יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

השוונו את השיא של ארסנל מתחילת המילניום, 49 משחקים רצופים ללא הפסד. נשארו לנו 9 משחקים כדי להשוות את השיא הקיים בכדורגל האירופי, 58 משחקים רצופים של הגראנדה מילאן של קאפלו. זה יהיה מדהים אם נקבע שיא חדש.

אבל יותר מדהים מזה, יודעים מי לא הפסיד כבר שנתיים (בליגה, על המגרש)? אנדראה פירלו שמאז ה-30 באוקטובר 2010 לא הפסיד משחק ליגה אחד (!). האירוניה היא שההפסד ההוא היה ליובנטוס.

2. skyday20 Member

זה בדיוק זמן מצוין לעצור, רגע לפני שאתם עוברים את ארסנל.

זה יהיה משעשע אם דווקא שחקן ארסנל כמו בנדטנר יעזור לשבור את השיא שלהם, מול אינטר.

https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/Seria%20A/images.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/12
  3. Alta Tensione Member

כמדומני היה עוד הפסד של מילאן לרומא איפשהו בדצמבר 2010 כשפירלו בהרכב (הוחלף בהמשך בגלל פציעה).

4. skyday20 Member

18 December.

AC Milan 0 - 1 AS Roma.

אחרי פאול של מנז, סיידורף החליף את פירלו בדקה 23.

5. JohnTerry26 Member

מדובר רק במשחקי ליגה? כי הרי הפסדתם בגביע לנאפולי.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק משחקי ליגה, כך גם השיאים של מילאן וארסנל.

Alta Tensione,

football italia צריכים להתבייש...

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמית: ג'ובינקו הוא השחקן הגרוע בהיסטוריה בלשבור מלכודות נבדל.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

יצא לי לחשוב לא מעט על ההפסד לאינטר ומעבר ל"זה לא נורא" הקבוע שעובר בראש, המסקנה הכי ברורה שעולה לי היא שהקלישאה "צריך לדעת להפסיד כדי לדעת לנצח" היא נכונה מאין כמוה.

מאז הניצחון על רומא יובנטוס הייתה לא מספיק טובה, למרות נצחונות עם ובלי עזרת השיפוט. זה כאילו שהשחקנים ידעו מראש שהם עולים לניצחון ולא משנה כמה טוב או רע הם ישחקו, אפילו כששיחקנו מול קבוצה כמו נאפולי לדוגמה. את סיינה ניצחנו בדקה ה-85, את בולוניה בדקה ה-93, וזה לא משנה בכלל מה הדקה שבה הבקענו את הגול המכריע אלא העובדה שעל המגרש לא שיחקנו כמו אלופה (הדקות ממחישות את המזל הרב שהיה לנו). תחושת ההפסד הייתה כל כך רחוקה וכל כך לא משפיעה עד כדי כך שניצחון הפך למובן מאליו. אגב, אני משוכנע שקונטה על הספסל שלנו היה גורם לכל זה להשתנות, אבל זה לא קשור. אין כמו האפקט של הפסד (לחבורה בלי בעיות מנטליות) כדי להחזיר את הניצחון וחדוות המשחק לדשא.

בשורה התחתונה - טוב שהפסדנו. הנטל של הרקורד ללא הפסדים ירד מעלינו, אפשר לשחק יותר פתוח והתקפי, השחקנים למדו את מה ששכחו ממזמן ומארוטה למד שבלי חלוץ יהיה לנו מאוד קשה להתקדם (לפחות אני מקווה שזה מה שהוא למד). היה לי העונג לצפות בשיא מועדון תחת שחקנים ומאמן שכל כך אהבתי (ואוהב), אבל זה הזמן להתקדם הלאה ולפתוח פרק חדש. לראשונה אומר זאת - לא אכפת לי להפסיד משחק או שניים בליגה כדי לעלות שלב באירופה, זו צריכה להיות המטרה שלנו מעכשיו.

9. larry1999 Member

אני ממש מסכים איתך!
    אני חושב ששחקני יובה נכנסו כבר לתחושה שהם הקבוצה הטוב באיטליה לא משנה מה (לא שזה לא נכון)
    והדבר גרם לההם להיראות רע.
    אני חושב שהניצחון של אינטר+התחרות על האליפות שהניצחון יצר, יחזירו את יובה, לחשיבה נורמילית, ולדעתי ניראה את זה על הדשא כבר במשחק בקרוב.

:aaa15: :aaa15: :aaa15: :aaa15: :aaa15: :aaa15: :aaa15: :aaa15:

10. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

גרנדה, גרנדה יובה. באמת שאין לי יותר מה להוסיף. היה תענוג להיות ביובנטוס ארנה בערב כ''כ מחשמל מכל-כך הרבה בחינות, האווירה, הקבוצה שעל המגרש וכמובן להיות שם ולחוות את האווירה והחוויה עם האנשים הקרובים לי. פעם ראשונה אחרי הרבה מאד שנים (הניצחונות על מדריד היו פנטסטים, אבל לדעתי המשחק מול צ'לסי היווה אינדיקציה שונה לחלוטין) שהייתי נוכח במשחק שבאמת הייתה בו הרגשה של יובה הגדולה, יובה שכל הקהל חיכה לה כ''כ הרבה זמן. חיכה בטוב וברע, אחרי כ''כ הרבה חרא שאנחנו, אוהדי יובה, אכלנו בשנים האחרונות מכל הבחינות. המאמנים האידיוטים, השחקנים הגרועים וכמובן העובדה שהיינו פשוט קבוצה שרצתה להיות הקבוצה שהייתה כמה שנים קודם לכן.

