יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. golding מנהלים

הדיבורים על אפשרות להביא את קראסיץ' בהשאלה לצ'לסי לא נגמרים. פעם אחרונה שראיתי אותה היה במדי נבחרת סרביה, והוא היה נראה סביר. האם יש לנו למה לצפות במידה והוא אכן מגיע?

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא נכשל באיטליה, אבל לדעתי בסגנון הוא הרבה יותר מתאים לאנגליה. הוא מהיר מאוד וגם יש לו טכניקה לא רעה.

3. golding מנהלים

תודה. אנחנו בהחלט זקוקים לקצת מהירות בחלק ההתקפי, אבל אני לא בטוח אם הוא הפתרון לבעיה שלנו. לא ראיתי מספיק ממנו ואני נוטה לא לשפוט שחקנים שלא יצא לי לחקור יותר מדי, אבל משום מה אני לא אופטימי. אם יש לו מהירות וטכניקה, מה בדיוק גרם לו להיכשל באיטליה?

4. AS R Member

הוא שחקן סביר, מזכיר לי קצת את דייגו הברזילאי. לא שחקן שצ'לסי צריכה להביא כי הוא לא ברמה מספיק טובה.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

המונח One Trick Pony מוכר לך?

גם, הוא לא עד כדי כך טכני. סתם סלאלומיסט שפותח מבערים ומשתמש בשינויי כיוון על מנת להתל במגנים.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהחלק הכי חשוב בשחקן כדורגל - השכל שלו.
    אך למרות זאת, האשמה צריכה ליפול על הצוות המקצועי לו ניתנה הזדמנות לאמן שחקן עם פוטנציאל ענק שיכל לשדרג את יובנטוס לרמה אליה הם שואפים.
    לדעתי, עונת הבכורה שלו הייתה טובה מאוד. העונה, קונטה העדיף שחקן אנרגטי ורעב יותר שיעבוד קשה בשביל הקבוצה ויתן קונטרה לווצ'יניץ' באגף השני. לגיטימי אך לא מצדיק את אי שיתופו של קראסיץ' העונה כאשר הקבוצה הייתה צריכה את הטוויסט בהתקפה ובתקופת הפציעה של מירקו.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

indeed, השכל, שחקני ההגנה באיטליה פשוט למדו אותו. מאז הוא כבר הצל של מה שהציג בחצי עונה הראשונה.

אני בטוח שיש לו מה לתרום, לכל קבוצה בעולם, אבל לא ביובה הזאת ולא בתקופה הזאת. יכול להיות שצ'לסי עושה פה עסקה שתסדר את צד ימין שלה לשנים הקרובות, אבל זה נכון לעכשיו עדיין 50-50.

לא בדיוק מה שהפריע לשחקנים להצליח באנגליה...

8. golding מנהלים

תודה על התשובות, מעריך את זה!

9. aloneli Member

קרסיץ' צריך לעבור לבונדסליגה.ליובה ולליגה האיטלקית הוא פחות מתאים,גם באנגליה קשה לי לראות איך הסגנון שלו יתאים.
    בגרמניה הוא יכול לנצל את המהירות שלו ואת הסגנון שלו ואפילו לשדרג את היכולת שלו.מעבר לקבוצה כמו ברמן למשל יכול לעשות לו רק טוב.

10. Jimmy Jazz Member

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/379799_166116893492859_123570534414162_208782_892333152_n.Xxx

קואלייה אחרי הניתוח בעצם הלחי, צפוי להעדר כשבועיים. עושה רושם שבוריילו ייכנס לרוטציה (בהנחה שקונטה ייזכר שיש מילה כזו ומה משמעותה) מוקדם מהצפוי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/12
  11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמועות אומרות שקונטה ביקש ממארוטה את ג'ובינקו לקיץ.

ונאמר אמן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

למה בעונה הבאה אם אפשר עכשיו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

פארמה בחיים לא תשחרר אותו עכשיו. הוא הדבר היחיד שמרחיק אותה מהקו האדום, בלעדיו הם לא שווים הרבה.

בטוטוספורט מפרסמים היום שמארוטה ישהה את ההחתמה של פיזארו/גוארין עד סוף ינואר כדי להשיג את ראדייה נאינגולאן, הקשר המופלא (לא פחות) של קליארי. בתקשורת מסתמכים על כביכול יחסים טובים בין המועדונים אחרי העברת מאטרי בחורף שעבר (שחקן דומיננטי לא פחות באותה תקופה בסרדיניה), ובדומה לאותה העברה שעלתה לנו בחצי כרטיסו של אריאודו, ככל הנראה המשא ומתן יתנהל עכשיו סביב חצי הכרטיס של אקדל (וסכום כספי נכבד כמובן).

האמינות של העיתון הזה, כמובן, מוטלת בספק, אבל אם נחלום לרגע על כמה הדברים שהם הכי פחות פנטזיה עיתונאית שמתפרסמים עכשיו, אז אם בעונה הבאה נביא את נאינגולאן וג'ובינקו אני חושב שתהיה לנו פה קבוצה מאוד חזקה.

ושוב, נאמר אמן.

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שלא נצא, בדומה למה שקרה לנו פחות או יותר בקיץ, קירחים מכאן ומכאן ונאלץ להתפשר בסוף.
    ונגיד אמן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים, אבל מה נהיה בלי האשליות האלה? זה אחד הדברים שהחזיק אותנו עם הראש מעל המים בשנים האחרונות. הידיעה שהעתיד יכול להיות טוב יותר. כרגע ההווה גם סבבה אבל הדרך מפה לקבוצה הגדולה שהיינו עוד ארוכה.

הצעד הראשון לקראת התיקון בוצע היום, ולצידו של אמאורי שהתאמן לבד מאז תחילת העונה יתאמנו כעת גם יאקווינטה, טוני, גרוסו ומוטה. ספק גדול אם נראה מישהו מהם פה בפברואר וכמעט לא סביר שמישהו מהם יהיה פה אחרי הקיץ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/1/12