כתוב שלמרות השער הלא חוקי של דה צ'ליה, השער של דראמה לא צריך להיחשב כי הוא היה צריך לקבל צהוב שני לפני. כלומר, זה לא שגנבתם נקודה עם שער מנבדל אלא שנגזלו מכם 2 נק'. כמו שאמרתי, פתטי לחלוטין. אני מתאמץ כבר כמה ימים למשוך אוהדי יובה לדבר על זה. אתה אמרת לי לפני כמה זמן שזה לטובתי לא להיכנס לנושא הזה (רמז לכך שמילאן קיבלה יותר הטבות מיובה המקופחת) ועוד אוהדים אתגרו אותי להביא הוכחות. משום מה, כולם מתחמקים ובורחים מדיוני המחזור האחרונים בהם העליתי טיעונים שאתם כנראה מתקשים להפריך. אני יודע שכתבתי שזה אמור להשתיק אתכם, אבל לא התכוונתי שתשתקו על זה ותמשיכו עם השקרים שלכם מאוחר יותר. שמישהו מאוהדי יובנטוס יחזור אליי אם יצליח למצוא מילים למה שהוא ראה. ספירת הנקודות הנכונה: * הפנדלים שלא ניתנו לקליארי - מינוס 1 * הפנדל שלא ניתן לאטאלנטה במצב 1:0 - מינוס 2 * הפנדל שלא ניתן ללאציו - מינוס 2 * השער הלא חוקי של קייליני מול קטאניה במצב 1:1 - מינוס 2 * השער הלא חוקי של דה צ'ליה מול קייבו - מינוס 1 * הפנדל שלא ניתן לכם מול סיינה - פלוס 2 ----------------------------------------------- לסיכום: יש לנכות 6 נק' מהמאזן של יובנטוס. אני די לארג' פה ולא מזכיר מקרים כמו שער הרפאים של מונטארי, הפנדל הברור היחיד שהיה בפארמה (על ג'ובינקו), וגם לא מכניס למשוואה הטבות אחרות שאתם קיבלתם ואנחנו לא (ההרחקות ששחקני יובנטוס חסינים בפניהן). אני לא צחקתי כשאמרתי שהפער בין מילאן ליובה צריך להיות דו ספרתי, כי מספיק רק לנתח את המשחק בפירנצה בשביל להפוך אותו לכזה, אבל לא, מילאן היא לא העניין. אנחנו מתרכזים באיך שהשופטים מקפחים את יובנטוס העונה וכמה נקודות הם גונבים ממנה. אלא אם כן אתם רוצים לחשב את הנקודות שלנו גם ולהצביע על כל הפעמים שזכינו בנקודות שלא הגיעו לנו. רמזתם את זה הרבה פעמים שהשופטים עוזרים לנו בעוד שמקפחים אתכם. בבקשה, תראו לי.
הדיונים האידיוטיים האלה על מי קיבלה מתנות מהשופטים וכמה ואיזה מורידים לגמרי את רמת הדיון בפורום. לא, אני לא הולך להגיב על סרטון שהוכן מנקודת מבט מילאנזית כפי שאתה לא מבין סרטון או מאמר שהוכן מנקודת מבט יובנטינית. אני בטוח שיש סרטונים נפלאים עם המתנות שאתם קיבלתם מהשופטים (ולא, אין לי ביסוס מאחורי זה, ולא, אני גם לא הולך להביא אותם לכאן). בשורה התחתונה, אם אתם תזכו בסקודטו - אשריכם. הייתם טובים יותר. אם אנחנו נזכה - אשרינו, היינו טובים יותר. בסופו של דבר הטעויות מתקזזות לכל כיוון (בניגוד לאיך שאתה מצייר את זה) ובכל עונה, לא משנה כמה אוהדי מילאן ינסו לסובב את זה. וכן, היו לטובתכם טעויות שיפוט וגם מקרים בזיוניים כמו השער של מונטארי. אני לא רוצה לפתוח את זה מהסיבה שזה יגרור דיון אינפנטילי על אם היה פנדל או לא היה פנדל, (שעם כמה שזה נראה אחרת, אני לא חובב גדול שלהם) וגם כי אני מאמין שאתם לא חסינים מפני מתנות העונה (לא פחות מאיתנו). הרעות בשיפוט? גם אנחנו נפגענו באותה מידה. (וגם קיבלנו באותה מידה, פלוס מינוס) באמת שנמאס.
