יום חמישי: צרפת עם רגל וחצי בחוץ!

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Franco, ‏17/6/10.

1. Mehmet Member

ארגנטינה-דרום קוריאה:
    המשחק הטוב ביותר שהיה לנו עד כה במונדיאל. התוצאה קצת משקרת לדעתי, כי דרום קוריאה היתה שווה עוד גול אחד לפחות. ממש לא מזכירים את הנבחרת האפורה שהם היו פעם.

יוון-ניגריה:
    מדהים איך שטעות של שחקן טיפש משנה את המשחק מהקצה אל הקצה. קודם כל, האדום מוצדק לחלוטין. שנית, צריך להשעות את קייטה מלפחות ארבעה משחקים. אז מה אם הוא לא פגע? הוא ניסה לפגוע בברך של היווני ללא כדור, ללא כל קשר למשחק, אין פה שום ויכוח ושום שיקול דעת. אני מקווה שבית הדין יחמיר איתו כמה שיותר.
    עוד יותר מדהים, זה שהיום ראינו שיוון יודעת לשחק התקפי ויפה! אבל האם כתוב בחוקת הכדורגל שהם אמורים לקבל פור של שחקן בשביל זה? באמת לא מובן. חבל שהם לא מנצלים את הפוטנציאל האדיר שלהם לכדורגל התקפי ומהנה, ואני בטוח שיכלו לשחק כך גם לפני האדום, וגם נגד דרום קוריאה.

2. RealStretford Member

אני מעדיף את סטנלי על פוגי
    :aaa12:

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם אני הייתי המאמן השבדי של ניגריה הייתי שולח את קאיטה העילג מחר בחזרה לניגריה. שחקן שחד משמעית הרס לניגריה את הטורניר. כמובן שקבוצה לא צריכה להיעלם לחלוטין אחרי הרחקה ובלה בלה בלה... אבל הניגרים נראו בסדר, יוון הייתה חושך ולא קיימת על המגרש, הניגרי המטומטם משום מקום ובלי סיבה החליט לבעוט ביווני ומשם יוון ניצלה את המתנה כמו גדולה חייבים לציין. רהאגל ישר הגיב עם הכניסה של סמאראס והניגרים לא יכלו על היוונים שהתנפלו עליהם. לפני ה-2-1 יעקובו (סוס די מת) היה יכול לתת יתרון לניגריה, אבל בסך הכל היוונים הגיעו להרבה יותר מצבים.

4. מראדונה Member

במשחק הבא הסיכוי גבוה מאוד.
    סמואל אני מאמין ישמרו אותו וחונאס מושעה.או בלם או בתור מגן...

בטח,בטח...

5. guyholl Member

זה רק אני או שבקושי שומעים את הוו בוזלות(אם בכלל)?!

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/10
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שאני אומר את זה, דקה 26, שומעים וובוזלות בקטן וקהל בקריאות עולה...

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שימו ערוץ 33 תשמעו וווזלות... אני חושב שהצליחו לסנן את קולות הוווזלות.

8. Raulito Madridista

משחק לא רע עד עכשיו אם כי רבע השעה האחרונה הייתה מאוד מיותרת. אפשר ליהנות מעט מהמשחק בעיקר בגלל מקסיקו. צרפת מחזיקה יותר בכדור אבל ההתקפה שלה מאוד חלשה. אני לא יודע אם היא תפסיד כי מקסיקו מחמיצה הזדמנויות ולא נראה לי שיש שחקן יותר מידי מדוייק שם בחלק הקידמי, אך לא אתפלא אם עוד משחק יעבור וצרפת לא תבקיע, על אף שמאלודה מוסיף קצת. גובו היה צריך לפתוח על הספסל ואת מקומו היה ראוי לרכוש תיירי הנרי או אפילו גורקוף, אבל מדומאנק בלתי-אפשרי לקבל הרכב ראוי. אנלקה משחק כחלוץ בודד ואסור לו לנוע לאגפים כי אחרת אף-אחד לא יהיה במרכז. ריברי מנסה אבל שוב אין לו עם מי לשחק ובצרפת אין בכלל התלהבות. מצד שני אני נהנה לראות את מקסיקו. כמה חבל על ולה שנפצע ונטש אחרי חצי שעה. הייתה לו הזדמנות מצויינת להבקיע אך הוא נכשל. אני כלל לא מסכים עם הביקורת על כך שבעט - הוא הגיע לעמדה לא רעה כשהכדור קופץ, אבל כמובן שהוא היה חייב לבעוט יותר טוב. המצטיין במגרש לא במפתיע מגיע מהצד של דנמרק. קרלוס סליסדו המגן השמאלי פשוט נפלא. איך הוא ביטל שם את סאנייה ואבידאל במהלך אחד וכמעט כבש - תענוג לראות אותו. כל ההגנה הצרפתית בכלל נראית רע.

9. Telkiyski Member

הגעתי למסקנה שבעיית השערים נובעת מהנעאחס שהורסקי ורן בן שמעון פשוט מביאים

השניים האלה שידרו כבר 6 וחצי משחקים וארבעה שערים!!

10. ArsenalFan Member

חשבתי שמי שנענשה על העלייה המלוכלכת של צרפת למונדיאל הייתה מדינה קטנה וסימפטית בשם הרפובליקה של אירלנד. טעיתי, העולם כולו נענש.

סבל נוראי לראות את המשחקים שלהם. איזו נבחרת מגעילה, משעממת, מורכבת מאפסות אנושית. שכירי חרב מהזן הנחות ביותר. תמיד הצרפתים היו יהירים ונפוחים, אבל לפחות דור הזהב שלהם הביא כדורגל נהדר והוכיח שיש להם על מה להרגיש נעלים. היום הם אשכרה עושים טובה למישהו שהם על המגרש. אנחנו באמת לא חייבים את הטובות שלהם.

ומכסיקו... אכזבה עצומה. ראיתי מונדיאל או שניים בחיי, הם תמיד מביאים משהו שונה ומרענן, גם אם אף אחד לא סופר אותם. הפעם? נאדה. אני לא אגזים אם אגיד שזו הנבחרת המכסיקנית החלשה ביותר שאני זוכר. כל כך הרבה התמזמזויות ושטויות, אפס תכל'ס. נבחרת בלוף, והם עוד העדיפים על המגרש.

לארגנטינה יש כרטיס חופשי לרבע הגמר.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם לחזור למשחק הראשון של היום - ד.קוריאה הראתה במחצית השנייה שיש לה מספיק כלים להציג כדורגל מצוין ולתקוף היטב, חבל שבמחצית הראשונה היא בחרה לשחק כל כך סגור ולחפש להוריד שחקנים עם הידיים כל פעם שנראה היה שהם משיגים מקדמה על המגן. מחצית שלמה אני לא חושב שהם יצרו מצב אחד מול הגנה דלילה של ארגנטינה (את הגול דמיצ'ליס סידר), לאחר מכן הראו שיש להם כלים לעשות צרות לנבחרות עדיפות על הנייר ולשחק כמעט כשווה לארגנטינה. נבחרת עם המון פונטציאל, אני מקווה שהם יעפילו לשלב הבא למרות המשחק המלוכלך של חלק גדול מהשחקנים היום, פשוט כי אני חושב שהם יותר טובים מניגריה (שאני אוהב לרוב) ויוון.

ולמשחק כרגע. מקסיקו תוקפת יפה מאוד אך חסרת סיומת מול ההגנה המבולגנת של צרפת (ציפיתי שזה יהיה החלק החזק שלה), יש לי הרגשה שהטריקולור מאירופה יענישו בסופו של דבר את הטריקולור האמריקאית על ההחמצות שלה. מקווה להתבדות. סלסידו משחק נהדר.

12. riquelme1 Member

ליבי ליבי עם אוהדי צרפת, שיש להם כרגע את אחד המאמנים הגרועים שידע הכדורגל.

בכל מקרה, נהנתי היום מהמשחקים, אפילו מיוון האפורה, אבל ארגנטינה הנבחרת השנייה שלי הרשימה, אמרתי שאגוארו צריך לקבל יותר הזדמנויות והיום הוא היה פנטסטי שנכנס, היגוואין הוא חלוץ ענק למרות הביקורת ואני מופתע שבכלל מופתעים פה שהוא כבש שלשוער, קיילר אדיר.

שימשיך כך.

אה עוד דבר, כואב לי על החולשה של הנבחרות האפריקאיות, תמיד אמרו שבסוף נבחרת אפריקאית תזכה, ודווקא שהמונדיאל באפריקה, הנבחרות האלה פשוט איומות והתחלשו בצורה מפחידה, ניגריה פעם הייתה נבחרת ענקית עכשיו סתם עוד נבחרת בינונית, שלא נדבר על דרום אפריקה, וגם גאנה וחוף השנהב לא משהו.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמי עזוב שהוא מאמן גרוע, השחקנים הצרפתים כל כך גרועים כבר משחק שני שזה מדהים, מראים כל כך חוסר רצון כזה, אפאתיות, כולם פרט למאלודה וטולאלאן. ריברי כל כך חסר חשק, אנלקה בכלל צל של עצמו וצרפת באמת ב-140 דקות שהיו במשחק, נראית כל כך אומללה, כל כך אומללה, ואם המשחק הזה יסתיים בתיקו, דרום אפריקה עוד עשויה למצוא את עצמה בשלב הבא אם תנצל את העליבות הצרפתית.

אגב כיף לשמוע סוף סוף עידוד במשחק, לראשונה, הקהל המכסיקני, שעושה רושם שהוא יותר מהצרפתי כי אני לא שומע קריאות בצרפתית כמעט...

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נזכור שיוון לא הגיעה ל-16 של ניגריה וגם פיגרה, כל עוד הניגרים היו ב-11 שחקנים, כך שבדיעבד זה לא חוכמה להגיד שיוון שיחקו טוב כשהניגרים היו בפאניקה מאז ההרחקה כאילו בוזזים להם את הבית והסתגרו להם. ברור שיוון תלחץ ועשה טוב רהאגל שבאמצע המחצית הראשונה גם הכניס את סאמארס לחיזוק ההתקפה אבל בתאכלס מהרגע שההרחקה הגיעה וראית שיוון השתלטה על מרכז השדה, מה שלא היה קודם, היה ברור לאן הרוח מנשבת.

עריכה:

מגיע לצרפת!

וואו איזה יופי שהקוון הצליח לראות שלא היה נבדל. מהלךף יפה של הרננדז.

וכמה אוהדים של מכסיקו במונדיאל הזה! נראה יש במגרש משהו כמו 10,000, הלוואי ואכן כך המצב.

צרפת בדרך הביתה...

15. guyholl Member

יש!! כל כך מגיע לצרפת לקבל את הגול. כל המשחק הם אדישים, כאילו עושים טובה שהם משחקים. אני כל כך מקווה שככה יגמר המשחק כי צרפת היא האחרונה שמגיע לה לעלות מהבית הזה עם איך שהם משחקים.