דרך אגב- אם בניון יעבור לצסק"א, לא תהיה לא פגרה כי הליגה הרוסית כבר במחזור ה-10. צסק"א מדורגת במקום ה-10..
הליגה הרוסית, אם כל הכסף שמורזם לה מהאלגוריכים בזמן האחרון עומדת להיות אחת מהליגות החזקות באירופה. אבל מה שדופק את השחקנים שם זה שאין פגרה בכלל כי בקיץ יש את הליגות ובחורף את אירופה...
קודם כל לא מדובר בצסק"א מוסקבה אלא ב פ.ק מוסקבה שהיא אחת הקטנות בעיר.. במוסקבה יש שלוש גדולות, ספרטק, צסק"א, ולוקומוטיב וכל השאר מגרדות את שאריות האוהדים בעיר... דבר שני סוכנו מכחיש חתימה או אפילו שיחות, סנטאנדר מבחינתה הייתה שמחה למכור לקבוצה הרוסית מכיוון שאני לא רואה אף קבוצה אחרת מציעה על בניון שש מיליון יורו כמו הרוסים...
אבל אם בניון לא ירצה לשחק שם- הוא לא ישחק שם. וזכור לי דווקא שהייתה התעניינות לפני כמה שבועות והוא אמר שהוא לא מעוניין לעבור לליגה הרוסית. ד"א- צסק"א זו לא מחזיקת גביע אופ"א הטרייה..?
אכן, עד שהוא באחת הליגות הטובות בעולם אם לא הטובה שבהם למה לו לעזוב? הייתי נשאר כבר בסאנטנדר, חוץ מזה שיהיה לו קר מדי שם והוא ירצה לעזוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
סעמק כמה כסף יש לרוסים האלה??? כולם שם אברמוביצ'ים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
רובסון, NRG אומרים פ.ק, אני ראיתי במקור שמדווח על שמועות בכדורגל הספרדי שמדובר בצסק"א. בינינו, כשהליגה האנגלית על הכף השניה, צסק"א או פ.ק זה אותו זבל עבור בניון. 600 מיליון פאונד בנו קבוצה טובה, תחשבו כמה כסף דרוש על מנת לבנות ליגה טובה.
כשאני מדבר על גדולות הכוונה שלי היא בקהל שמלווה את הקבוצות..לדינמו מבחינה מסורתית אין את הקהל הגדול התומך שיש לשאר שלושת הגדולות.. היום בליגה הרוסית כמעט כל קבוצה יכולה להרשות לעצמה שחקן בסדר גודל של בניון..תוך כמה שנים הליגה הזאת תהיה בין ארבע הטובות באירופה...
זה נראה לי לא כל כך רציני. אני בטוח שבניון ממש ממש לא יסכים לעבור לליגה הרוסית. אין לו מה לחפש בליגה הכל כך לא מעניינת ולא מתוקשרת הזאת לעומת הליגות הגדולות באמת שבהחלט יש לו מקום בכל ליגה שרק יבחר.
תגיד, אתה שמעת משהו על קאבנגי מאז שהוא עבר לשחק ברוסיה? אני לא. לדעתי זאת תהיה טעות מצידו לעבור לשחק ברוסיה.
שמעו,גם לי מעבר של בניון לרוסיה לא נשמע ריאלי במיוחד אבל ברוסיה בניון יוכל לעשות כסף טוב,יוכל להופיע במפעל אירופי,ורק מזג האוויר של ינואר-פברואר יוכל להבריח אותו משם.