הבעיה שאתה לא מכבד אחרים בזה שאתה יושב ומעשן בין אנשים שמאמינים ביום הזה וצמים. חוץ מזה, זה גם לטובתך - תמיד יש ילדים שיכולים להחליט להביא לך משהו לפנים על דבר כזה.
אז בשביל שייגן עלייך הוא כן טוב, בשביל שלא תבוא ותתעלל באמונתו מולו הוא לא מספיק טוב. ולענייננו: שיהיה צום מועיל לכולם, לאלו שקוראים את הדיון הזה ולאלו שלא, מי ייתן ולאחר יום הכיפורים הזה יחזרו כולם אלינו בריאים ושלמים ולאחר שנשפטו על ידי אלוקים לכף זכות, אני מבקש סליחה ומחילה מכל אדם אשר פגעתי בו בצורה זו או אחרת, אם בטעות ואם בכוונה, סלחו לי.
רק אותי מעצבן הקטע שהורים קונים לילדים שלהם אופניים ביום כיפור כאילו מה הטמטום, הורים מטומטמים לדעתי. כל השנה יש להם לקנות אופניים אבל בשביל הקטע יקנו להם רק ביום כיפור, גאוני.
למה לאכול בסתר? אף אחד לא מבקש ממך לאכול בסתר, פשוט יש אנשים שהיום הזה חשוב להם מאוד, הם מאמינים שביום הזה עינוי הגוף והנפש יעזרו להם לזכות בעוד שנת חיים אחת ואולי חיים טובים יותר בעולם הבא, מה הבעיה ליום אחד בלבד מתוך רבים מאוד בשנה לאכול בבית ולעשן בבית, אף אחד לא מבקש ממך להיכנס למחילה ולצאת כשהיום הזה נגמר פשוט מבקשים שתהיה לויאלי לחברך שצם את היום הזה.
אני לא מבין את אלה ששוכרים סרטים ב- DVD ביום כיפור. זה בדיוק כמו לראות טלוויזיה רגילה וזה עלול לפתות אותך פתאום לראות ערוצים זרים. יש את המקרים היותר גרועים, של אלה שרואים פורנו בכיפור ועל זה אף אחד לא מדבר... וחוץ מזה, אנא תפריכו לי את הסטיגמה שהודבקה בשנים האחרונות על כך שלרזים הרבה יותר קל לצום, כי הם גם ככה לא אוכלים. משום מה יש לכמה אנשים את החשש (במיוחד הרזים ובכוונה קראתי לזה חשש) שאם הם לא יאכלו 25 שעות הם לא רק שלא ישמינו אלא גם ירזו עוד ועוד ובסופו של דבר לא יראו אותם... מה דעתכם? מסקנה : לא רק השמנים סובלים ביום כיפור...
:aaarofl: אתה? הכופר מאור יהודה????? תעשה טובה ותוריד את הצביעות הזאת. אם אתה צם אז תפסיק לאכול חזיר, תפסיק לערבב בין חלב לבשר. מה הקטע? צם שבא לך ו"כופר" שבא לך? אז לפחות אל תהיה צבוע! ואתה עוד קורא לעצמך אובייקטיבי, פחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
ואללה גם אני לא מבין אותם - למה לשלם על זה אם כל זה נמצא בחינם ברשת? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
צר לי לאכזב אותך אבל המדינה הזאת לא הוקמה כדי להגשים את גחמותיכם הדתיות - היא הוקמה ע"י כופרים ואתאיסטים כדי להיות בית לאומי, אותם כופרים ואתאיסטים עכשיו מתהפכים בקבריהם נוכח ההשתלטות הדתית הבוטא. (האם יש צורך עוד פעם לצטט את הרצל שכתב שאסור לתת לאנשי הדת להתערב בצבא ופוליטיקה ויש לדאוג שהדת תישאר בבתי הכנסת בלבד).
למי שמחפש מה לעשות ביום כיפור: יש לי את שר הטבעות השלישי על הDVD במחשב.... אורך הסרט הוא בערך כמו אורך היום הזה :aaatv: