אני לא זוכר כמה הבטיחו לאלונסו, אבל פאולסן קיבל לא מעט והיה בין המרוויחים הבולטים במועדון. אלונסו לא בא לא כי התקמצנו עליו (זה מה שאומרים כל המעורבים בסיפור לפחות) אלא כי ראניירי העדיף טקטית את פאולסן. וכמו שאמרת, אין מקום להשוואה. רוסי הוא בין המבקיעים הכי טובים של הליגה הספרדית בעונה האחרונה, ותוסיף לזה שהוא איטלקי (שזה אומר התאקלמות סופר-מהירה וניסיון עם חצי מהסגל שלנו) ותקבל שחקן מצוין שיכול להצליח פה יותר מאשר אגוארו. אם כבר השוואה אז זה בין זידאן לנדבד בזמנו, למרות שהסיטואציה לא זהה.
הנשיא של קורינתצ'יאנס אומר שהצעתם 52 מיליון יורו על קרליטו טבס,אם זה נכון אז אני מקווה שנמכור לכם אותו כמה שיותר מהר. בקשר לויכוח של רוסי או אגוארו. רוסי שחקן מצוין,אבל אגוארו זה רמה אחרת הוא בהרבה יותר מגוון,אני חושב שבכל יום הייתי בוחר את אגוארו על רווסי זה לא שיקול בכלל.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx רוסי (וגם קאפדוילה, שאותו התקשורת מקשרת גם אלינו) לא ייקחו חלק בפתיחת העונה של ויאריאל בסין. זה די ברור שהוא קרוב אלינו.
הפערים בין שני השחקנים רחוקים מלהיות תהומיים לכן קשה לי לקבל את הטיעון הזה. הגישה המעצבנת הזו אכן עלתה לנו ביוקר בשנים האחרונות, אבל זה רחוק מלהיות המצב במקרה הזה. בשום מצב שהוא אגוארו לא שווה 30 מליון יורו יותר מרוסי (מודה שלא חפרתי לעומק, אני סומך על היכולות המתמטיות של הצ'כי בקטע הזה). אז אולי קונטה כן בונה על מארקיזיו? הלוואי.
לא יודע איך הגיעו להבדל של 30 מיליון (בינתיים ויאריאל דורשת על רוסי 35 מיליון, 10 פחות מאגוארו), וברור שאם המקרה הוא אכן כזה אז זה לא שווה את ההפרש. בכל מקרה, אם יובנטוס לא מביאה את אגוארו עדיף לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע אותו בקיצוני שמאלי מהטופ + קשר אחורי/מגן שמאלי קראק (עם כל הכבוד לציגלר..) ולתת את המושכות בהתקפה למאטרי וקואליארלה, זה די והותר לליגה. אגב, אם המקרה אם טבז נכון, משהו מאוד מוזר קורה ביובנטוס.
סיבכתם. 15 מיליון זה ההפרשים המשוערים בסכומי הרכישה (כ-45 לעומת כ-30). השכר לעומת זאת יותר מסובך וההפרש הכולל עולה על 30 מיליון יורו. סכומי השכר שמפורסמים באורך קבע הם בנטו, לא בברוטו - כלומר מה שהשחקן מקבל אחרי מס, לא מה שהמועדון מוציא. אחוז המס באיטליה הוא 42%, ולכן אם אגווארו ירוויח 7.5 מיליון יורו בעונה (אלו הדיווחים), יובנטוס תשלם בעצם כ-13 מיליון בעונה. אם רוסי ירוויח כ-3.5, יובנטוס תשלם כ-6 מיליון. 13 פחות 6 זה 7 מיליון בעונה, כפול 4 עונות: 28 מיליון יורו על שכר בלבד. תוסיפו את ה-15 מסכום ההעברה ואנחנו מתקרבים ל-45 מיליון יורו.
כן. אם אני זוכר נכון דל-פיירו הוריד את השכר שלו, אמאורי והשכר המפלצתי שלו בדרך החוצה, שחקנים נוספים שאכלו משכורות גבוהות "נוקו" מהמועדון מאז שמארוטה הגיע - כל ההתנהלות בשנה האחרונה, והשיא הגיע באותה פגישה שבה אושר תקציב נרחב עבור המועדון - הניחה למארוטה את הבסיס לביצוע רכש אחד מאוד גדול. זה מתבטא גם בסכום הרכישה (כסף שמשפחת אניילי הזרימה) וגם בשכר המיועד (ניקוי האורוות של מארוטה בשנה האחרונה). כמובן שמדובר בדיון היפותטי עקב העובדה שאנחנו לא יודעים באמת אם מארוטה מוותר על קון מסיבות כלכליות או מסיבות פרקטיות (השחקן לא מעוניין ביובנטוס).
give it up. סימן כלשהוא לפגיעה במעמד של הכדורגל באיטליה ושל יובנטוס בפרט. בהמשך לכך מתפרסם היום שעשר מיליון יורו מפרידים בין יובה לרוסי.
האמת שלא התייחסתי לאחוזי המס - תודה על הפירוט יותם. ואם כבר, אחוז המס על שחקנים איטלקיים לא שונה מאחוז המס על זרים? הנה, חיסכון של 45 מיליון אם אנחנו לא קונים את קון. אי אפשר שלא להעדיף את רוסי. למעשה, אנחנו יכולים לקנות את קון בכסף שחסכנו על קון. רגע...
יש הבדל מסוים בין קון לרוסי, אבל בטח שלא 45 (!) מיליון אירו. בסופו של דבר זה לטובה, כי בשאר הכסף נביא את וידאל, קיצוני ואם ישאר כסף נביא עוד בלם מחליף אחד ונסגור את המארקטו על הצד הטוב ביותר.