יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. Jimmy Jazz Member

יו-יו הוא מותרות שאנחנו יכולים להמנע ממנה (בטח עכשיו כשסבה חזר) ואת ואן פרסי אני פשוט לא רואה מגיע בשום מצב. עד לפני חודש הייתי בטוח שהיגואין יהיה הפרימה פונטה החדש שלנו אבל האינטר מרדה הפורטוגזי לא מעוניין לשחרר אותו. בכלל, אם בתחילת יוני היה נראה שמארוטה רק צריך לבחור את הטופ פלייר שהוא רוצה, היום עושה רושם שהאופציות הצטמצמו נורא ואני חושש שהGM יסתפק בסופו של דבר באיזה פאציני/גביאדיני...

אגב, רק אותי השמועות של מאטרי למילאן מלחיצות ומאכזבות בו זמנית? אני מאוד אוהב את קואליירלה אבל אם זה הוא או אלחנדרו, אני בלב שלם מעדיף להקריב את הנאפוליטני.

2. Civil Anti Madridista

אז התכנית בעצם היא לשחרר את מאטרי למילאן, ובכסף שיכנס להביא את ואן-פרסי או יובטיץ'?

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כתבתי שזה אמור לעניין אותו?

אנחנו כבר הבכנו העונה את הגנות הליגה אינספור פעמים. אבל משחקים עם 30 בעיטות לשער שנגמרים ב0-0 מול קייבו שעושה בונקר לא שם המונטנגרי יעזור לנו.
    ואן פרסי הוא לא 9 קלאסי, לא יודע מאיפה הנפצתם את זה, הוא לא השחקן שמוריד כדורים עם הגב, חלוץ רחבה,דוחק, חזק פיזי עם ראש משובך. זה היה ואן ניסטלרוי. רובין הרבה יותר מגוון, הרבה יותר מוכח והרבה יותר סקורר. יש חלוץ בן 13 בביתר טוברוק, מוכשר רצח וכל עתידו לפניו, אז אולי ניקח אותו?

יובטיץ? לא עשה כלום בקריירה שלו ששווה 30 מיליון. והוא לא השחקן שאנחנו צריכים.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלוץ מהטופ יגיע בלי קשר למאטרי. ליובה יש מספיק מזומנים ואיננה צריכה להסתמך על מכירתו של שחקן מסויים כדי להביא לו מחליף. עם זאת, מאטרי לא רצוי ולאור ההתעניינות בו מצד מילאן, ייתכן שיעבור למילאנו.

מדווח כי הצעותיהן של יובה ושתי המנצ'סטריות על ואן פרסי נדחו מצידה של ארסנל. השלושה הציעו בין 15 ל 20 מיליון ליש"ט, אך סכות זה רחוק מלספק את ארסנל. האם מקרה אגוארו ישוב על עצמוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx? למרות שווצ'יניץ' התברר כהחתמה נהדרת.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, אני לא אופתע אם יגיע חלוץ וסגל ההתקפה יישאר כמו שהוא.

ארסנל דחתה את ההצעה שלנו, שבערכים של יורו יוצאת באזור ה-25 מיליון. אני לא רואה את מארוטה מציע יותר מזה על ואן פרסי במקום לקפוץ על יובטיץ', שבסכומים האלה הסגולים כבר אמורים לשחרר אותו, ככה שלדעתי סיכוייו של יובטיץ' עולים מהאספקט הזה (בהנחה שהשכר של יויו נמוך מאוד מזה של ואן פרסי).

בחיי, תקופת המרקאטו כל כך מתישה.

