יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. Milanista3 Member

הוא עוד לא חתם וכבר פותח חזית עם אוהדי יובנטוס? הבנאדם חי בסרט.
    בכל מקרה לגבי החלון העברות של יובה,נכון שנכון לכרגע לא הגיע שום חלוץ גדול אבל לדעתי יובה התחזקה מאוד יחסית לעונה שעברה והיא רמה מעל הליגה ואני לא רואה שום קבוצה שיכולה לסכן את האליפות שלה.
    לגבי אירופה, נראה שחלוץ כמו בנטדר לא בדיוק ברמה אבל אני חושב שגם בלעדיו יובה שווה לפחות רבע גמר צ'מפיונס.

2. AS R Member

לא להאמין שאחרי הדיבורים שיובנטוס תביא חלוץ WORLD CLASS דוגמת ואן פרסי היא מביאה את בנטנר, חלוץ ששיא הכיבושים שלו בעונה אחת עומד על 11, וזה עוד בליגה השנייה באנגליה.
    מביך לראות את הפערים האלה בין הקבוצות המובילות באיטליה לבין הקבוצות המובילות באנגליה בכל הנוגע לרכש.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציפייה מאיתנו במרקאטו היא להביא שם גדול להתקפה. לא מדבר על שאיפות לעונה הקרובה.

סתם לדוגמה, האנגלים מפרסמים שליברפול תרכוש את דאמיאו עבור 13 מיליון פאונד. זה יהיה מעליב אם זה נכון.

4. South Boy Member

הנשיאים הברזילאים ידועים בחמדנותם (לוקאס מורה, אוסקר ויש עוד) ככה שברור לכולם שאין שום סיכוי שדמיאו יגיע בסכום כזה עלוב ביחס לדרישות של הברזילאים.
    מה גם שהרבה קבוצות שנמצאות כרגע במצב יותר טוב משל ליברפול לא הצליחו להנחית את החלוץ, אז קשה לי להאמין שהוא יגיע, הסיכויים שהוא יגיע פחות מאפסיים.

5. VAR Member

אבל אתה לא באמת מכיר את דמיאו. למה להסתכן כשהקבוצה שלכם בנויה כל כך טוב? יובה צריכה חלוץ שהיא יודעת בדיוק מה תהיה התפוקה שלו. ואן פרסי בדיוק אחד כזה. יורנטה ודמיאו פחות, לכן מארוטה לא שופך עליהם סכומים מטורפים שיכולים לרחף מעליהם כמו ענן שחור, בדיוק כמו פרננדו טורס בצ'לסי. יהיה מאוד קשה להיפטר מהם במקרה של כישלון. רונאלדיניו הרס אותנו במשך שנתיים וחצי עד שנפטרנו ממנו.

מאטרי וג'יובינקו/ווצ'יניץ'. is it really that bad?
    מעריך את הרצון שלכם להתקדם גם בזירה האירופית. אבל על המציאות הזאת בדיוק המציאו את המשפט "קיצור דרך = קיצור חיים". שנה שעברה זכיתם באליפות. כבר אתה מכוון לגמר ליגת האלופות? איזה אסון יקרה אם תזכו באליפות+תגיעו לרבע הגמר?

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכיר לא רע את דאמיאו. חלוץ מטרה, מהיר, בעל טכניקה - גרסה מוקטנת של ואן פרסי שעשויה להתקדם הלאה. והכי חשוב - יש לו את היכולת להוריד את מאטרי לספסל (משמע להיות שיפור על ההרכב הראשון שלנו). 13 מיליון פאונד זה לא סכום מטורף בכלל ואם אין לנו אפילו את הסכום הזה המצב באמת בכי רע, אבל משום שקנינו מחליפים ב-20 מיליון יורו - אני מאמין שזה לא המצב.

