יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אירוני לשמוע את זה מפ אוהד מילאן שקבוצתו עשתה את אותו הדבר בדיוק.
    אה, וגם אינטר 'האלופה' עשתה את הדברים האלו רק שבמקרה שלה בחרו להשתיק ולשחק אותה כאילו לא היה שומדבר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפהשהו הזכרתי את מילאן או ביקרתי את האליפויות שלכם? הטענה שלי היא שכבר נמאס מכל הפסטיבל שעשיתם סביב הכוכב השלישי על חולצותיכם. אני טועה כשכתבתי שכל אחד מפרש אחרת את האליפויות שלכם בקאלצ'ופולי? אני טועה כשכתבי שעל המגרש זכיתם 30 פעמים?

3. FelaKaT Member

לא, אתה טועה בזה:

כי אתה בעצמך לא יודע את האמת.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא יודע מה האמת, אתה יותר ממוזמן לומר לי מהי.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו לא התקפלות לגמרי, אני אבהיר את עצמי, יובנטוס לא ?מסתפקת? בשני כוכבים אלא החליטה לא לשים כוכבים בכלל! ובמקום יהיה הכיתוב שאמרתי

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/12
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כך נמאס מהברברת הזאת על הכוכביות ומאנשי יובנטוס המאוסים שבמשך שבועות מנסים לדחוף את הנושא לתודעה בכל הזדמנות שיש להם.

נפתרתם סוף סוף מהורוד המזעזע של "נוטינגהאם משהו". זאת סיבה למסיבה וחבל להתעסק בסוגיה שמעניינת בדיוק כמו - מה חושב אלגרי על הגול של מונטארי.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה לא חייב להתעסק איתה אם אתה לא מעוניין... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובנושא אחר, הטוטוספורט טוען שיובה שמה על השולחן של דה לאורנטיס הצעה בגובה 40 מיליון אירו ואלסנדרו מאטרי בשביל קבאני, כל זה בזמן שקונטה בפולין בשביל לראות את RVP ולבנדובסקי.

אני אישית חושב שזה חרטה. קבאני לא משתתף ביורו והערך שלו לא יעלה אחרי הטורניר. מה הלחץ לקנות עכשיו? במיוחד שיש עוד מועמדים שיובה רצינית לגביהם

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

חרטה רצינית. כל עוד מארוטה בקבוצה אל תצפה לראות יותר מ-30 מיליון עבור שחקן יחיד, ובצדק. מה שגם, אם התמחור של מאטרי נע בסביבות ה-15 מיליון, זה יוצא 65 מיליון יורו. הזוי ולא הגיוני.

אני די משוכנע שואן פרסי יגיע בסוף, אבל כבר כשלתי עם אגוארו אז אני חייב לסייג את עצמי. אבא שלו אמר אתמול לעיתונים שואן פרסי לא יעבור לבארסה כי יש שם מספיק כלים התקפיים ("יש להם כבר את מסי"), לא יעבור לריאל מדריד כי הם אוסף של אינדיבידואלים ולא באמת קבוצה (וזה נכון מאוד, חוץ מזה, הקבוצה הכי התקפית באירופה לא צריכה את ואן פרסי) ולא יעבור לסיטי או לקבוצת פרמיירליג אחרת מפאת הכבוד לארסנל. זה פחות או יותר משאיר רק את יובה במירוץ.

אני חושב שהסאגה הזו תימשך לפחות עוד חודש-חודש וחצי עד שיגיע החלוץ המיוחל. ואן פרסי מסיים חוזה בעונה הבאה, רוצה לעזוב את ארסנל, כבר עשה סיבוב בטורינו לפני היורו וזה רק שאלה של זמן עד שהוא באמת יעבור משם (בתקווה אלינו). ככל שהזמן יעבור הלחץ יהיה מוטל על ארסנל ולא עלינו, וכך הדרישות של ארסנל ייקטנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/6/12
  10. 亚历山大帕托 Member

סקאוטינג רציני ונדרש. מעניין מה הוא יגלה...

