אגוארו יגיע מחר למנצ'סטר, וככל הנראה העיסקה בין הסיטי לאתלטיקו תבשיל [45 מיליון]. ווצ'יניץ' מקושר חזק מאוד לווצ'יניץ', ואפילו על פארוטי יש כבר הצעות קונקרטיות מליברפול ונאפולי. איפה יובה בכל הסיפור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
זה אחד הדברים המדהימים אצלו, הוא משחק מצוין בכל העמדות האלו ועושה רושם שאין לו עמדה אחת בה הוא בולט יותר, זה פשוט תלוי במה הקבוצה צריכה ובמשך הזמן הרצוף שהוא משחק בעמדה הספציפית (דבר שעוזר תמיד). בקיצור, מצוין כמגן וגם כמובן כמגן-קשר במערך של שלושה בלמים. אגב, אם להתייחס להמשך התגובה שלך, וידאל גם שיחק (היטב) כבלם, למרות שקשה לי להאמין שמישהו בונה עליו לעמדה.
כבר לא משנה. זה היה קיץ שהיה אמור לחזק את הסגל באופן נקודתי שיעלה אותו רמה. במקום זאת קיבלנו שיחזור מצומצם של הקיץ הקודם, כלומר חצי עיבוי/חצי חיזוק. אגווארו היה בערך השחקן היחיד שהיה יכול לענות על ההגדרות הרלוונטיות, אבל הוא לא יגיע. רוסי הוא אלטרנטיבה סבירה, אבל גם הוא רחוק. אם הוא יוחתם, זה קיץ סביר. כל האופציות האחרות מותירות אתכם במצב שבו הסגל שלכם נחות מאלו של 3 קבוצות אחרות שמחזיקות גם במאמנים מוכחים יותר. אם כל 3 הקבוצות האלה יהיו מרוכזות מספיק במהלך העונה, הלך עליכם. ההחתמה של וידאל גם מסגירה שחלק מההתנהלות של מארוטה מאולתרת. באופן כללי מדובר ביכולת שאמורה להיות טובה עבור מנכ"ל, אבל בקיץ כמו הנוכחי זה בעייתי מאוד.
אני לא מבין איך אפשר להיות נחרץ כל כך באמצע הקיץ שהוא הולך להיות כישלון. בינתיים התחזקנו בכמה נקודות חלשות (ליכטשטיינר, וידאל) במינימום מחיר כששמרנו על בסיס מהעונה הקודמת (מאטרי, קוואליירלה ופפה מהמושאלים). נכון שעוד לא סיימנו להתחזק, אבל הקיץ לא נגמר, וגם לא עושה רושם שאנחנו בכלל חושבים על לסיים אותו בשלב הזה של הקיץ. חוץ מזה, בינתיים אנחנו הרבה יותר זקוקים לבלם (דרישה של קונטה) מאשר לחלוץ. זו בעיה שהתעוררה במחנה האימונים אחרי שברצאלי ובונוצ'י לא הרשימו יתר על המידה. דבר שני, רוסי לא כל כך רחוק מאגוארו מקצועית מלבד ההתלהבות שהוא יוצר ולפעמים התלהבות יכולה להיות זרז לכישלון (ראה מקרה דייגו). רוסי אמור להשתלב הרבה יותר טוב ממנו במערכת, והוא גם נחשב כישרון עולמי אחרי העונה האחרונה כך שהתלהבות הוא גם ייצור. אני אהיה מאוד מרוצה אם יוחתם, בנוסף לזה שהוא זול יותר. אני חושב שאחת הסיבות שהמשא ומתן עם רוסי/ווצ'יניץ' תקוע הוא שלא מכרנו מספיק שחקנים בנקודת זמן הזו הקיץ. אם כבר לבוא למארוטה בטענות אז זה בגלל זה. לא הבנתי כל כך את הפסקה על וידאל. אתה מדבר על כך שהוא אופציה ב' לאינלר?
לא מסכים איתך פה יותם. למרות שבסופו של דבר אגוארו לא יגיע, רוסי הוא גם שחקן נהדר. נכון שהוא לא אגוארו, אבל הוא לא כ''כ רחוק ממנו. ההייפ סביב אגוארו יעשה את הגעתו של רוסי כ"נחמדה", דבר שהוא מובן, אך שוב, הם לא שווים כזה הפרש מחירים ביניהם. לדעתי רוסי עדיין לא אצלנו מהסיבה שמארוטה מנסה להוריד מהמחיר (30 מיליון על רוסי זה קצת מוגזם). הקיץ עוד לא נגמר ואני מקווה שמארוטה עובד במלוא המרץ להחתים את השחקנים הדרושים הנותרים. אגב, לפני מספר שעות שיחקנו מול קבוצה מקסיקנית אותה ניצחנו 1-0 משער של פאסקוואטו ( :aaa021: ). ליצ'י היה פשוט אדיר. מאז ימי זאמברוטה העליזים, לא היה לנו מגן כ''כ נהדר. בלתי חדיר הגנתית ועולה כמו סילון פעם אחר פעם להתקפה. חיזוק אדיר. פשוט תענוג השוויצרי. קראסיץ' גם היה טוב מאד והזכיר מהיכולת שלו בתחילת העונה שעברה. מהיר, מסירות טובות ובעיקר רענן כמו שלא ראינו אותו כבר תקופה מסוימת. מאטרי למרות שלא כבש, היה מאד חד ופעיל. וכמובן פאסקוואטו. אני מקווה שהשער הנהדר כשלעצמו הבטיח לו את מקומו בסגל בעונה הבאה, כשחוץ מהשער הוא היה נהדר וחילק כמה מסירות נהדרות. עדיין מרוח לי חיוך על הפנים. כמה אני רוצה בשבילו... מקווה שגם קונטה רואה את מה שאני רואה. אני מקווה שכשאני אחזור לארץ נראה את הסגל בשלמותו ולא נגרר לעצבים מיותרים בשבועיים האחרונים של המארקטו. פורצה יובה!
לא נראה לי שצפינו באותו משחק. מלבד זה שליצ'י אדיר, שאר השחקנים שמנית היו די חלשים. קראסיץ' היה מאוד לא מדויק במסירות שלו והרבה פעמים הלך ראש בקיר ואיבד את הכדור, בדומה לשנה שעברה. מאטרי היה די אנמי ואפילו לחץ הוא מיעט לעשות, למרות שלזכותו יאמר שהמקסיקנים מעבירים את הכדור מההגנה להתקפה במהירות אדירה (הם רצים המון). פסקוואטו לא הורגש במשחק כשרוב ההתקפות הלכו מצד ימין לקראסיץ' וגם כשקיבל כדורים הוא איבד אותם הרבה. בכלליות זה לא היה משחק טוב כל כך, אם כבר נקודות חיוביות זה פירלו הנדיר, מרקיזיו שעשה עבודה הגנתית לא רעה, ליצ'י כמובן והסיומת של פסקוואטו (!). מעבר לזה, לקונטה יש עוד המון עבודה, שלא לדבר על מארוטה.
אגוארו לא בהכרח היה מתאים לליגה האיטלקית, הוזכר פה הסיפור של דייגו ויכל להיות קטע דומה עם אגוארו באותה מידה שהוא פשוט לא היה משתלב רוסי כבר הוכיח את עצמו באיטליה בפארמה והוא היה מצוין בויאריאל ביכולת לא ירודה מזו של אגוארו וגם כיכב השנה באופ"א רכישה יותר טובה ויותר בטוחה מאגוארו גם מבחינה כספית וגם מבחינת הימור
שוב יובנטוס נכשלת בהחתמת כוכב על שהיה עוד סממן חשוב בדרך חזרה לטופ. הכישלון בחיזוק אגוארו הוא גדול יותר ממה שאוהדיה התמימים חושבים, כי ג'וזפה רוסי, עם כל הכבוד (ולא ראיתי שקרוב לחתום עדיין), לא קרוב הן באישיות והן על המגרש. הגעת קון הייתה שולחת מסר, זה קודם כל, שיובה עדיין פה ורוצה תארים כאן ועכשיו. עם רוסי או ווצ'יניץ' ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx ) יובה 'מתחדשת' בתאומים של יאקווינטה, אמאורי ופפה. חבל על המועדון הגדול הזה, שבמקום לבנות את עצמו חזרה לימיו היפים, ממשיך להתפורר. מזה אומר ששחקן, כלשהו (עזבו קון) מעדיף את סיטי על אימפריה (אמנם בדימוס אך עדיין שם מפואר יותר) כמו יובנטוס? גם הסריה A מאבדת עוד טאלנט בחסד. פשוט סיפור עצוב מבחינתי. (אוהדי יובה אתם לא חייבים להגיב, סתם דעה אישית שלי)
אני מסכים איתך בנקודה על אגוארו, לא מסכים על רוסי. הוא הבקיע יותר מאגוארו (11 שערים בליגה האירופית, זה אדיר ולולא ההתפוצצות של פלקאו הוא היה השחקן הכי טוב בטורניר), הוא בישל, הוא לקח אחריות ואני לא חושב שיש ביניהם הבדל גדול באישיות וביכולת המקצועית. אגב, כשברצלונה רצתה אותו בתחילת הקיץ הוא נחשב לאחד השחקנים הכי טובים שיש, פתאום כשאנחנו אחריו המניות שלו גם יורדות? לא קונה את זה. רוסי שחקן אדיר בכל קנה מידה. אם רוסי יגיע אני אהיה שמח עד הגג כי הוא השחקן המושלם לנו בפרק הזמן הזה. כי בנוסף לכל מה שכתבתי למעלה, הוא איטלקי, הוא צעיר, יש לו ניסיון בליגה וברמות הגבוהות ביותר. והכי חשוב - הוא איטלקי. (כן, אני יודע שכתבתי כבר). שחקנים איטלקיים תמיד היו הבסיס האיתן שלנו ובמיוחד בהתקפה ורוסי הוא ההמשכיות של הדור האיטלקי הזה. הוא החלוץ האיטלקי הכי טוב בעולם כרגע וכאלה שחקנים צריכים לשחק ביובה. הם תמיד שיחקו. לעומת זאת, אם זה יהיה ווצ'יניץ' המצב יהיה רע מאוד. אם לא רוסי אז עדיף לשמור את הכסף.
אם הייתי אוהד יובנטוס אז הייתי מפחד מאוד מזה שהגזרה שם מאוד שקטה, בסוף יובנטוס תישאר בלי כלום. אני יכול להבין את מה שיותם ו"לאציו" רשמו, יובה הייתה צריכה לקנות הקיץ שחקן על שיחזיר אותה לתודעה וחבל בשבילה שלא עשתה את זה. הם צריכים להתעלות מים הבינוניות שיש שם. ובנוגע לפירלו. לדעתי הוא הולך לתת עונה מאוד טובה בשנה הבאה, הוא מלא מוטיבציה ונראה לי שהמעבר יעשה לו טוב אבל לא נראה לי שהוא יצליח לתת מעבר לכך. הזמן יאמר את שלו.
ליגה אירופית? who cares? בספרד קון כבש יותר מרוסי. ולא בגלל זה אני מסיק שקון טוב יותר, כי זה לא בדיוק מדד לקבוע. הרי אלברו נגרדו (מכיר?) כבש כפול מדויד וייה וגם מקון. צריך להבין שאגוארו הוא לא קלאסיק סטרייקר כמו רוסי, אלא יותר שחקן שבא מאחור, ככה שיחק עם פורלאן באתלטיקו כל השנים, וכך בארגנטינה. אל תצפה ממנו להיות מלך שערים, הוא יותר בונה התקפות מאשר מסיים אותם. עבור שחקן כזה כן הייתי משלם 40 מיליון יורו (אגב על רוסי מארוטה ישלם 30 מיליון, פלוס מינוס), כי הוא פנטאזיזט, מתי יובה תצליח לשים יד שוב על כוכב בסדר הגודל הזה? קון הוא בלבל של מסי, רונאלדו, רוני, אטו ועוד. רוסי מעולם לא היה קרוב להיות וורלד קלאס פלייר, ולמרות גילו הצעיר אני מתחייב להמר שלא יהיה גם. 10 מיליון יורו (שוב, פלוס מינוס, אין לי מושג מה המחירים האמיתיים) הפרידו בין יובנטוס גדולה ליובנטוס בינונית. אך לדעתי קון הוא זה שדחה את יובנטוס, כי לפי הדיווחים יובה כבר הציעה קרוב לסכום המכירה של השחקן. סיטי>יובנטוס? אם אני ביאנקונרי אני וואחד מודאג.
בקבוצה הנכונה רוסי יכול להיות וורלד קלאס. לטעון שהוא לא יהיה כזה לעולם זה טיפשי. הוא הרים בעונה שעברה קבוצה מאד בינונית כמו ויאריאל כמעט לבדו לחצי הגמר בליגה האירופית (לא שזה איזה מפעל אדיר, אבל עדין). 10-20 מיליון בין השניים כאשר אתה לא מחשב עוד את המשכורת הדי מפלצתית של אגוארו, כאשר המס מתווסף זה יוצא לך בכלל סכום דימיוני. למרות שהחלום הרטוב שלי, ושל כל אוהדי יובה אני מניח, לראות את אגוארו, אני אשמח מאד לראות את רוסי אצלנו. יש הבדלים ביניהם אבל בטח שלא כאלה גדולים כמו שאתה עושה. אגוארו מעדיף את מנצ'סטר סיטי אך ורק בגלל הכסף, כאשר ההיסטוריה והפאר בין 2 המועדונים לא נחשבים לפרמטרים עבורו. למה, חשבת אחרת? מחר אנז'י מחצ'קלה תחליט לתת לו 12 מיליון אירו לעונה הוא ילך לשם, נדמה לך אחרת? אתה חושב שזה מעניין אותו בכלל מיהו המועדון הגדול יותר? התלוש משכורת שנכנס בסוף החודש הוא התשובה לכל השאלות. לאוהדי יובה אין מה לבכות על כך שהוא העדיף את הכסף על מועדון כזה או אחר. שיבושם לו. מאחל לו שיצליח שם כמו סילבה, דז'קו ושאר החבר'ה כדוגמת קולארוב ובואטנג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.corrieredellosport.it/images/45/C_3_Media_1307645_immagine_obig.Xxx http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/284493_224402797596956_129083410462229_551774_7857860_n.Xxx האיצטדיון עם תאורת הלילה = http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/jerk.Xxx