יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. tomj Member

ברור שעדיף לכם להביא את רוסי.
    א. רוסי איטלקי בין-לאומי וזה כבר נותן לו נקודת פתיחה טובה של איזושהי כימיה עם נציגי יובה בנבחרת.
    ב. לרוסי גם יש ניסיון בליגות עם הגנות וכשהיה בפארמה הוא הבקיע גם בצורה מעולה, מה שקון עוד לא עשה- הוא רק הוכיח שהוא יכול להבקיע בצרורות כשהוא משחק נגד קבוצות חסרות הגנה(מה גם שרוסי עושה זאת יותר טוב).
    ג. ההבדל הכספי ביניהם מגוחך גם בגלל הסיבות לעיל, והוא נובע, לדעתי, בעיקר מהחפירה של התקשורת העולמית סביב בארסה -> וסביב מסי -> וסביב ארגנטינה -> והגענו לאגוארו. באמת, אין שום סיבה שמישהו ישלם עליו 45 מיליון יורו(!) הוא ממש לא שווה את זה. זה בעצם להגיד שהוא כמו אטו כשעבר לאינטר מה שממש רחוק מהמציאות. (בכלל המחירים השנה מטורפים, מישהו צריך לפוצץ את הבועה)
    בקיצור, עדיף ליובה - באופן מובהק - לקנות את רוסי.

2. Blaugrana Blood Member

אני לא יודע מה עדיף רוסי ב30 או קון ב45 אבל הפטריוטיות האיטלקית שלך גרמה לך לכתוב הודעה מגוכחת.
    כמה פעמים/אם בכלל ראית את אגוארו משחק?

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/11
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמה של אגוארו תראה שליובנטוס עדיין יש כוח למשוך שחקנים מההטופ העולמי,שאנחנו עדיין שם בעולם הכדורגל,החתמת אגוארו זו מילה,אנחנו עדיין פה,לנצח את צ'לסי וריאל זה לא פשוט בכלל..

4. N כמוני Member

גם ההחתמה של קראסיץ' דייגו ומלו היתה אמורה להצהיר אותו דבר, אבל בסופו של יום סיימנו במקום השביעי. אם יחתימו את אגוארו או את רוסי וווצ'יניץ', זה כבר לא משנה לי, העיקר שיחתימו מישהו.
    מה שכן, באמת לא ברור למה מארוטה מחכה עד אחרי הקופה.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה משווה את אגוארו לאחד מהם מבחינת המעמד שלו בעולם?
    אתה רציני? קראסיץ' היה הבטחה ואגב עושה חייל מצוין בקבוצה(לא זכור לי שגברנו על איזה קבוצה אחרת שמאוד רצתה אותו) מלו בכלל הגיע מפיורנטינה בעסקת חטף,וגם הוא ממש לא סופרסטאר
    דייגו הוא טיפה שונה,אבל גם הגיע לא במעמד של אגוארו,ואגב אני עדיין חושב שהמכירה שלו הייתה שטות.

- מה גם שלא דייגו לא מלו ולא קראסיץ' אחראים לבזיון שלנו בשנים האחרונות,להפך,הרבה פעמים הם היו אלו שעזרו לנו לא לרדת יותר נמוך..

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/11
  6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

Blaugrana Blood
    זה לא עניין של פטריוטיות איטלקית, אלא מיקסום הרווח שבין היכולת המקצועית לעלות. בתור אחד שצפה בליגה הספרדית הרבה השנה ואני מניח שראה יותר מאיתנו את קון ורוסי בפעולה, מה עדיף - רוסי ב-30 מיליון או אגוארו ב-45 מיליון? תחשוב על כמה דברים אפשר לעשות עם 15 מיליון!

רכישה של אגוארו באמת תעשה שמות, וזה מה שאנחנו צריכים, אבל אם זה הפרש כל כך גבוה של 15 מיליון בערך אז אני מעדיף את השם הפחות חם (למרות שגם הוא די חם היום בשוק) ולקבל בהפרש את וידאל/שחקן נחוץ אחר מאשר לבזבז הכל על סופרסטאר אחד. יש לנו המון עמדות לתקן. ולגבי רוסי - הוא איטלקי ואנחנו עדיין יובה וזה כבר יתרון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/11
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נסחפתם טיפה עם הזלזול ווצ'יניץ'? אם אני מישהו שלא ראה אותו משחק ונכנס לכאן אני חושב שמדובר בשחקן ברמה של מריו סאנטנה. הוא עבר עונה גרועה אחרי עונת השיא שלו, אם אגוארו ייתן עונה גרועה כל כך אף אחד לא ימחוק אותו כמו שמחקתם את ווצ'יניץ'. את האמת? אם אני מארוטה ומציגים בפני דף עם ווצ'יניץ' ב18 מיליון אירו, רוסי ב30 מיליון אירו ואגוארו ב45 מיליון אירו, בהנחה שהיכולת של ווצ'יניץ' תהיה כמו ב09\10 אני מסמן את השם שלו.

