יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס כאילו אומרים בקיץ הזה לכל העולם: ״אנחנו יודעים שאנחנו ממש טובים, אבל זה לא מספיק לנו.״ זה מראה גם על התאמה של רמת סגל לעומסים ברמה הכי גבוהה לקבוצה שמתיימרת לזכות בכל התארים עם הדגש על ליגת האלופות (2 שחקנים באיכות גבוהה על כל עמדה).

יכול להיות שיש כאן גם מחשבה של ניצול אחרון של חלק מהשחקנים כמו: ההגנה האיטלקית המבוגרת, מארקיזיו, פוגבה עם סימן שאלה קבוע סביב עתידו וכדו׳. מצד אחד, אנחנו לא יודעים עוד כמה זמן השלד הנוכחי יחזיק, ויש רצון ברור לזכות בליגת האלופות כל עוד כולם כאן. ומצד שני, אפשר כבר לראות מחשבה מצד המועדון על היום שאחרי. אפילו אחד כמו בנעטיה, 29, יכול להפוך למחליף של ברצאלי בטווח הרחוק יותר.

בימים שכל שלשול - אפילו לא פלוץ - עולה עשרות מילוני פאונד ואנגלופיל ממוצע אומר: ״היי, זה בסדר - זה מצב השוק!!!1״, אני עדיין שמח לראות מהצד איך תמיד יהיה את המועדון שיראה שאפשר גם אחרת. מארוטה פשוט ב-GOD MODE בשנים האחרונות, לא יודע איך לתאר זאת אחרת.

קיץ הבא: אלכסיס סאנצ׳ס, בייבי.

Marko Pjaca: Why Croatia's gem is luring Liverpool into a European tug-of-war | FourFourTwo

ברושם הראשוני הוא מזכיר לי את פאסטורה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/16
    Don Joan Roman ו-Gianluigi Buffon אוהבים את זה.
  2. Raulito Madridista

זה נראה שבופון לא ייגמר לעולם אבל יבוא יום וגם הוא יודיע על פרישה ואם לא ריאל מדריד אז אשמח לראות את יובה זוכה רק בשבילו, בהחלט מגיע לו. היכולת האדירה נגד ריאל ובארסה בנוק-אאוט ב-2003(הפנדל של פיגו) וגם הגמר בעונת 2014/15. בהחלט כדאי ליובה לנצל את הסגל האימתני שלה כדי לעשות משהו, בהחלט אפשר ללקק את האצבעות מהפעולות שלה למרות שגם אליפות שישית ברציפות תהיה מטורפת. מרגש לשמוע את פיאניץ' מזדהה עם זידאן ורוצה את חולצה מס' 5 למרות שביובה זידאן היה בכלל עם מס' 21, קצת הזוי. רוצה לומר משהו על פוגבה - מקווה שיישאר ביובה, הוא ממש לא שווה את הסכומים האלה ויובה עושה נכון שהיא מציבה תג מחיר בשמיים ונלחמת עליו. לא שהמקרה של וידאל דומה אבל ויתרו עליו בקלות יחסית. אני לא יודע אם פוגבה דפק בדלת של הבוס ואמר 'אני רוצה ללכת', אני משער שלא. הוא כן ירצה לשחק בקבוצה אחרת מניח, מדגדג לו ברצלונה או פריימרליג - אבל לא בוער לו.
    קשה אגב להיזכר בקבוצה שנפרדה משלושה שחקנים כל-כך חשובים שלה כמו שקרה ליובה בקיץ 2015 ועדיין עשתה עונה כל-כך אדירה שוב ולא הורגש חסרונם.
    * יובה בעונה שעברה ניצחה פעמיים את מנצ'סטר סיטי בשלב הבתים(באיתחאד היא כבר נקלעה לפיגור וביצעה מהפך) ובכל-זאת סיימה במקום השני. נכון שהגרלה מול באיירן היא מחורבנת וחוסר מזל, אבל היא הייתה יכולה להימנע מכך לטעמי. אגב, אני רוצה להזכיר את צמד המשחקים החלשים נגד מונאקו למשל ב-2014/15, נכון שעבר זמן רב מאז אבל היה הרושם שיובה מתקשה נגד קבוצות שמסתגרות נגדה בצורה מובהקת ותמיד נוח לה להיות האנדרדוג.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

טבז היה השחקן הבאמת משמעותי היחיד שיובה ויתרה עליו באותו קיץ. פירלו היה גמור וגם היתרונות של וידאל החלו להתגמד לנוכח הבעיות שלו בברכיים ומה שהלך איתו מחוץ למגרש. בעונה שלפני זה היה אפשר לדרג את הקשרים הבכירים של יובנטוס בערך כך:
    1. מרקיזיו
    2. פוגבה
    3. וידאל
    4. פירלו

יובנטוס ויתרה על השניים הפחות טובים מבין הרביעייה. פתאום לא כל-כך הזוי שהקבוצה המשיכה להראות טוב בלעדיהם.

