יובנטוס 2015/16 :: משהו חדש מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה זה יכול... חייב לדעתי. באירופה הרבה אנשים שכחו באיזה קשר אחורי מדובר בגלל "העיוות", לא בקטע רע, שעשו לקריירה שלו בברסלונה. מזל שבאלביסלסטה אפשר עדיין ליהנות ממנו בעמדה הטבעית והאידיאלית שלו.

N כמוני ו-gilad16 אוהבים את זה.
  2. golding מנהלים

חדירה בכלל לא קשר אחורי, הוא הרבה יותר בוקס-טו-בוקס ובמידה ומסצ'ראנו אכן עובר ליובנטוס, מה שאותי יעניין יותר מהכל זה התפקוד הפוטנציאלי של מארקיזיו לצידו. לא שזה משנה משהו, מסצ'ראנו כנראה הטוב בעולם בתפקידו, והוא נכנס בקלות לכל קבוצה בעולם כקשר אחורי (פרט לברצלונה, באופן אירוני).

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/16
    Franco אוהב/ת את זה.
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסצ׳ראנו יהיה מדהים , בנתיים נראה שעסקת ברארדי הולכת ונהיית סחבת גדולה ,מקווה שהוא יגיע אלינו בסוף.

אני עדיין מאמין שאנחנו זקוקים לגיים צ׳יינג׳ר בהתקפה, פיאניץ׳ הוא חיזוק נהדר ואני מסכים עם אלגרי שאין הרבה שחקנים שאפשר להביא שיכולים לשדרג אותנו אבל צריך יותר מזה בשביל הגביע עם האוזניים הגדולות.

מה ריאלי? לא הרבה, גצה ואיסקו זה נחמד אבל רק דיבורים וגם אם יגיעו הם לא בהכרח עונים על ההגדרה. שחקנים מוכחים? קבאני הוא היחיד שאיכשהו מקושר אלינו סאנצ׳ז זו המצאה של התקשורת..
    צעירים ומוכשרים? על לוקאקו לא יהיה נסיון אם לא נאבד את מוראטה/פוגבה וגם אם כן זה כנראה לא יקרה.

מה הנקודה? שבמאזן הכוחות הכלכלים והסגל הנוכחי, אין לנו מה לצפות
    להחתמה גדולה , ושבאמת צריך להוריד את הכובע בפני ההנהלה

4. DRORIKO Member

לוקאקו לאט לאט מצטייר כחלוץ של שטחים פתוחים. זה מתאים לאברטון, לא ליובה שכל הקבוצות מתבנקרות נגדה למוות. שגצה ילך לליברפול,זה הרמה שלו. קבאני לצערי לא יגיע. זה שם שעולה כל קיץ וכל קיץ זה מתברר כעורבא פרח

יצא לי לדבר עם חבר אוהד יובה על כל העניין עם פוגבה, ובמהלך השיחה הוא הציע שכחלק מהעסקה הזאת אפשר להשאיר את מוראטה אצלנו. נשמע כמו רעיון לא רע בכלל.

5. תומר1989 Member

השארה של החלוץ השלישי בסגל זה מה שמשכנע אותך לוותר על הכוכב הכי גדול של הקבוצה? כנראה ממש כריזמטי חבר שלך

6. DRORIKO Member

לא הבנת, להשאיר את מוראטה בנוסף ל-100 ומשהו מיליון שנקבל על התמנון. הוא לא אמר שצריך לעשות ביניהם טרייד

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שיובנטוס צריכה להנחית איזה כוכב על שייקח אותה קדימה (איפה? מי? למה?). אלגרי מול באיירן, הקבוצה עם הסגל הכי מרשים באירופה, העמיד בגומלין קבוצה חסרה מאוד בצורה מושלמת. למעשה, ההבדל המרכזי בתוצאה הסופית היה שפפ היה יכול להעלות את תיאגו וקומאן, ואלגרי את מנדזוקיץ׳ וסטורארו; המטרה מבחינת יובנטוס תיהיה לנסות להגיע במצב יותר בריא לשלבי הנוקאאוט (אגב, הם ורק הם אשמים שהם בכלל הגיעו למצב שהם כבר פוגשים את באיירן בשמינית הגמר), ולתת לאלגרי תוספות נקודתיות ואיכותיות כמו פיאניץ׳, אלבס (?) ואחרים.

