יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אומר דבר כזה - צריך לקנות חלוץ? אל תקנה חלוץ ב-15 מיליון רק כדי לקנות בקיץ הבא עוד אחד. אליה וקראסיץ' באו בתקופות אחרות בהן הכסף לא זרם חופשי ושחקנים לא ששו להגיע. אין צורך לחזור על הטעויות האלה היום כשהמצב שונה, לטובתנו.

לגבי דייגו - הבעיות שלו, עד כמה שאני זוכר, התחילו אחרי שהוא עזב אותנו. אולי איזו נפילת מתח כשאתה עובר מיובנטוס לוולפסבורג ואולי בעיות אישיות בגרמניה, לא ממש עקבתי בזמנו. בפירוש כשהוא שיחק ביובה הוא היה מאוד לא בעייתי.

ולגבי דברים קונקרטיים-

:aa1: אנלקה נחת אמש בטורינו ועובר ברגעים אלו ממש מדיקל. יחתום כנראה היום בצהריים/מחר.

:aa1: בברזיל ובאיטליה מדווחים שיובנטוס קרוב לרכוש את מתאוס, קשר ברזילאי צעיר שהוא גם הבן של בבטו המפורסם. נראה מוכשר וגורם לציפייה רבה לקראת הפרימברה שלנו בוארג'יו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/13
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש כישרון, אבל משחק בהליכה (על סמך הסודאמריקנו).

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דיווחים רבים באיטליה, אנלקה לא צפוי להיות השחקן האחרון שמצטרף ליובה ובפרט להתקפתה, כאשר הקבוצה מביעה התעניינות באיסחאק בלפודיל, חלוצה הצעיר והנהדר של פארמה שהספיק להבקיע עד כה שבעה שערים. בעקבות המחיר הגבוה אותו פארמה דורשת עבור האלג?יראי, הועלתה ההשערה כי יובה תציע תמורתו את קוואליארלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/2/13
  4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל - לא חושב שהוא מספיק טוב, בטח לא שווה את המחיר המוגזם שפארמה דורשת עבורו.
    דבר שני - הסוכן שלו אמר שאין סיכוי שיעבור, לפחות עד יוני.
    דבר שלישי - הרעיונות של מארוטה פאתטיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/2/13
  5. JohnTerry26 Member

אני לא כל כך מבין למה המנהל המקצועי שלכם (מארוטה) מקבל את כל התלונות על הרכש. העבודה של המאמן היא גם הרכש, להביא להנהלה את שמות השחקנים אותם הוא רוצה, כשאם יש בעיה להביא אחד אז שיהיה גם פלאן בי, איך אתם יודעים שקונטה עושה עבודה טובה מהבחינה הזאת (אני מתכוון בנושא החלוץ)?

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיטליה לרוב המנהל המקצועי הוא זה שעושה את הרכש. מארוטה ודומיו (גליאני, בראנקה, סבאטיני וכו') הם אלו שאחראים על הרכש ולמעשה בונים את הקבוצה. קונטה ושות' הם מאמנים, כלומר אלו שעובדים עם השחקנים, בונים שיטה וכו'.

חרא רכש = המאמן חף מאשמה, מאשימים את המנכ"ל

7. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

זה קודם כל ביזיון מצידו של קונטה. איך אפשר להביא את השרץ הדוחה והגמור הזה העונה לשם אנלקה? מילא המפציץ הדני שלנו, שהובא בפאניקה מטורפת אחרי שמארוטה שוב פעם פישל, נכנס לפאניקה וניסה להביא את ברבאטוב (WTF 2.0), והשאיר את הבאת החלוץ ליום האחרון של המארקטו. לא ברמה, לא ביכולת, לא בתור בן אנוש, ובטח שלא באופי האפס הזה מתאים ליובנטוס. עוד חלוץ הזוי לרשימה. היה עדיף כבר להביא את ההזדמנות לבלטראמה או לפדובאן שממשיך להפציץ בפרימברה.

8. JohnTerry26 Member

זה נשמע בעייתי מאיך שאתה מציג את זה. מאמן לא צריך לבנות שיטה ממה שהביאו לו לסגל, אלא להפך, לרכוש את השחקנים שיתאימו לשיטה שלו. אני מאמין שהם עובדים במשותף והמאמן מדבר על שחקנים שנראים לו מתאימים, וזו אחריות של המנהל המקצועי לבצע, אחרת זה מאוד משונה.

