כן, הייתה לנו מטרה מרכזית אחת במרקאטו הזה והיא קנייה של חלוץ מהטופ. אסמואה, איסלה וג'ובינקו היו עסקאות לא זולות בכלל שבאו לתת עוד גיבוי לעמדות קריטיות, אבל אפשר לומר שהיינו מסתדרים בלעדיהם. חלוץ טוב (בנדטנר הוא לא כזה) הוא משהו שאי אפשר להסתדר בלעדיו. הסיבה היחידה שאנחנו מצליחים היום היא העבודה המדהימה של קונטה. לא אומר שמארוטה לא עשה עסקאות טובות בכלל, היו לו כמה כאלה (קצת), אבל בלי ההצלחה הגדולה הראש שלו היה הראשון בתור לגיליוטינה. תסתכלו על הקיץ הקודם; מפמפמים אגוארו ורוסי כל הקיץ ובסוף בא המחליף הזול יותר ווצ'יניץ'. עונה לפני זה - חורחה מארטינז ב-12 מיליון יורו. לעד הפלופ הגדול ביותר (וזה בטח ישתנה). לא מרוצה ממנו בכלל.
אסמואה, איסלה, ג'ובינקו. לא זוכר מתי יובנטוס התחזקה כל כך בחלון העברות בודד. שוק החלוצים שהיו מחזקים את יובה מורכב משחקנים שלא נמצאים למכירה, שחקנים שלא מעוניינים לעזוב את קבוצתם וכאלה שבחרו לעבור לקבוצות אחרות. אני מבין את האכזבה מהגעתו של הגולם הזה שבנוסף גם בטוח שהוא הדבר הגדול הבא, אבל אני באמת לא רואה מה מארוטה יכל לעשות אחרת.
נשארו עוד 13 ורבע שעות עד סגירת חלון ההעברות. אני מבקש, עד אז, פרופיל נמוך. ברור שזה קשה וגם אני מתאפק... טוב פאק איט. ואן פרסי. יובטיץ'. יורנטה. בנדטנר :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
זה לא רק שמות, זה גם הסכומים שמתגלגלים. 20 מיליון על אסמואה ו-20 מיליון על איסלה אלה עסקאות סבירות. 11 מיליון על חצי כרטיס של שחקן בית שלנו (שמארוטה דאג להשאיל אותו עם אופציה לרכישה) זה עסקה סבירה ואפילו פחות מזה. ואם היה כל כך הרבה כסף לעיבוי הספסל - למה אי אפשר לשלם יותר עבור חלוץ פותח? השחקן שלשמו נפתח המרקאטו הזה? שוק החלוצים היה מורכב יותר השנה (ריאל, בארסה וסיטי סטטיות ולא זורקות הרבה פירורי לחם) אבל היה לו קיץ שלם לחשוב על משהו. בשליפה: דאמיאו, שורלה, אפילו ז'ירו בתחילת הקיץ. לא חייבים ואן פרסי.
בהמשך לדבריו של קובי, אתקן ואוסיף שבנדטנר הוא ילד שחצן ומטומטם להחריד המשוכנע שהוא החלוץ הטוב בעולם. אם לשפוט את הדני בצורה אובייקטיבית, הוא חלוץ לא רע בכלל מקצועית, אבל היה כבר עדיף לא להביא חלוץ בכלל.
תנסה לא לבנות את הדעה שלך על סמך קשקשנות של אוהדים ופרשנים, אחרי קיץ מלא בדיבורים על יובטיץ, ואן פרסי, דז'קו, קבאני, הגעה של בנדטנר זאת באמת אכזבה שאי אפשר לעקל. אבל אם תסתכל על כל מקרה לגופו, יובנטוס עשתה את המקסימום מבחינתה ואף אחד מהשמות האלה לא היה בר השגה. אגב, מה התוכניות של מארוטה להיום?
ההתעסקות של יובנטוס קיץ שלם בחלוצים שלא ניתן היה להנחית בכלל היא מגוחכת. השחקן היחיד שיכולתם באמת להחתים היה ואן פרסי. רק משוגע יכל לחשוב שדה לאורנטיס ימכור את קבאני יחד עם לאבצי באותו קיץ, יובטיץ' הוא חלק מהפרוייקט של מונטלה השנה, להוציא שחקנים מקבוצה באסקית זה להיפרד מעשרות מיליונים. אני לא מכיר את הדני הגמלוני, אבל חשבתי שאתם זקוקים לבול עץ שרק ידחוק כדורים, לא? נראה לי שהוא יכול להתאים.
