'יום ברצלונה' לריאל מדריד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Reyes, ‏27/2/04.

1. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולנו שמענו על סדר העדיפויות של נשיא אתלטיקו מדריד בקשר למכירת נכסים- קודם האצטדיון ורק אח"כ טורס. יכול להיות שזה מה שמנע מארסנל לנסות ולרכוש אותו. כמו שאמרת, המשבר בסביליה היה מצע מושלם לקניית רייס.

2. Barcik Member

גם בארסה יכלו להוסיף אתמול עוד כמה. בסך הכל, הנצחון הושג בזכות ולא בחסד.אגב, האם אתה מדבר על ההחמצה שהראו בתקציר במסגרת סיכום המחזור בספורט 5+? כי דקה מאוחר יותר הוא החמיץ פי 10, ומשום מה החליטו להשמיט את זה. אתה יכול לקבל לינק בעמוד הוידאו.

המשחק שודר בערוץ הטורקי TRT1, ערוץ 137 בכבלים (אין אותו ב- YES). כמו כן, היה שידור ישיר באינטרנט.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/04
  3. ArsenalFan Member

האמת, אני מתכוון לשתיהן! בערוץ 1 (מתוך CNN) הראו את ההחמצה מחצי מטר מעל לשער (אוי אלוהים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx ), ובערוץ 5+ הראו החמצה אחרת, בערך מאותו מרחק.

ויש לי Yes... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx דווקא במחזור עם שני משחקים מרתקים בספרד- הדרבי של סביליה ודפורטיבו נגד בארסה, ועוד משחק אטרקטיבי של ריאל מול סלטה ויגו, בחרו בערוץ 5+ לא להראות שום דבר פרט לסאנטנדר.

4. Max Member

אני לא מסכים איתך, ריאל נתנה משחק מצויין נגד סלטה במחצית השניה, הם שיחקו מצויין, ראול החמיץ לפחות 3 שערים, רונאלדו החמיץ, פיגו היה מצויין, רוברטו קרלוס היה מצויין, ראול היה מצויין, גוטי שיחק טוב מאוד, דווקא המשחק נגד סלטה היתה תצוגת כדורגל מצויינת.
    ואני לשם שינוי די שמח שבארסה מצליחה, חוץ מהעובדה שהיא מרחיקה את ולנסיה ודפו מריאל גם היא חוזרת לימיה הגדולים ובארסה טובה זה טוב לליגה הספרדית בפרט ולכדורגל האירופאי בפרט, כי עם כל הכבוד לסוסיאדד ולסלטה הן לא מספיק טובות כדי לייצג את ספרד בליגת האלופות לעומת ברסה וולנסיה שהיו מביאים הרבה יותר כבוד לכדורגל הספרדי בליגת האלופות. מה גם ש 4 קבוצות צמרת תמיד עדיפות על 3 כי זה יוצר יותר מתח בצמרת.
    מה גם שכאשר ברסה בכושר טוב הפסד שלה הרבה יותר משמח מאשר כשהיא מפסידה פעם לשבועיים.

ולפי התקציר שראיתי בספורט 5 ברסה באמת יכלה להגדיל את התוצאה וניצחה בזכות, למרות שהחמצה כמו של לוקה מזמן כבר לא ראיתי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/3/04
  5. Barcik Member

קשה לקבוע על פי התקציר, אבל נראה לי שבמחצית השנייה הם בסך הכל הגבירו את הקצב. ריאל מדריד קבוצה בהרבה יותר טובה מסלטה ויגו, ולכן היה ברור שהיא לא תתקשה ושיחקה כל כך טוב. אך עדיין נראה לי שהנצחון הושג ללא מאמץ רציני מצידה של ריאל מדריד.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצלונה עירערה כמובן על הכרטיס האדום הלא מוצדק לטיאגו מוטה וקיבלה את העירעור כאשר ההתאחדות ביטלה את אחד הכרטיסים הצהובים של מוטה והוא יוכל לשחק ביום ראשון מול מאירוקה.

http://www.sport.es/media/articles/000000083000/000000083475000000083923.Xxx

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב - בארסה רק חמש נקודות ממקום שני! אני חושב שלדבר על מקום רביעי זה טיפשי ולא השיגי. מקום שינ עולה אוטומטית לאלופות ונותן זמן להתארגן, מעבר לעובדה שזה מכובד יותר ממקום רביעי.
    עם הרצף האחרון זה בהחלט אפשרי.

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אפשרי והלוואי שזה יקרה.
    בארסה בתקופה טובה ואני חושב שמקוקם שני יהיה הישג מצויין לקבוצה שכולם הספידו אותה לאחר התחלת עונה נוראית.

9. Diego Member

אני אמרתי שבטיס ינצחו כי אני מכיר אותם... הם נמצאים בכושר נהדר!
    דרך אגב ברצלונה מנצחים 3-2 את מיורקה!