http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528526_188947387912064_2147045571_n.Xxx כריסטיאן סטליני, עוזרו של קונטה, אומר בראיון: "קונטה ידע על מה שקרה בסיינה רק לפני השימוע שלו ב-13/7. TNAS טעו כשהישעו אותו". לכתבה המלאה- http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188...11221482&type=1
http://www.juventus.com/resources/images/news/galleryimage/8c770572-052a-4c92-a80f-dd34d8ca663d.Xxx פדריקו פלוזו השלים את המדיקל ביובה וצפוי לחתום בימים הקרובים. העסקה: 1.5 מיליון יורו שיועברו לאטאלנטה עבור ההשאלה ואופציה לרכישה עבור 3.5 מיליון יורו. בא כמובן כדי לסתום חורים (אף אלטרנטיבה, כולל הברזילאי הצעיר, לא יכולה לענות על הצורך המיידי במחליף לקייליני+אסמואה) ואם ירשים כנראה יירכש (ועם מארוטה - אולי גם אם לא ירשים). בכל מקרה זו החתמה חשובה מאוד לעונה הנוכחית, כשמי יודע - אולי נקבל כאן מגן שמאלי סולידי לרוטציה/ספסל בכלום כסף. עבודה טובה, בפה. :aa1: אתלטיק בילבאו פרסמה באתר האינטרנט שלה שיובנטוס יצרה איתה קשר לגבי העברתו של פרננדו יורנטה החורף הזה. ככל הנראה פרסום זה נעשה מתוך ציפייה להעלות את התחרות על השחקן.
עסקה מצויינת לפי דעתי. פלוזו שחקן נהדר, שבא בעיקר למלא את החלל הגדול שישאיר אסמואה לתקופה הקרובה. השגתם אותו במחיר נמוך ועל כן חבל לי שמילאן לא הראתה יותר נכונות לרכוש אותו.
ההודעה לא מתייחסת לינואר, אלא ליוני, מועד סיום החוזה שלו. Juventus football club has contacted Athletic Bilbao on January 3, 2013 to confirm that when Fernando Llorente completes his time with our club on June 30 2013, they will begin negotiations with the player to incorporate him into their squad." אחת הבעיות עם השיח באינטרנט היא שכל מה שאתה כותב נשמר לדורות הבאים (או לפחות עד שנופל השרת) כך שמסוכן לצאת בהצהרות מפוצצות רק בשביל לצאת חומוס עוד שבועיים. בעדינות מירבית, אני אכתוב שאני קצת אופתע אם הוא ימכר בחורף. וצריך לזכור, שבכל מקרה הוא לא יכול לשחק בליגת האלופות, כך שזה לא מהלך כל כך קריטי עבור יובנטוס.
אם יורנטה שיחק השתתף העונה בליגה האירופאית מדוע איננו רשאי לשחק בליגת האלופות עם יובה? אני לא חושב שחל איסור לשחק בשני מפעלים שונים באותה העונה, אך יכול להיות שאני טועה.
אכן לא דובר על החורף, אז מצטער על ההטעייה, אבל בהקשר למשפט האחרון שלך - אני לא חושב שאסור לו להשתתף במשחקי ליגת האלופות על סמך השתתפות בילבאו בליגה האירופית, ואם זה אכן המצב (ואני די בטוח שכן) - אז המצב הוא די קריטי עבורנו.
לפי דיווחים בצרפת, יובה מגבירה את התעניינותה בליסאנדו לופס ותהיה מוכנה להציע תמורתו 8 מיליון יורו. העובדה שיורנטה ישתחרר רק בסוף העונה ושבטורינו גובר הרצון והצורך בחלוץ, עשויים להנחית את הארגנטינאי של ליון בצפון איטליה. דעתכם בעניין, האם ליסאנדרו יספק את מבוקשם של אוהדי הקבוצה?
לדעתי ליסאנדרו חלוץ מצויין עם יכולות מוכחות ושחקן כזה בהחלט יכול לתת לנו מענה הולם לךצורך בחלוץ עד תום העונה, אם בתחילת העונה הבאה ארסנל החלוצים שלנו יכלול את ג'יובינקו, ווצ'יניץ', ליסאנדרו, יורנטה וחלוץ מוככשר נוסף זה יהיה מעולה לדעתי.