נאור, זה לא רק ווצ'יניץ'. זה ווצ'יניץ', וידאל ואפילו אליה. נכון שהאחרון היה פלופ, אבל באופן תיאורטי הרווחנו 3 שחקנים על חשבון שחקן אחד, שניים מהם התברר ברמה עולמית.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/12
  6. yoni10 Member

ווציניץ' רמה עולמית? יש לך זכרון קצר. השחקן הכי לא יציב בקבוצה, by far. נתן אולי 6-7 משחקים טובים בכל העונה ובשאר היה פח אשפה. אם אני לא טועה הוא השחקן בעל מספר איבודי הכדור הגבוה ביותר בליגה והוא פשוט יכול לשגע עם ההחמצות הרשלניות שלו מול השער. ולמרות כל זה, עדיין מדובר בפצצת כשרון שאם יהיה מרוכז יותר מול השער הוא יוכל לתת את ה-15 גולים בעונה + 7-8 בישולים. לפחות יש את ג'יובינקו שיתן לו תחרות.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הכי יציב, זה נכון. גם לא הכי חד, זה נכון, למרות שאת זה אתה יכול להגיד על כל הקבוצה.
    אבל 6-7 משחקים טובים וכל השאר פח אשפה? זה היסחפות. לא סתם המאזן שערים+בישולים שלו עמד על 20 שערים בעונה האחרונה (הכי גבוה מבין כל שחקני הקבוצה, וזה לא מכיל הרבה מהלכים מצוינים שלא נכנסו לסטטיסטיקה). הוא גם הסיבה היחידה שהגעת לגמר הקופה, והוא גם אחת הסיבות שבמאני טיים נראינו כמו שנראינו (ומבחינתי זה שווה יותר מתצוגות טובות במשחקים עם פחות לחץ). בקיצור - הוא שחקן ענק.

מסכים עם זאת שהוא מסוגל ליותר מזה ומסכים שהתחרות עם ג'ובינקו תעשה רק טוב לשניהם.

8. VAR Member

מבחינתי הדבר הראשון שצריך להסתכל עליו כשאתה רוכש שחקן זה האם אתה בכלל צריך אותו. יובה משחקת במערכים של 4-3-3 ו-3-5-2 מה שאומר שהיא בכל מקרה חייבת (חייבת!) חלוץ מטרה (אלא אם כן מתכוונים להשאיר את מאטרי, מה שלא נראה ריאלי כרגע). אם מארוטה מוכן לפרק את הקופה אז הייתי ממליץ לו להביא את שניהם וליצור קונטנדרית אמיתית בליגת האלופות. בהנחה שזה לא יקרה, צריך להתרכז בואן פרסי כי לעמדת הסקנד סטרייקר יש לך את ווצ'יניץ' ואת ג'יובינקו (שניהם יכולים לשחק גם בצד שמאל, בדיוק כמו יובטיץ' ככה שהיתרון הזה של יובטיץ' לא תופס פה). מכל הזויות, יובטיץ' נראה רכישה מיותרת (למרות שהוא מוכשר יותר מכל מה שיש ליובה בהתקפה, אבל אם היו רוצים לבנות עליו אני חושב שהיה ראוי לפחות להשאיר את ג'יובינקו בפארמה).

אגב, החלום שלי זה פאציני. אני לא יודע כמה נכונות השמועות עליו אבל אין לי מושג איך יובה מתקדמת אם הוא מחליף את מאטרי. אם כבר מבין שניהם אני מעדיף את מאטרי.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לפי התקשורת, אחרי שגאמבריני עזב את פיורנטינה, סרט הקפטן היה אמור לעבור ישירות ליובטיץ' (שהיה קפטן בחלק מהמשחקים בעונה שעברה). מונטלה החליט להעביר את הסרט דווקא לפסקוואל, וזה מאוד הרגיז את יובטיץ'. הוא עשוי לבקש העברה מפיורנטינה.

:aa1: העיתונות בבריטניה הנפיצה איזה שמועה שיובנטוס מתכננת לשכנע את ואן פרסי להגיע ע"י זה שתקנה גם את סוארז. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

:aa1: בגזרת היוצאים: פליפה מלו כבר סיכם את תנאיו בגלאטסריי, יובנטוס מתמקחת עם הקבוצה בנוגע למחירו. הסכמה צפויה להיות סביב ה-8 מיליון יורו. ציגלר קרוב מאוד לעזיבה לבנפיקה, המחיר נע סביב 4 מיליון יורו. על פאציינצה ופדואין קיים ביקוש אצל מספר קבוצות איטלקיות, אבל עוד לא הגיע הצעה קונקרטית. שום הצעת רכישה לא מגיעה על קראסיץ' והסיכויים נוטים כרגע לטובת השאלה.

