יובנטוס 2012/2013 :: סקודטו שני ברציפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏7/7/12.

1. 亚历山大帕托 Member

שאלתי אותך מה אתה יודע שאחרים לא ואתה שואל אותי שאלות בחזרה. זה הרגע לחשוף את הקנוניה.

http://images.sodahead.com/polls/001639345/135329226_conspiracy_answer_1_xlarge.Xxx
    יש לי תחושת דז'ה וו מוזרה כאילו שקראתי את ההודעה הזאת בעבר. אה, נזכרתי, אתה פשוט מצטט את דברי עורך דינו של קונטה, אז כנראה שאנחנו קוראים באותם האתרים. בבקשה, תגיד שלא לקחת את זה כעובדה וזה לא המקור שעליו אתה מסתמך.

לעדות של קארוביו (אותו "המתוסכל") כבר אין משקל והתביעה מסתמכת על עדותו של שחקן סיינה אחר, די מרטינו, שידע על המתרחש והעיד כי גם קונטה ידע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/12
  2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא מה אתה יודע על אותה פרשיה? כנראה שלא הרבה...

מה הראיות הנוספות שאתה מדבר עליהן ואיך המשפט הזה סותר את מה שכתבתי?

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/12
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכנות? השיחות בכדורגל(לא רק האיטלקי) היא לדעתי הרבה יותר גדולה מעל פני השטח,ויש הרבה עוולות שבכלל לא נחשבות שחיתות,אני מאמין שזה רק קצה הקרחון,ואם באמת היו רוצים לשפוט את כל מי שידע שקיימים דברים כאלה,היו נשארים אולי 11 שחקנים בכל הליגה,לא שאני אומר שזה תקין. אבל שלא תחשבו שמאפיונר-על כמו סילביו או בחור שמעלה את מחיר הדלק כי הקבוצה שלו הפסידה לא יודעים מה הולך איפה ומתי..

4. 亚历山大帕托 Member

אני אוהב את הדינמיקה של הדיון הזה. אתה מצהיר שמוג'י לא אשם בדבר, אני שואל על סמך מה אתה אומר את זה ואתה משיב לי בשאלה. אולי תפסיק לדבר באוויר ותגבה את הטענה שלך במשהו קונקרטי?
    אמרת: "התביעה לא מכילה שום ראיה נוספת מלבד אותו שחקן טמבל שאמר את זה"

זאת לא האמת כי ישנה עדות נוספת של שחקן אחר שהעיד שקונטה ידע על המתרחש. אני לא דיברתי על שום ראיות נוספות.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.upsite.co.il/uploaded/images/708_8b00b352c03f3afdc83ed6f7aa153a7b.Xxx

לגבי מוג'י,
    בכנות, אין לי כוח לרשום את אותם הדברים פעם אחר פעם לאנשים שלא יודעים פסיק בודד על הפרשה. בגלל זה אני שואל מה אתה כן יודע = כלום. והאמת שאני גם לא נהנה להתבכיין.

אם תרצה, מוג'י אשם.

הלאה, לכדורגל.

6. 亚历山大帕托 Member

קראתי שוב והבנתי שאתה אכן מודע לכך שהאישום הנוכחי מבוסס על עדותו של השחקן האחר הזה. הקלות שבה אתה מנופף את ההאשמות הללו נראית לי כמתאימה יותר לעורך דינו של קונטה, אבל זה כנראה שאתה מצטט מילה במילה את התלונות שלו כלפי מערכת המשפט הלא הוגנת, כביכול, ומתרגם את דבריו כעובדות. שיא האובייקטיביות.

לגבי מוג'י:
    מתוך הנחה שאין לך גישה חשאית לראיות שנעלמו מעיני הציבור, אני סבור שאתה יודע על הפרשה את מה שיודעים אני וכל אחד אחר שעוקב באדיקות אחרי הכדורגל האיטלקי בשנים האחרונות. אני חושד כי ההבדל בינינו הוא בהסקת מסקנות ועל הדרך שהובילה אותך לחשוב שההרחקה של מוג'י לכל החיים אינה מוצדקת אתה לא מוכן לפרט. אתה טוען שכבר כתבת את הדברים הללו בעבר, אז אני יכול להסתפק בקישור בלבד.

אני לא מרגיש צורך להצדיק את הבקיאות שלי בנושא ומנסה לנהל איתך דיון בגובה העיניים. ביקשתי רק שתסביר את הטענה שלך, מבלי לנסות להוריד מערכך או אפילו להתווכח. אם זו תרבות הדיון שאתה מיישם בעצמך, לא פלא שהפורום מתמלא בטוקבקיסטים של וואן והרמה יורדת בהתאם.

7. FelaKaT Member

תקרא את פסק הדין שנתן בית המשפט האזרחי בנאפולי.
    הלאה.
    http://2.bp.blogspot.com/-_q4EKfjJNmk/T8IA27dKFFI/AAAAAAAAAGY/87y5E_1hBpI/s1600/mouse-scroll-wheel.Xxx

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אולי במקום להתיימר לצדק תסבירו את הטיעונים שלכם במקום לשלוח לפס"דים פה או פס"דים שם.

