יוסי אבוקסיס פורש מכדורגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/6/07.

1. Andrea21 Member

הוא מכאיב יותר לשחקנים על המגרש הספורטאי האפס הזה.

לא ישכח שבדרבי הראשון העונה מכבי הוציאו כדור בחוצה כי אחד השחקנים נפצע ואבוקסיס?לא החזיר תכדור!אפס מאופס!

2. uriazu Member

מה בשביל ההצגות של הנמני האפס הזה? לא הגיע לכם שהוא יחזיר תכדור שיחקתם בונקר כמו אפסים, עזוב את זה שדרבי אחרון נמני הראה כמה שהוא אפס באמת ואת פרצופו האמיתי, איך הוא קילל את הרשקוביץ', מחלק כאפת חופשי ויוצא נקי, הוא אישיות הוא? חתיכת בן אדם עלוב הסמל שלכם. אפילו אבוקסיס לא כזה מלוכלך

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ההבדל הגדול הוא שנמני מניגוד לאבוקסיס אדם שונה לגמרי מזה שעל המגרש. הוא מגיע לבר מצוות שילדים מבקשים ממנו, תורם הרבה, עוזר לאוהדים באופן אישי.
    אבוקסיס? כלום ושום דבר.

4. Andrea21 Member

מה הקשר אבי נמני?
    הוא לא הנושא..

חוץ מזה,אדם ששר שירי שנאה למכבי וביתר לאחר זכייה בגביע(שלא נדבר איזה זכייה,חאווה על אשקלון),אדם שמשדל שחקנים של הקבוצה היריבה לתת את המשחק במתנה לקבוצתו(שלא נדבר שאז הוא שיחק בבית"ר ירושלים)לא נחשב מבחינתי לסמל,ובטח לא לספורטאי שראוי להערכה.

ואם כבר באבי נמני עסקינן,את אבי כל אוהדי מכבי מעריכים ואוהבים,בקרב אוהדי הפועל הדעות על אבוקסיס חלוקות,וזה בעצם אומר הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/07
  5. uriazu Member

הדעות חלוקות כי הוא שיחק בביתר, אבל זה לא הופך את התרומה שלו לפחות או יותר גדולה, בקשר לאותו משחק שאתה מדבר עליו אז רק שגם אתה היית פועל ככה אם היית רוצה לזכות באליפות והיית חייב ניצחון, אבוקסיס לא שילם כסף לאף אחד ואם יש לבוא לטענות למישהו זה לשחקני בית שאן כי לא אבוקסיס הוא זה שמכר את המשחק (הוא היה צריך לנצח איך הוא בדיוק מכר), אלה איתן טייב הבן זונה וחבריו.
    הבכי לא אתמול הוכיח מעבר לכל ספק שהאיש אוהד הפועל, העובדה שהוא נשאר כסקאוט למרות הכל רק מחזקת את זה, כי אני בטוח שיש קבוצות שהיו מציעות לו כספים כדי לשחק אבל בכל זאת העדיף להישאר.
    שלא כמו גרשון שהלך אחרי הכסף או שביט שפתח את הפה שידע שהוא לא יישאר עונה הבאה והתחיל ללכלך וזה אומר עליו הכל.

6. Andrea21 Member

לא הייתי פועל ככה,זאת דרך לא כשרה להשגת ניצחון,ומבחינתי ניצחון לא כשר הוא לא ניצחון,נקודה.

שחקן שלקח אליפות עם ביתר מהפועל בזמנו על ידי שידול השחקנים של בית שאן נחשב אצלך לסמל,פשוט לא יאומן.

קיצור,מספיק,הבן אדם הזה הוא ספורטאי ובן אדם קטן.

7. King Kenny Member

רק שתידע, שמעט מאוד אוהדים רואים באבוקסיס סמל, אני מאלה שלא רואים בו סמל. שחקן שהיה סמל בבית"ר לא יכול להיות סמל גם בהפועל, זה פשוט לא הולך ביחד.

8. Forever Green Member

עוד הפעם,
    אבוקסיס לא סמל.

הוא שחקן שנלחם תמיד זה נכון, אבל זה בכל קבוצה והוא לא סמל של אף קבוצה.
    שחקן שנחשב כמלך בבית"ר, דירבן את שחקני בית שאן לפתוח רגליים וכו'..
    שחקן שלאחר שנחשב כשחקן נשמה בבית"ר עבר להפועל ובזמן שהוא היה בהפועל הוא גם כמעט חתם במכבי ת"א לפני כמה עונות ובסוף לא הסתדר.

הוא דומה לעידן טל, "שרמוטה של קהל", מנסה בכוח שיתייחסו אליו כאל סמל.
    מנסה לקנות את הקהל בדיבורים והצגות..
    חושב שזה שהוא כל הזמן אומר הקהל ככה וככה ושר בחגיגות גביע נגד היריבות (שזה ממש לא משהו שאני מתנגד לו, אין שמחה גדולה משמחה לאיד, ובכדורגל אי אפשר לשים מחסומים ולהתנתק מהרגשות וגם בחגיגויות אליפות שלנו [חיפה] נהגנו להקניט את היריבות) הוא חושב שזה מה שיעשה אותו לסמל..

