תאמין לי שיש לו כבר מספיק כסף. בכלל, כסף לא אמור להיות מניע של שחקן אם הוא באמת מקצוען (לדעתי הוא כזה). לא ברור מה הוא מנסה לעשות.
כי בארץ לא מדברים על הליגה הרוסית, אבל צסק"א זה לא צחוק, זה מחזיקת גביע אופ"א, מאוד מאוד מכובד, אבל בכל זאת הייתי מעדיף לראות אותו בליגה שעכשיו נחשבת יותר ולא אחת שנראית השקעה טובה לעתיד. על קאבנאגי לא שמעת גם כי הוא לא עושה הרבה, בקושי כובש, הרכש הגדול בתולדות רוסיה הפך לבזבוז הכי גדול.
ברור שליגה ספרדית או אנגלית עדיפה אבל כבר אמרתי שהליגה הרוסית בדרכה להיות הליגה הרביעית באירופה מבחינת רמה וכסף. זה שכאן הליגה הזאת לא מתוקשרת זה לא אומר שהליגה שם לא טובה מה גם שבניון יוכל להרוויח הרבה אבל הרבה יותר כסף ברוסיה.. עוד הערה ברוסיה לא משחקים כדורגל ביונואר פברואר אלא נוסעים למחנות אימונים במקומות "חמים" כמו ישראל לדוגמא... חוץ מזה קאבנגי הוא עוד פלופ ארגנטינאי כמו רוב ה"כשרונות" העלובים שהמדינה הזאת מייצרת...
תפסיק בחייך... לברזילאים קל יותר מחוץ לארצם?..הם יותר חזקים נפשית?.. התשובה הברורה היא שרוב השחקנים הארגנטינאיים הם סופר אוברייטד..מאז בטיסטוטה לא גדל שם שחקן ברמה גבוהה באמת... כל הסביולות, הריקלמה וקבאנגי למינהם הם ליצנים..
בניון לא יעבור לרוסיה. אז מה אם יש שם כסף... גם אם הכדורגל הזה אמור להתפתח בעוד כמה שנים והליגה הרוסית תהיה טובה יותר אולי למה שהוא יעבור לשם? כרגע אמור להיות לבניון חשוב הקריירה שלו.. פחות כסף
נגיד יציעו לו 700\800 אלף יורו בקבוצה בספרד {ולא יציעו לו יותר..} ובצסק"א פי שניים..לאן תלך?.. מה גם שהליגה הרוסית היא לא הליגה הטורקית או הליגה בקטאר..
הוא לא אידיוט.. ברוסיה הוא יעלם אם הכסף שם לא הולך לעבוד מהר מאוד... ואם זה לא יקרה בניון יתרסק אתה חושב שהוא רוצה את זה? עדיף לו לעבור לאנגליה וגם ככה לקבל יותר חשיפה
ארגנטינאים ליצנים??? מה זה הזיבול שכל הזה?.???? סביולה דווקא הצליח לא רע בבארסה, אין לי מושג למה החליטו שהוא מאכזב וזרקו אותו. פשוט בארסה היתה קבוצה גרועה בתקופה שהוא שיחק בה, והוא גם סבל ממאמן דביל שתקע אותו בספסל. אם כל השינוי לטובה הזה שקרה בבארסה בשנתיים האחרונות היה קורה שנתיים לפני זה סביולה ואטו היו קורעים רשתות ביחד ובארסה היתה מצליחה עוד יותר ממה שהיא הצליחה השנה. לריקלמה היתה עונה גדולה בויאריאל, בעיה שלך שאתה לא רואה ליגה ספרדית. קרלוס טבז וקבנאגי שחקנים מצוינים שהרסו את עצמם בזה שנלכו לרוסיה. חוץ מזה ארגנטינה לקחה את טורניר הכדורגל באולימפיאדה והפסידה רק לברזיל בקופה אמריקה. ארגנטינה וברזיל מייצרות שחקנים מוכשרים בכמויות מטורפות, רק חבל שהארגנטינאים לא מצליחים כל כך בזמן האחרון
והסוכן של בניון הודיע שהוא לא יעבור לרוסיה. יש לו הצעות מספרד ומאנגליה, והוא ילך רק לאחת מהליגות האלו.
שיחזור למכבי חיפה הכי טוב :] לא סתם עכשיו ברצינות... לדעתי לבניון מתאים להישאר בספרד.. אולי לעבור לקבוצה כמו סביליה או בטיס. אבל אם לא הוא צריך לעבור לקבוצה כמו בולטון באנגליה.
הייתי מעדיף טורקית, לא חסר כסף גם שם, ולפחות חם. והשפה הרוסית קשה בטירוף ואני עוד אומר את זה כרוסי. בוא נדבר דוגרי, לבניון גם ככה יש מספיק כסף כדי לא ללכת ללשכת עבודה, קריירה כדורגל לא נמשכת לנצח, צריך להנות מזה כמה שיותר, אני בטוח שהוא יהנה יותר באנגליה מאשר ברוסיה (במידה וישחק קבוע כמובן)
לפי הפירסומים האחרונים, בניון בדרך לריאל סוסיאדד. אני לא מבין גדול בכדורגל ספרדי, אבל לא ניראה לי שזו התקדמות כ"כ גדולה מסנטנדר..