על מאמר שעושה בדיוק את מה שאני עשיתי אתה אומר "מעניין", אבל כאשר אני מעיז להעמיד אתכם מול השקרים שלכם ולהראות למה הטענות שלכם צבועות ומגוחכות, אתה אומר "אידיוטי". בהחלט מענייין... ברור שאתה לא הולך להגיב על הסרטון הזה, והסיבה ברורה - אתה לא יכול לסתור אפילו דבר אחד שאתה רואה שם. ברור לך שהפנדלים שלא נשרקו לזכות קליארי משתיקים לגמרי את הטענות לפנדל מול סיינה. ברור לך ש"העבירות" על ג'אקריני ופירלו מתגמדות כשרואים מקרוב את העבירות של ברצאלי וקייליני. המשפט הזה מאפיין את כל התגובה שלך. אתה "בטוח" שיש מתנות שקיבלנו משופטים שלפי הרמיזה שלך מתעלים על מה שנלקח מאיתנו, אבל אין לך שום ביסוס לזה. אולי הסיבה שאף אוהד יובה לא מסוגל להביא לכאן הוכחות מהסוג שאני הבאתי היא שאין לכם כלום וכולכם מדברים באוויר? נראה שעד שלא תוכיחו אחרת, התשובה היא כן. המועדון שלך הוא זה שהתחיל את כל המהומה על טעויות שיפוט שמקפחות אתכם, אבל אלה שקרים שיש לשים להם סוף. גם אתם כאוהדים שמגבים את הלוזרים העלובים שמנהיגים אתכם לא רשאים להשתמש בשקרים האלה כדי להציג את עצמכם בתור קדושים מעונים. אתה לא תודה בזה באופן ישיר לעולם, אבל התגובה הזאת שלך עושה את זה באופן עקיף. אם הצדקת את החרם התקשורתי בכך שאי אפשר לסבול יותר את טעויות השיפוט נגדכם, עכשיו אתה כבר אומר שהן מתקזזות עם מה שאתם מקבלים בחסד. כל עוד אתם מבינים את הטעות שלכם ושותקים, אני לא אמשיך להתעסק בזה.
אני יכול לסתור הרבה דברים בסרטון שהבאת. באיזה דרך זה יועיל ולמי? אני אומר מעניין - כי זה מציג את כמות הנקודות שנלקחה מאיתנו. מעולם לא התעסקתי בלחשב כמה עלה לנו וכמה קיבלנו, ולכן זה היה מעניין. וכן, לנהל דיון מול אוהד מילאן כשכל אחד מזכיר את הטעויות שקיבל הצד השני - אידיוטי. אין קשר בין השניים. מתי הצדקתי את החרם התקשורתי בכך שאי אפשר לסבול יותר את טעויות השיפוט נגדנו? כתבתי במפורש מול ג'נואה. וזה עדיין לא מצדיק את המשך המשפט שלך שלא מחובר אליו. טיעון חלש.
מה רואים בסרטון "התשובה" העלוב הזה*: - שער חוקי של פאטו מול נובארה בגביע (אין קשר לנקודות בליגה) - ספק יד של נוצ'רינו במהלך שהסתיים בהגדלת יתרון (אין קשר לנקודות) - יד של סיידורף שהגיעה מכדור חופשי בעקבות עבירה שלא היתה (הצדק נעשה) - ספק צלילה של בואטנג שהובילה לפנדל שהגדיל את התוצאה (אין קשר לנקודות) - שער חוקי של מאטרי שנפסל (לא מתביישים? אין קשר לנקודות) - ניסיון לשקר לגבי חוקיות השער של זלאטן מול רומא כי הוא מסתיר עם הגוף את דה רוסי שנמצא איתו בקו אחד (הנה שבריר השניה שאחרי רק כדי להוכיח שהוא שם) - פנדלים ברורים על רוביניו, פאטו וזלאטן עם כל מיני נסיונות לשקר ולהראות אותם מזוויות לא מחמיאות (כל המשחקים נגמרו בנצחונות של יותר משער בכל מקרה, אין קשר לנקודות) - בבולוניה ספק פנדל של ז'פס, נבדל פסיבי של פאטו שלא צריך להיחשב (למדת כבר את החוקים?) ומשום מה לא מראים את הפנדל הברור שלא ניתן למילאן כדי לאזן * דילגתי על כל מיני שטויות כמו המכות של מקסס וזלאטן שעליהן הם נענשו. וואו, אשכרה חשבתי שיש לכם משהו נגדנו כשפרסמת את זה. זה היה ממש מביך לצפות בזה. אני אוותר על הנקודה מול בולוניה בסאן סירו (היד של סיידורף) רק למען הספורטיביות. נוריד אותה משתי הנקודות שנגנבו מאיתנו בפירנצה, למשל. ---------------------------------------------------------------------------------------- ממשיכים הלאה, ועכשיו מראים לנו בסרטון את הצד "המקופח" של יובנטוס: - בבולוניה טענה לפנדל על דה צ'ליה כאשר גם הוא תופס בחולצה של המגן שלו (פסול) - טענה לפנדל על מאטרי ושער חוקי של מאטרי שנפסל מול פארמה במשחק שהסתיים בניצחון 4:1 (אין קשר לנקודות) - בקטאניה שתי טענות לא ברורות לפנדלים כאשר בשני המקרים שחקני קטאניה מגיעים לכדור ומרחיקים אותו (פסול) - בסאן סירו מול אינטר טענה לפנדל על ג'אקריני במשחק שניצחתם 2:1 (אין קשר לנקודות) - בלצ'ה טענה לפנדל על ווצ'יניץ' במשחק שניצחתם 1:0 (אין קשר לנקודות) - כמובן, איך אפשר בלי הטענות המגוחכות לפנדלים בפארמה כאשר ג'אקריני לא השתלט על הכדור ופירלו צלל מרוח בישבן, אבל אין אזכור לפנדל המובהק היחיד באותו משחק שנעשה על ג'ובינקו (פסול) - טענה לפנדל מול סיינה (מוצדק) זה היה עוד יותר קל. כפי שסברתי, אין כאן שום דבר מעבר לשתי הנקודות מסיינה שכבר הענקתי לכם. אם אתה באמת יכול, תסתור. זה יהיה שווה את זה (לפחות מבחינתי). כי נוח לך לטמון את הראש בחול ולבכות רק על הנקודות שנלקחו מיובנטוס בלי להתחשב בכל מה שגנבתם. אני מוכן לחשב הכל מהכל. לאחר ששיבחת את המהלך הזה של יובנטוס בעקבות הפיאסקו מול ג'נואה, אמרת: "חבל שלא אמצו את הגישה הזו גם מול סיינה, פארמה, בולוניה ומילאן."
לגבי החגיגה הייחודית של וידאל- הייתה שמועה על קטטה שרצה בעיתונות האיטלקית בין וידאל ובונוצ'י,לכן הם בחרו לחגוג כך. עוד נתון מעניין בקשר למשחק האחרון : פירלו עם 143 מסירות ו97% הצלחה! קאסרס השני ע ם 116 מסירות עם 97% הצלחה. ובכלל,יובה מסרה במשחק 775 מסירות עם 94% הצלחה.
אם אוהדי מילאן מוכיחים שהשופטים עוזרים ליובה ואוהדי יובה מוכיחים שהשופטים עוזרים למילאן אז אפשר להגיד שהשיפוט באיטליה חלש.
הנה, זאת בדיוק הבעיה והסיבה לנחישות שלי, כי השקרים שלהם מחלחלים וגורמים לכולם לחשוב שאו שיובנטוס מקופחת או שמילאן מרוויחה באותה המידה. העניין הוא שרק במאזן של יובנטוס יש נקודות שיש לנכות, כפי שאפשר לראות באחת ההודעות הקודמות שלי פה. אוהדי יובה לא מוכיחים כלום כי אין להם שום דבר שיתמוך בטיעונים המגוחכים שלהם. הנקודה היחידה במאזן של מילאן שהקבוצה לא הרוויחה ביושר היתה בתיקו הביתי מול בולוניה כאשר השופט לא ראה יד של סיידורף בהגבהה מכדור חופשי שלא הגיע לבולוניה כי לא היתה עבירה. כפי שאמרתי, אפשר לנכות את הנקודה הזאת מהשתיים שגנבו מאיתנו בפירנצה, ועדיין יישארו עוד נקודות שמגיעות לנו... אנחנו בוכים על זה? לא, אנחנו מובילים את הטבלה עם חצי סגל פצוע לאורך כל העונה, השופטים עוזרים ליריבה על התואר ומשאירים אותה במירוץ, ואלגרי ממשיך לחייך. אין לנו צורך בלהאשים שופטים כפי שעושים את זה יובנטוס, בטח שלא בצביעות שלהם כי בלי "טעויות" השיפוט לטובתם הם כבר מזמן היו מזיעים מכל נקודה של אודינזה ולאציו.