היום אם הייתי אוהד יובנטוס הייתי מעדיף את רוסי ואגוארו,
    זה לא אומר שיש מה לעשות מווצ'יניץ' גרוע, או סביר וזהו. הוא שחקן מעולה.

דרך אגב, אם כבר הייתי אוהד יובנטוס, הייתי מעדיף את ווצ'יניץ' ורוסי ביחד מאשר את אגוארו לבד. אם משקללים גם את המשכורות, זה יוצא אותו מחיר פחות או יותר. ווצ'יניץ' לאגף שמאל, רוסי מאחורי מאטרי, קראסיץ' בימין. בפוטנציה זאת התקפה קריפית שאמורה לאנוס את רוב ההגנות בליגה.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם אלו שאומרים שעדיף את אגווארו מאשר את רוסי. חוץ מזה שאני חושב שהארגנטינאי פשוט שחקן טוב יותר מבפה "שלנו", כמו שאמרו פה, רכישה של שחקן כמו אגווארו מאוד חשובה מבחינה תדמיתית למועדון שמנסה להחזיר לעצמו את תווית מועדון העל. זה לא הזמן הנכון לנסות ולחסוך 10 מיליון יורו, אפילו אם מדובר בסכום לא קטן.

עדיף אגווארו ואגף שמאל שיחלטרו בו קוואליירלה ומארקיזיו על פני רוסי ווווווווצ'יניץ'. בטח מבחינה תדמיתית, ולמען האמת, אולי גם מקצועית. ולמי שלא טוב מבחינת מספרים - סביר להניח שגם כלכלית.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אם ריאל באמת בעניינים, אני לא יודע אם נראה שחקן כמו אגוארו אצלנו.
    גם אם מדובר רק בסיטי זה יהיה קשה, בעייה קשה כשאתה לא באירופה..

10. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

מסכים עם יותם. במקרים אחרים הייתי הולך על מה שיותר זול, אבל כעת זה לא הזמן לחסוך את ה-10-15 מיליון אירו (למרות שזה סכום כסף מכובד). הפעם האחרונה ש"שפכנו" כסף הייתה לפני כמעט עשור. אגוארו הוא סופרסטאר ברמה עולמית. אנשים ממלאים איצטדיונים וקונים כרטיס בשביל לראות שחקן מהסוג שלו. אנחנו חייב את הקראק שלנו בהתקפה בכדי לחזור לתקופה הלא כ''כ רחוקה בה היינו אחד המועדונים הטובים והמפחידים בעולם.

רוסי הוא שחקן נהדר בפני עצמו, כשבטח הייתי רוצה לראות עוד שחקן מקומי במקום ארגנטינאי, אבל לאחר שמארוטה בא ואומר בצורה הכי ברורה שהוא רוצה את אגוארו ואח''כ עובר לרוסי זה טיפה מוריד מההתלהבות. כי שוב, רוסי הוא שחקן ברמה מאד גבוהה, אך הוא לא שחקן מהקליבר של אגוארו. אם רוסי שווה 30, אז אגוארו בטח ששווה את ה-40-45.

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הרצון הבוטה של מארוטה לגביי אגוארו נראה לי סיבך אותו, ואותנו.
    שלא יתעקש על משהו שאי אפשר להשיג, ובסוף נשאר קרחים מכאן ומכאן.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. Joel Gion Member

ליצור קבוצה מנצחת וחזקה שתעמוד במשימה המינימלית של לחזור לליגת האלופות הרבה יותר קריטי מאשר להחתים שם גדול שיעזור במכירת חולצות. עם רוסי + באסטוס/ווצ'יניץ' יהיה לנו סיכוי הרבה יותר גדול לסיים בטופ 3 מאשר רק עם אגוארו, ובמידה וזה יקרה יהיו מעט מאוד שחקנים שיעזו להגיד לנו לא בקיץ הבא.

חוץ מזה שאני ממש לא אוהב את ההשוואות שעושים כאן בין השניים. אני מסכים שקון שחקן טוב יותר מהג'רזי בוי, אבל לא בצורה כל-כך משמעותית שמצדיקה סכום רכישה גדול בהרבה + משכורת כמעט כפולה. אפשר לחשוב שמדברים פה על איזה פלורו-פלורס או מישהו בסגנון...

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כמעט כפולה - לאגוארו היינו אמורים לשלם 7.5 לעונה, לרוסי 3.5. אני מניח שגם מענקי ההחתמה קטנים יותר, בקיצור - לטווח הארוך זה חיסכון של לפחות 30 מיליון יורו. עדיף בהרבה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה היה ההפרש במשכורות וסכום ההעברה בין אלונסו ופאולסן?

ולפני שיבוא המתחכם שיאל אם אני באמת משווה בין פאולסן ורוסי - אז לא, אבל כשאתה כל הזמן חוסך באיכות על מנת לחסוך בכסף, קשה להצליח. מתישהו צריך לעשות את הרכש האחד הגדול שבו הולכים נטו על איכות ולעזאזל עם הכסף. אם זה לא באחד הקיצים הכי קריטיים בתולדות המועדון - מתי?