נדיר שאפשר לקנות שחקן כמו ואן פרסי, במיוחד לקבוצות איטלקיות. אין ברירה אלא להתפשר על שחקנים כמו יורנטה ודאמיאו ולקוות שהם יפרצו באיטליה (כמו מיליטו למשל).

לא רע בכלל, אבל מאטרי ומירקו מחמיצים כרוניים (בניצול מצבים אנחנו האחרונים בליגה בשנה שעברה, מה שמעיד על הפער הענק בין הקישור שלנו לבין החוד) וג'ובינקו עוד לא הוכיח את עצמו ברמה הכי גבוהה.
    אני לא מבין על איזה קיצורי דרך אתה מדבר. יש לנו סגל שזקוק רק לחלוץ, יש לנו יכולת כלכלית להביא חלוץ, אז למה שנחכה עוד שנה כדי להביא את החלוץ הזה?

7. VAR Member

אף אחד לא באמת מכיר את דמיאו. כל שחקן שמגיע מברזיל הוא הימור, זו מנטאליות שונה לגמרי ומשחק שונה לגמרי. לא סתם שחקן כמו רונאלדיניו שהיה מלך בספרד (שהיא ליגה יותר דומה לברזילאית) לא הסתדר באיטליה.

הכל עניין של עלות. כשאתה מביא את יורנטה בחינם אין לך מה להפסיד. כשאתה מביא אותו ב-36 מיליון יורו, יש לך המון מה להפסיד. ומאטרי לא כזה רע. כבש אשתקד שער שבדיעבד היה שווה אליפות.

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדיניו הגיע לאיטליה כשהוא היה כבר עם רגל וחצי בקבר וכרס וחצי בבטן. לא מבין בכלל את ההשוואה.
    רונאלו? אדריאנו? פאסטורה? לאבצי? פאטו? חסרות לך דוגמאות של שחקנים דרום אמריקאים שמצליחים באיטליה? נו באמת.

לגבי אגוארו - הכוונה הייתה לשנה שעברה שהדיבור עליו היה חזק. בערך כמו על ואן פרסי העונה.

שוב - הכוונה הייתה להביא שם גדול - הוא לא בא. זה בערך כמו שחיזרנו קיץ שלם אחרי אלונסו ובסוף קבלנו את פאולסן

9. VAR Member

קודם כל, די מוזר לי לראות את פאטו ואדריאנו ברשימה שלך. דווקא הם דוגמה מושלמת שמוכיחה את מה שאני טוען, שזה סיכון לשלם 22 מיליון יורו על ילד שעדיין לא מלאו לו 18, מוכשר ככל שיהיה. מילאן הייתה נואשת בזמנו למצוא מחליף לשבה אז פאטו הובא על תקן הגואל. לא הצדיק את המחיר. הלאה. ליובה אין סיבה לרכוש שחקנים מתוך פאניקה כי היא נמצאת במצב מצוין.

על כל אחד מהרשימה שהבאת אפשר לשלוף שמות כמו ריקארדו אוליברה או רוביניו. קרי, פלופים מהדהדים שעלו המון כסף והתרומה שלהם הייתה אפסית. על פניו הגיוני לגמרי לשלם 17 מיליון יורו על חלוץ שהיה מלך שערים בספרד גם אם שיחק בקבוצה קטנה כמו בטיס. מזכיר לי מאוד שם של חלוץ אחר שהיה מקושר אליכם הקיץ הזה...

אני לא זוכר את הדיבורים האלה אבל למה אתה כל כך בטוח שאגוארו היה מעדיף לחתום ביובה ולא במועדון העשיר ביותר בעולם?

חוץ מזה שהוא לא החלוץ מטרה שאתם כל כך נואשים אליו.

