יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניקלאס בנדטנר בחוץ לכשלושה חודשים, יפה לכם. היעדרות הרבה יותר משמעותית עבור יובה תהיה זאת של אסמואה שישתתף באליפות אפרקיה יחד עם גאנה במהלך ינואר ופברואר. ג'אק, פדואין ודה צ'לייה ימלאו את החסר או שמא יגיע מחליף?

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפציעה של בנדטנר היא הדבר הכי טוב שקרה לנו העונה. היא תאיץ לאין שיעור את החיפוש אחר חלוץ חדש בינואר, כשבנושא זה שמו של דרוגבה עולה חזק מהתקשורת. ישנם דיווחים סותרים לגביו - חלק אומרים שיובנטוס יורדת מהעניין בגלל שדרוגבה דורש חוזה ארוך טווח, וחלק מהדיווחים אומרים שיובנטוס חזק במירוץ בגלל שהיא מחפשת חלוץ לטווח הקצר (לעונה הנוכחית עם אופציה להשתתף בצ'מפיונס ליג).

בינתיים, שמותיהם של יורנטה, לבנדובסקי ו-וייה עולים גם הם כמועמדים אפשריים להגעה בינואר, אבל זה לא נשמע כמו משהו קונקרטי.

לגבי אסמואה- אין לי מושג מה מתכננים לגביו. אין ספק שחסרונו יורגש, אבל היות ובנדטנר פצוע (אי אפשר להיפטר ממנו בינואר, כך שהוא יישאר בפיי רול) וחלוץ חדש נמצא במקום גבוה הרבה יותר בסדר העדיפויות ייתכן שיעדיפו להשתמש בשלושת המחליפים שציינת ולהתפלל לטוב.

3. Lazarobbie Member

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובהמשך לידיעה הזאת, הוא חתם בסאו פאולו.

מה אפשר לומר? במעט ששיחק שיחק לא טוב, חבל שבזבזנו עליו זמן וכסף בכלל. בשורה התחתונה מארונה מקודם עוד מקום ברוטציה וזה מעולה.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתונים מעודדים על מגמת השתפרות :

אנחנו ב+7 מכמות הנקודות בתקופה הזהה אשתקד
    כמו כן ספגנו שער פחות והבקענו 4 יותר מאותה תקופה.
    נצחון על קליארי ישבור את השיא של קאפלו שעומד על 93 נקודות בלוח שנה אזרחי ויעמיד אותנו עם 94

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 מיליון יורו מפרידים בין יובה לפדריקו פלוזו, כך מדווח הגאזטה. מגנה השמאלי של אטלאנטה עשוי לעבור לטורינו בהשאלה בינואר, אולם בעוד שהנראצורי דורשים 7 מיליון יורו תמורת רכישתו, יובה כרגע מציעה 5 מיליון. כידוע, אמסואה ייעדר למשך חודשיים בעקבות השתתפותו באליפות אפריקה ופלוזו נראה כרגע כאופציה המועדפת על יובה למלא את מקומו של הגנאי.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכישה הזאת היא מעין תפיסה של שני ציפורים במכה אחת. גם מחליף לאסמואה וגם מחליף לקייליני בשחקן בינוני+ אחד.

לא כל כך הבנתי את פרטי העסקה (אני חושב שלעיתונאים זה עוד לא כל כך ברור). אם זה השאלה בחינם עם אופציה לרכישה תמורת 5/7 מיליון אז זו עסקה מעולה. אם זה 5/7 מיליון להשאלה ועוד כמה מיליונים לרכישה הסופית, אז עדיף להימנע/להביא צעיר דרום אמריקאי זול יותר.

9. Marchisio Member

גם 5 מיליון זה לא מעט עבור שחקן בינוני שנושק לשלושים, כשהקבוצה בה הוא משחק, היא הכי גדולה שלו בקריירה. מקווה שנצליח להביא את דוריה שלפי מה שאני קורא עושה רושם של בלם נהדר והכי טוב בגילאים האלה ביחד עם מארקיניוס. מעדיף לטפח צעיר בן 18 מאשר שחקן בינוני במקרה הטוב בן 29.

