יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני חושב שאתם שוב מגזימים עם ג'ובינקו, הוא שחקן נחמד ומתאים מאוד לקבוצה כמו פארמה. לא לקבוצה עם שאיפות גדולות כמו יובנטוס, הוא לא התאים וגם לא יתאים.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי הוא קיבל הזדמנות ברמות הגבוהות?
    הוא ג'ובינקו הרבה יותר משודרג ממה שהוא היה פעם. זה תקף גם במעמד וגם במקום שהוא צפוי למלא, בניגוד למה שהיה פעם. העונה הוא אחד השחקנים הכי טובים בליגה ובין היחידים שמצליחים להתבלט גם מול הגנות כמו אלה של מילאן ויובה. על סמך העונה הזאת הוא יותר ממתאים לקבל הזדמנות שנייה אצלנו.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא התרשמתי ממנו באמת, הוא שחקן ממוצע פלוס. אבל מבחינתי לכו על זה.

4. Jimmy Jazz Member

מסכים. הוא יכול להיות שחקן נחמד לרוטציה אבל ניסיון העבר גורם לי להיות סקפטי לגבי הסיכוי שהוא יחזור במידה ולא יובטח לו תפקיד משמעותי. גם במידה וזה יקרה אני לא רואה אותו מצליח אצלנו (אהמ מיקולי אהמ) ויותר מזה - אני לא יודע אם בכלל אכפת לי. לפנטז על שחקני בית שהופכים לסופרסטארים ומצעידים אותנו לאינספור תארים זה נחמד, המציאות טיפה יותר מסובכת ולא נראה לי שהשידוך המחודש הזה, אם ייצא לפועל, יצליח.

נאיגולאן לעומת זאת הולך להיות קשר מפלצתי בעתיד הקרוב מאוד. החודש או בסוף העונה פחות משנה, הלוואי ויגיע!

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדרך כלל המלעיזים טוענים שהוא לא מספיק פיזי כדי להתמודד עם ההגנות האמיתיות של הליגה. זו באמת נקודת התורפה שלו, אלא שאחרי שנתיים בפארמה אני חושב שהוא מקסם את שאר היכולות עד כמעט הטופ האפשרי. כרגע השחקנים היחידים אצלנו שיודעים לרוץ עם הכדור מבלי להיראות כ"כ מגושמים הם ווצ'יניץ' ו... באמת שאני מתקשה פה. אלכס?

אז ג'ובינקו עושה את זה בעיניים עצומות. הוא משחרר את המסירה בדיוק כשצריך וגם יש לו ראיית משחק מעולה. הוא כמובן סקורר לא רע כפי שזה מתבטא בטבלאות. הוא מכפר על הלקות הפיזית בכ"כ הרבה אספקטים שנראים הרבה יותר טוב השנה מהתקופה שלו ביובה. אני לא מצליח לראות סיבה לכישלון תחת קונטה. זה יותר מהעניין של שחקני בית, אני מאמין שהוא באמת שווה מקום אצלנו.

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

דווקא יותר מהגיוני שהם ישארו, מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא 'קופץ' עליהם.
    בצדק או לא זה כבר נושא לדיון אחר.

חבל אבל במצב של שמיכה כ"כ קצרה קונטה בוחר לעשות קיצוץ שכזה מבלי להביא, עדיין, שחקן משמעותי.

אשליות זה טוב ויפה וזה דבר אחר, אבל בסוף אף אחד מה3 שציינת לא יבוא (ישוחרר לקבוצה אחרת\הקבוצה כבר לא תסכים) ואז תוכל להגדיל את האשליות ב1.90 במקדונלד'ס.

7. Legend_PaoloMaldini Member

ג'ובינקו שחקן מיוחד, לא יודע כמה מכם זוכרים את קסאנו בתחילת דרכו בליגה האיטלקית אבל ג'ובינקו מאוד מזכיר לי אותו.
    אותו קסאנו הנמוך שבסך הכל מתנשא ל1.75 ששיחק בבארי והראה אין ספור ניצוצות עם יכולת דירבול משגעת ושחרור פס בעיתוי המושלם וראיית משחק לא רעה בכלל..
    ועד ההתגלגלות שלו לרומא ששיחק שם 5 שנים והיה שחקן שכל קבוצה חששה ממנו..
    ואם נסתכל על 2 היבטים, קסאנו היה ברמות הגבוהות שזה אומר חלק מהגאלקטיקוס של ריאל מדריד ב2006-2007 משהו שם לא הסתדר לגמריי ועזבו את זה שהוא בנאדם בעייתי, כמובן שגם קשה לקבל דקות משחק שכל הכוכבים שם ביחד.. בסך הכל הבקיע 2 גולים בלבד במדי ריאל.
    לאחר מכן חזר לאיטליה לסמפדוריה והיה שם שנתיים עם 35 שערים במדי סמפ.
    יצר חוד מפחיד יחד עם פציני, ואז הגיע שוב הפיצוץ וקסאנו מצא את עצמו שוב במועדון מפואר וגדול העונה לשם מילאן.. ההימור הזה היה יותר ממוצלח עבור מילאן.
    לג'ובינקו אין אופי בעייתי כמו לקסאנו אבל אני מגלה בהם את אותו פוטנציאל ויכולת.. ג'ובינקו יכול מאוד להתאים לקבוצה מהשורה הראשונה, אבל מאוד תלוי איזה קבוצה.
    משהו בי אומר שביובה הוא יכול לפרוח שוב לאחר מה שעבר בקבוצה קטנה ( מקרה קסאנו סמפדוריה )
    ומשהו בי אומר שעדיין אין בו את תכונת האופי שאתה מצפה שתהיה לו בשביל להשתלב.
    אבל אם ממש ממש מסתכלים על זה גם אינייסטה הוא חתיכת חנון קטן ופצפון, יובה של השנה היא לא קבוצה עם שחקני אגו או שחקנים רעים כמו שאפשר למצוא באינטר ומילאן.. אבל מדובר בהימור..
    אני חושב שבתכנון נכון הוא יכול להיות מהאיטלקים הטובים שהיו כאן בעשור אבל לא מרגיש לי שהוא יעשה את זה.
    בשורה התחתונה, יובה צריכה ללכת עליו אחרי שמילאן מצרפת את טבס.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי את ההקבלה. קסאנו בזמנו היה פרוספקט הרבה יותר מדובר ומתוקשר והעניינים שם הלכו קצת אחרת, אבל מבחינת תפקוד על המגרש יש אמת במה שאתה אומר. והשנתיים האלו בפארמה יכולות בקלות לתפקד כמו הזמן בסאמפ עבור קסאנו - הכנה לקבוצה גדולה (שוב).

