יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Bianconeri, Jul 7, 2012.

1. VAR Member

ממתי יש חוקים נגד הדברים האלה?

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק מה שאני אומר.

ובגלל שבבית הדין של ההתאחדות אתה אשם עד שלא נמצאת זכאי, עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.

3. 亚历山大帕托 Member

אתה יכול להאמין בכך שמתנהלת חקירה רצינית שמטרתה לחשוף פעילויות בלתי חוקיות בספורט, למצוא את האנשים המעורבים בהן ולהענישם. חקירה שהובילה עד כה לכתבי אישום נגד 44 אנשים ו-13 מועדונים וכל זה תוך הסתמכות על ראיות ועדויות שהיקפן ופרטיהן לא אמורים להיות ידועים לך. אתה באמת חושב שמישהו בעל פרופיל גבוה כל כך יכול להיות מואשם במשהו שלא עשה רק כי מישהו המציא את זה?

לחילופין, אתה יכול להאמין ליובנטינים שטוענים בשיא הרצינות שזאת קנוניה נוספת נגד יובנטוס ומצטטים את עורך דינו של קונטה כדי לקבוע כעובדה שדרך הפעולה של בית הדין נוגדת עקרונות דמוקרטיים בסיסיים. אני מניח שהם עומדים גם מאחורי עוזר המאמן, מאמן השוערים ומאמן הכושר של סיינה דאז שהואשמו באותם הסעיפים בטענה שגם הם חפים מפשע. אה, רגע, עוזר המאמן הזה בא אחרי קונטה ליובה, אז הוא בטוח לא מעורב.

מה נשמע לך יותר הגיוני? אני דוקא בוחר לחכות לפסיקה, לא להסיק מסקנות חסרות בסיס ולא לצאת בהצהרות לכאן או לכאן. לאוהדי יובה יש אינטרס ברור לנסות לנקות את שמו של קונטה ולא משנה להם שהם מדברים מהתחת על דברים שהם לא יודעים.

יכול להיות שהוא יימצא אשם ויכול להיות שלא, אבל אני בטוח שהוא יתואר בתור קדוש מעונה כך או כך. אם הוא יקבל את עסקת הטיעון אז הוא, למעשה, יודה באשמה. במצב זה הוא יוכל להגיד שהוא עשה את זה בלית ברירה כדי לקצר את תקופת ההרחקה. אם הוא ידחה את העסקה ובית הדין ימצא אותו אשם, הוא יוכל להגיד שעשה זאת כי הוא לא אשם ורצה להילחם באי הצדק עד הסוף. דעת היובנטינים כבר נקבעה ללא קשר לתוצאות המשפט.

4. Muurad Member

אני גם לא יוצא בהצהרות, אבל עם איך שהסיפור מדווח כרגע - זה לא נשמע הגיוני מבחינתו של קונטה שיימצא אשם. כמו שאמרתי, נחכה ונראה אם יהיו עוד ממצאים של החוקרים לגבי הנושא ולמסקנות בסוף העניין כדי לגבש דעה - בנתיים כאמור לפי מה שמדווח לנו, זה לא נשמע הגיוני שיקרה.

אני מתייחס נטו למקרה של קונטה שכרגע באמת לא נשמע הגיוני - לגבי חלק מאוהדי יובה המגוחכים שחושבים שכל העולם סובב סביבם ומטרת האנושות היא לפגוע להם במועדון "כי הם יובנטוס" - אלה כבר מזמן טבעו בשלל תיאוריות הקונספירציה השונות והמשונות - אבל אני מסכים שלפחות אצל הצד הלא שפוי של אוהדי הזברות הסיפור נכתב מראש - זווית העולם הסלקטיבית כבר מתחילה לחלחל ולהתגבש בראשם מריפרוף קל ברחבי הרשת.. לא ייקח הרבה עד שנבין שמוראטי בעצם שלט בהכל יחד עם פלאצי כדי למנוע את החזרה לגדולה של יובה.

5. 亚历山大帕托 Member

זה באמת משנה אם המידע החלקי שדלף לתקשורת לא מספק אותך? אני לא מצפה לגלות שום ממצאים נוספים ואני לא אטיל ספקות בפסיקת בית המשפט בהיעדרם. אם קונטה יימצא אשם, אזי התביעה הציגה קייס משכנע. כל דעה אחרת במקרה הזה נובעת מאינטרסים אישיים ותיאוריות קונספירציה הזויות.

