יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מלו הושאל לגלאטסראיי ממה שהבנתי. 2 מיליון יורו יובה תקבל, אני לא יודע אם יש אופציית רכישה בסוף.

2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

סיסוקו לא בתוכניות של קונטה, מלו עוזב כמעט בוודאות לטורקיה. מארקיזיו ופאציינצה יהיו שחקני הרוטציה בעוד שפירלו ווידאל יהיו השחקנים הפותחים. אני לא מבין מה הבעיה בדיוק. כל החתמה היא הימור, אבל אם כבר לוקחים הימור, אז צריך ללכת על שחקן כמו הצ'יליאני. אנטוניו קונטה לא סמך על מלו ושם זה נגמר (וזה לא משנה אם הוא נתן עונה טובה יותר או טובה פחות). הורסטיליות של וידאל לא מתבטאת בכך שהוא יוכל לשחק כמגן, אלא היא מתבטאת בכך שהוא יכול לשחק ברמה הגבוהה ביותר במגוון תפקידים בקישור, דבר שללא ספק זיכה אותו בהמון נקודות זכות.

בשורה התחתונה, ההחתמתה של וידאל היא סופר איכותית, כאשר גם מחיר הקנייה הוא פשוט מצחיק. הוא מגיע אחרי עונה אדירה בלברקוזן והוא בקושי בן 24. יש למה לצפות. קשר נוסף וחלוץ (ואולי עוד בלם נוסף לרוטציה) וסיימנו את המארקטו על הצד הטוב ביותר. החתמה נהדרת של מארוטה.

3. uri מנהלים

יש: 13 מיליון אירו.

4. 亚历山大帕托 Member

רשמי: התורכים ישלמו 1.5 מ' עבור השאלת מלו לעונה אחת עם סעיף רכישה בגובה 13 מ' עד 31 למאי 2012.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188385_254053114621925_171522852874952_1079247_3224155_n.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

זה לא ורסטאיליות מהסוג הזה, זה העניין שהוא יכול לשחק בכל עמדות הקישור ולעשות אותן טוב, ולמעשה הוא הנקודה הכי חשובה במערך שלנו כי דרכו משתנה כל המערך (למשל מערך תוקף יותר מול החלשות, מערך מגן יותר מול החזקות). הוא גם יכול למלא תפקידים בצדדים במקרים של הרחקה וכו', בקיצור - הוא שחקן מעולה ואם שמים תועלת מול מחיר הוא הרכישה הכי טובה באירופה עד כה לדעתי.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם רומיניגה באמת אמר את מה שאמר (איזכר את העבר המפוקפק של יובנטוס בתור מעין אנלוגיה לוידאל, בניסיון להיכנס בשחקן) - NO CLASS. מארוטה מצידו איזכר את העבר של הגרמני באינטר במה שהפך לחילופי מילים ילדותיים למדי.

מה שמוזר אבל בהצהרות של הגרמני זה שהן סותרות את הדיווחים של השבועות האחרונים. אפשר היה להבין שבאיירן רצתה את וידאל, פלר ולברקוזן סירבו למכור את השחקן ליריבה הדומסטיקלית (יכול להיות שהמצאתי מילה, איך אומרים את זה בעברית?) והשחקן הלך לקבוצה שאותה העדיף מבין אלו שלברקוזן הייתה מוכנה לקבל מהן הצעה (אם בכלל היו כאלה פרט ליובנטוס).

רומיניגה כבר כמה ימים מתחרפן ומדבר על זה שוידאל בגד בו ובבאיירן לאחר שסיכם או הסכים באופן מילולי להצטרף לקבוצה, אבל אם לברקוזן בכל מקרה לא הייתה מוכנה להקשיב לבווארים, מה זה משנה? האם רומיניגה ציפה מוידאל למרוד במועדון שלו ולהקים מהומה? אלו ציפיות מוגזמות אפילו מצידו של נציג מקבוצה שחצנית כמו באיירן.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומניגה התרגל לסכם עם כל שחקן שעבר עונה טובה בגרמניה. הפעם הייתה לשחקן הצעה אטרקטיבית יותר מ"מכבי ת"א-כדורסל" של גרמניה והוא בסך הכל ממורמר מהבחירה של וידאל. במקום מארוטה לא הייתי מגיב לזה בכלל.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא רלוונטי.
    שהוא ישאר עם המילים וההתבכיינויות, ואנחנו עם וידאל.

אותי כרגע יותר מדאיג מה נסגר בגזרת אגוארו-רוסי-וויצ'יניץ', שקט לי מדי...

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

דומסטיקלית? מילולית זה "ביתי" בעברית. לא יעזור...זאת פשוט שפה ענייה במילים.

שמועות לא מבוססות בכל מיני אתרים מזכירות את השם דייגו פרוטי ליד יובנטוס. כנראה המחירים בגזרת אגוארו-רוסי-וויצ'יניץ' גבוהים מדי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/11
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גבוהים מדי? לאן נעלמו ה-100 מיליון דולר לרכש שהכריזו עליו קברניטי יובה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לפי הקוריירה דלו ספורט יובנטוס עכשיו תציע לרומא על מירקו 15 מיליון אירו.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא בא על חשבון רוסי, רע מאוד. אם הוא בא במקום ורגאס/באסטוס אז זה דווקא בסדר, אבל התדירות של ההודעות על המשא ומתן שנכשל עם ויאריאל ועל הרצון של מארוטה בוויצ'יניץ' דווקא גורמים לי לחשוב שזו האופציה הראשונה.

דייגו לוגאנו הוזכר היום כמועמד להגיע לחיזוק ההגנה.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ד"א בעיתונות הגרמנית דיווחו שזה היה דווקא אולי הונס שהתרעם ולא רומינגה, אבל בתכלס מזה משנה זה חולירע וזה חולירע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

דומיסטקלי נשמע לי בעברית יותר כמקומי מאשר ביתי (יואב לא עברת בגרות לאחרונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ).

לכאן או לכאן רכש נהדר. האם מייעדים לו את התפקיד בקישור האחורי או כמגן שמאלי?

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/11
  14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מקומי מסתדר יותר עם מה שיותם כתב, מצד שני דומוס זה בית בלטינית.

15. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

רוזנר, וידאל מיועד לשחק כקשר אחורי. אני מניח שבמקרה הצורך הוא גם ישחק גם כמגן (איך הוא כמגן?).

אגב, כמו שזה נראה כרגע, אנחנו חייבים כרגע יותר בלם וקשר נוסף מאשר חלוץ. קייליני היה פשוט נוראי במשחק מול ספורטינג ואני חושב שעדיף לכולנו אם ירכש בלם ברמה גבוהה וקייליני יעבור לשחק כמגן שמאלי (במשחקים הבודדים כמגן הוא היה פנטסטי). שלא תבינו אותי לא נכון, קייליני בלם נהדר, הוא לא טיאגו סילבה ולא וידיץ', אבל הוא בלם מספיק איכותי, אך שלא כמו הברזילאי והסרבי הוא נוטה לעשות יותר מדי טעויות ולהיכנס ללחץ (בעונה שעברה היו לו די הרבה שגיאות שלא מתאימות לשחקן ברמה שלו). קייליני כמגן יממש את הפוטנציאל שלו וגם נרוויח מגן שמאלי ברמה עולמית.