אם גרמניה עושה תיקו היא כנראה בחוץ,כי נבחרת סרביה אמורה לנצח את אוסטרליה. התסריט היחידי שספרד תעלה בתיקו עם צ'ילה (שוב בהנחה שהם ינצחו מחר נבחרת של דייגים בתוצאה גבוהה יותרמ 1-0) זה רק במידה ושוויץ תנצח את צ'ילה (לא הייתי בונה על זה ממש). כול תוצאה אחרת מלבד ניצחון של אנגליה והיא בחוץ , אלא אם כן אנגליה תעשה תיקו רב שערים עם סלובניה וארה"ב תסיים בתיקו דל שערים-תסריט הזוי לחלוטין. ככה או ככה אנגליה,גרמניה וספרד לא תהיינה בשלב הבא כנראה אם לא ינצחו את כול המשחקים האחרונים בבית. מצד אחד יכול להיות לנו קטסטרופה בשלבים הגבוהים ללא הנבחרות האלה ומצד שני שלב הבתים הופך כרגע למותח לא פחות משלב שמינית הגמרץ
הניצחון של פרגוואי לא מבשר טובות לאיטליה. כעת גם אם ננצח את ניו זילנד, גורלנו לא נמצא רק בידינו. כדי לעלות מהמקום הראשון ואולי להיגמנע ממפגש עם אחת הפייברוטיות לפחות עד אחרי הרבע, אנו תלויים בתוצאה של פרגוואי מול ניו זילנד לעומת תוצאת המשחק מול סלובקיה. אני מאמין שנוציא 6 נקודות מלאות משני המשחקים הבאים, רק נקווה שזה יספיק למקום ראשון.
פרגוואי נבחרת מצויינת, בהילוך ראשון ואולי אפילו פחות מזה מצליחים לנצח את סלובקיה בתוצאה משכנעת של 2:0. הבטיחו עלייה? אגב שערים ממש יפים, נהנתי.
אחרי הנצחון הזה של פראגוואי לא רק כל נקודה גם כל שער ושער הופך לבעל משמעות. אז לזכרו של רוברטו רוסאטו או כמתנה לחתונתו של אנטוניו קאסאנו, פורצה ראגאצי! פורצה איטליה! ליפי מעלה בדיוק את אותו ההרכב שעלה במשחק הראשון רק משנה את המערך. פורמאלית לא.
יש הרבה קרחות ביציעים אבל לא צריך להגזים. התכולה היום היא 26,700 צופים כשהתכולה של האיצטדיון היא 36,358.
פורגוואי נתנה לעצמה פור משמעותי בדרך למקום הראשון בבית. איטליה תהיה חייבת לנצח את ניו זילנד בתוצאה גבוהה בשביל להעביר את היתרון אליה,כי במחזור הבא פורווגאי פוגשת את ניו זילאנד ואיטליה פוגשת את סלובקיה,ככה שכרגע פרגוואי בעקבות הניצחון המרשים על סלובקיה פייבוריטית לסיים ראשונה בבית. הולנד VS איטליה בשמינית גמר? אני קונה.
טעות נוראית של קנאברו, כבר משחק שני שאיטליה סופגת בגללו. בכל זאת אני רוצה להאמין שהאצורי מסוגלים לנצח את המשחק הזה שאמור להיות קל ביותר. כל תוצאה מלבד ניצחון לאיטליה תהיה השפלה ורעידת אדמה בארץ המגף.
האמת שאחרי התבוננות נוספת, אני חושב שלא. הרי קאנברו ניסה להרחיק את הכדור וכתוצאה מכך הגיעה הגול. זה לא שהכדור פגע בו בטעות והגיע לשחקן הניו זילנדי.
פנדל ברור, ביצוע טוב של יאקווינטה אבל עצוב שרק עם פנדל איטליה מצליחה להשוות. מרגיש לי איטליה קצת פאטית.
סגנון המשחק של איטליה משחק לידיים, יותר נכון למרפקים, של ניו זילנד. צריך לשחק על הארץ ומהר יותר. מרקיזיו וג'ילארדינו שני השחקנים החלשים בהרכב במחצית הראשונה. אשמח לראות את די נאטלה ואת קוואליירלה במקומם, אולי כבר במחצית. פורצה אדזורי! פורצה אבי רצון!
רק אני חושב שניו זילנד ממש חלשים? ברגע שאיטליה תעביר שוב הילוך (כמו אחרי השער הניו זילנדי ועד שער השיוויון) היא תכבוש בקלות...
אבי רצון מדבר לעניין. טקטיקה זה לא לכדורגל ישראלי - גדול. מרקיזיו לא מתאים למערך, ג'ילארדינו פשוט לא טוב.