6. FelaKaT Member

אתה בא עם נימה שחצנית של אחד שיודע הכל (למרות שאין לך מושג), אז למה לי להשקיע?
    בכל מקרה, תקרא ותחכים קצת:
    קודם כל, כל הדברים שהחלו להתפרסם אתמול היו מבולבלים מבית המשפט בנאפולי לאחר שפורסמו דברי פסק הדין מהרשעת מוג'י. פסק הדין המשתרע על פני 558 דפים התקבל בהפתעה על-ידי התקשורת שנראתה מבולבלת אמש עד כדי מצב שבעיתוני הבוקר הדברים פורסמו בכותרות משניות לאור האיחור בזרימת המידע. אולם הבוקר הכל מתחיל להתבהר ואני מביא לכם כאן את הקטעים החשובים מהדברים שפורסמו שלא משאירים מקום לספק.

- על קיום ארוחות ערב בין מוג'י לבין משבצי השופטים:
    מפסק הדין: "סעודות אלו התקיימו נוכח לקשרים שהם תחת סביבה חברתית... התנהגות זו בקיום סעודות היתה במטרה לקיים קשרי ידידות בין שני הצדדים למען נוחות העבודה בין הצדדים. גם אם פגישות אלו היו תחת צל של עלטה - הן לא מובילות להחלטה ולקביעה שהן היו בעלות כוונות זדוניות להשפיע דרך השופטים על תוצאות המשחקים".

- על זהות האלופה בשתי העונות המדוברות:
    מספק הדין: "לא נמצאו הוכחות אשר הובילו למסקנה שהוטו משחקים אשר הובילו לקביעת זהות האלופה (יובנטוס), או נמצאו הוכחות אשר הובילו למסקנה שהוטו משחקים אשר הובילו לקביעת זהות מוקדמת לגבי כל קבוצה במיקום הסופי שלה בתום העונה".

- מתוך דף מס' 84 לגבי התנהגות מוג'י מול השופטים:
    מספק הדין: "לא היתה התנהגות כובשת במטרה לכבוש את השליטה על השופטים ומשבצי השופטים".

- מתוך דף מס' 85 בהתייחסות על הכשלת צוותי ההגנה (של יובנטוס ומוג'י ב-2006) בכל הנוגע להצגת ראיות נוספות:
    מתוך פסק הדין: "האמת היא, שצוותי ההגנה (צוותי ההגנה של יובנטוס ומוג'י ב-2006) הוכשלו בצורה גדולה במשימתם להציג מספר רב ביותר של ראיות שכוללות אלפי שיחות נוספות. מהסיבה שראיות אלו הן בעלות קשר ישיר לחקירה שהתנהלה, וחיסרונם גרם לכך שדיוני בית המשפט בנוגע לראיות היו בעלי פן של ניחושים והשערות".

- על החשד שיובנטוס ומוג'י השפיעו על הגרלת שיבוצי השופטים:
    מפסק הדין: "לא נמצאו כל ראיות שהשפיעו על התערבות בהגרלת השופטים למשחקי ושיבוצי השופטים כמו שטענה התביעה. הוכחה שהגרלת השופטים נערכת בהימצאות עו"ד ועיתונאי נבחרים בנוסף למשבצי השופטים ברגאמו ופייריטו - דבר שמוביל למסקנה שבלתי אפשרי היה להשפיע על ההגרלה מכל גוף שהוא!".

- בנוגע לגזר הדין שנגזר על מוג'י ב-6/1/2011 בגין השימוש בכרטיסי ה-SIM השוויצרים, רשמה השופטת את הדברים הללו שעליהם לדבריה התבסס גזר הדין:
    מפסק הדין: "גזר הדין נגד לוצ'יאנו מוג'י ב-6/1/2011 נשען על קיום הפגישות בינו לבין משבצי השופטים באופן פרטי ועל השימוש בכרטיסי ה-SIM השוויצרים בעונת 2004/05 ולא בעונת 2005/06". השופטת ממשיכה ומדגישה את הדבר החשוב הבא: "הישענות גזר הדין ב-2006 התבססה ברובה על השערות, דיבורים ודברי בלל וניחושים בדבר קיום פגישות סודיות מטעם נציגי יובה עם משבצי השופטים ושימוש בכרטיסי SIM שלכאורה הוחזקו גם כן על ידי משבצי השופטים ולוצ'יאנו מוג'י. אולם - לא נמצאו תמלילי שיחות עבור כרטיסי ה-SIM הללו אלא נמצאו שיחות בין לוצ'יאנו מוג'י לבין משבצי השופטים שבוצעו דרך חברות התקשורת באיטליה בלבד".