לפוגבה לא מדגדג פרמיירליג. אם היה לו מדגדג ללכת לשם הוא לא היה דורש לשלש את השכר שלו כדי לחתום שם. זה שכר ששחקנים מבקשים כדי ללכת לסין.

4. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

http://s9.postimg.org/e869e36r3/url.Xxx

פלוס ה-3 מיליון אירו שעקצנו מבריסטול על מאגנוסון. וגם קינג פאדו שהעשיר את קופתנו ב-600 אלף יורו. אגב, לפי מה שהבנתי ה-18 מיליון שאנחנו מציעים על הערס הברזילאי זה נטו לסנטוס, שמחזיקה רק ב-40% מחוזהו. לא נשמע לי כ''כ הגיוני שנעשה מהלך מהסוג הזה, אבל נחייה ונראה (הבנתי שהשחלק של בארבוסה ישולם לו בתוך המשכורות פלוס כל מיני בונוסים למיניהם).

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה הסכום וההוצאה שכן כנראה ישברו את ספרי החשבונות של יובנטוס כל עוד פוגבה לא נמכר (מה שמעיד על כך שסביר להניח שהוא בדרך החוצה): היגוואין סיכם. 7 מיליון וחצי יורו בעונה. נאפולי לא מתלהבת לקבל את ההצעה של יובנטוס (סכום מפלצתי בנוסף לשחקן/ים - כנראה פריירה), יובנטוס שוקלת להפעיל את סעיף השיחרור על סך 94 מיליון יורו.

אם זה נכון, מארוטה יוצא חציל.

6. תומר1989 Member

אם הוא מתכוון לזרוק כמעט את כל הכסף מהמכירה של פוגבה על היגואין אז הוא פשוט אידיוט

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג למה להאמין. איגי צריכים אותך דחוף.

8. JohnTerry26 Member

לגבי האפשרות שזה על חשבון פוגבה - עיתונאי בלגי שנחשב אמין מדבר על וויטסל לצ'לסי או יובנטוס ב8 ימים הקרובים.

אבל, אם הם מצליחים להביא את היגוואין כשפוגבה נשאר, וואו, זה אומר בבירור 'אנחנו חייבים לזכות בצ'מפיונס ועכשיו'. בקלות אפשר למצוא סיבות לבקר את ההחלטה לבזבז את כל הכסף הזה על היגוואין - גיל, לוזר וכו', אבל יש עוד חלוץ ברמה הזאת שיובה יכולה להביא ולשדרג את החוד שלה?

מבחינת איך ששאר הקבוצות באירופה נראות, זה טיימינג מצויין בשביל יובה ללכת על כל הקופה ולנסות לקפוץ כיתה. בעונה שעברה בעיני אף קבוצה לא הראתה עליונות, וממה שזה נראה ריאל, באיירן וברצלונה לא הולכות לעשות רכש סנסציוני הקיץ.

9. Enzo Maresca Member

זה לא יוציא אותו סתם חציל, זה חציל באברע במיונז. שישים חצי מהסכום הזה על אלכסיס וייצא חציל באבטוב בטחינה.

מקווה שזה לא יקרה. מעבר לכך שלא הכי נוח לי עם האונס המוגזם הזה של היריבות שלנו, לשים סכום כזה על שחקן בן 29 זה הדבר שהכי לא מאפיין את ההתנהלות הסופר שקולה של מארוטה. אין ספק שמבחינה מקצועית נטו היגואין ישדרג אותנו, ועדיין - אני חושב שכדאי לנו לוותר על הרעיון ולהמשיך הלאה*. אפקט הדומינו שהעברה כזאת תיצור בסגל (חצי מהשחקנים ידרשו חוזה משודרג. וזה רק בתור התחלה) לא שווה גם את ה30 גולים בעונה שלו, וזה עוד בלי להזכיר את פוגבה שאמור להיות זה שיחזיר את ההשקעה. בקיצור - תודה אבל לא תודה.

