יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. Jimmy Jazz Member

מה סכום נמוך? כל הקטע הוא למכור אותו עכשיו, אחרי ההופעות האדירות שלו בברזיל, כששווי השוק שלו נמצא בשיא חסר תקדים שלא יחזור.

נכנס לתודעה שלי במשחק הפתיחה של צ'זנה בליגה לפני 3 שנים (מול רומא, אם אני זוכר טוב), הגיע אלינו אחרי עונה מעולה והפך לחלק בלתי נפרד מהשנתיים הבלתי נשכחות האחרונות, על אפם וחמתם של כל שונאיו, ולא ממש חסר כאלו. קלישאתי ככל שזה ישמע, זה כמעט בלתי נתפס שבחור שהסתובב בליגות הנמוכות עד לפני 5 שנים הפך לבאנקר בסגל של הנאציונלה. חרוץ, מסור, צנוע ונאמן - סולדטינו אמיתי. עוד דוגמא אחת מיני רבות לשחקן איטלקי שהגיע לפסגה שחלם עליה באמצעות המון עבודה קשה ונחישות. שיהיה בהצלחה, אני בטוח שדי-קאניו ייהנה ממנו.

בקשר למחליף - אני יודע שזה קצת לא ראלי אחרי הדברים של מארינו הערב, אבל הייתי הרבה יותר שמח לראות את ג'אק(ומו) השני מגיע ולא את דיאמנטי.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד אוהב את מוסר העבודה שלו, את הסיפור שמאחוריו, אבל חייבים להודות בזה - הוא לא שווה 8 מיליון יורו. זו הייתה הזדמנות שלא תחזור להשתדרג בעמדה שלו. אגב, עוד לא ראיתי אישור רשמי באתר, אז לכו תדעו אם קונטה לא יטיל את הוטו שלו - משהו שעשוי באמת לקרות.

לא רוצה את בונאבנטורה. ההייפ סביבו מגוחך בימים אלה, ואיתו גם המחיר. מעדיף לראות חיזוק ישיר להתקפה בדמות דיאמנטי (דמיינו לעצמם: דיאמנטי - יורנטה - טבז) שגם יעלה בצורה אבסורדית פחות.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://cdn.tuttosport.com//images/32/C_3_Media_1743732_immagine_ts673_400.Xxx

אתם לא נחים לרגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.

4. Jimmy Jazz Member

לא חושב שקונטה קשור. זה מרגיש לי הרבה יותר כמו החלטה של השחקן, שבשלב הכל כך קריטי הזה של הקריירה שלו רוצה לשחק באופן קבוע, להרגיש חשוב בקבוצה שלו ועל הדרך גם להשתכר הרבה יותר בהתאם.

אני יודע שאנחנו במוד של "הצלחה מיידית" ולמטרה הזאת דיאמנטי כנראה מתאים יותר, אבל אם מסתכלים שנתיים-שלוש קדימה אני חושב שבונאונטורה הוא הבחירה הנכונה יותר. היתרון של דיאמנטי הוא ביכולת הנוכחית (לא הבדל תהומי), ג'אק לעומתו צעיר בהרבה וכבר עכשיו מראה ניצוצות ופוטנציאל של שחקן גדול. בכל מקרה, מי שזה לא יהיה, לא הייתי בונה עליו בהרכב - יותר בכיוון של סופר סאב שעולה לשחק בדקה ה65, שובר את המערך ומשגע את ההגנות התשושות של היריבות.

5. Don Joan Roman Member

לדעתי במחירים שרצים היום בשווקים האירופאים שמונה מיליון יורו לשחקן ורסטילי שגם קיבל קצת מעמד בנבחרת בזמן האחרון זה סכום נמוך, מצד שני אפשר להסתכל על זה שהחלפנו את ג'יקאריני בטבז תמורת מיליון יורו ואז זה נשמע יותר טוב, בכל מקרה נאחל לו בהצלחה רבהף שחקן שאישית אני מאוד אוהב.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

