יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא שונה ממה שטענתי, מסכים איתך בהחלט.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רשמי: חצי הכרטיס של ג'אקריני נרכש מצ'זנה תמורת 4.25 מיליון יורו שישולמו בתשלומים במהלך שתי העונות הקרובות. ג'אקריני חתם על חוזה עד 2015.

:aa1: סוכנו של סבסטיאן ג'ובינקו אמר לסקיי איטליה הבוקר: "ג'ובינקו הוא לא סחורה (כלומר לא יגיע ליובנטוס כדי לעבור לקבוצה אחרת). הוא בן 25, נתן שנתיים מצוינות בפארמה ואני יודע שאנטוניו קונטה מחזיק ממנו מאוד. על סמך דבריו של מארוטה העניין נראה סגור אך במישור הפורמלי נצטרך לחכות עוד קצת, לפחות עד הפגישה שתתקיים היום. אנחנו באפילוג של המו"מ".

כזכור, עוד 3 ימים אם יובה ופארמה לא תגענה להסכמה, שתי הקבוצות יגיעו לשלב המעטפות.

:aa1: זוכרים את סוקרטיס פאפסתאתופולוס, שהיה במילאן תקופה מסוימת ועבר לגרמניה? אמש אמר השחקן היווני "כן, אני משוחח עם יובה בנוגע למעבר".

דעתי? בלם בינוני, לא צריך אותו בכל כך הרבה כסף (התקשורת אומרת 7 מיליון יורו). מעדיף בשיא הכנות לתת את המפתחות לאחד הבלמים בנוער שלנו (גואנו, קורטי).

3. arturo vidal Member

ללא ספק בלם בינוני וגם אפשר להשיג בלם יותר טוב במחיר כזה.

בנוגע לסוכנו של הנמלה ללא ספק הוא צודק,הוא לא סחורה ואני מקווה מאוד שקונטה רוצה אותו בקבוצה.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה מרעישה :: ג'ובינקו חוזר רשמית הביתה תמורת 11 מיליון יורו. כעת חסרה רק החתימה הרשמית:

http://www.tuttomercatoweb.com/juventus/?a...lLmNvbS05OTE2MA

בכתבה הזו גם כותבים שצ'יבסה ו/או בלטראמה, שחקני הנוער של יובה עשויים להשתתף בעסקה.

אם וכאשר זה יקרה, אני מאמין שלקונטה משקל רב בהחלטה הזו. הוא כנראה הבטיח לג'ובינקו, שבאופן סיסטמתי פסל את אופציית הישיבה בספסל של יובה, והיה די קוץ בתחת כל התקופה בפארמה, מקום חשוב בסגל. הקניה הזו פוסלת כל אופציה לדסטרו, אך אני אהיה יותר ממבסוט כשיגיע ה-חלוץ. אז מצבת החלוצים שלנו תיראה כך: ג'ובינקו, ווצ'יניץ', ואן פרסי/קבאני/טורס/סוארז, מאטרי וקוואליירלה (עצוב כל כך לא לרשום את דל פיירו שם, אז הייתי חייב להוסיף את הסוגריים האלו). חוד מגוון וטכני מאוד כשלמעשה כל שחקן שם יודע לשים את הכדור ברשת. לקינוח גביאדיני (שממש ברגעים אלו מתקיימת ישיבה באטאלנטה לגבי עתידו, יובנטוס נראית מועמדת רצינית מאוד) שיעבור בהשאלה לפסקארה ואפשר לסגור את החלק הזה של הקבוצה לכמה שנים טובות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/12
  5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מפחידים, ולחשוב ששוק ההעברות רק התחיל...

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שצפוי עוד הרבה (למרות שביחס למילאן זה יהיה מרקאטו בלתי נשכח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ). זו צפויה להיות עונה עם הכנסה גבוהה במיוחד, בשל ההכנסות מליגת האלופות ומהאיצטדיון החדש גם יחד, אבל אין לנו כיס בלתי מוגבל. איך שאני רואה את זה, אחרי ליאלי, איסלה, אסמואה, ג'ובינקו, פוגבה ו-וראטי (כולם עדיין לא רשמיים אבל 99% ביאנקונרים) מצפה לנו שחקן התקפה (שם גדול), בלם (שם בינוני ומעלה) ומגן שמאלי (שם קטן, פלוסו כזה). במכירות אני משוכנע שניפרד מקראסיץ', מלו, אלייה, פאציינצה וציגלר (שיניבו ביחד את ההכנסה המרכזית) ועוד כמה גרושים בדמות מוטה ומארטינז שכאלה.

מה שכן, אני מאמין שבסוף יולי כל העסק יסתיים - עושה רושם שהבניה החלה מוקדם מהרגיל העונה.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

במונחים שאליהם אני התרגלתי או שהמועדון שלי הרגיל אותי, שוק ההעברות שלכם רחוק מאוד מלהסתיים כשרכישת חלוץ תהיה הקרם דלה קרם. ביחס לשאר הקבוצות שצפויות להיאבק על האליפות בעונה הבאה, אתם נראים חזקים פי כמה לאור ההתנהלות הנהדרת בשוק (לא שזה מבטיח לכם את האליפות, רק את הפייבוריטיות) כשלדוגמה חלק משחקני החיזוק שרכשתם יכולים בקלות להיות באנקרים אצל שתי המילאנזיות. או שהתמזל מזלכם או שאתם באמת חכמים, אבל בלתי נתפס שמכל השחקנים הלא רצויים שלכם (באנדרסטייטמנט) אתם יכולים בקלות להכניס 40 מיליון. דבר נוסף שמרשים אותי הוא שמארוטה לא מחכה לרגע האחרון כמו גליאני כדי לאסוף שאריות בחצאי מחיר אלא מעדיף לרכוש מהר ובכך אמנם מחיר השחקן גבוה, אולם סיכויי ההתאקלמות שלו גדולים פי כמה.