מעטים הסמלים שנשארו בכדורגל הישראלי, יש, אבל מעטים.
    לצערי כל שנה יותר ויותר אכזבות בדמות אריק בנאדו וגם דוידוביץ' שליכלך מאוד עם האמירות שלו בזמן האחרון.

"ארוכים הלילות מיום שעזבת-אייל ברקוביץ'"
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי זה אייל ברקוביץ'?

אבוקסיס בכה ובאותו זמן רוב שחקני ליגת העל-או לפחות הרגליים שלהם שמחו.

אבוקסיס היה שחקן מצויין,ברמה גבוהה בליגה שלנו והיה שחקן אהוב איפה שהוא שיחק מבחינת הקהל,אבל
    אי אפשר להתעלם מזה שהוא היה שחקן מלוכלך בטירוף.

10. ברברה Member

1. חד משמעית לא, הוא הצהיר שהוא מוכן להמשיך גם אם לא יקבל הרבה דקות, אני מאמין שהוא הסכים גם לרדת בשכר, כל הסיבות להשאיר אותו והתפקיד שנתנו לו קצת מזלזל הייתי אומר.

2. לדעתי לא, הוא לא היה צריך לפרוש. תמיד שנאתי את אבוקסיס ואת המשחק שלו אבל אין איזשהי ירידה דרסטית ברמה שלו לעומת השנים הקודמות שמחייבת אותו לפרוש.

3. הוא לא הצליח כי הוא לא מספיק טוב, הוא לא כשרוני, אין לו טכניקה, אין לו מהירות, יש לו כוח ויכולת מסירה ובעיטה שמספיקות לליגה ישראלית אבל ממש לא לאירופה.
    כל התיאורים האלה של אבוקסיס כ"אחד שחקנים הישראלים הגדולים" ממש לא משכנעים אותי, אני לא חושב שיש בו משהו שגורם לו להיות יותר מאשר עוד שחקן בליגה.
    לדעתי, היחס המיוחד אליו נובע מהיותו שונה (הוא מדבר הרבה ונלחם על המגרש אולי יותר מכל שחקן אחר שהיה פה), הוא שחקן לא שגרתי ובגלל זה התקשורת והאוהדים מתייחסים אליו ומעריכים אותו יותר מאשר שאר השחקנים ברמתו.
    בקיצור, מבחינת כישרון אבוקסיס מתאים לליגה לאומית אבל הלחימה שלו עושה אותו לשחקן ליגת על ממוצע ולא יותר מזה.

11. King Kenny Member

לסיכום, אבוקסיס הוא שחקן שקל מאוד לשנוא, אבל הוא גם שחקן שקל מאוד לאהוב.

12. ManUtd Fan Member

ברוך שפטרנו. אחד השחקנים השנואים עלי בכל העולם.

שחקן מלוכלך, מכסח כל הבא לרגל, ואחר-כך הוא אומר שאותו שחקן שכוסח עושה הצגות, כאשר אחרי שעושים עליו גליץ' קטן הוא יורד ל-15897 גילגולים. כשהוא בועט בעיטות חופשיות, תמיד נראה אותו גונב איזה מטר, בעוד שלקבוצה השנייה יש בעיטה חופשית, הוא לא עוזב את השחקן הבועט עד שהוא לא חוזר מטר אחורה. שחקן מגעיל.

גם אבא שלי, שאוהד בית"ר, לא סבל אותו בגלל הטענות למעלה. לגבי עניין הסמל או לא, חד משמעית, ממש לא סמל. כן הוא נותן את הנשמה על המגרש, כן הוא עושה הכל על מנת לנצח את המשחק לטובת קבוצתו, אבל שחקן שהיה סמל בבית"ר, ואז עבר ליריבה שנואה בדמותה של הפועל ת"א פשוט אי אפשר להגדיר אותו כסמל.

שורה תחתונה - לא אבידה גדולה לכדורגל הישראלי.

13. ירוק-בלב Member

גיא לוזון הוא בן אדם עמיץ וחכם וכל הכבוד לו!
    לאבוקסיס אין מקום ב-11 של הפועל...וכל משחק שהוא יישב על הספסל- הקהל ימרר ללוזון ת'חיים!
    הכי טוב לעבוד בצורה מיקצועית להכניס את אבוקסיס לצוות מיקצועי של הפועל בשביל שהקהל לא יכעס מדיי
    ולחתוך את זה כמו שצריך מהתחלה במקום כל הבאלגן הזה שזה היה יוצר באמצע העונה.

14. King Kenny Member

מה?????

תאמין לי שהקהל ימרר ללוזון את החיים יותר כשאבוקסיס בצוות המקצועי מאשר שאבוקסיס יהיה על הספסל.

15. Forever Green Member

מי זה אייל ברקוביץ' אה..
    אתה משקף את המצב העגום של חוסר תרבות הכדורגל והכבוד לסמלים ושחקנים גדולים בארץ.
    (ולא, אני לא מדבר על מה שכתבת לגבי אבוקסיס...)

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/07