פפה כזה אישיות אדירה בחדר הלבשה. במונחי ונגר, הוא כמו שחקן רכש חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בימים האחרונים הסגל מתנקה: ג'אקריני עבר רשמית לסאנדרלנד תמורת 7.5 מיליון יורו, טרנאנה קנתה חצי כרטיס של מאזי תמורת 2 מיליון יורו, מלו נמכר סוף סוף לגלאטסריי תמורת 4.5 מיליון יורו ואיסלה צפוי לסגור באינטר תמורת 7 מיליון יורו. 21 מיליון יורו שזה כמעט מכסה את כל מה שהוצאנו בקיץ הזה. בנוסף לכל אלה, גם קוואליירלה ומאטרי צפויים לעזוב - הראשון מחוזר ע"י נוריץ' האנגלית והשני מקושר לנאפולי בימים האחרונים. סביר להניח שגם ציגלר, דה צ'לייה ומוטה יימכרו תמורת פרוטות, כל אלה יכניסו הרבה כסף לקופה בנוסף ל-30 מיליון יורו עליהם דיברו בתחילת הקיץ בתור הסכום ההתחלתי שלנו. ייתכן ומארוטה מתכנן לנו הפתעת סוף מרקאטו?
    כמעט בוודאות יגיע מגן שמאלי חדש, ברארדי עושה רושם גם הולך להגיע בשלב זה או אחר, אבל אולי רעיון שחקן התקפה חדש לא נזנח לחלוטין עם ההעברה של יובטיץ' למנצ'סטר? כצפוי, אחרי הגעתו של טיאגו, שאקירי מתחיל להיקשר לקבוצות חדשות, אם זה נכון (ובהתאמה לכך שקונטה מחפש שחקן קו) אני הייתי הולך על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/13
  8. Don Joan Roman Member

אני הייתי נותן לאיסלה עוד צ'אנס ביובה, מדובר בבחור שאם יחזור לכושר הרגיל שלו יהיה שווה יותר מהשבעה מיליון יורו שנקבל עליו.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם חושב שהוא יכול להשתפר במדינו, אבל קונטה נדלק על פדואין באגף הימני וממילא ליכטשטיינר יהיה הפותח, כך שאפשר להבין את הרצון להזריק קצת מזומנים בשביל לחזק אגפים אחרים (מצחיק משהו שחצי איסלה עולה כמעט כמו טבז).

בעוד כחצי שעה יחל משחק האימון הראשון העונה מול קבוצת שקר-כלשהו במחנה האימונים בואלה ד'אוטסה. לינקים בדיון התקשורת.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אפרופו מגינים, מדברים על כך שיש סיכום בין נאפולי ליובה על כך שסוניגה יעבור תמורת ככל הנראה 10 מ' יורו. כעת נותר רק לקבוע את צורת התשלום, אבל נאפולי ככל הנראה תעדיף למכור כרגע כי זו השנה האחרונה של הקולומביאני, שנה הבאה הוא שחקן חופשי.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה יותר מדי עבורו. ראשית, אני לא חושב שהוא שווה יותר מ7/8 מיליון יורו, וחוץ מזה הוא גם נמצא בשנה אחרונה לחוזהו. אני מקווה שנחזיק אותם בביצים כל הקיץ ולא נשלם את הסכום הזה.

12. Don Joan Roman Member

לדעתי עדיף לסכם עם זוניגה על הצטרפות בעונה הבאה, לא צריך להוציא עליו 10 מיליון.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובה יכולה לעשות את זה רק בינואר. עד אז יהיה לו חוזה חדש בנאפולי, או אצל מצארי.

14. Jimmy Jazz Member

אם כבר מצארי, ראיתי השבוע דיווחים שADL דחה הצעה של 10 מליון יורו מאינטר עבור הקולומביאני וסירב גם לשמוע על טרייד עם ראנוקיה כחלק מהעסקה. אז או שהוא נורא כועס על מצארי (האמת? לא חסרות סיבות לכעוס על היצור הזה) או שהוא מעריך את זוניגה ביותר למרות החוזה ההולך וניגמר שלו.

אגב, מארוטה כהרגלו כבר הגיע לסיכום עם השחקן לפני שפנה למועדון - 2.5 מליון ל4 עונות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/13
  15. SerieA Il Capitano

אין ספק, יש לו המון סיבות לכעוס על ה"יצור" שהפך את נאפולי מקבוצה בינונית למועמדת לאליפות, שהפך את קבאני מכישרון מבוזבז לשחקן ששווה 64 מיליון יורו, ושהביא את נאפולי פעמיים לליגת האלופות, מרחק נגיעה מרבע הגמר.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx