יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין שאסאמואה מיועד לספסל כי לא ניתן להוציא מהרכב את וידאל-פירלו-מרקיזיו. לדעתי הגנאי שווה מקום בהרכב של כל קבוצה בליגה, אך עושה רושם שמארוטה מתכוון לעבות את הסגל לקראת העונה העמוסה ובמיוחד את הקישור שמחליפיו כרגע אינם ברמה מספקת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/12
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איסלה שחקן כלבו. קיצוני? מגן ימני? מגן שמאלי? מישהו פה ראה אותו בכלל באודינזה?

פרט למקרים בודדים ואקראיים, איסלה שיחק העונה באודינזה בתור קשר מרכז שדה (לרוב כימני מבין שלוש, במערך 3-5-2 או 3-5-1-1). כמו שאני רואה את זה, הוא יגיע בתור גיבוי ל(בעיקר)וידאל ו(גם)ליכטשטיינר.

ובכל זאת, טוטוספורט. HOLD YOUR HORSES...

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אז אם גם איסלה וגם אסמואה יגיעו, זה אומר 5 שחקני מרכז שדה כשיש מקום ל3 בהרכב.
    בכל מקרה איסלה שחקן כלבו וזה מצויין שיש לך שחקן ברמה כזאת שיכול למלא חורים לפי הצורך ולא משנה כמעט באיזו עמדה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/12
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה עם שאיפות כמו של יובנטוס צריכה 6-7 שחקנים על 3 עמדות, במיוחד בקישור. הייתה לכם עונה פריקית כמעט במובן שלא היו לכם בכלל פציעות והפעם יהיה לכם גם את ליגת האלופות על הראש.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן.

זה לא סותר את העובדה שאיסלה הוא שחקן קו ימין מובהק. כלומר סגנון המשחק שלו מובנה על היכולת שלו לרוץ מהר על האגף ולפתוח את המשחק דרך שטחים מתים. ההצבה שלו באודינזה כקשר אחורי ימני באה כדי לנצל את היתרונות שלו במסירת כדורים ארוכים, וגם טמונה בעובדה שדושאן באסטה היה השחקן ששרף את הקו רוב הזמן והיה עולה ויורד כל המשחק.
    אין ספק שאיסלה הוא כלבויניק כי הוא הוכיח את עצמו במספר רב של עמדות, שזה מצוין. אבל כדי לנצל את המיטב ממנו, אני חושב שצריך לשים אותו באגף ימין. אגב אני לא רואה קשר בינו לבין וידאל, לדעתי הוא יותר מזכיר את מרקיזיו (והמחליף של וידאל יהיה אסמואה).

עמדה זה לפעמים תווית ולפעמים גם אפילו לא משקפת את היכולות האמיתיות של השחקן. מרקיזיו ב-2010 הוא לא קשר שמאלי, דל פיירו מעולם לא היה קיצוני שמאלי, פאטו הוא לא קיצוני ימני וכך הלאה.

נקודה חשובה. הטוטוספורט הוא החרטטן הרשמי, אבל היום הגאזטה והקוריירה הצטרפו לחגיגה והיה גם סוג של אישור מצד אודינזה למו"מ מתקדם עם יובה. אני חושב שאם זה לא סגור, זה מאוד קרוב לשם.

6. yoni10 Member

זה ברור שזה לא בולשיט של טוטוספורט. כל העיתונים מדווחים על כך ואסמואה רמז בטוויטר שאחרי המשימה שלו בנבחרת הוא טס לאיטליה לסגור כמה דברים.

אם שני אלה יחתמו זה באמת אני אוריד את הכובע בפני מארוטה. שני שחקנים שהם כבר עכשיו ברמה גבוהה מאד עם פוטנציאל להיות וורלד קלאס ושניהם כנראה באים כגיבוי. ההחתמה של איסלה מלמדת שקונטה הולך חזק על 3-5-2 בעונה הבאה. איסלה יכול לשחק גם כקשר בשלישייה באמצע וגם כשחקן הקו, ואת כל זה הוא עושה מצוין. אם אני לא טועה הוא יכול לשחק גם מגן שמאלי - כולבויניק בריבוע.

בהנחה ששניהם סגורים נשאר רק להביא חלוץ ובלם ברמה גבוהה ואנחנו די מסודרים לדעתי.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כבר לא כ"כ קשור ליובנטוס, ואני יודע שכבר טחנו על זה מים, אבל עדיין...
    לראות את הכותרת - Report: Alessandro del Piero being offered to Mexican clubs
    ואחרות שמשייכות אותו לארגנטינה או קנדה, או בקיצור - לגמור את הקריירה המפוארת בקבוצות דרג ז' רק כי ביובה לא רצו אותו (מה שמחזק את העובדה שזה לא הייתה הסכמה משותפת בין ההנהלה לנסיך), זה פשוט כאב לב.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sleep.Xxx

8. היודע Member

אני חושב שזה עדיף מהאפשרות שהוא יחתום באיזו קבוצה מקטאר או מערב הסעודית, כמו ראול.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מה זה משנה? מצידי באיראן\עיראק\הודו\קנדה IS THE SAME SHIT (אפשר אולי להגיד שזה עדיף מאשר בקבוצה גדולה אחרת...).
    בכל אופן, אתה מפספס את הנקודה...