* - נניח ולא היגואין, מי לעזאזל כן? קבאני ואלכסיס לא זזים הקיץ לשום מקום, באטשואיי הלך לצ׳לסי, הקטע עם גאביגול ושבעת אלפים הסוכנים והגופים החיצוניים שמחזיקים בכרטיס שלו נשמע ממש מוזר ואני בספק אם נצליח להביא אותו. מי עוד נשאר?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איקארדי. רק איקארדי.

אבל אין שום בעיה גם עם ה150מ' על היגוואין (יכול להסתכם בפחות אם בערך בגיל 32-33 תשלחו אותו לסין). זה לא הכסף של פוגבה. יובה לא מתקיימת מהמכירות שלה, ועבדה קשה מאוד במשך עשור שלם כדי להגיע למצב כלכלי כזה שיאפשר לה קולפוים בסדר גודל כזה.

באופן די מוזר, אני נורא מתלהב מהמקפצה שיובנטוס עושה עכשיו, לא פחות מהכבשים שאוהדים אותה.

AS R אוהב/ת את זה.
  11. תומר1989 Member

נראה לי דמיוני שיובה תרכוש שחקן בלפחות 70 מיליון יורו (בההערכה הזולה) אם זה לא ממכירה של פוגבה\בונוצ'י. וזה פשוט לא שווה את זה.

באופן אישי לי זה נראת שמועה שיצאה מפרופרציות. קשה לי להאמין שמארוטה כל כך משוגע להוציא סכום כזה על שחק בן 29 שיש לו בערך 2 עונות טובות לתת.
    מה גם שאם יש כוונה נוספת להחליש פה את נאפולי, אני לא בטוח שסכום כזה שהיא תקבל לא יאפשר לה להתחזק עוד יותר מהעונה הקודמת

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/16
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שהקניות ה"מוגזמות" של ריאל מדריד לא שוות את זה?

אם זה הכיוון, אזכיר שמרגע שהם התחילו לקנות שחקנים בודדים ב100מ' ההכנסה שלהם זינקה תוך מס' שנים לאותם 100מ', רק בשנה. כהכנסה קבועה, שלא הולכת להשתנות יותר כלפי מטה.

13. תומר1989 Member

אתה מתכוון להכנסה מבחינה מסחרית שהכוכבים האלה מכניסים לקבוצות שלהם? (מכירת חולצות וכד'?) כי אני לא חושב שניתן להשוות את האטרקטיביות של רונאלדו ובייל בריאל לזו של היגוואין ביובה. אם אתה מתכוון להכנסות שנובעות מהצלחה מקצועית אז אף אחד לא מבטיח ליובה שהיא תיקח את הצמפיונס בשנים הקרובות כשהתחרות היא כלכך קשה.

בקיצור - אני לא חושב שגונזאלו שווה יותר מ40 בהתחשב בגילו (מה גם שאנחנו מכירים את הבעיתיות שלו במאני טיים)

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם וגם. ברגע שיצרת spending power של הגדולים, כל הספונסרים וההכנסות הכלליות מתאימות את עצמן לסטטוס החדש שלך. פסג' זו דוגמא טובה לכך. זה אופי הדברים גם מחוץ לכדורגל.

היגוואין לא שווה יותר מ40 במדד יכולת+גיל, אך הוא שווה הרבה יותר מזה למועדון שרוצה (ומסוגל) לגדול מהסיבה הבנאלית שרונאלדו ובייל כבר תפוסים.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רואה את זה קורה, יובנטוס לא רוצה למכור את פוגבה ולא מאמינה בלשבור את התקרת שכר . נשמע כמו משהו שסוכנים עושים כדי להלחיץ בעיקר.

שימו לב להרכב הבא:
    נטו:דני אלבס,לוסיו,ברצאלי,אברה;קדירה,פירלו,פוגבה;קומאן,יורנטה,לוקה טוני

סהכ עלות ליובה : 1.7 מליון פאונד.(ברצאלי ואברה)
    נכון שטוני ולוסיו לא היו משמעותיים, אבל וואו איזה שחקנים הגיעו לפה בחינם מאז מארוטה..

ואתם אומרים לי שהוא יוציא עכשיו 94 על היגוואין אחד?

מצב נושא:
הנושא נעול.