יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. Jimmy Jazz Member

פרובלמטי? מה, בגלל שהוא לא אוהב את החיים באנגליה ולא מסתדר עם מנג'ר שהוא אפס ביחסי אנוש כמעט כמו שהוא אפס באימון? לא קונה את זה.

הגיל ובמיוחד השכר הם כבר טיעונים רציניים יותר, אבל גם הן בעיות פתירות (להצעיר אותו בכמה שנים יהיה לא הכי פשוט; את החוזה המופקע שלו, לעומת זאת, אפשר יהיה להמיר בבונוסים על כמות שערים וכו') במידה ויוחלט להוציא את המהלך הזה לפועל. אני חושב שזה לא יקרה, אבל לא מהסיבות שצוינו, ובטח שלא במסגרת עסקת החליפין המעליבה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/13
  2. Muurad Member

לפי סקיי איטליה פיורה דחתה 16 מיליון + מארונה בשביל יובטיץ'. לפי השמועות פיורה רוצה 22 + השחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/13
  3. Jimmy Jazz Member

אני בעד יובטיץ' פלוס 10 מיליון בשביל מארונה.

לפי די-מארציו (טרנד חדש באייסוקר! הידד!), היום נערכה פגישה בין ראשי הויולה לסוכנו של השחקן, בה העביר האחרון את רצונו של יו-יו לעבור אלינו ולא לאנגליה/PSG/דורטמונד. הצעה רשמית מצידנו לא הוגשה עדיין ופיורנטינה, עושה רושם, מוכנה למכור לנו - בתנאי שתקבל 30 מיליון יורו קאש ולא שחקנים בעסקאות חליפין/חצאי בעלויות.

4. OriRR Member

שישלמו כבר את ה20 מיליון האלו ויביאו את יובטיץ'. שחקן כזה לא מפספסים בשביל 6 מיליון יורו.

5. JohnTerry26 Member

@tancredipalmeri
    "30m € for Jovetic is out of our budget": Juventus gm Marotta

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יכול להיות! הרי יובנטוס מועדון ענק ועצום שבורח למילאן ולכל שאר הליגה האיטלקית עם האיצטדיון הענק, העצום, המודרני והמדהים שלו! אף קבוצה לא יכולה להתמודד איתה - יובנטוס אימפריה כלכלית!

לארגן לכם שוב את בוריילו?

7. yoni10 Member

אין לכם איזה אל שראווי למכור הקיץ?

נדבר ב-1 לספטמבר.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולי תקווה שתג המחיר הגבוה מדי של יובטיץ' ירתיע את מארוטה עד כדי כך שהוא ילך על טבז. אמנם דמות קצת פרובלמטית ושונה מהאופי הנהוג בקבוצה, אבל איכותית כמו שד רע. שילוב שלו עם היגוואין, ביחד עם יורנטה מהספסל כגיבוי/רוטציה עם דיאמנטי/ווצ'יניץ'/ג'ובינקו כגיבוי לטבז.. נשמע מעולה. שדרוג רציני מאוד ביכולת האישית של החלוצים ושדרוג עוד יותר רציני בחדות מול השער.

שמועות מצחיקות על עזיבה של מרקיזיו. האדמה בטורינו תרעד ביום שזה יקרה.

9. yoni10 Member

אין סיכוי שנראה את טבז והיגוואין מגיעים באותו קיץ. לא יקרה בחיים.

אם נביא את היגוואין, אוגבונה/ראנוקיה ודיאמנטי בנוסף ליורנטה שבפנים כבר אני אהיה יותר ממרוצה.

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יהיה מפתיע מאוד, אבל לפני כמה זמן פורסם שקונטה דורש שני חלוצים (בנוסף ליורנטה) רציניים שאחד מהם סקורר כדי שיישאר להוביל את הפרויקט. מאוד יכול להיות שהחלוץ השני יהיה דיאמנטי, אבל לאור הדיבורים האחרונים אני מעדיף להאמין שזה יהיה היגוואין+יובטיץ'/טבז. בניגוד לקיצים הקודמים, השנה יש שוק לשחקנים שאנחנו רוצים לזרוק (מאטרי, קוואליירלה, ווצ'יניץ'/ג'ובינקו), לכן אולי הפעם זה לא יהיה תסריט כל כך הזוי. הלוואי.

