שניים או יותר מבין קוואליירלה, מאטרי ו-ווצ'יניץ' עומדים ללכת. מאטרי די סגור במילאן לפי הדיווחים באיטליה, כעת נותר לראות מי מבין השניים האחרים יעזוב. אם שחקן כמו יובטיץ' יגיע, לא מן הנמנע שגם שניהם ילכו - תלוי מאוד בהצעה שנקבל. אני אישית הייתי רוצה לראות את מירקו נשאר, הוא ללא ספק המוכשר ביותר מבין השלושה אבל בדיוק בגלל זה הסיכויים לעזיבתו גבוהים יותר, שכן הוא יכול להכניס יותר כסף לקופה וגם ככה לא יתפשר על מקום במעמקי הספסל (אם יובטיץ' בא, מה שנראה די סביר אבל לגמרי לא בטוח). באיטליה מנסים להיכנס למוחו של קונטה ולהרכיב הרכבים עם החומר שכבר הוחתם והחומר שהם החתימו בשבילו. אני נוטה לאהוב את ה4312 עם שלישיית יובטיץ'-טבז-יורנטה (יויוטה?), אבל גם ה433 המוכר של קונטה יכול לעבוד לא רע אם דיאמנטי יהיה בעניינים: דיאמנטי-טבז/יורנטה-ווצ'יניץ'. ככה או ככה, ההרגשה היא שאנחנו רחוקים החתמה אחת מהשלמת החוד שחלמנו עליו שנים רבות כל כך. אגב, מחליף לבופון כבר נמצא, אבל לא הייתי ממהר להספיד את העותק המקורי.
איזה נזעמת, אני לא יודע במה מדובר. איך לאפו קשור לעסק? תסביר שי, תסביר! ואורי, למה יורנטה לא קרוב? נ.ב. ברור לי שכל בני ה-12 יקפצו והכל, אבל הספרדי חתיכת בחור נאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
זה סגנון לבוש של מילאן ווקמירוביץ' (הכי לא דנדי). הכיתוב של טרוסארדי בשתיים מהתמונות מבהיר שכנראה לא מדובר בצירוף מקרים.
:aa1: דיווחים אחרונים בסאגת אוגבונה אומרים שאנחנו מוכנים לשלם עבור הבלם כ-15 מיליון יורו (12 מיליון+3 מיליון בונוסים), ושאימובילה יישאר מחוץ לעסקה. הצלחה יפה של טורינו לחלוב עוד כסף על בלם אוברייטד. 15 מיליון הוא לא שווה, במקרה הטוב 2/3 מזה. :aa1: עסקת זאזה גביאדיני: השני נרכש במלואו מאטאלנטה ונמכר ישירות לסמפדוריה (חצי כרטיס), שמכרה גם זאזה במלואו לנו ושאותו אנחנו העברנו בחצי כרטיס לסאסולו. סה"כ מבחינתנו: חצי גביאדיני בסמפדוריה, חצי זאזה בסאסולו ב-6.5 מיליון יורו. לא רע. הייתי בטוח שברארדי ייכנס איכשהו לעסקה, קצת חבל שלא אבל זה עדיין לא סוף הקיץ.
כי זה יממן את הבאתו של דיאמנטי לדעתך? חבל לי שג'אקריני עוזב. תמיד נהנתי לראות אותו משחק. יכל למצוא בית חם יותר בקבוצה אחרת באיטליה.
אולי ג'יאנקנרי לא הכי מתאים למערך של יובה אבל חסר ליובה שחקן יצרתי בקישור שגם יש לו אופי התקפי יותר.הוא היה סוג של פתרון של שחקן שיכול לשחק גם באגף שלא הולך דרך האמצע.האמת שליובה עכשיו אין אופציה לקשר באגף אם נחשיב את לייכשטנייר ואסמואה למגנים ופפה עדיין פצוע.