יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

לא תורם -----> סרטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בטח, תן לשחקן הכי טוב בעולם לשחק 15 דק' ב3 משחקים והוא יתרום מלא! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

ומה זה קשור לסרטן?!? :aaa025:

3. Ricky van Wolfswinkel Member

לא יודע, עדיף שב-15 דקות האלה יכנס שחקן שיכול לתרום למשחק, אליה לדוגמא.

4. -sAndmAn- Member

ללכלך על דל פיירו בדיון של יובה... לא מהלך חכם במיוחד

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליה, כרגע, הוא לא יותר מפוטנציאל להפוך לשחקן כדורגל מקצועני. לטעמי, גם אם היה מתאמן ברצינות ומראה יכולת שהייתה מזכה אותו במקום על הספסל, ישנם לפחות 4 שחקנים טובים ומוכנים ממנו שימלאו את המשבצות באגפים של הטרידנטה ההתקפית, וגם להם, חסר המון מהאיכויות של דל פיירו. מפני שגם מבלי שישחק, דל פיירו הוא השחקן הכי חשוב של יובנטוס בחדר ההלבשה. מספיק מבט אחד שלו לעבר הצעירים שמשחקים במקומו כדי לגרום להם להשקיע את כולם בשביל החולצה שהם לובשים.

אני לרוב מכבד דעות שונות (או מנסה לפחות), אבל זאת פשוט בדיחה אומללה ששווה תגובה רק בגלל הילדים שהצטרפו לאחרונה לפורום ויכולים להיתפס לזבל הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/12
  6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מבצע נקיון הילדים יצא בקרוב לדרך, כולם להכנס למקלטים.

7. 亚历山大帕托 Member

http://i42.tinypic.com/qrf78k.Xxx

8. Ricky van Wolfswinkel Member

אליה הוא בן 24, זה בטח לא פוטנציאל, הוא גם יותר מבוגר מהפח הזה אסטיגרביה שמקבל דקות בלי סוף מקונטה.
    הוא גם עשה הרבה יותר בהמבורג ממה שג'יאנקריני עשה בצ'זנה או מאסטיגרביה בחור שהוא הגיע ממנו.
    אז בגלל ההשקעה האדירה שלהם במשחקים הם מחלצים תיקו ביתי נגד בולוניה?

הקטע המצחיק הוא שאתה מדבר כאילו אתה שחקן יובה ואתה יודע באמת מה קורה בחדר הלבשה, איך אתה יודע שאליה לא מתאמן ברצינות? אולי לקונטה יש משהו נגדו?

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

פרדי גוארין יחתום על חוזה בימים הקרובים

קשרה הקולומביאני של פורטו, פרדי גוארין, צפוי לחתום בימים הקרובים על החוזה ולהפוך רשמית לשחקן המועדון. נציגו של השחקן אמר כי גוארין כבר שחקן המועדון וכל מה שנשאר זה להכריז עליו רשמית בימים הקרובים, כשסכום ההעברה עדיין לא נחשף, אך יש דיבורים על איזור ה-10.5 מיליון יורו. בתור אחד שראה את גוארין לראשונה בגיל 17, אני מאוד מרוצה מהקפיצה המטורפת שעשה, כשלפני 4 שנים עוד ישב על הספסל של סט. אטיין ועכשיו הוא באחת הבכירות של אירופה. שידרג את משחקו בצורה נהדרת בפורטו והיה מהגורמים העיקריים לעונה הנהדרת שחוותה בשנה שעברה. למעט פירלו, קראסיץ' ווידאל, אני לא ממש מכיר את הקישור של האיטלקים, אבל במידה ויתאקלם כמו שצריך, הרווחתם פה חתיכת שחקן. את הקריירה החל יותר כקשר דפנסיבי, אבל אפשר להגדיר אותו 50/50. בזמן שבילה בפורטו למד לתמוך הרבה בהתקפה וכשהוא משחרר בעיטות מ-25-30 מ', מומלץ להתרחק מהאיזור.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא חושב שמישהו מתווכח על הכישרון שלו, אבל עושה רושם שהשתן עלה לו לראש והוא לא בדיוק נמצא בכושר שיא עכשיו (עוד בקופה איבד המון כדורים והתחכם יתר על המידה). כישרון יש לו, אבל מבחינתי סימן שאלה גדול

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

ואני עוד מאלו שהיו בטוחים שההולנדי יצליח ביובה...

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/12
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לגוארין עלה השתן לראש בעיקר בנבחרת, שם הוא נחשב לאחד מהכוכבים והאמת גם בפורטו, אבל לטעמי דווקא ביובנטוס הוא יצטרך ואני מאמין שגם ירצה להוכיח את עצמו במועדון מהשורה הראשונה באירופה. כמו שאמרת, את הכישרון יש לו ואני מאמין שבסופו של דבר גם שם הוא יוכיח את עצמו. זה כבר לא פורטו או הנבחרת, שם יש לו מקום באנקר בהרכב.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הולנדי יקר שגמר לדל פיירו את הקריירה, יש לך עכשיו מה להגיד? :aaa021:

13. Jimmy Jazz Member

אמאורי סוף סוף עוזב, דל-פיירו סוף סוף כובש, משחק גדול מול יריבה גדולה וככל הנראה גם סיכום עם סביליה על חזרתו של קאסרס. אחלה יום להיות אוהד יובה.

14. Don Joan Roman Member

נסיך? לא לא לא מלך מלך מלך!

15. Muurad Member

העניין עם גוארין הוא, שהאמת מלבד ה7 חודשים שנה שעברה - אף פעם לא הייתה לו באמת תקופה שהוא מראה שהוא בצורה יציב שחקן מהרמה הגבוהה ביותר.

העניין המנטלי ואי היציבות הזה, שמשחק אחד הוא נראה כמו אחד הקשרים הטובים בעולם - ו2-3 משחקים אח"כ מאבד כדורים כמו ילד בן 4 ומתנהל בצורה בגורמת לך לחשוב שהוא עושה טובה - זה משהו שיצטרך להעלם אם הוא ירצה להראות לנו שגוארין של שנה שעברה זה גוארין האמיתי.

בהחלט סימני שאלה גדולים לגביו - והאמת אני מופתע שמועדון כמו פורטו לא מכר אותו בקיץ כשהשווי שלו היה כפול.. אבל להאשים אותם אני לא יכול כי איך שהוא שיחק באמת קשה לוותר עליו.

אני אישית חושב שהוא דיי ויתר על פורטו השנה ורצה לעזוב כבר בקיץ, וצריך יותר מהכל שינוי אווירה ואתגר חדש במועדון גדול... בשביל 10 מיליון יורו - ברמה שהוא יודע והראה שהוא יכול לשחק - זה הימור שמשתלם לקחת לדעתי.. אבל יש סימני שאלה לא קטנים לגבי היציבות שלו.