Last edited by a moderator: Jul 29, 2012
  7. 亚历山大帕托 Member

מה שכתוב כאן גרם לך לחשוב שמוג'י זוכה או משהו? יש כמה מסקנות מהמשפט הזה שמי שתירגם את זה (בטח איזה אוהד יובנטוס, נכון?) שכח להכליל:

- מוג'י הוכרז כמי שעמד בראש (capo) של ארגון המשפיע על שיבוץ שופטים שפועל במטרה לקיים הונאה ספורטיבית.
    - כרטיסי ה-SIM הזרים בהם השתמש מוג'י כדי ליצור קשר עם משבצי שופטים ושופטים היוו גורם מרכזי בהרשעתו.
    - מוג'י נמצא אשם, נגזר עליו מאסר של 5 שנים ו-4 חודשים והרחקה לכל החיים ממשרה ציבורית.

זה לא מוזכר שם? מפתיע. זה שלא הוכח באופן ודאי שהאליפויות נקבעו ישירות ע"י כל הארגון המושחת הזה או שהגרלת השופטים נקבעה ישירות ע"י מוג'י, לא מנקה אותו או את יובנטוס מאשמה. כל מה שאכן הוכח (פגישות, שיחות טלפון, איומים ועוד) ומה שמוג'י הורשע בגינו - כל זה מצביע על שחיתות וקשירת קשר בניסיון להשיג יתרון לא חוקי.

8. yoni10 Member

נעבור ליובנטוס,

עד לפני 3 ימים הייתי בטוח שיובה הולכת לקחת את הליגה בהליכה העונה ולתת פייט בליגת האלופות, אבל יש כרגע סוג של כאוס במועדון כאשר 2 שחקנים וקונטה בסכנה גדולה.
    בונוצ'י כנראה הולך להיות מורחק לתקופה של בין שנה לשלוש שנים כך שאני מאמין שאת הקריירה שלו ביובנטוס הוא כנראה מסיים. לכן אנחנו צריכים להביא עוד בלם וקשה לי לראות את מארוטה עושה את זה.

קונטה צפוי להיות מורחק ל-3 חודשים וזה החסרון המשמעותי ביותר, שכן כולנו מכירים את הטירוף שלו על הקווים, החדרת המוטיבציה והרוח - כל אלה היו מרכיבים משמעותיים בהצלחה בעונה שעברה. לטעמי ההצלחה של העונה שעברה רשומה בעיקר על קונטה, ולכן הוא מאד יחסר.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל המרקאטו ב-HOLD עד גזר הדין ב2 לאוגוסט לדעתי. עד אז חוץ מהחתמת פוגבה (חינם) אני לא מאמין שתהיה התקדמות ממשית.

3 חודשים בלי קונטה יהיו הרסניים לעונה הזאת, ואולי ההבדל בין מקום בליגת האלופות בסוף העונה ללא. גם בונוצ'י אחראי להגנה הכי טובה באירופה והעזיבה הצפויה שלו תהיה מכה קשה, במיוחד עכשיו כשקאסרס פצוע, וכמובן שכלכלית זו פגיעה עצומה ששחקן שעלה 15 מיליון יורו "יפרוש" ובמקומו יצטרך להגיע שחקן במחיר שלא נופל מזה.