אני יכול לך שיובה לא קיבלה פנדלים שמילאן כן קיבלה. בכלל זה מוזר שיובה קיבלה מתחילת העונה פנדל אחד בעוד מילאן קיבלה אין ספור פנדלים העונה. זה גם טיפה חריג.
פנדלים זה לא הכל, אבל יש גם מספיק פנדלים שלא נשרקו נגד יובה באותה המידה. הם יתלוננו על הפנדל מול סיינה, אבל קליארי לא קיבלה שלושה פנדלים בטורינו על נגיעות ידיים הרבה יותר ברורות. הם יתלוננו על הפנדל על פירלו בפארמה, אבל לא יגידו כלום על פנדל הרבה יותר ברור על ג'ובינקו באותו המשחק. אפשר להמשיך ולקזז את זה בצורה הזאת עוד ועוד ובסוף נגלה שעם כל הפנדלים שלא ניתנו ליובה, לא מגיעות לה נקודות נוספות. הרי זה כל הפואנטה ומה שקובע - הנקודות בטבלה - ואף פנדל במשחק שהיא ניצחה ממילא לא אמור להשפיע. מילאן קיבלה העונה 7 פנדלים וגם אם נניח שהיה מקרה או שניים חשודים, הפנדלים הללו לא השפיעו על התוצאה ולא על חלוקת הנקודות. מצד שני, כמות הפנדלים שהגיעו לנו ולא נשרקו עולה אפילו על הכמות שכן קיבלנו, וחלקם היה משמעותי מאוד בכל הנוגע לנקודות. מילאן היא הקבוצה הכי טכנית בליגה עם ההתקפה הכי דורסנית ואין זה מפתיע שהיריבים צריכים לבצע עבירות על מנת לעצור אותה. לשם השוואה, העונה בליגות אחרות סיטי קיבלה 9 בעיטות עונשין, יונייטד 6, באיירן 10, ריאל 10 וכך הלאה.
מה עם הפנדל שלא היה שגרם לכם להוציא תיקו בבולוניה? או כל הפנדלים שאיברהימוביץ' בעט והעלו את מילאן ליתרון. בקיצור, אני לא חושב שלא מילאן ולא יובה נדפקות באופן שיטתי משיפוט ואתם לא צריכים להתעסק בזה אלה ביכולות של הקבוצות שלכם.
לא רק שהפנדל שקיבלנו היה מוצדק כי ראג'י בעט לזלאטן בכף הרגל, אלא גם לא קיבלנו את הפנדל הכי ברור שהיה באותו המשחק בנגיעת יד במצב 2:2. למרות שהיו טעויות לשני הצדדים, כבר אמרתי שאני מוכן לוותר על הנקודה שעשינו בבולוניה ולנכות אותה מהמאזן בגלל כל המחלוקת. כל פנדל שהעלה אותנו ליתרון היה מוצדק. אתה רומז שלא? תן דוגמא. נקודה נוספת חשובה היא שלא ניצחנו אף משחק תודות לבעיטת עונשין כי בכולם הפער היה יותר משער. תודה רבה! המטרה שלי היא בראש ובראשונה להראות למה הטענות של יובנטוס מגוחכות ובאיזו צביעות הם משקרים לגבי טעויות שיפוט. לנו לא אכפת מכל הפנדלים שלא נתנו לנו והנקודות שגנבו לנו, כי אנחנו יכולים לזכות באליפות גם בלעדיהם, אבל אין ספק שזה הופך להיות קשה וצמוד כשהשופטים בכוח משאירים את היריבה היחידה בתמונה.
קצת נוסטלגיה. מאז שהגיע לריבר, עד אמש, טרזגה שותף חמש פעמים כמחליף בליגה והעמיד יחס מצוין של שער לדקה עם 4 גולים ב-125 דקות (כמחליף). לאחר שקיבל צ'אנס בהרכב בגביע, הגיע הזמן לדבר האמיתי והקבוצה שינתה את המערך המצליח שלה רק בשביל להכליל את הסקורר המנוסה. טרזגה לא אכזב ורשם שער חמישי בליגה מאז שחתם בינואר אמנם רק הליגה השנייה בארגנטינה והוא אפילו לא שחקן הרכב קבוע שם, אבל יש דברים שלא מאבדים וטרזגה שבוע אחרי שבוע מראה את האיכות שלו כחלוץ רחבה מסוכן וחד (גם אם לא בהכרח בגול הזה):