יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'זנה, רומא, נובארה, לצ'ה, קליארי ואטאלאנטה. זה מה שנשאר לנו עד סוף העונה, ואסור לפשל.

פורצה רגאצי! :aaarse:

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'זנה ונובארה כבר בליגה השנייה ולא יהיה להם על מה להיאבק נגדכם כשגם קליארי ואטלאנטה גמרו את העונה מבחינתן, אלו לא משחקים שאתם צפויים לאבד שם נקודות. נגד רומא ולצ'ה יהיו המשחקים הקשים ביותר, הראשונה אמנם לא יציבה אך מדובר בקבוצה איכותית שתאבק על מקום בצ'מפיונס והשנייה חווה תקופה נפלאה ולא תוותר על אף נקודה במאבק ההישרדות שלה.
    לוח המשחקים של מילאן גם כן קל למדי להוציא כמובן את הדרבי דלה מאדונינה. אמנם אצלנו קשה לדעת איזה שחקן ייפצע היום ומי ייפצע מחר. הגיע הזמן שיפצעו לכם שחקנים ובזמן המכריע ביותר. אולי פירלו יזכור למילאן חסדי נעורים ויקבל רגליים קרותhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx?

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם הניתוח שלך, למזלנו לצ'ה ורומא ישוחקו במבצר שלנו.

אני בעיקר אוהב את העובדה שאינטר נכנסת לכושר מיד אחרי ההפסד מולנו, כמו בסיבוב הראשון. הלוואי שגם הפעם הם יגיעו לשיאם במשחק מולכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגב, דז'ה וו מטורף:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/12
  4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: פרטי החוזה שהוצע לפול פוגבה נחשפים: 23,000 יורו בשבוע שמסתכמים ל1.2 מיליון יורו בשנה, כשסוכנו מינו ראיולה כנראה יקבל 2 מיליון יורו כמענק. מנצ'סטר יונייטד אגב, תסתפק בפיצוי של כ-350 אלף יורו בלבד כדמי השבחה (מה שלה האבר קיבלה כשפוגבה נגנב ממנה).
    ואני שואל, בתור אחד שלא ראה אותו מעולם - הוא שווה את המאמץ?

:aa1: אחרי המשחק מול לאציו (אותו הכריע בדקות הסיום) נשאל דל פיירו לעתידו וענה: "העתיד שלי הוא מול צ'זנה ביום ראשון". עוד הוסיף ואמר: "הניצחון היה חשוב ביותר, לאור המצב בטבלה ולאור התפתחות המשחק. לסיים בתיקו או בהפסד יהיה כמו התאבדות".

:aa1: מארוטה הכחיש התעניינות של יובה בנסטה, סיידורף ובאלטולי.

:aa1: לאונרדו בונוצ'י אכן שבר את אפו במפגש עם הגולגולת של ליבור קוז'אק. כעת הוא צפוי לעבור ניתוח ולהיעדר מהמגרשים לכמה זמן (לא הרבה), עם זאת חבל כיוון שזה קוטע לו רצף משחקים נהדר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/12
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשלום חד פעמי של פחות מ-2 וחצי מיליון יורו ומשכורת בעלות של קצת יותר מ-2 מיליון בעונה (אמאורי לדוגמה ישב על משהו כמו 8 מיליון) על שחקן שיכול להפוך לויירה החדש? בטח ששווה את ההימור.

במקרה הרע, הלכו 5-8 מיליון שחלקם אולי יוחזרו אם ימכר לאיזה קבוצה טורקית בוד שנתיים-שלוש. במקרה הטוב, גניבת העשור.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילת המפתח זה "יכול". כמה שחקנים שקראו להם "ה-X הבא" באמת צמחו לאחד כזה? כמה שחקנים לא? היחס ברור. בגלל זה אני מתעניין ביכולת שלו עד עכשיו ביונייטד. נכון שכלכלית אנחנו במצב לא רע ולא יקרה כלום אם נבזבז עליו את הסכומים האלה, אבל אם פוגבה סותם את הגולל על הבאת שחקן נוסף לקישור, אז זה גם ריסק שאנחנו לוקחים על הכשירות של פירלו/וידאל/מרקיזיו בעונה הבאה מבלי לדעת אם התחליף הולם וגם האפשרות שהוא יהרוס את ההתקדמות של שחקנים אחרים במשבצת שלו בנוער; וואסים בואי (הפירלו הבא), גבריאל אפלט (האמרסון הבא) ולוקה מארונה (פה נהיה לי קשה..).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/12
  7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאלצו להסתדר נגד ההתקפה הקטלנית של צ'זנה ללא בונוצ'י, אותו יחליף קאסרס. בונוצ'י ישוב נגד רומא עם מסכה על פניו כמו שהייתה לקוואליארלה עד לא מזמן.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://football-italia.net/17743/del-piero-wrong-blurb