בנושא החלוץ, קונטה גם שותף מלא לפאשלות כי הוא לא הציע פתרונות טובים יותר מאנלקה ובנדטנר, משהו שבאמת לא צריך להיות קשה. אם המנהל המקצועי לא מספיק מתוחכם כדי להגיע לשמות מבטיחים יותר אז אפשר לצפות שאחד המאמנים הנחשבים באירופה כיום יחדש לו.

9. VAR Member

באמת נראה לך שבנדטנר ואנלקה הם שמות שקונטה אחראי עליהם?

10. JohnTerry26 Member

כמו שכתבתי הוא שותף לאחריות במובן שהוא לא נתן שמות אחרים.
    ושוב פעם, אם זה בכלל לא תחום שהוא אמור להתעסק בו אז הבעיה היא אחרת לגמרי.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

נושא החלוץ הוא קצת בעייתי. בתחילת הקיץ היה קונצנזוס מוחלט שהנה, בקיץ הזה קונים חלוץ רציני לקבוצה. במשך שבועות נוהל מו"מ עם ואן פרסי שנפל, שתוך כדי שמענו בתקשורת הרבה שמות רציניים כמו סוארז, יורנטה ויובטיץ'. בפועל, דקה וחצי לסיום מועד ההעברות מארוטה הציע 30 מיליון יורו על יובטיץ' (סכום שלפי הבעלים של פיורנטינה היה מספיק כדי להוציא אותו מהקבוצה) ונדחה. אני מוצא מכל הסאגה הזאת שקונטה היה מאוד ברור ברצונו להביא חלוץ חדש, והציע מספר שמות, אבל מארוטה לא הצליח להביא אף חלוץ מהשמות הללו. חלק מהם בצדק, כי אין לנו מספיק כסף כדי לשלם משכורת מפלצתית לואן פרסי, אבל עם יובטיץ' הייתה פדיחה אמיתית.

מארוטה גם מאוד חלש במכירת שחקנים. כל אלה יוצרים תסכול אמיתי ממנו מרוב פעולותיו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/13
  12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כל כך מקווה שהשמועות על כך שמארוטה חושק בוראטי בקיץ הבא נכונות (ידוע בפדופיליה שלו לקשרים, אז אולי זה באמת נכון). כישרון בקנה מידה נדיר שנראה כמו הילד היחיד שיכול להחליף את פירלו עם פגיעה מינימלית ככל האפשר בסגנון המשחק וביכולת שלנו. למרות שיכולנו להחתים אותו הקיץ הזה אני לא מתחרט - פירלו עדיין בכושר מעולה, ולא הייתי רוצה לפגוע בהתפתחות של פוגבה. וראטי (או הצרפתי) היה מתייבש.

בכלל, רכש של יורנטה (עליו אפשר לסמן וי), וראטי, יובטיץ'/סאנצ'ז וכדומה והחזרה של גביאדיני, לצד מכירה של מאטרי, קוואליירלה ופדואין יעשה אותי מאושר. תהיה לנו קבוצה חזקה באמת.

ובחזרה למציאות: ליכטשטיינר נפצע במשחק של נבחרת שוויץ אמש מול יוון, ועשוי להיעדר מהמשחק מול סלטיק. מה יהיה עם מכת הפציעות הארורית הזאת?

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/13
  14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ייתכן שאתם מתעניינים בווראטי, אבל קשה לי להאמין שהשחקן המוכשר ביותר בפ.ס.ז' (יחד עם לוקאס) ישוחרר כל כך מהר, במיוחד לאחר שנרכש תמורת 12 מיליון יורו. מה שכן, לא פעם וראטי מביע את געגועיו לאיטליה וזהו הגורם העיקרי שעשוי להשפיע על חזרה עתידית שלו למגף. בסיום חלון ההעברות הנוכחי דווקא יובה הייתה קרובה להחתים את אנדראה פולי, עסקה שנכשלה לבסוף, אבל לא אתפלא אם הוא יגיע לטורינו בקיץ.

חשבתם שעם ההשתתפות במפעל אירופי, מכת פציעות לא תפסח עליכם? לפחות אסמואה חוזר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

15. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

http://cdn.worldcupblog.org/italy.worldcupblog.org/files/2009/03/3140273003_d614ce4d7e_o.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx