אולי העונה סלטה לא הכי טובה אבל עונה הבאה אני די בטוח שסלטה תחזור להיות קבוצה שהיא לפחות ברמה מעל ראסינג כנ"ל גם לגבי ויאריאל.
חחח אהבתי אבל אברם? איזה אברם הוא "מקסימום ייסע בתור פרשן" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx אני חושב שבניון עדיין במצב של "מי שיסכים לקחת אותי אני אגיד לו תודה". עדיין הוא לא בעמדה של "הקבוצה הזו קנה עליי" גם אם זה באמת כך מבחינה מקצועית.
בניון, שמעו, עם כל הניסיון שלנו להוציא אותו שחקן כמה שיותר טוב, הוא עדין לא נמצא בטופ 100 האירופאי, לפיכך גם לא בטופ 25 הספרדי... בניון הוא עדין לא הכוכב הבלתי מעורר של סנטנדר, הוא לא יציב ובודיפו וחאבי גררו הם עדין שחקנים יותר דומיננטים ממנו בקבוצה. הוא עדיין לא בשל להרבה יותר מסנטנדר. יש לו עדין הרבה על מה לעבוד(בנוסף ליציבות שלו) אני משער שתוך 2-3 עונות הוא יצליח להשתלב בקבוצת מרכז טבלה עם הכיוון כלפי מעלה בספרד, קבוצה בסדר גודל של בטיס(אולי כתחליף לחואקין, מי יודעhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx) אבל אלא אם כן הוא יציג שיפור מאוד משמעותי בעונה וחצי הקרובה, לטופ האירופאי הוא לא יגיע
הוא הקשר שכבש הכי הרבה שערים בספרד אחרי ויסנטה, הוא לא ב25 הטובים בספרד? אם יש לך כוח, תעשה רשימה של השחקנים ההתקפיים הטובים בספרד (מובן מעליו שלא ניתן להשוות בינו לבין רוברטו קארלוס למשל) ותראה שהוא נכנס בכיף
בוא נגיד שיובה צודק בערך...הוא לא מתאים לריאל,בארסה והקבוצות האלה.. אלא למי שאמרנו כבר..ויאריאל וכאלה..
רשימת קשרים התקפיים הכי טובים בספרד: 1. איימאר 2. חואקין 3. זידאן 4. רונאלדיניו 5. פיגו 6. ואלרון 7. אוברמארס 8. ריקלמה 9. סולארי 10. ויסנטה 11. ויקטור 12. דנילסון 13. רופטה 14. דג'למיניה 15. מוסמפה 16. טיאגו מוטה 17. מוניטיס 18. לואיס אנריקה 19. יוסי בניון
ליברפול מעוניינת ביוסי בניון לעונה הבאה, מס' סקאוטים הגיעו לספרד כדי לצפות בבניון,ובין היתר ראו אותו כובש מול ריאל מדריד,כזכור ליברפול מדורגת רביעית בפריימר ליג ועשויה לשחק בליגת האלופות בעונה הבאה,ז'ראר הוייה לא אמור להמשיך בעונה הבאה ולמרות זאת בליברפול מתלהבים מבניון. כמו כן ישנם עוד קבוצות מספרד,אנגליה,ואיטליה שמעוניינות ביוסי.
רשמי: ליברפול במ"ומ רציני עם יוסי בניון. לפי הפירסומים - סאנטאנדר: "במידה וההצעה תהיה מעניינת נקבל אותה". גורם בחיר בליברפול: "הוא יהיה שחקן שלנו". תתארו את בניון ואואן (במידה וישאר בליברפול) ביחד............. אחחחחחחחח איזה תענוג.......... מה אתם אומרים על כך?
אני דווקא שמעתי שמוקדם לחגוג: סנטנדר רוצה עליו 6.5 מיליון פאונד וליברפול מתבצרת ולא מוכנה לעלות (בצדק?) מה- 3.5 מליון פאונד וזה הפרש ניכר. חוץ מזה, אתם באמת חושבים שזו האופציה הטובה ביותר לבניון? אנגליה? ועוד ליברפול של הויה? אני חושב שלא, ואת הסיבות כבר פירטו.
אנגליה סתם יהרסו אותו! אני מקווה שסאנטנדר לא יהיו מוכנים לכל מחיר שהאנגלים יציעו. מגיע לו להמשיך לשחק בספרד אבל מתאימה לו קבוצה קצת יותר גדולה כמו ויאריאל (אולי גם קצת יותר מדי) אני מחכה שאולי יעבור לאיטליה (זה יהיה מצחיק.) זה יעזור לו יותר מאנגליה. הרשימה ששל הקשרים לא נכונה! מאיפה הבאת אותה? לפי דעתי שחקן ששווה כל פאונד.
דווקא עם החלוצים המוצלחים של ליברפול והאין קישור קדמי שלה בניון יכלו לא רק להשתלב אלא גם לככב. אני חוזה שהוא יעבור לאנפילד, הויה יעזוב, והוא יתן עונה של משהו כמו 8 שערים ו-13 בישולים. שלא תגידו שאני לא מנסה לדייק..http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
בליברפול אומרים שאפשר לסגור את הפערים הכספיים בינם לסנטאנדר,כמו כן הם בטוחים שבניון ישחק אצלהם בעונה הבאה ללא קשר לזהות המאמן.. אם בניון ישחק באנפילד בעונה הבאה ולא יעלה על הציפיות,זו עשויה להיות בעיה שאפילו עשויה לגרום לעצירה בקריירה של השחקן.
דווקא לדעתי בניון יעשה בחוכמה אם יעבור לאנגליה, סה"כ בניון הוא לא שחקן מהיר במיוחד, והטכניקה שלו, למרות שהיא טובה, היא לא טובה מספיק כדי שהוא יתיחל עם דריבלים מרהיבים על הקו. באנגליה, שם יש יותר דגש על מסירות ארוכות בניון כן יכול לבוא לביטוי באופן יותר טובתכלס המסירה שלו באמת שלא רעה...וכמובן שיש את ה"מסורת" של הישראלים בליברפול(ונק' למחשבה, למרות ששיחקו בליברפול, רוזנטל ואבי כהן אף פעם לא מוזכרים בתור השחקנים הגדולים ביותר ששיחקו פה)