לא יודע אם זה יותר מנחם או יותר מתסכל, אבל (ספקולטיבית) זה לפחות מותיר סיכוי שהוא יישאר. והאמת, על סמך החודש האחרון, אני באמת תוהה כמה עיוור צריך להיות בשביל לא לחדש את החוזה שלו ומקביל כן לחדש חוזה למאטרי לדוגמה.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני חושב שבלי קשר לדל-פיירו, הארכת החוזה למאטרי היא צודקת.
    זה שקונטה מחליט לעשות רוטציות מוזרות ולשים אותו לאחרונה הרבה על הספסל זה כבר סיפור אחר.

דל-פיירו? יש בי הרגשה שהוא ימשיך לעוד עונה למרות הכל. הלוואי ואני צודק. :aaa8:

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שההארכה למאטרי צודקת, אבל לא הגיוני שבמקביל דל פיירו לא מקבל כלום. בפועל, שניהם תרמו כמעט אותו דבר העונה.

12. Ricky van Wolfswinkel Member

נכון, 10 שערים של מאטרי מול 4 של דל פיירו.
    אותו דבר בדיוק.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מצפה מליצן שיבין. שני דברים:

1. תראה משחקי יובנטוס.
    2. תבדוק את כמות הדקות שאלכס קיבל לעומת כמות הדקות שמאטרי קיבל, ובאיזה חלק של המשחק (ברור ש-9 משחקים עם 10 דקות בכל משחק לא שוות ערך ל-90 דקות מלאות).

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה הזאת דורשת כאפה מפני ש - כמה שערים כבש כל אחד ומתי, לא אמור לעלות בכלל כשיקול בהערכת התרומה של האלוף הנצחי הזה.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: עושה רושם שהשחקן הבא שיקבל הארכת חוזה הוא פאביו קוואליירלה. לחלוץ יש כבר חוזה עד 2014 אבל ביובנטוס שוקלים להציע לו 12 חודשים נוספים בקבוצה. הארכת החוזה הזו מגיעה אחרי הארכות של חוזיהם של דה צ'לייה, בונוצ'י ומאטרי.

:aa1: דוידה אסטורי הולך להיות מלפפון חם בקיץ. "אני יכול לאשר שיובנטוס מעוניינת בו, אבל מעוניינים בו עוד כמה מועדונים" מסר הסוכן שלו לתקשורת. אסטורי מסיים חוזה בקיץ ולכן יוכל לעבור בחינם לכל קבוצה שיחפץ בה.

אני אישית מאוד רוצה שהוא יבוא. מארוטה צריך לפעול חזק בנושא כי בלם ברמה הזאת בחינם יכול לסדר לנו מאוד את עמדות ההתקפה הנחוצות (כספית).

:aa1: האם יובנטוס מוכנה להקריב את לוקה מארונה בשביל להנחית בקבוצה את פדריקו פלוסו? הטוטוספורט מדווח שהמגן השמאלי של אטאלנטה נבחן בקפידה בוינובו ואולי יגיע בקיץ על חשבון הקשר הצעיר.

לא הצלחתי להבין למה כל כך מתרשמים ממנו. סיכוי סביר שזה סתם שמועה חולפת.

:aa1: אנטוניו קונטה קרוב לחידוש חוזהו בגברת הזקנה עד 2015, כך מדווח הגאזטה דלו ספורט. בנוסף לכך שכרו ישודרג לכ-3 מיליון יורו בעונה. שווה את זה.