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו עדיין לא רומא. אני לא רואה מצב שבלם בן 18 תופס פה מקום של רוטציה כשיש לך שלישייה כל כך מובהקת בהגנה, מוכשר ככל שיהיה. צריך לזכור שלא משנה מי יבוא, בשלישיית ההגנה קאסרס הוא עדיין המחליף הראשון, למרות שזה תלוי בזהות הפצוע.

אגב, בטח אור או אליאס מכירים את השחקן הזה - מה דעתכם עליו?

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם תופעה כמו מארקיניוס תחזור על עצמה, אבל מי היה מאמין שלפני חצי שנה נראה העדפה של אוהדים להביא ילד דרום אמריקאי חסר ניסיון על חשבון מגן נבחרת איטליה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

12. Marchisio Member

חם מהתנור - לפי O'globo הברזילאי יובנטוס סיכמה עם בוטאפגו את רכישתו של דוריה עבור כ-9 מיליון אירו, כשבהתחלה יובה הציעה 4.5 מיליון, הצעה שנדחתה על הסף. לפני כמה ימים יובה הציעה 6 מיליון, הצעה שגם נדחתה ועכשיו עושה רושם שמרבית הפרטים סוכמו, והעסקה צפויה להתבצע בתחילת ינואר כאשר כל מה שנשאר זה לסכם עם בוטאפגו לגבי התשלום השני עבורו של הבלם הסופר מוכשר.

יש לי הרגשה ממש טובה לגביו, למרות שהוא ברזילאי שעד לפני חודש היה קטין עם גשר בשיניים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אופתע אם זה באמת נכון. בקיץ מארוטה העדיף להביא 3 חלוצים צעירים (בואקי, גביאדיני, בונאטיני) על פני חלוץ אחד יקר, ובכלל קנה יותר שחקנים צעירים מאשר כוכבים מוכחים בקיץ האחרון. עושה רושם שהיה חסר לו בדיוק הבלם הצעיר שישלים את החוליה של צעירים מוכשרים (מאוד) בכל העמדות, וזה באמת מסתדר עם הקניה הזאת (אם וכאשר).

הדאגה היחידה שלי היא, כאמור, העובדה שבלמים צעירים מעולם לא התפתחו אצלנו. אני בספק אם מישהו יצליח לזכור בלם בן 18 שפתח אצלנו במשחק תחרותי ב-20/30 שנה האחרונות, ספק אם גם לפני.

לא חכמה. גם אצ'רבי וגסטלדלו קיבלו זימון לאחרונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

מה שכן, לתחושתי פלוסו יותר יתאים למרקם הקבוצתי והמקצועי שקונטה דורש, וזאת מבלי לצפות בדוריה.

14. Marchisio Member

עושה רושם שהוא יהיה בלם העתיד שלנו עם מאסי וכנראה גם סורנסן שנראה פשוט פנטסטי בשורות בולוניה. יכולה להיות שלישייה פשוט נהדרת. עושה רושם שביובה ממש בוטחים בו אם הם הולכים בכל הכח על ילד בן 18, בטח כשמחיר הרכישה הוא 9 מיליון אירו (סכום מכובד+ לכל הדעות).

קצת מהביצועיים של דוריה:

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסרטון הזה בעיקר גורם לי לתהות האם טקטיקה הגנתית היא מילה גסה בכל רחבי ברזיל או רק בבוטאפוגו. ברוב הביצועים הוירטואוזים שלו הוא עמד הרחק מאחורי קו ההגנה ויצר סיטואציות שהיו יכולות להיגמר לפני שהן התחילו.
    מעבר לכך עושה רושם שב1 על 1 הוא טוב, פיזי, בנוי טוב, קורא את המשחק מעולה (חוץ מהעניין של העמידה), משחק בביטחון וכל זה בגיל 18. אם הוא יהיה מרקיניוס אני יותר מאשמח.