יום הבחירות מתקרב...

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏24/1/03.

1. Ilan Member

יאוו! אתם כ"כ טיפשים! תקלטו! מהדרך שלכם לא יצא כלום! אתם חושבים שאם נרצח ערבים יצא מפה משהו? גם ככה שונאים אותנו בעולם אז ישנאו אותנו עוד יותר, יעשו עליינו חרם עולמי, יתקיפו אותנו, יתעללו בנו, הכלכלה תיהיה על הפנים, חוץ מזה כל דקה יהיה פה פיגוע, כל שנייה,
    עוד דבר- יצטרכו לגייס מלא חיילים למשימת הרצח שלכם, סביר להניח שיהיה הרבה מאוד נפגעים. חוץ מזה, בלי קשר לכל הדברים שזה יגרום- זה לא הפיתרון! כי תאמין לי שהעולם יכופף אותנו בשנייה ברגע שנתחיל לרצוח פה אנשים.

גם אתם לא מבינים שזה לא מוסרי, שלא הורגים סתם אנשים, לא שמעתם על זה?
    תגידו מה ההורים שלכם לימדו אותכם? אין להם ערכים? מה לירן בית"ר אבא שלך לימד אותך לרצוח אנשים? מלדיני אמא שלך לימדה אותך שפותרים דברים באלימות? תחשבו קצת, טיפה, טיפ-טיפה, ותבינו שזה לא הפיתרון! שאין פיתרון באלימות, גם ככה עכשיו שעשינו איזה מבצע קטן "חומת מגן" זה פגע בנו המון מבחינה בינלאומית אז אתם מתארים לעצמכם מה יקרה אם סתם נהרוג פלסטינאים שהרוב הגדול מהם חף מפשע ורוצה שלום?

שאלתם מה הפיתרון שלי, תאמינו לי שיש פיתרון, עוד מעט לאחר המלחמה בעיראק ארה"ב והעולם כולו יתפנה להתיחס לבעיות פה אצלנו, יחליפו את ערפאת, יביאו מנהיג פלסטיני יותר שפוי ויהיה אפשר להתחיל לדבר, חוץ מזה ביינתים יש המון דברים לעשות, כמו לבנות גדר הפרדה, אבל בטח ובטח שאסור לבוא ולרצוח ערבים חפים מפשע.

אני פשוט בשוק שיש הורים שזה הערכים שהם מעבירים לבנים שלהם ומלמדים אותם שדרך כח ואלימות אפשר לפתור דברים :!:

2. לירן-ביתר Member

עד אחר הצהריים הצביעו רק 54 אחוז מבעלי זכות הבחירה. ויש בטח גם הרבה שהלכו להצביע ושמו פתק לבן. יו"ר ועדת הבחירות רוצה לקנוס את כל מי שלא הצביע אבל זה דפוק כי להצביע זאת זכות, לא חובה. ואם משהו לא חושב שיש מפלגה מתאימה או שזה כמו מחאה, זאת זכותו לא להצביע כי זה בדיוק כמו לשים פתק לבן. גם ראיתי בעיתון שכתוב שפתק לבן זה רק בשביל לכתוב עליו את השם של המפלגה אם נגמרו הפתקים שלה והשתמשו בהפתק הלבן למטרות אחרות.

3. Rossoneri Member

וואו! אתה אומלל, אתה בא ומטיף לי מוסר שאסור להרוג סתם ערבים? לך תגיד את זה לערבים, אידיוט!! הם הורגים פה אחד אחד חפים מפשע, עדיף לאבד 20 חיילים מ150 אזרחים חפים מפשע שקמים בבוקר ונוסעים באוטובוס בשביל לעבוד ולתרום למדינה.

למה נראה לך שאחרי המלחמה בעיקר יהיה פה שקט? קודם כל נקווה שיהיה מקום שנקרא פה, אבל לפני זה בכלל תקווה שהמלחמה תסתיים. ונגיד והיא תסתיים, ויהיה ישראל, ובוא נהיה יותר אופטימיים, ונגיד שגם יהיה מנהיג פלשתינאי שפוי. על מה נתחיל לדבר? על לתת את ירושלים?

אתה בא ואומר לנו, שאם נהרוג ערבים אז יפתחו את הצורה של ישראל כי הקימו את ישראל "ללא הבדל דת, גזע ומין", אז שתדע לך שאם נחלק את ירושלים, נאבד את כל מה שעוד איכשהו אפשר להתגהות בו כיהודי. טיפש אחד! אני מתבייש שאני חולק מקום בפורום עם בנדאם כמוך.

בקשר למה שאמרתי לחיילים, רק אל תגיד "קל לך להגיד את זה כי אתה לא חייל" אני מודיע לך כבר עכשיו שממני, תמיר פרדס, אתה עוד תשמע כחייל מצטיין של השייטת. אתה יודע מה עוד? אני מוכן לאבד את החיים שלי, למען מדינת ישראל, למען ששאר האנשים בארץ הזאת ולמען הדורות הבאים אחרי!

4. Ilan Member

קודם כל ערבבת בין הדברים, יש פה דברים שאני אמרתי ויש פה דברים שוידוקה אמר.
    דבר שני, מה שעצוב שיש בארץ רוב של טיפשים כמוך, אנשים שרוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, והם לא מודעים לכך שלא בלתי אפשרי.

