יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

במקרה שלא שמתם לב, פאביו גרוסו שוחרר מיובה.

2. yoni10 Member

סיים חוזה. זה היה ברור כבר בינואר.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחשפה חולצת החוץ:

http://www.fastup.co.il/images/131884.Xxx

http://www.fastup.co.il/images/5698218.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/12
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר שיובנטוס כשלה להזיז את מועד הסופר קאפ האיטלקי שייערך בבייג'ינג באמצע אוגוסט, קונטה יבקש מההנהלה לבטל את מסע המשחקים לארה"ב כדי למנוע עומס על שחקניו. התיכנון היה לשחק נגד די סי יונייטד ב 29/7, פ.ס.ז' ב 31/7 וריאל מדריד ב 6/8.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אפשר לדעת למה הסופר קאפ האיטלקי יערך בביג'ינג?!?
    מישהו שם נפל על המוח? (או שזה כל שנה ככה ואני לא שמתי לב..) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/6/12
  6. Ricky van Wolfswinkel Member

כסף, שיווק וכו'.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רועי, התמונות תוקנו.

סאגת ג'ובינקו נמשכת, כרגע זה נראה שיובנטוס עומדת לרכוש את מחצית כרטיסו מפארמה תמורת סכום באזור ה-15 מיליון (הרבה יותר מדי), אבל מה היא תעשה איתו אחר כך זה תעלומה. או שקונטה ישתמש בו והוא יישאר, או שהוא יעבור לקבוצה אחרת, השמועות מדברות על נאפולי כחלק בטרייד על קבאני.

כמו שכתבתי, כל סכום שעולה על 8-9 מיליון עבור חצי הכרטיס הזה הוא יותר מדי, ואני במקום מארוטה הייתי הולך למעטפות. אף קבוצה נורמלית לא תשלם 20 מיליון עבור הכרטיס המלא שלו, כך שבהנחה שאנחנו עומדים למכור אותו, כל סכום שמתקרב לסכום המדובר יגרור הפסד (אלא אם נחכה למעטפות). או שקונטה באמת תופס ממנו והוא הולך להגיע, אני מאוד מקווה שלא על חשבון ה-חלוץ.

8. arturo vidal Member

לדעתי להחזיר אותו בשביל לשלב אותו בעסקה זה יהיה פוגעני מצד יובה, המחיר גם יותר מדי מוגזם 15 מיליון בשביל חצי כרטיס? מוגזם לדעתי אפשר להוריד עוד את המחיר שלו לפחות ואסור לשלב אותו בעסקה.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מה ג'ובינקו עשה בשביל לקבל כזה קרדיט מצד ההנהלה (ובכלל הרצון לקנות אותו..) ה' יודע...

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל ברוך הבא ארתורו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

תשמע, לפני שנכנסים לעניין המחיר חשוב לזכור שג'ובינקו הוא סחורה חמה אחרי העונה המצוינת (בכל סטנדרט) שהוא נתן. לא סתם הוא נמצא כרגע בפולין ואוקראינה. אם יובה לא בונה עליו אז זה זמן מצוין לעשות עליו את הקופה וללכת, כך שאני לא אופתע אם זה מה שבסופו של דבר יקרה. פוגענות מצד יובה לא צריכה להילקח בחשבון כי זה כדורגל מקצועני. מה שכן אתה צודק ש-15 מיליון זה סכום מוגזם מדי לחצי כרטיס מוכשר ומצליח ככל שיהיה. אם הולכים למעטפות זה יוצא גג 10 מיליון ואם לא אז קיבלנו אחלה סכום מפארמה, ולכן אני מקווה שמארוטה לא ייגרר למו"מ הדרקוני הזה.

11. Don Joan Roman Member

שילכו למעטפות, סה"כ עם כל הכבוד לג'יובינקו ויש המון, הוא בסה"כ ג'יובינקו ולא נדבד, אני מאמין שהצעה של 8 מיליון במעטפה תהיה שווה הגעה שלו ליובנטוס ואם לא? אז נקבל 9 מיליון מפארמה שביחד עם ה7 מיליון על איליה בעצם תאמר שקיבלנו את איסלה ואסמואה בלי להוציא שקל וזה מצויין.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://newspaper.li/static/2acdb9509a5344d37e741c5b9b8816c6.Xxx

ארנסטו ברונזטי: "יובנטוס תשלוט באיטליה בעתיד הקרוב"

סוכן פיפא ושועל העברות ותיק בכדורגל האיטלקי, ארנסטו ברונזטי, מציע ליובנטוס למהר בנוגע לרובין ואן פרסי ומנבא עידן הצלחות חדש בטורינו.