אגב, רוצים להוסיף עוד קצת אירוניה לגבי מסצ׳ראנו? חושב שהוא הרבה (הרבה) יותר מתאים לריאל מדריד מאשר ברצלונה.

אגב2, קבאני זה השם הזה שמקושר לכל קבוצה ביבשת כל קיץ.

אם הוא עוזב דווקא עכשיו את פ.ס.ז׳ אחרי שאנסו אותו באגף בגלל זלאטן שעזב הוא חתיכת מפגר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/16
  8. yonmu Member

זה שיובה אשמה בזה שהם פגשו את באירן כבר בשמינית - בהחלט מעיד שיש להם לאן להשתפר. אני בהחלט חושב שמדובר באחת הקבוצות החזקות בעולם, אבל גם המקום השני בבתים וגם ההדחה (בסופו של דבר) מול באירן בהחלט מעידים שיש לאן להשתפר.
    עם אלבס, מסצ'רנו ופיאניץ' (ובהנחה שפוגבה נשאר) אני לא חושב שיש מה לדבר על הקישור או ההתקפה. השאלה היחידה היא ההתקפה, ושם מקבלים סופרסטאר בהתהוות כמו דיבאלה לצד שלושה חלוצים - בסופו של דבר - בינוניים. זה שליובה יש את החלוץ הרביעי הטוב בעולם זה נחמד, אבל לכמה קבוצות יש חלוץ שני עדיף על שלה? יותר מדי. מוראטה לא סקורר ומנדזוקיץ' זה שחקן של יותר עבודה מאשר גולים. זאזה טוב מספיק לספסל (הוא יהיה מוכן להישאר כחלוץ שלישי?), אבל חלוץ סקורר אמיתי - אין.
    יובה צריכה לכוון לשחקן בסגנון באקה. לא יודע אם יש מישהו זמין בשוק, אבל אם הוא קיים ויובה מביאה אותו - זה הצעד הגדול היחיד שנשאר.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק בשביל לקבל פרופורציה על מצב החלוץ השני בהיררכיה בקבוצות הגדולות בעולם נכון להיום:

רומא - האמת אין לי מושג עם השיטה של ספאלטי מה לרשום.
    נאפולי - גביאדיני?
    ריאל מדריד - חסה?
    ברצלונה - סנדרו?
    אתלטיקו מדריד - טורס?
    באיירן מינכן - ?
    דורטמונד - ?
    יונייטד - ראשפורד?
    סיטי - בוני?
    צ׳לסי - רמי? פלקאו? פאטו? לול.
    ארסנל - פחחחח.
    פ.ס.ז׳ - ?

תמיד יש מקום לשיפור, אבל אני לא מרגיש שמשהו צועק לי אצל יובנטוס ״חלוץ תותח להתקפה!!!1״. למשל, מחליף למרקיזיו יהיה קריטי יותר בעיניי.

אגב, מנדזוקיץ׳ חייב לכבוש יותר. הוא חלוץ שסיפק 20+ שערים ב-3 העונות האחרונות שקדמו ליובנטוס.