ביום שלישי בערב ניתן היה להרגיש משהו שונה באוויר, אנשים עם אובר ביטחון (במובן החיובי של המונח), בטוחים בקבוצה שלהם, בטוחים כמו שלא היו שנים. הקבוצה פשוט הייתה ברמה אחרת. לא היה ניתן להבחין מי אלופת אירופה ומי הקבוצה שלפני שנתיים סיימה במקום השביעי וסיפקה תוצאות הזויות ובזויות שבוע אחר שבוע. היינו נחושים, כ''כ נחושים לנצח ולהראות לכולם שאחנו כאן, חזרנו ואנחנו כאן כדי להישאר. האווירה הייתה באמת מדהימה, הפעם היחידה שחוויתי אווירה יותר מחשמלת (ולא בהרבה) הייתה במשחק מול אינטר בעונה שעברה. השמחה של האוהדים אחרי השער של אלכס מול המרדות ממילאנו - רגע שלעולם לא אשכח. צדק ארתורו כשאמר שעם כזה קהל יש לך חשק לצאת ולתת את הכי טוב שיש לך. שמח שיכולתי להיות חלק מהערב הזה. ובכלל, אם כבר בוידאל עסקינן, אז באמת שאין יותר מה להגיד עליו. לא להאמין שקיבלנו את החבילה המושלמת הזאת ב-10 וחצי מיליון אירו. המילה "מציאה" תיהיה פשוט עלבון. פשוט לוחם. קינג ארתור תרתי משמע. היה שווה כל אירו בשביל לחוות את המשחק מהשורות הראשונות, אבל בסופו של דבר אוי ואבוי לכולנו אם בסופו של דבר נפסיד לשחטאר וכל הדברים שאמרתי יהיו פשוט לא אקטואלים יותר.

אגב, אם מישהו רוצה שאפרסם מספר סרטונים מהמשחק מול צ'לסי, אתם מוזמנים לבקש. פורצה יובה! הפנים כבר לקראת יום ראשון בערב. :aaa15:

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

מצטער שלקח לי יחסית הרבה זמן. יש לי עוד מספר סרטונים קצרים כמו: Chi non salta e un inglese di merda, כמה שירים נגד אינטר וטורו וגם וידיאו בו תפסתי את השער של ג'ובינקו. לא חושב שזה יעניין פה יותר מדי אנשים. בסופו של דבר התפאורה היא הדבר המרכזי, רק חבל שלא צילמתי את כל המשחק בשביל שאנשים יוכלו להבין איזו אווירה מדהימה הייתה במשחק.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football-italia.net/28041/juve-...e-confirms-exit

פרנאנדו יורנטה מתקרב ליובה לאחר שהודיע כי לא יחתום על הארכת חוזה. החלוץ הבאסקי שכבר בתחילת העונה לא הסכים לחתום על חוזה חדש שהוצע לו, משמש כשחקן ספסל בתור "עונש" (די דומה למקרה של סניידר ואינטר). כעת בלתי נמנע שיובה תהיה הקבוצה הראשונה לקלוט אותו כבר בינואר במחיר צנום לאור העובדה שבקיץ יוכל לעבור בחינם.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2011/06/antonio-conte.Xxx

Bentornato. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

החוזה החדש של בופון עומד להיחתם אך בתנאים קצת שונים מהנהוג. בופון עצמו ביקש חוזה קצר יותר (ל-3 שנים בלבד) ממה שהוצע לו עם הורדה בשכר. הסיבה, לטענתו, היא "אינני רוצה לקחת כסף של אחרים מבלי להיות ראוי לכך".

כמובן שתיאורטית חוזה לטווח כזה עדיף - במידה ושני הצדדים יעדיפו להיפרד (ככל הנראה בפרישה) ג'יג'י לא יצטרך לשבת על הספסל עם שכר שמן ולפגוע בהתפתחות של הקבוצה, אבל יש לי ציפייה לראות אותו לפחות עוד 5-6 שנים בשער. אני מאוד מקווה שאין לו מחשבות לפרוש בזמן הקרוב.

לגבי יורנטה- אני לא מאמין שהוא באמת יגיע. בקיץ זה היה סביר לאור העובדה שאף קבוצה לא הייתה מעוניינת, הפעם כשקבוצות כמו ברצלונה וריאל בתמונה וכמובן האנגליות אני לא רואה סיבה הגיונית למה זה כן יצליח. במיוחד כשאין לנו גורו העברות כמו פעם. האמת שאפילו הייתי מעדיף ללכת עם הקו של האיטלקיים הצעירים או צעירים מוכשרים מקבוצות אחרות.