היום בפה מארוטה נצפה סועד עם סרג'ו ברטי, סוכנו של אלכסנדר קולארוב. יכול להיות אופציה מאוד מעניינת לחיזוק ההגנה כשיסיט את קייליני חזרה למרכז, וגם נרוויח מגן שמאלי אמיתי מצוין.

לצ'ה מעוניינת בריג'קט שלנו, פאביו גרוסו, בתור מחליף למסבאח שמתקרב למילאן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בגזרת הנוער: אטלאנטה הודיעה שקיים מו"מ עם יובה לגבי גבייאדיני (אדיר), העניינים טרם סגורים עם ניקולה ליאלי (הבופון הבא) וגם מתיה דסטרו (צמד מול לאציו בשבת) נקשר עם השם שלנו בזמן האחרון, זה בטח ייאלץ לחכות לעזיבה של טוני/אמאורי/יאק. מעולה.

9. Milanista Member

10. Jimmy Jazz Member

סמרטוט תבוסתן ומסכן. שימשיך לאכול יוגורט בפארמה, לא צריכים אותו אצלנו.

11. 亚历山大帕托 Member

בן כמה אתה?

לגבי דבריו של ג'ובינקו, הוא דוקא מראה שהוא לא סמרטוט שירוץ ליובה ברגע שישרקו לו. הוא צודק במה שהוא אומר ואין כל סיבה שיירק בפרצוף של מועדון שהאמין בו ויעזוב כבר בינואר. ביובנטוס צריכים להראות לו שיש להם תכניות רציניות עבורו.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתם מה כתוב שם בכלל? הוא כותב שהוא לא רוצה לחזור בינואר, שזה מובן וברור.

את הרצון שלו לשחק ביובה אל תטילו בספק, הוא דומה לרצון שלנו לשחק בה (אוהדי יובה). הוא רק מחפש אסמכתא לדקות משחק רבות יותר.

13. Ricky van Wolfswinkel Member

אני חושב שהשקר הזה שנקרא יובנטוס מתחיל להתגלות:
    תנו לי משחק טוב אחד של יובה נגד הקטנות, חוץ מהמשחקים נגד פארמה ונאפולי בשום משחק ויבה לא הצליחה לשים יותר משני שערים.
    קונטה הוא מאמן בינוני שלא יודע מה היא המושג חילוף ומעדיף כל מיני שחקנים בינוניים כמו פפה, ג'ינקריני ואסטיגרביה על שחקן מוכח ושחקן סגל בנבחרת הולנד, אליה שבכלל לא מתלבש.
    היתרון העיקרי של יובה על קבוצות אחרות בעולם היא שגם שעושים תיקו מפגר, המערכת מצליחה לעשות את עצמה טובה, דוגמא טובה לכך הייתה השמחה לאחר התיקו בפריולי בו יובה הייתה אומללה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/12
  14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה כבר הגזמה;
    יובה פתחה טוב מאוד את העונה, הרבה יותר טוב ממילאן ואינטר ששואפות להדביק אותה כעת בצמרת.
    אז נכון, שיובה בתקופה לא טובה ולא מבקיעה מספיק שערים, וללא ספק זו בעיה גדולה (ומגיעים למצבים, פשוט לא כובשים...), אך מפה אפשר רק להתקדם.

יש קצת דברים מוזרים מצד קונטה ש"מסמן" שחקנים מסויימים שלא מתאימים לשיטתו לפי דעתו, וכל עוד אתה בלתי מנוצח ובפסגה, זה בהחלט לגיטימי וצריך לכבד את זה.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

לגטימי וצריך לכבד את זה אבל אם שוב תהיו מקום שני-שלישי, אז איזו התקדמות עשיתם מאז ראניירי, אז גם שיחקתם כדורגל עלוב.