9. VAR Member

מיישר מדיניות עם הקבוצה שלפיה אם גם אינטר מושחתת אז צריך להחזיר את האליפות לנו כי אנחנו לקחנו את האליפות על המגרש? כולם מושחתים אז אנחנו הרע במיעוטו?

אז אני אקדים ואומר לך: לא, אם יוכח שאינטר אשמה צריך לתת את הסקודטו למי שסיימה רביעית מצידי, או לא לתת בכלל כמו ב-2006 (עדיף). ואם יוכח שכל ה-20 קבוצות מושחתות אז לסגור את הליגה. אין שום סיבה שתקבלו פרס על זה שתפסו משהו לא תקין אצלכם.

וזה נראה סופר מגוחך שאתם ממקום מושבכם בישראל מנסים לשמש פרקליטות לאדם שהורשע במעשים האלה.

10. 亚历山大帕托 Member

המשפט בו נמצא אשם, קיבל 5 שנים בכלא (רק בגלל כל מיני פרצות בחוק הוא מסתובב חופשי) ואחריו הגיע גם ערעור שנדחה? כנראה שאני מתבלבל כי נדמה שבכוונתך היה לשכנע אותי בחפותו, אבל אני לא אשם כשאתם רק מפזרים רמזים ולא מוכנים לנהל דיון נורמלי.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. איפה קראת משהו על הסקודטו? שרפת את המסך ובעזרת לימון קראת את הכתב הסודי שהשארתי? כל הכבוד אינדיאנה.
    ב.עכשיו כדי שכן תבין - המסר של הפוסט שלי פשוט - השחיתות ענקית,נמצאת בכל מקום,גם במילאן גם באינטר גם ביובנטוס ובטח ובטח במקומות היותר חלשים שם כל מאפיונר דרומי יכול לסחוט אנשים משפיעים כאלה ואחרים.המסר פשוט - זו מלחמה קצת אבודה,אם הכל היה מתגלה,באמת היו צריכים לסגור את הליגה.
    (מן הסתם אין לי עובדות לזה,אבל זו דעתי)
    ג.אם אתה מתעקש - לא חושב שצריך להחזיר לנו את הסקודטו,אבל בטח שלא להעניק אותו לאינטר - הדבר ההגיוני היה לא לתת אותו לאף אחד,עזוב את זה שכן היינו הקבוצה הטובה באיטליה באותן שנים ובתכלס זכינו באליפויות האלה, אנשים במועדון(מוג'י) עשו משו שמשפיע על הכלל,ועל כן העונש מוצדק. אבל ממתי על מעשה רע של מישהו מצ'פרים מישהו אחר לא קשור?
    ד.זה גם נראה מגוכח שאתה ממקום מושבך פה שורף זמן מול מחשב,טלויזיה רק כדי לעקוב אחרי 11 מטומטמים שרצים אחרי כדור,לא מבינים את השפה שלך ולעולם לא ידעו על קיומך.
    ה. שאלות?

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתם חושבים, קונטה צריך לקחת את עסקת הטיעון?

13. Muurad Member

בעניין קונטה עצמו אגב, העניין באמת נראה לא הוגן (לקונטה, לא ליובנטוס - אין פה שום קשר ליובנטוס) - כי אם הבנתי נכון, אז קונטה עומד לדין בגלל ששחקן לשעבר אמר שהוא ידע שהייתה לאותו שחקן אפשרות למכור את המשחק והוא סירב, אבל לא דיווח לאף אחד.

העניין הוא שאותו שחקן יכול להתגלות כשקרן בדיוק כמו האדם הקודם, ככה אלא אם כן יש עוד מידע שלא קראתי או הבנתי, אז הוא נמצא במצב של המילה שלו מול המילה שלו, ככה שקשה לדעת מי כאן דובר אומר, וקשה להגיע למסקנה שצריך לתת עונש בלי הוכחה נוספת או יותר חד משמעית.

14. VAR Member

תסביר לטמבל כמוני איך בעזרת לימון אני יכול לקרוא כתב סודי?
    אם אין לך עובדות אז כל ה"מסר" שלך זה דיבורים באוויר ותיאוריות קונספירציה שמתאימות לילדי FXP.
    סחתיין על הכנות
    לא יודע מה איתך, אני מתעניין בכדורגל ובזה אני מבין. אם אתה או חבריך כאן מתחברים יותר לז'אנר המשפטי אז אני בטוח שב-VOD יש מספיק סדרות שתאהבו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/12
  15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בעצמי,קראתי באיזשהו פורום באינטרנט כמה שעות לפני ההגרלה של שמינית גמר האלופות לפני כמה שנים את תוצואותיה.
    אותו פורום טען שהכל מסודר מראש וכל מיני,הפלא ופלא אחרי כמה שעות - 8/8 משחקים נכונים.

זו דוגמה פשוטה,שאפילו לא קשורה לאיטליה,אבל רק תמים יגיד שמלבד העובדות אין שום דבר.

אמרתי כבר,במדינה שבה ראש ממשלה הוא גם אחד מהבעלים של ענקית תקשורת,ועסקן אחר מעלה את מחיר הדלק רק כי הקבוצה שלו הפסידה אתמול,אתה לא באמת מצפה להאמין שכולם כשרים חוץ מאיזה נובארה שמכרה משחק נכון?