אז הגיע הזמן שתבינו שיחסי הכוחות השתנו. כיום יש מספר מאוד מצומצם של קבוצות שיכולות להרשות לעצמן להביא שמות גדולים כאלה מבלי שהסיכון יהיה גדול מידי. יובה, מה לעשות, עדיין לא נמצאת שם. אם אתה רוצה להמשיך להתאכזב מאי אלו רכישות, תמשיך לחשוב בדיוק ככה - כאילו שאתם ריאל מדריד שיכולה להביא כל שחקן שבא לה כי הבנק מאפשר את זה.

שאפתם להביא את אלונסו וקיבלתם את פאולסן? גם את זה אני לא זוכר, אבל וואללה, אם לא למדתם את הלקח מהמקרה הזה (שאליו הצטרף גם אגוארו, מסתבר) - מגיע לכם.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/12
  10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיקת אלצהיימר עשית? נראה שהזיכרון מעט פגוע.

אדריאנו בשנתיים הראשונות היה חלוץ קרוב לשלמות. גם פאטו התחיל מעולה והפציעות מכריעות אותו.

אני לא חושב שאנחנו יכולים להתחרות כלכלית בכולם. אבל אם היה לנו 30 מיליון להוציא, אז הסיבה העיקרית שאין לנו חלוץ טוב ביד עכשיו היא תזמון לקוי וקריאה שגויה של השוק של מארוטה.

11. VAR Member

איסלה+אסמואה+ג'יובינקו = 33 מיליון בערך > ואן פרסי/יורנטה/יובטיץ'.

הסיבה שאני לא זוכר היא כי יובה עניינה לי את האתה יודע מה בקיץ שעבר וגם באלה שלפניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רציני? אלונסו כבר היה בטורינו כשסקו הדביל פוצץ את העסקה.

מארוטה פשוט לא מתאים לרמות האלה, לא משנה איך נסובב את הגלגל ומאיזה זווית נסתכל על זה. ב-3 שנים לא הצליח להביא החתמה אחת שהיא משתלמת ביחס תרומה-מחיר. ההצלחה שלנו היא נטו קונטה והברקה בדמות פירלו (שוב, לא רכישה מדהימה ושחקן יחסית מת בזמנו). אני מאוד מקווה שהזמן שלו אצלנו שאול.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/12
  13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.footballuser.com/formations/2012/08/508696_Juventus.Xxx
    http://www.footballuser.com/formations/2012/08/508705_Juventus.Xxx

2 המערכים המרכזיים שיהיו העונה. כמובן שייתכנו שינויים פנימיים (תחרות צמודה בין איסלה לפפה בעמדת הקיצוני הימני, אסמואה ופוגבה ייכנסו לא מעט למרכז הקישור) אבל זו פחות או יותר הצורה הכללית.

עם זה ניאלץ לצאת לקרב, אין ברירה. פורצה יובה.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

איפה חלוץ העל שלכם בתמונה?

15. Roberto Baggio Member

זה קצת עצוב לומר את זה, אבל אם אפילו יובה, שהיא בערך הקבוצה האיטלקית היחידה שהיום מסוגלת להביא מישהו ברמה עולמית לסריה A, לא הצליחה להביא מישהו ברמתו של ואן פרסי או יורנטה אז זה מצביע על המצב הקשה שהליגה שרויה בו. פאקין בנדטנר....

אני חושב שיובטיץ' או קבאני היו יכולים אולי לתת ערך מוסף ליובה בצ'מפיונס ליג שאין לה כרגע ושיחסר לה לפי דעתי עוד בהמשך העונה. לוסיו, איסלה, אסמואה וג'ובינקו זו אחלה תוספת לסגל החזק שהיה בנוי מהעונה שעברה וסביר להניח שזה יספיק לליגה, אבל זה לא שם את יובה בקנה מידה אחד עם בארסה, ריאל, סיטי ושאר הגדולות.

בגדול עם הסגל הנוכחי ומה שראיתי מיובה מול נאפולי ופארמה אני לושב שזה יספיק לרבע גמר צ'מפיונס במקסימום וגם זה במידה ולא תהיה איזו בארסה או ריאל בדרך.