"זוהי תחילתו של עידן חדש של הצלחות ליובנטוס. מועדוני הצמרת האחרים צריכים להתרגל למאבק על המקומות השני והשלישי, משום שלתקופה מסוימת זה יהיה רק יובה" אמר ברונזטי לטוטוספורט. "תסמכו עליי, יובנטוס נועדו לשלוט באיטליה בשנים הקרובות. הם המועדון עם הארגון הטוב ביותר שבאמת מוכן לעתיד. יש להם איצטדיון בבעלותם שמתחיל להפיק הכנסה, הם קונים את השחקנים הצעירים הכי טובים, בעלי יסודות מוצקים, מאמן מצוין ומנהלים שעושים את העבודה".

"כפי שאני רואה זאת כעת, יובנטוס הזו אפילו חזקה יותר מהיובנטוס שהייתה תחת אנטוניו ג'יראודו ולוצ'יאנו מוג'י" אמר ברונזטי.

בנוגע לשוק ההעברות דיבר ברונזטי רבות על סוגית החלוץ שאמור להגיע. "יובנטוס צריכה חלוץ גדול ואם זה יהיה רובין ואן פרסי, לואיס סוארז או גונזאלו היגוואין, התחרות תהיה צמודה" אמר והוסיף, "הביאנקונרי צריכים לעבוד בטיימינג נכון. אם הם ימהרו, הם יכולים לסלק מהתחרות את מנצ'סטר סיטי, שצריכה למכור לפני שתוכל לקנות. השייחים עשירים, אך לא טיפשים, הם ראו מה קורה כשיש בסגל יותר מדי חלוצים". למרות שואן פרסי מסומן בתור הפייבוריט להגיע למשרדי הוינובו, ברונזטי מאמין שגם חלוץ ריאל מדריד צריך להילקח בחשבון: " אני הייתי ממליץ ליובנטוס לפקוח עין על היגוואין. ג'וזה מוריניו לא רוצה לשחרר אותו מריאל מדריד, אך זה תלוי במה שהשחקן חשוב ובדרך המועדון כלפיו".

"המועדונים הספרדיים צריכים להתמודד עם המשבר הכלכלי במדינתם. אם יובה תדחוף קצת יותר, היא תבין שהיגוואין לא באמת מחוץ לשוק. כמובן, זה יצרוך יותר כסף, אבל היגוואין צעיר בארבע שנים מואן פרסי וגם מרוויח חצי משכרו..."

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות היהירות השגורה בפיו, אני נאלץ להסכים עם עיקר דבריו. נכון, ההתנהלות של יובה היא הראויה ביותר בליגה וראויה להערכה, גם המצב הכלכלי מאיר פנים ובחירת השחקנים נפלאה, אך מכאן ועד לצאת בהצהרות בדבר שליטתכם על המגף וזילזול מחפיר בשאר הקבוצות, המרחק גדול מאוד.

את היגוואין אני לא רואה מגיע אליכם, אלא אחד מבין ואן פרסי או סוארס. שניהם שחקנים מצוינים, אבל אני חושב שהאורוגוואי ישתלב בצורה טובה יותר בליגה, למרות שואן פרסי חווה עונה יוצאת מגדר הרגיל ועל סמך העיתונות הוא החלוץ המוביל בסיכוייו להגיע ליובה.

14. yoni10 Member

איזה יהירות? לפי מה שידוע לי הוא לא אוהד יובנטוס והוא כנראה אמר את הדברים האלה באובייקטיביות. אני לא מסכים איתו כל כך לגבי שיובנטוס הולכת לשלוט בשנים הקרובות בלעדית, אבל הדברים והעובדות שהוא אמר נכונים כולם. המצב של יובנטוס טוב בהרבה משל אינטר מכל הבחינות ומשל מילאן בצד הכלכלי לפחות, שהוא מהחשובים. לפי ההערכות גם מילאן לא הולכת להתחזק במיוחד בקיץ (ולא, מונטוליבו זה לא חיזוק עם כל הכבוד), אינטר צריכה להחליף חצי סגל עם משאבים מוגבלים בעוד ליובנטוס יש בסיס צעיר, יציב עם הרכב פותח פחות או יותר סגור שבנוסף כבר נרכשו שני שחקנים מצוינים בפוטנציאל להיות WC כך שעל פניו יובה תפתח איזשהו פער, אבל לא כזה גדול ממילאן ולא כזה שיקנה לנו שליטה בלעדית.

15. arturo vidal Member

מסכים איתו כלכך.
    אינטר צריכה לפחות שנתיים כדי לחזור להיות פקטור מאיים בצמרת, הם צריכים להיפטר מכמה שחקנים לקנות 2 שחקנים מהטופ ויכולים להוות פקטור.
    למילאן- שנה הבאה יכולה להקשות על יובה אבל כדי לאיים חזק גם בליגת האלופות היא חייבת רכש או שניים טובים.
    בנוגע לרומא לדעתי עם זמאן סוף סוף תיצא לדרך חדשה עם מאמן שאוהב צעירים והתקפה וגם עם התקציב שיש לרומא תוך שנתיים תהיה חזק בצמרת,אבל השנה המטרה שלה זה להיות בליגה האלופות.
    בנוגע לנאפולי-שתי דברים היא צריכה הגנה ואסור לה למכור את הכוכבים הגדולים.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12