וכן, אני רוצה לחלק את ירושלים, כבר כתבתי קודם את דעתי על נושא ירושלים, מה לעשות אני מעדיף לוותר על שטח מאשר לוותר על חיים של אנשים, כל אחד והסדרי עדיפויות שלו, אם לדעתך שטח מסויים יותר חשוב מחיים של אנשים- אז אתה באמת נמצא בבעיה קשה, ולא אני יפתור לך אותה.

5. ג'רי בית הלוי Member

קודם כל, תרגיעו את עצמכם, ומיד!
    ------------------------
    אלה תוצאות המדגמים של ערוץ 2 וערוץ 10:

ערוץ 2
    ליכוד-33
    עבודה-19
    שינוי-17(!)
    איחוד לאומי-10
    ש"ס-9
    מרצ-7
    יהדות התורה-5
    מפד"ל-5
    חד"ש-4
    בל"ד-3
    רע"מ- 3
    ישראל בעליה- 3
    עם אחד- 3
    עפ"י המדגם של ערוץ 2, חרות ועלה ירוק לא עברו את אחוז החסימה.

ערוץ 10
    ליכוד- 34
    העבודה 17
    שינוי 17
    שס 10
    מרצ 8
    איחוד לאומי 7
    מפדל 5
    ישראל בעליה 3
    בלד 4
    חדש 4
    יהדות התורה 4
    רעמ 2
    עם אחד 3
    חירות 2

6. Rossoneri Member

מה!!!!!! אין עלה ירוק??

7. לירן-ביתר Member

אח.. איזה כיף....סוף סוף אנשים קיבלו שכל. איזה כיף היה לראות את כל אנשי מרצ בוכים, יוסי שריד מודיע על התפטרותו, ולראות את האכזבה במטה העבודה.
    ציפיתי ליותר מנדטים לאיחוד הלאומי וחבל, מקווה שבתוצאות האמיתיות יהיה יותר טוב.
    אין לנו מרצ אין לנו מרצ, אין לנו מרצ לעשות!!!!

8. RVN Member

מה לעשות העם טיפש, הליכוד שפוגע בשכבות החלשות מקבל את הקולות של הנפגעים שלא מבינים שהם פוגעים במצב שלהם עוד יותר. והשמאל שהוא הסיכוי היחיד לשפר את המצב שלהם להוציא אותם מהבוץ מקבל את הקולות של האנשים היותר משכילים בעם, ולא של אלה שבאמת צריכים שהשמאל תהיה בממשלה.

9. לירן-ביתר Member

הלוואי שמצנע יעמוד במילה שלו והעבודה לא ילכו לקואליציה. שרון הזה כל כך דפוק. העם רוצה את הימין ובגלל זה הוא בחר אותו!!!! אז למה שרון עכשיו כל כך רוצה לצרף אליו את העבודה?? בגלל זה מצביעי הליכוד היו צריכים להצביע לאיחוד הלאומי. ומי שראה את התשדיר בחירות של המפלגה הזאת היה מבין את זה: "הצבעת שרון-קיבלת מצנע", :הצבעת שינוי-קיבלת מרצ", ובקיצור גם שינוי וגם הליכוד הן לא מפלגות ימניות.

10. Ilan Member

תחליט, לפניי שנייה אמרת שהעם רוצה ובחר את הימין, ועכשיו אתה אומר שהליכוד ושינוי זה לא ימין, ככה שבעצם הימין זה כ30 מנדטים, אז... מי אמר שהרוב רוצה ימין?!!?!

אין לי כח לכתוב תגובה רצינית עכשיו, אני יכתוב תגובה יותר מפורטת בהמשך, לא נותר להגיד שום דבר חוץ מזה שהעם טיפש, מה לעשות.

11. אבי נימני Member

העם אמר את דברו והעם החליט בצדק להעיף את השמאל מהמפה הפוליטית עם 26 מנדטים (העבודה ומרצ) ולהביא לשילטון את הימיו בראשות שרון והליוכוד ביחד עם שינוי ובלי החרדים יחזירו את השפיות למדינה הזאת!!.

ברוך שפטרנו משונא ישראל יוסי שריד!!

גירוש ערפאת חובה!!

12. Kgt1 Member

ראשית כל טיפש אני לא. שנית כל לירן לא יכול לעמוד בראש המפלגה כי דעותיו לא הולכות יד ביד עם דעות "האיחוד הלאומי" שלא קוראות באף שלב ל"להרוג פלשתינאים בלי סיבה". אתה מלכלך על האיחוד הלאומי בלי הפסקה כל הזמן למרות שאין לך שום סיבה לעשות זאת חוץ מכעס אישי על המפלה של השמאל - העם לא דפוק, העם רוצה ימין. למה? כי העם הבין ששלום לא יהיה פה.
    ובלי קשר... שינוי - זה בזוי. הצבעת "יש" - תתבייש.

13. לירן-ביתר Member

אתה יכול בבקשה לגיד לי איפה אני אמרתי שצריך להרוג את כל הפלשתינאים בלי סיבה?

14. ofer16 Member

תגובה חד-פעמית בדיון הזה:

לירן:
    פה:
    פה:
    ופה:
    יש לך זיכרון קצר, הא?

15. AFC Member

חחח חזק...

נו לירן, מה יש לך לומר להגנתך?

ואני רוצה להזכיר לכולכם שבערך 70% מבעלי זכות ההצבעה הצביעו. מה שאומר שהכל היה יכול להשתנות אם החולירות האלה לא היו מפקירים את עתידנו ביד שרון.

הממשלה שלו לא תחזיק שבוע! אם הוא בכלל יצליח להרכיב אותה...