיש לו עוד הצעה או שתיים מקבוצות קצת יותר נחשבות ביבשת, שמשחקות באחת מהליגות הבכירות באירופה.

13. robson Member

קודם כל נשארו לו עוד שני עונות בסנטנדר. להשאר שם תהיה מכת מוות מבחינתו עכשיו עם העזיבה הצפויה של רגיירו וחאבי גררו..
    בעונה הבאה חוץ מהעולות החדשות ראסינג היא מועמדת מספר אחת לרדת ליגה..

שוב פעם אסור לשכוח שיש עוד צד בעיניין חוץ מבניון והיא ראסינג עצמה..היא גם רוצה לקטוף דיבידנדים על הכישרון שהיא בעצמה טיפחה..
    וכמובן הכסף הגדול ...אני בניגוד לאחרים לא חושב שהליכה של בניון לרוסיה תהיה מכת מוות בשבילו אבל ללא ספק הימור רציני מאוד מבחינתו..

14. ozi Member

אם נשארו לו עוד 2 עונות בחוזה אז באמת לא משתלם לו להישאר שם. אבל לא בגלל העזיבה של הכוכבים האחרים, דווקא להפך- עזיבת הכוכבים תאפשר לו להתבלט עוד יותר בקבוצה הזאת.
    אבל כמו שזה ניראה כרגע- שום דבר לא יעצור את המעבר של בניון לרוסיה. לפני שבועיים כל יום פורסמו שמות של לפחות 3 קבוצות כל יום שמעוניינות בו. עכשיו (כניראה אחרי ששמעו את המחיר שלו) כבר לא שומעים מהם. כבר שבוע שמדברים רק על רוסיה. אני אהיה מאוד מופתע עם עוד שבוע-שבועיים לא ניראה את בניון משחק במדי פ.ק. מוסקבה..

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לו מה להתבלט יותר,הוא כוכב בראסינג...
    הוא רק יכול להרוס לעצמו שם,אין לו שום סיבה להישאר שם