8. Muurad Member

אני עדיין לא הייתי מופתע אם תשלבו אותו באיזשהי עסקה למשל לטורס או משהו בסגנון, למרות מה שאומרים. לא נראה הגיוני שפתאום אתם וקונטה רוצים אותו.

9. JohnTerry26 Member

איך טורס הגיע לדיון שלכם? לא יקרה.

אגב אני לא חושב שסוארז זה השחקן שאתם צריכים לחוד, מבחינת סיומת הוא לא ממש ברמות הכי גבוהות והוא הרבה יותר טוב בתור חלוץ שני. ומזה יש לכם מספיק עכשיו עם ג'ובינקו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/12
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

"פתאום" הכוונה ל- אחרי עונת פריצה אמיתית?
    מה היא מטרת ההשאלות\מכירת חצי כרטיס של שחקן בית צעיר אם לא לאפשר לו להתפתח ולחזור לאחר שהוכיח שהוא ברמה המתאימה?

ווצ'יניץ' ברוטציה עם ג'ובינקו ליד פרימו פונטה איכותי כמו ואן פרסי עם מאטרי\קוואליארלה בתור גיבוי, זאת התקפה הכי שלמה ומגוונת שיובנטוס יכולה לבנות לעונה הבאה. בוודאי כשהאלטרנטיבה היא פרוספקט סביר+ במחיר מגוחך כמו דסטרו.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרסומים בדיילי מייל. האמת שלא טרחתי לבדוק את האמינות של זה, אבל כזה פלופ ענק הגיוני שצ'לסי תרצה למכור (ועוד עם השכר שלו). ואולי זה סתם שם כדי להוריד את ארסנל מהדרישות הגדולות מדי שלה עבור ואן פרסי, הגיוני לא פחות.

למכור לכל המרבה במחיר? אני לא מאמין שזה יקרה, אבל יובנטוס הוכיחה בעבר שהצעירים המוכשרים שלה נמצאים בתחתית סולם העדיפויות.

12. JohnTerry26 Member

לפני כמה שבועות הגיעה הצהרה של המנכ"ל שהוא ה-חלוץ לעונה הבאה, ולדבריו של טורס היתה לו 'שיחה טובה' עם אברמוביץ'. בקיצור...

13. Rossolevy Member

באמת שיובה הולכת להיראות ממש מפחידה בסוף הקיץ. בהחלט רשימת שחקנים שלא תבייש את הספרדיות הגדולות או קבוצה מלאה בכסף כמו סיטי. התנהלות מופתית של ההנהלה ביחס לקניות. עושה רושם שאניילי רוצה מאוד לפצות את האוהדים על השנים האחרונות (כמובן לא כולל השנה). אני חושב שהתמודדות בשני מפעלים לא תהיה אתגר משמעותי (מבחינת הסתגלות, הרכב, כושר וכו'). יובה יכולה לצלוח בצורה יפה מאוד את העונה הבאה במיוחד כשהחיזוקים שלה יכולים לפתוח בכל קבוצה אחרת בעולם מהטופ. קשה לראות פלופ של הקבוצה הזאת ואני גם ממש לא מאמין שזה יקרה. רק קונטה צריך להנחיל לשחקנים שלו את המחשבה שהם קבוצה טובה לכל היותר ולא להעלות להם את האגו שיחשבו שהם הכי טובים שיש, כי אז כל הקסם של הקבוצה מהעונה הזאת יתפוגג וזה חבל.

לצערי, גם אני מרגיש את ההרגשה החזקה והעצובה הזאת כך שלפחות דבר אחד משותף יש בין אוהדי יובה למילאן. אבל אין מה לעשות. אנחנו צריכים ללמוד לעבור הלאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק,עד עכשיו(במידה ולא תהיה תקלה בשום עסקה מכל ה99 אחוזים האלו..) אז אנחנו במצב מעולה.

מרקיזיו,וידאל,פירלו,אוסמואה,איסלה,פוגבה - בהחלט נשמע טוב.

ג'יובינקו/מירקו/קווליארלה/חלוץ נוסף(אני ממש לא בטוח בהישארות מאטרי - נראה טוב,אבל רצוי שיהיה שם עוד שם(בתקווה שמאטרי ישאר)

בנתיים - מעל ומעבר!

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אפרופו מאטרי, מישהו יכול להסביר לי את הספסול שלו בחצי האחרון של העונה?
    בכל זאת מדובר בכובש המצטיין של יובה עם 10 שערים, שגם אם היה בתקופה פחות טובה, הוא היה ה-חלוץ שלנו העונה איך שלא תסתכלו על זה... בטח שיותר מקווגאס ובוריילו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
    הוא וקונטה רבו או משהו כזה..?