אין קשקשנות. במקרה ההוא קיבלנו שחקן טוב מאוד במקום אבל זו עדיין ירידה ברמה, השנה הגיע אופציה חמישית מהספסל (שישית אם בואקי נשאר). אם יובנטוס הייתה עושה את המקסימום אחד מהם היה בוודאות מגיע. אם ממילא הוצעו 30 מיליון על יובטיץ' אז למה לחכות לפיורנטינה להתחמש, לגרום לו לרצות להישאר ואז להציע את הסכום הזה? את יורנטה מוג'י כבר היה מצליח להביא לכאן. ובכלל, למה האופציה הבאה אחרי השמות האלה היא בנדטנר? התוכנית של מארוטה להיום זה כנראה להתחמק מאוהדי יובה כמה שאפשר...
According to Gazzetta, Nicklas Bendtner has already had the cheek to ask for Juventus's No.10 shirt, not yet cold from Del Piero's departure http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
וואלאק אתם... תהיו בריאים. לקחתם אליפות, כל היריבות שלכם נחלשו, אתם התחזקתם (יחסית), מועמדים ברורים לאליפות ועוד באים בטענות למארוטה. נכון, היה עדיף לא להביא חלוץ בכלל. אבל אם אתם בוכים על זה שמוג'י היה מצליח להביא את יורנטה אז אתם מפונקים. אני מצדיע למארוטה שהוא לא מתקפל מול נשיאים שמנפחים חזה וחושבים שהשחקנים שלהם הם עילויים של פעם בדור. אז עוד שנה תהיו במאבק אליפות צמוד ולא תדרסו את הליגה, שנה אחרי זה כבר תקבלו אותו בחינם. מה הלחץ?
לא כל היריבות נחלשו וגם אם כן - איך זה רלוונטי אלינו? אנחנו לא סמפדוריה. אם אנחנו צריכים חלוץ אז אני מצפה ממארוטה לעשות כל מה שאפשר כדי להשיג חלוץ ברמה. יורנטה? נכון, לא שווה 36 מיליון אבל יש עוד חלוצים בשוק. ובגלל שזה לא סמפדוריה פה, אני גם לא מסתפק בלהביא אותו בחינם שנה הבאה (כשריאל, ברצלונה ושאר הקבוצות בעסק - לא הולך לקרות ממילא). מה הלחץ? חלוץ טוב זה ההבדל בינינו לבין הצמרת באירופה. ליובנטוס יש ציפיות מהעונה הנוכחית.
אם היו לנו מראש 30 מיליון להשקיע בחלוץ, אז איך שהיורו נגמר, לפני המשפט של קונטה, כשאנחנו הסיטי והיונייטד הצענו הצעה משותפת של 22 ונדחנו. באותה שניה היינו צריכים להקפיץ את ההצעה ולגבור על שאר האנגליות. ואם זה לא היה מצליח, מה קרה ללאבנדובסקי? דאמאיו? להציע את ההצעה בזמן על יובטיץ? כשהיה שם עוד בלאגן. דז?קו? סוארז? יכולנו להביא כל איד מהם אם מארוטה היה גם יודע לתזמן את הדברים נכון ולקרוא תשוק נכון. לגבי וויצניץ? - אומנם נתן עונה מעולה. אבל רק תדמיינו איך היינו נראים עם אגוארו בחוד...
אבל מה גורם לך לחשוב שאתם יכולים להביא את אגוארו? אתה יודע כמה סיטי שילמה עליו? בואנה אתם חיים בסרט רציני. אפילו לדיון פנטזיות זה פרוע מידי. שי - ציפיות יש אחרי שמשלימים את הסגל, לא לפני. אם היינו מגדירים ציפיות בתחילת הקיץ, היינו שואפים להביא לכאן שחקנים שיהפכו אותנו למועמדים לגיטימים לקחת את ליגת האלופות. פתאום, הציפיה הפכה להיות רק להתמודד על האליפות ולסיים בין 3 הראשונות, כשכל דבר מעבר לשמינית הגמר הוא בונוס. אם הייתם מביאים את יורנטה סביר להניח שהציפיות היו עולות בהתאם. אם הוא כל כך רוצה לשחק ביובנטוס, הוא ישחק שם בעוד שנה. הגיע הזמן שתבינו שלא כל מה שרוצים מקבלים. שלשחקנים יש חוזה ואי אפשר להביא כל שחקן שמפנטזים עליו.