ראנוקיה/אוגבונה מיותר לחלוטין. מבחינתי אפילו להביא את בורדיסו שנזרק מרומא כדי לתת גיבוי לשלישייה/קאסרס/פלוסו.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדווח שיובנטוס הגיעה להסכמה עם טורינו על הסכום שישולם עבור אנג'לו אוגבונה - 12/13 מיליון יורו. בנוסף, מדווח שיובנטוס עשויה להוריד את המחיר ל-9/10 ולהוסיף את מחצית כרטיסו של צ'ירו אימובילה לעסקה.

לדעתי זו עסקה טובה, אוגבונה בלם טוב מאוד, המחיר לא בשמיים ועדיף שהוא יגיע אלינו מאשר למילאן/אינטר/רומא. אבל אני לא רואה את הנחיצות של הרכישה הזאת ברגע הזה (חוץ מהעניין שעדיף שיגיע אלינו ולא ליריבות) - האם לא עדיף להשקיע את ה-12/13 מיליון יורו הללו בחלוצים שכרגע יותר נחוצים? הגישה הזאת דפקה לנו את העסקה הכי גדולה של הקיץ שעבר וצפויה לדפוק גם את הקיץ הנוכחי, אם נמשיך לבזבז כסף על שחקני ספסל. אני הייתי מגשש אצל הבלמים שמסיימים חוזה אצל הגדולות (כמו בונרה ו-ואן בויטן למשל, שכבר לא רלוונטיים) ומחתים אחד בחינם.

מדיהסט מדווחים שאנחנו קרובים לטבז. מארוטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/13
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

12 מיליון יורו הן שאריות ההייפ מהעונה המצויינת בסריה בי אותה מינף הנשיא של טורינו בהצלחה. לפי העונה האחרונה הייתי מעריך אותו ב3-4. למרות זאת, אין ליובנטוס תחליף איכותי מספיק לשלישיית הבלמים פרט לקאסרס וזה סכום שלא אמור לפגוע בשאר תוכניות הרכש.

13. Jimmy Jazz Member

(במידה והדיווחים בכלל נכונים והניגרי אכן יירכש בקרוב), אני גם חושב שעדיף להשתמש בכסף הזה בשביל לחזק עמדות אחרות בסגל. לאו דווקא חלוץ, עושה רושם שסכום מכובד מהתקציב יוקצה למטרה הזו בלי שום קשר. אני רוצה לראות שחקן קו שמאל ברמה גבוהה מגיע לאימוני פתיחת העונה בוינובו. לוליץ', לדוגמא, יעלה בערך אותו הדבר ויסגור חור הרבה יותר בולט בסגל.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

12-13 מיליון יורו זה (לפי הדיווחים) המחיר ששיטי רוצה על טבז, give or take מיליון או שניים. לקנות את אנג'לו יכול להיות ההבדל בין טבז-היגוואין/יובטיץ' לבין רק היגוואין/יובטיץ'. אני מקווה שלא, בכל אופן.

מסכים לגבי המגן/ווינגבק השמאלי. מלבד העובדה שקונטה הולך (לפי פרסומים) לחזור למערך עם ארבעה בלמים, מה שיצריך שני מגנים (ליכטשטיינר ו..), גם ב3-5-2 אסמואה קצת נתקע בשמאל. לפני כמה זמן היה דיבור על טרייד של לוליץ'-מאטרי. אני בעד.

15. Jimmy Jazz Member

להביא את לוליץ' זה קלאסי במקרה שממשיכים במערך הנוכחי, הוא לא טוב מספיק הגנתית בשביל שעמדת המוצא שלו תהיה מגן שמאלי. זוניגה, שנכנס לעונה האחרונה בחוזהו ולא מצליח להגיע להסכמה על הארכה, מתאים הרבה יותר לצורך זה. אני בכל אופן מאוד סקפטי לגבי הדיווחים שאנחנו חוזרים לרביעיית הגנה, נראה לי שגם בעונה הבאה ה3-5-2 יהיה "מערך הדגל" שלנו וקונטה יעבור לכל מיני וריאציות אחרות לפי צרכים נקודתיים. כך או כך, חשוב שיהיו לנו שחקנים איכותיים שיאפשרו את הגמישות הטקטית הזאת.

בנוגע לאסמואה – הבחור פתח חזק מאוד, נחלש טיפה בהמשך ונראה מאוד לא קשור ושייך לקבוצה בחלקים גדולים מדי אחרי החזרה מאליפות אפריקה. עכשיו כשאופציית פולי כנראה וירדה מהפרק, אפשר בלב שלם לתת לגנאי מקום ברוטציה עם שחקני מרכז הקישור ולשדרג את עמדת הLWB "שלו".