אכן. אפיקוראי היא מילה נרדפת לכופר רק ביהדות שהושפעה מאוד מהרמב"ם. ביוון העתיקה, אפיקורוס היה עוד אחד מרבי הפילוסופים שנתן את דעתו השונה ואחרת לגבי העולם.
כמה עוונות בפורום אחד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx היה אחלה של חג. צמנו, היינו רוב הזמן בבית כנסת, התפללנו, ביקשנו סליחה, סבלנו, כיאה ליהודים. שיהיה גמר חתימה טובה.
היה באמת אחלה של צום... עבר לי ממש בקלות. למרות שהייתי חולה. הרעב הגיע בסביבות 5, וגם אז אחרי צאת הצום אתה אוכל בייגל וחצי ואתה סובל מכאבי בטן. נהנתי מאוד מהתפילות והיתה יופי של תחושה בבית הכנסת. כן ירבו. שנה טובה!
הצום עבר די בקלות למרות שהייתי מקורר, אבל לא נורא. את רוב הזמן העברתי בבית הכנסת ככה שעבר לי סבבה. את שאר הזמן(לא שהיה הרבה) העברתי עם חברים אתמול בלילה וקצת משחקי קלפים בצהריים. עד לשנה הבאה. גמר חתימה טובה!
אווירה ממש טובה הייתה אצלנו בבית כנסת, שהיה מפוצץ פשוט. הצום הוא שטויות, רק מים אתמול בלילה אחרי ההליכה היה קצת חסר, אבל חפיף. תקיעת השופר הייתה מרגשת. סך הכל, נחמד מאוד. כן יירבו.
אתמול היה מצוין, אחרי שהגעתי לבית עשיתי עם החבר'ה והחברה סיבוב ארוך והיה צום נוח עד היום בצהריים שרק מ-2 בערך החלו הקשיים והתשישות. כרגע אני עדיין לא בטוח אם שנה הבאה אני יצום, יש שנה שלמה להתלבט.