נקווה לטוב.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרסאות אינטרנטית אחת אומרת שקונטה הצליח לקבל עסקת טיעון של 3 חודשי הרחקה מהקווים, אך יוכל לאמן את הקבוצה בפועל, משמע לא להיות שם במשחקים עצמם, נכון שזה על הפנים, אבל זה לא עוצר א
    התהליך של בניית הקבוצה וההכנה למשחקים. מה שאומר שאדם שמנהל משחקים מספיק טוב ויודע קצת לדבר בהלבשה יספיק לזמן הזה

הכל כמובן שמועות, לגבי בונוצ?י המצב באמת מסובך - רולאנדו,אנטוניולי,ראנוקיה ובוקטי כבר על הכוונת לפי העיתונים

11. FelaKaT Member

לא יודע באיזה שפה אתה רוצה שאני אכתוב לך את זה, אבל המשפט הזה זיכה את יובנטוס ואתה מוזמן להעמיק במשפט הזה בכל כלי התקשורת (למרות שהדברים פה חד משמעיים), מוג'י לא עשה משהו שראשי מילאן ואינטר לא עשו וגם זה הוכח במשפט הזה ואין לי בעיה להביא לך דוגמאות. אני לא רואה סיבה להרחיב בנושא הזה בגלל שאתה מביא דברים שקרו בנובמבר אשתקד ודברים התקדמו מאז.

12. 亚历山大帕托 Member

שמתי לב למוטיב חוזר אצל אוהדי יובה - כל ניסיון לנהל איתכם דיון על משהו שעלול לפגוע בתדמית המועדון נהדף בתירוצים לחוסר הרצון שלכם להשתתף בו. "אין לך מושג", "לך תקרא", "אתה לא מעודכן"... אתה יכול לחשוב שאני שחצן, אבל לא תוכל להגיד שאני שקרן או שאני מנסה לעוות דברים. אם כבר, אני מנסה ללמוד ואם אני טועה, אני מבקש לתקן אותי ולהאיר את עיניי.

הציטוטים שנתת מגיעים מהקראת פסק הדין מפברואר 2012 שמסביר את ההחלטות מאחורי גזר הדין מנובמבר 2011. זה לא היה משפט נפרד. אילו התפתחויות היו מאז? מוג'י זוכה?

האיש מס' 1 ביובנטוס ושותפיו נמצאו אשמים והמועדון זוכה? אוי, זה סיפור נהדר עבור האוהדים. אני מניח שהוא עשה את זה בשביל עצמו או בשביל מועדונים אחרים כמו מילאן ואינטר. יובנטוס הרוויחה מכל זה? מה פתאום! הרי לא נמצאו ראיות ישירות הקושרות את הטלפונים של מוג'י למשבצי שופטים לבין הניקוד בטבלה. בהתאחדות רואים את התמונה קצת אחרת - אם ראש המועדון עושה דברים כאלה, זה בטח לא רק מסריח על פני השטח אלא גם רקוב מבפנים.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטוטוספורט טוען - קונטה קרוב לסיכום על עסקת טיעון לפיה יחזור לספסל יובה ב1 בנובמבר

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בשל העובדה שבונוצ'י צפוי להחמיץ לפחות שנה מהמגרשים, שמו של סלבטורה בוקטי עולה כחיזוק אפשרי להגנה שלנו. המצב הוא כזה: לבוקטי נשארה עוד שנה בחוזה והוא משתוקק לחזור לאיטליה, אבל רובין קאזאן לא תמהר למכור אותו עבור פחות מהסכום שבו היא קנתה אותו, 10 מיליון יורו. ייתכן שציגלר, שרובין מתעניינת בו, יהיה שותף לעסקה.

:aa1: החיזוק השני להגנה הוא פבלו ארמרו, שהיה חזק בתוכניות של יובה לפני כמה שבועות אבל שמו דעך לאחרונה. הסוכן שלו מסר שיובה מתעניינת בו בהשאלה עם אופציה לרכישה, בעוד אודינזה רוצה למכור אותו או לפחות חצי מהכרטיס שלו. ארמרו יהיה השחקן השלישי שיגיע אם וכאשר מאודינזה הקיץ, אחרי איסלה ואסמואה.

:aa1: ולפי הדיילי מירור הבריטי, יובנטוס בחרה סופית בואן פרסי וכעת צפויה להציע 20 מיליון ליש"ט עבור ההולנדי וחוזה עצום בקנה מידה איטלקי.

15. aloneli Member

נראה לי שכל ההתעסקות בואן פרסי מיותרת.ממש לא בטוח שגם אם תגיע הצעה טובה ארסנל או הוא בעצמו יסכימו לכך.
    מה שכן הזמן עובר ויובה לא מצליחה להחתים חלוץ מטרה.אולי הגיע הזמן ללכת על מישהו יותר ריאלי ולא לצאת ביידים ריקות.