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/12
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון. וזה נכון כי פאטו חרא קיצוני ימני, ADP חרא קיצוני שמאלי ומרקיזיו חרא קשר שמאלי. איסלה לעומת זאת, אחלה קשר מרכז שדה (לפחות עד שנפצע), ולכן אני מתייחס אליו בין השאר, כאל שחקן מרכז שדה. בדיוק בגלל זה אני קורא לו שחקן כלבו, בניגוד לפאטו שהוא שחקן... לא יודע? מה פאטו? בקושי חלוץ...

11. Ricky van Wolfswinkel Member

לפי סקיי אוסמואה ואיסלה יהיו שחקני יובה אחרי שיגמרו את משחקי הנבחרות שלהם (אוסמואה במוקדמות אליפות אפריקה נגד זמביה עוד יומיים ואיסלה במוקדמות המונדיאל נגד ונצואה בעוד ימיים).
    המחיר של שניהם ביחד הוא רק 30 מליון.

יובה עומדת להיות מפלצתית.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה קצת להנמיך את הלהבות. נכון שאנחנו משקיעים המון כספים השנה ונכון שאנחנו באים אחרי אליפות שבה הוכחנו המון אופי, אבל שום דבר מזה הוא לא guarantee לעונה מוצלחת. נהפכו, העונה האקס פאקטור שלנו היה האחדות בחדר ההלבשה והמחסור בכוכב גדול (כלומר משחק קבוצתי נטו) ויש סיכוי לא רע שהפאקטור הזה יעלם או לכל הפחות ייחלש אם תהיה תחרות-יתר על מקומות בהרכב הראשון או אם יגיע כוכב ברמה הכי גבוהה כמו ואן פרסי שבאופן טבעי ימשוך את מלוא תשומת הלב אליו.

יש לכל מטבע שני צדדים ואסור לשכוח את זה, לפני שהופכים אותנו לאיזה "סופר-קבוצה". מזכיר לכולכם שב-2009 הגענו אחרי סגנות ועונה לא רעה, קנינו את דייגו, פליפה מלו (2 כוכבים גדולים בזמנו) ואפילו החזרנו את קנבארו אחרי קדנציה מוצלחת במדריד וכל העולם חשב שהנה יובה חוזרת ושזו תהיה השנה שלנו. בפועל זו הייתה נקודת הפתיחה של התקופה הכי רעה של הקבוצה בעשרים השנים האחרונות.

השנה אנחנו מגיעים כאלופים, היינו כל כך הרבה יותר טובים מאותה יובה, אבל אסור לשכוח.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

בנוסף, אחרי שאתה כבר לקחת אליפות יש לך יותר מה 'להפסיד' מאשר להרוויח, כי כביכול האליפות כבר אצלך. איך שלא יהיה, קשה לזכות בתואר פעמיים ברצף..
    גם יש לזכור שיובנטוס עכשיו חוזרת לליגת האלופות אחרי גלות קשה.
    אז ברור שמתחזקים ומעמיקים את הסגל בשביל הדבר הזה, אך עדיין זה לא מבטיח כלום כי זה להשקיע ולכוון גבוה ב2 מפעלים ולא באחד כמו העונה, שזהו היה המטרה העיקרית (אם לא היחידה, כמובן אחרי לסיים במקום שיוביל לצ'מפיונס..) של העונה.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דף אוהדים איטלקי טוען תחת הכותרת ?רשמי? שההנהלה החליטה לא לשים כוכב שלישי ובמקום יהיה כיתוב ?30 נצחונות במגרש?, כמו כן שחולצת החוץ תיהיה שחורה לגמרי

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה ברור שבמוקדם או במאוחר תתקפלו מהדרישה הזאת מפני שמנהלת הליגה אסרה עליכם להוסיף כוכב שלישי. כבר ממזמן לא היה אכפת לי אם תשימו שלושה כוכבים או עשרים, את האמת כולנו יודעים, השאלה היא באיזו צורה כל אחד מפרש אותה. אם שלושה כוכבים עושים לכם טוב על הלב אז בבקשה.
    עם כיתוב "30 ניצחונות במגרש" אין לי שום בעיה כי אכן זכיתם 30 פעמים על המגרש, זה שלא הכול היה כשר הוא כבר משהו אחר.