אני כבר כחודשיים עוקב מדי שבוע אחרי גאביאדיני, ואם לומר את האמת, אני נורא מתרשם ממנו. השער האחרון שלו מול קייבו - PURE CLASS ונחישות. בתקופה האחרונה, בה הוא פתח מדי משחק בהרכב, הוא הוכיח את עצמו. דווקא מאימובילה אני די מאוכזב וקיוויתי לראות ממנו קצת יותר, אבל אני עדיין מחזיק ממנו ומקווה שיצא ממנו משהו טוב. אם גאביאדיני ימשיך בקצב הזה, ויבקיע עוד 5-8 שערים עד לסיום העונה ללא ספק אני ארצה לראות אותו בעונה הבאה בסגל של יובה. וכל זה, בלי להזכיר את בואצ'י (יש אינספור גרסאות לשם שלו, אבל אני המשיך עם הגרסה הקלאסית) שהוא גם טאלנט מאד גדול, ופשוט מככב העונה בסאסואלו. כמו כן אני חייב לציין את הבלונדי הדני, קרי פרדי קרוגר, שפשוט מראה יכולת גבוהה מדי שבוע בבולוניה. הציוות שלו עם אנטונסון במרכז ההגנה נהדר. העובדה שהוא נראה טוב גם ב-3-5-2 שפיולי עבר אליו לאחרונה, תורם לו הרבה נקודות זכות אצלי. אני מקווה שהוא ימשיך בקצב ההתפתחות הזה ובעתיד נראה אותו בחזרה אצלנו. תמיד אהבתי אותו.
המארקה הספרדי פירסם לא ממזמן שהמעבר של יורנטה ליובה בקיץ כמעט סגור ושההודעה הרשמית תצא בקרוב: חוזה לארבע שנים, עם אופציה לשנה חמישית, בהן ישתכר כ-4.5 מיליון יורו לעונה. מה דעתכם, שכר גבוה מדי? זה יותר מהשכר של פירלו וככל הנראה יותר מהשכר בחוזה החדש של ג'יג'י בופון. בחלון ההעברות הנוכחי אשמח לראות את ליסנדרו לופז נוחת בקבוצה, למרות שבראייה לעתיד אני לא חושב שצריך עוד חלוץ פרט ליורנטה. באופן כללי, הכשרונות שלנו מדהימים באיכותם (בזמן האחרון מדברים על התעניינות בברארדי הצעיר והמוכשר בטירוף של סאסואולו, בנוסף לכל מי ששייך לנו) וחייבים לקבל זמן בהרכב הראשון או לפחות בקבוצה הבוגרת.
מארוטה: "אנחנו במו"מ מתקדם עם יורנטה לקיץ". רכש טוב, יגיע בחינם. מקווה שהוא התשובה לעמדת החלוץ שלנו. אם אפשר שאחד הספרדים פה יתן יותר מידע עליו אני אשמח.
מדווחים בכלי התקשורת שיובנטוס השלימה עסקת השאלה עם אופציית לרכישה (מארוטה סטייל) על הקשר/חלוץ האקוואדורי הצעיר, חוסה פרנסיסקו סבאיוס (מקווה שאני לא משבש את השם). אני אוהב את העניין שמחתימים שחקנים צעירים, אבל על השחקן כזה לא שמעתי כלום מעולם. דרום אמריקאים?
מאז מנואלה בלאזי לא היה לנו שחקן כלכך חלש ביחס לקבוצה כמו איסלה,הוא רוצה להגיע לריאל מדריד,אני מוכן לשלם להם בתנאי שהם ייקחו אותו
אני לא יכול לפרט עליו יותר מדי כי ראיתי אותו מעט פעמים, אבל במעט האלו הוא נראה טוב לשחקן שזה עתה השלים 18 שנה. קצת רך פיזית ועדיין משחק לאט מדי, אבל אם יתרגל לפיזיות ולקצב המהיר יוכל להתקדם יפה. מי שרוצה יכול לתפוס משחק שלו היום באליפות דרא"מ לנבחרות צעירות בשעה 22:30, גם אם לא יפתח אני בטוח שהוא ישותף במהלך המשחק. במשחק הראשון שלהם באליפות, בו צפיתי, הוא נתן משחק טוב וכמעט כבש מחצי מגרש (פגע בקורה), בהמשך ירד קצת לספסל אבל המשיך לקבל דקות. קצת לא יציב בתוך המשחק עצמו ונעלם לפרקים, אבל רואים שיש לו טיפול טוב בכדור ושהוא משחק מהר דברים טובים קורים.