אני לא מבין איך על סמך הכתבה פסלתם את האפשרות שדל פיירו רצה לפרוש מרצונו, כפי שהודיע על כך לא פעם אחת. יש כל כך הרבה כבוד בין דל פיירו להנהלה הזאת, אפשר לראות את זה בכל מקום, אל תדאגו לו.
בנוגע לכך אני בכלל לא בטוח אחרי הקשיים שהערימו עליו בקיץ עד שהאריך חוזה לעונה אחת ועל גובה השכר הנמוך (ביחס לשחקנים אחרים) לו הוא זוכה.
כל פעם יש איזה חמור אחר ביובנטוס שרוצה 'לקחת טרמפ' על חשבונו של דל-פיירו. פעם זה מאמן כושל שלא מספק תוצאות ומשחק אותה ביג-בוס, פעם זה הבעלים שרוצה להראות 'אני פה אם שכחתם'. לדל-פיירו יש פה, הוא ילד גדול, ואם הוא שוקל פרישה הוא יכול להגיד זאת בעצמו. העובדה שההודעה הגיעה מההנהלה מוציאה לסיפור הזה שם רע, טעם רע, תחליטו אתם. דל-פיירו גם בגילו המופלג רעב מאוד לכדורגל והוא רוצה לזכות בעוד אליפות עם יובה אחרי שגזלו לו שתיים. מיותר לציין מהו דל-פיירו עבור יובה וגם לי בתור אחד שרחוק מלחבב את הקבוצה - חורה לשמוע מה עושים לו. ראול ראה את דלת היציאה מריאל מדריד באופן שנוי במחלוקת ואני מקווה שאיתו הסיפור יהיה שונה כי זה לא מה שמגיע לו. שלא נדבר על כך שמבחינה מקצועית הוא יכול לתרום והרבה גם היום - הבעיטות החופשיות עדיין פנטסטיות, הסיומת טובה, הטכניקה קיימת. הוא קצת כבד וזהו. הוא צריך בסה"כ יותר קרדיט מהמאמן ולמרות שאני לא באמת בקיא במה שקורה ביובה אני בטוח שאין איזה תותח על שם שבגללו דל-פיירו לא אמור לראות דשא באופן גורף. לא חוכמה לתת לו לשחק רק כדי לסתום חורים ואז מייד להחזיר אותו לספסל.
אני מקווה ש'פרשת דל פיירו' אכן סוכמה איתו ובשיתופו ואל על-דעתו של אניילי בעצמו. אם דל-פיירו רצה להמשיך עוד עונה, מן הראוי שימשיך. גם בכושרו הבינוני הנוכחי, יש לו בהחלט מקום אפילו בהרכב של יובנטוס, ובטח כשחקן ה12. עדיין יש לו את הניסיון העצום, הבעיטות הפנטסטיות והסיומת הטובה. לא ברורה לי גם הסיבה לעניין, שכן דל-פיירו לא משיאני השכר ביובה, וגם אם כן - זה לא נראה לי הנקודה שבאים לחסוך עליו את העלויות של הקבוצה, זה לא המצב. תמוה, אין ספק. מקווה שזה לא באמת כמו שזה נראה ושזה יסתיים יפה.
מההתבטאויות (חבר'ה אנא מכם לצטט את השחקן במקום להשיאר את הלינק לבדו) של השחקן זה לא נראה כאילו זה תואם איתו וגם ההתנהלות בעונה שעברה עד שבסופו של דבר חודש לא החוזה לא עושה טוב להנהלה החדשה של יובנטוס שרבות היללו אותה.
הוגו רודאז'גה מחוזר ע"י יובנטוס החלוץ הקולומביאני בן ה-26 של וויגאן עשוי לעבור לקבוצה כבר בינואר, אחרי שמספר שמות שחוזרו ע"י יובנטוס, לא יגיעו אליה בסופו של דבר. האנגלים רוצים קצת מעל ל-4 מיליון יורו עבור הוגו, לא נראה לי שהסכום יהווה מכשול וגם בשביל הוגו הקריירה יכולה להתרומם בקבוצה גדולה כמו יובה ולא בקבוצת תחתית כמו וויגאן. היה מקושר בעבר לארסנל, טוטנהאם ווייאריאל, אבל מעולם לא נסגר דבר.
ליובה יש חוד לא רע בכלל עם קווארלילה מאטרי ו-ווצ'יניץ' ועוד את אמאורי דל פיירו יאקווינטה ולוקה טוני על הספסל, לא רק שאין להם מה לחפש חלוצים לפני שהם עושים שם ניקוי אורוות רציני אלא גם שהוא לא יהיה שדרוג על פני אף אחד בחוד של יובה יש לקבוצה עמדות הרבה יותר רציניות ודחופות לטפל בהן לפני שהם חוזרים לטופ
רודאז'גה הוא שחקן כישרוני. הוא לא חלוץ 9 אלא יותר כ-11, מה שנקרא חלוץ שני ולעיתים גם יכול לשחק ככקשר קיצוני תוקף. אני לא ממש מכיר את השחקנים שציינתם למעט שחקני הספסל וקשה לדעת איך רודאז'גה יצליח שם אם וכאשר. הכדורגל האיטלקי גם יותר קשוח מהאנגלי אבל עם זה אני מאמין שהוא יוכל להסתדר. בכל מקרה זו רק ידיעה, שום גורם רשמי טרם אישר את הנושא.