10. yonmu Member

אתה מדבר על חלוץ שני בקבוצות שמשחקות עם חלוץ בודד. אני מדבר על יובה במקרה שהיא משחקת עם 2 חלוצים בהרכב. זה כל ההבדל.
    אם אתה מעדיף, נקרא לזה 'שחקן ההתקפה השני'. אז מול דיבאלה-מנדזוקיץ' אתה מקבל את היגוואין-אינסיניה, בנזמה-רונאלדו(\בייל), סוארז-ניימאר(\מסי), לבנדובסקי-מולר, אובמיאנג-רויס, דה ברויינה-אגוארו, קבאני-זלטאן, ז'ירו-סאנצ'ז (צ'לסי ויונייטד לא רלוונטיות העונה).

אם יובה הולכת לשחק עם דיבאלה כחלוץ בודד זה דבר אחד (ובעייתי מאוד), אבל בהנחה שיש לו שותף בהתקפה - בין אם זה מוראטה, מנדזוקיץ', או זאזה - כולם טובים מספיק לספסל (ול'משימות מיוחדות' כאלה ואחרות) ואף אחד מהם לא טוב מספיק להרכב.

Don Joan Roman, DRORIKO ו-Bianconeri אוהבים את זה.
  11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

בספק שאם זאזא מקבל את המקום של ״חלוץ שני״ הוא מסיים עם פחות מ20 גולים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@yonmu,

הבנתי.

ההשוואה כאן היא מאוד בעייתית מבחינת שיטת/סגנון המשחק של הקבוצות. דורטמונד למשל זו קבוצה שתוקפת גלים גלים ויש לה את הסגנון לאפשר לשחקנים לנפח את המספרים שלה (ע״ע אובאמיאנג). אגב, רויס לא היה השחקן הראשון ואפילו לא השני הכי חשוב בהתקפה של הקבוצה העונה.

בכל מקרה, אנחנו יוצאים כאן לדיוני-אופטופיק שלא קשורים ליובנטוס. אני חושב שזה במילא לא רלבנטי לדבר על סופרסטאר שיעשה שמח לאוהדים בהתקפה שהוא לא בסטטוס של דיבאלה או של טבז בזמנו (ואני לא רואה כאלה בשוק הנוכחי). ליובנטוס אין את היכולת הכלכלית לשלם דמי העברה + שכר על דבר כזה, וזה בלי לדבר על חיזוקים במקומות נוספים. הקבוצה כן תצטרך להבקיע יותר שערים וזה משהו שצריך לבוא, לפחות לדעתי, מהשחקנים שכבר נמצאים בסגל הקיים - אם זה מתוך הקישור (פיאניץ׳) - ואם זה מתוך ההתקפה (מנדזוקיץ׳).

אגב, גירוד + אלכסיס > מנדזוקיץ׳ + דיבאלה? hell no.

13. DRORIKO Member

ג'ירו+אלכסיס באמת לא יותר טוב מההתקפה שלנו. עם דגש על ג'ירו. אלכסיס is larger than life
    בשאר הדוגמאות YOMMU צודק

אגב גם אני הייתי מת לראות את באקה אצלנו. אני מניח שהוא גם יעדיף לשחק בקבוצה עם שאיפות. הבעיה שאני לא רואה את מילאן משחררים אותו.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא רואה את מארוטה מנסה להביא אותו, מה גם שאני לא חושב שהוא מה שחסר לנו.
    הסיבה שמנדוזיקץ הוא החלוץ הפותח היא בגלל העבודה השחורה שהוא עושה, ביובנטוס עובדים קשה,כולם ללא יוצא מן הכלל. גם דיבאלה לא קיבל את חולצת ההרכב מהשניה הראשונה.

כן חסר לנו עוד סטאר בהתקפה, הבעיה היא שבאמת אין מישהו פנוי בסכום שאנחנו מסוגלים לעמוד בו

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  15. All_Hale_Conradinho Member

שאלת טריוויה קצת מוזרה אבל אני צריך מסיבה כלשהי תשובה אליה ולא הצלחתי למצוא: כשמרצ'לו ליפי היה מאמן יובנטוס, מי היה/היו עוזר(י) המאמן שלו?

מצב נושא:
הנושא נעול.