:aa1: לפי צ'אנל4, לאו בונאטיני, חלוץ צעיר מקרוזיירו הברזילאית, טס לאיטליה כדי לחתום על חוזה עם יובנטוס, שתשלם עבורו 5 מיליון יורו ותשאיל אותו לשנה נוספת בברזיל. מדברים עליו כפרוספקט גדול מאוד לעתיד. נחכה לאליאס או לאור לשמוע מה דעתם. אם זה באמת קורה אני חושב שנסתם הגולל על דסטרו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/12
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אם יובנטוס הציע 25 מיליון יורו (לפי הדיווחים) עבור ואן פרסי וזה לא מספק את ארסנל, שילכו לאכול חמוצים.
    השחקן ממילא מסיים חוזה עונה הבאה, וקשה לי לראות אותה מקבלת הצעה גבוהה יותר (אלא אם איזה סיטי או ריאל יקפצו פתאום, הרי להן לא אכפת באמת...).

11. ARSI Member

25 מיליון יורו על החלוץ השני הטוב בעולם כרגע (אחרי מסי) זה מעט. גם אם יש לו עוד שנה בחוזה.
    נאסרי עזב ב-20 שהוא כיום שווה חצי מואן פרסי.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ייתכן מאוד. אבל יש לקחת בחשבון גם את השיקולים הבאים:

* אם אפשר להשיג בפחות, כדאי.
    * השחקן נוטה להיפצע המון.
    * המשכורת שהוא יקבל תהיה מפלצתית בהשוואה לזו של יובטיץ'.
    * בקרוב השחקן בן 29. זה אומר שבעוד 4-5-6 שנים הוא כבר לא יהיה רלוונטי, וזה בהערכה גסה ומתחשבת.

אגב, יובנטוס החתימה צעיר ספרדי כבן 16 מראיו ואייקאנו בשם ניקו קאניזארס. ניקו כבר בטורינו ויחבור בימים הקרובים לפרימברה. לפי צ'אנל4, גברנו על ברצלונה, ריאל ו-ויאריאל בהחתמה הזו.
    לא שיש משהו מיוחד בהעברה הזאת, אני רק מקווה שהאיכות של הדור הספרדי הנוכחי לא תפסח גם עליו. יכול להיות מעניין.
    וזה חשבון הטוויטר: https://twitter.com/nicolas5cgl/
    שאלה מהותית - יכול להיות שjajajaja זה המקביל הספרדי ל-חחח? זה מופיע שם כל כך הרבה פעמים...

13. Jimmy Jazz Member

יש מחירון אנגליה ויש מחירון "שאר אירופה". אף אחד מחוץ לאי לא ישלם יותר מהסכום שמארוטה הציע לכם (לפחות לא משמעותית יותר) והאמת שבצדק. ורק בשביל להבהיר, אני חושב שואן פרסי שחקן מעולה ויהווה שדרוג עצום לחלק ההתקפי שלנו. למרות זאת, אין שום סיבה לשלם יותר מה22-25 מליון יורו שיובה מוכנה עבור שחקן שבעוד שנה מסיים חוזה.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.topdrawersoccer.com/the91stminute/wp-content/uploads/2011/06/Psg_badge.Xxx

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאסרס עם חשד לקרע ברצועות ושבר ברגל - לפחות חצי שנה בחוץ.

מהטורניר הבא ואילך טים צריכה לתת התחייבות שהמשחק ישוחק באיצטדיון עם דשא טוב. אנחנו לא צריכים את השטויות האלה יותר.

לא אופתע אם מאזי שהיה אמור ללכת בהשאלה יישאר לפחות עד ינואר בקבוצה. לפחות אחרי המשחק היום אפשר לדעת שמדובר בכישרון ענק ולא ברירת מחדל.