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אחרי מה שהוא וודאי ראה היום אני לא כ"כ בטוח במועמדותו של RVP... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליה מאשר כי הוא לא ימשיך ביובה:
    לפי הגאזטה, פנרבחצ'ה תממש את אופצית הרכישה על רטו ציגלר.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 שחקנים שעשו טעות איומה במעברם ליובה. לא מפתיעות הידיעות הללו.

:aa1: היום ניקולה ליאלי ("בופון הבא") יעבור את המדיקל בטורינו ויצטרף רשמית ליובנטוס. צפוי לעבור בהשאלה לקבוצת סריה B כדי לצבור ניסיון.

:aa1: יובנטוס חוזרת לקיים את מחנה האימונים שלה במחוז ואלה ד'אוסטה (עמק אוסטה, אם הבנתי נכון), שנמצא על גבול שוויץ וצרפת. המחנה יתקיים ביישוב Châtillon/Saint-Vincent, שם התקיימו כל המחנות בשנים המוצלחות ביותר של המועדון בין 1995 ל-2003. הקבוצה תתאמן שם לפחות עד עונת 2014/15.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/12
  14. Jimmy Jazz Member

http://s1-05.twitpicproxy.com/photos/full/597399378.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

על סמך הסרטון הזה עושה רושם שאינסטינקטים חדים יש גם יש לשוער הזה. אי אפשר להסיק כלום לגבי כל דבר אחר, אבל אינסטינקט טוב זה בערך הדבר היחיד ששוער לא יכול ללמוד. יציאה לכדורי גובה וכל שאר האספקטים ניתנים ללמידה, אספקטים שלא ניתן לראות בסרטון בכלל.

על כל פנים, נאחל לו הרבה בהצלחה. גם בגלל שהמחליפים של בופון בנבחרת בינוניים למדי, וגם בגלל הצורך שלנו לראות מחליף שלו ביובה בעוד כמה שנים. אני מאוד מקווה שהסיכויים הקלושים שלו להפוך למה שאומרים שהוא יהיה אכן יתממשו.

העיתונים אומרים שבהמשך השבוע גם פוגבה, איסלה ואסמואה יעברו מדיקל ויחתמו בקבוצה (ואלה החתמות באמת חשובות). לאחר מכן מארוטה צפוי להשלים את עסקת וראטי שלפי ההערכות תתקיים כך: מאנולו גביאדיני (עוד תוצר איכותי של הנוער של אטאלנטה) ועומאר אל קאדורי (עוד קשר, צעיר ומוכשר מברשה) יירכשו מקבוצותיהם ויעברו לפסקארה בהשאלה/חצי בעלות, ביחד עם סכום כספי מסוים, שיעבירו את כרטיסו של וראטי לידי יובה. לאחר מכן יושאל וראטי חזרה לפסקארה לעונה אחת, ומשם אלוהים גדול.
    חשוב לזכור שגם נאפולי ורומא חזק בתמונה, שום דבר לא סגור.
    אגב אם גביאדיני יירכש זו תהיה רכישה אדירה, לדעתי החלוץ הצעיר עם הפוטנציאל הכי גדול באיטליה (ובאירופה?). מזכיר לי סוג של זלאטן צעיר שכזה, מאוד מאוד מקווה שזה נכון (לחשוב שהעתיד שלנו יכול להיות סגור כבר עכשיו עם פוגבה, וראטי, ליאלי, גביאדיני, אל קאדורי, מארונה ובואי. אין ספק שמארוטה עובד עד כה עבודה לתפארת).

לאחר מכן העניינים נראים קצת פחות ברורים, יכול להיות שקודם תיסגר עמדת המגן השמאלי עם קולארוב שהשמועות עליו צוברות תאוצה בימים האחרונים, יכול להיות שקודם RVP או כל חלוץ עם שם גדול אחר.