יובנטוס 2011/12:: זה שיר פרידה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏30/6/11.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אין ספק שהוא היה אחד הפלופים הגדולים שאני זוכר בליגה. מתחרה איכותי על תואר הפלופ הגדול יחד עם עשרות שחקני אינטר בעבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.

הדבר היחיד שיזכרו ממנו את תקרית נעילת סקו או דל פיירו או מישהו אחר מיובנטוס בשירותים. חתיכת סיפור הזוי זה היה.

2. N כמוני Member

הוא באמת אכזבה גדולה, נתן עונה אדירה בליון לפני שהגיע אלינו, איכשהו אצלנו לא מצא את המקום ובאתלטיקו דווקא היו מרוצים. מעניין מה התפספס בדרך.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקרדו אוליביירה עדיין מנצח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

הסיפור עם השירותים מצחיק - יובנטוס חיפשה להיפטר מטיאגו אחרי אותה עונה מאכזבת כשאברטון הייתה המועמדת הכי רצינית. טיאגו לא הסכים לעבור וכדי למנוע את העסקה הוא נעל בשירותים את הנשיא באותו זמן, ג'ובאני קובולי ג'ילי. רק אחרי שעה דל פיירו הסופרמן בא להציל אותו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עיסקת רוסי ממש קרובה לסיום, באיטליה יש כאלה שטוענים שעוד היום זה יהיה רשמי (כנראה שאגוארו יילך לממלכה או פשוט יסתכל ימינה ושמאלה ויחצה את הכביש) וגם וידאל מאוד קרוב.

אבל מה שבאמת מעניין אותי זו השמועה שיובנטוס מעוניינת מאוד בוארגס של הויולה ובפירנצה לא מעוניינים בכל מיני פלופים, הם רוצים את בונוצ'י ומארוטה לפי כמה דיווחים לא סירב לרעיון ובגרמניה טוענים שנעשתה פנייה לוולפסבורג בנוגע לקייאר.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אין סיכוי שבונוצ'י יעזוב אחרי שהגיע תמורת 15.5 מיליון יורו בעונה הקודמת, ולמרות עונה יחסית מאכזבת הוא לא היה רע (לזכותו יאמר שמוטה שיחק לידו). הפנייה לקייאר היא ככל הנראה משום שביובה לא בונים על סורנסן לעונה הבאה ומחפשים בלם שלישי/רביעי היות וקייליני נמצא ברוטציה לאגף השמאלי. סילבסטרה של קטאניה כבר היה על הכוונת מבלי שבונוצ'י היה מועמד להימכר כך שאני לא חושב שההתעניינות בבלם רומזת על עזיבה של לאונרדו.

רוסי ל-ESPN: "אני שחקן ויאריאל ורוצה להישאר כאן לעוד זמן רב. אני אסתדר גם מבלי לשחק משחק אחד נוסף בסריה א'". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    בחיים לא נתקלתי בטקטיקה כזאת הזויה או שמשהו מתחיל להסריח.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

וידאל הוא מעשית יובנטיני. אחרי פגישה ארוכה שהתנהלה היום בין הסוכן של השחקן, מארוטה וראשי לברקוזן הושגה הסכמה בין המועדונים ותנאי החוזה. 12 מיליון יורו ישולמו עבור השחקן כשוידאל יחתום על חוזה למשך 5 שנים תמורתן יקבל 2.5 מיליון יורו כל עונה. הדבר היחיד שמונע מזה להיות רשמי הוא הרצון של מארוטה לשלב שחקן כדי להוריד את המחיר, אבל למעשה כל עוד אין הודעה רשמית עדיין אי אפשר להיות בטוחים. בכל אופן, היורש של סאלאס בפתח.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כבר חגגנו ככה כשמארוטה נסע למדריד לא?
    חכה.
    עם מארוטה לומדים ששומדבר לא סגור עד שזה חתום, וגם אז זה לא בטוח.
    WAIT AND SEE.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק, לא קופץ מעל הפופיק.

בכל אופן, וידאל לעיתונאים בשדה התעופה בסנטיאגו (עולה על טיסה לאיטליה): "אני שמח. זה צעד משמעותי וגדול בקריירה שלי באחד המועדונים הגדולים באירופה." רק כדי לוודא שזו לא באיירן מינכן, הוא הוסיף: "הניסיון שלי בגרמניה יהיה שימושי באיטליה בשל הדמיון בסגנון הכדורגל".

לדעתי זה 99% רשמי, מצד שני - צ'אבי אלונסו... נחכה להודעה מצד המועדונים, שתצא כנראה הערב/מחר בבוקר (כמה זמן טיסה זה מסנטיאגו למילאנו?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/7/11
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אין סיכוי שהוא טס מסנטיאגו למילאנו, כי אין טיסות ישירות ביניהם, לכן סביר להניח שהוא טס לאיטליה ממדריד, מפרנקפורט או פריז. בקיצור תחכו למסיבת העיתונאים הראשונה, כי המסע אורך יממה פחות או יותר. בתקשורת הצ'יליאנית הוא אמר שהעסקה תעלה 13-14 מיליון אירו, אז לא יודע אם כל הפרטים סגורים.

בקשר אליו, אני קצת פסימי, שחקן שאני די נהנה לראות אותו, אבל לברקוזן זאת לא יובנטוס, והלחץ והעצבים באיטליה שונים באופיהם מאשר במשחקים של הבונדסליגה. נחכה ונראה.

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשנה נטולת מפעלים אירופאים אני חושב שתהיה יותר סבלנות כלפי השחקנים החדשים וההתאקלמות תהיה מהירה יותר. אין ספק שכדורגל יש לו ברמה הגבוהה ביותר.

11. AS R Member

ואוו, לא היה לי מושג שווידאל ויובה היו בכלל במו"מ, ועכשיו אני רואה שהעסקה די סגורה. אני מכיר את השחקן די טוב ויכול לומר בוודאות שזהו רכש מעולה ליובנטוס. שחקן צעיר שעשה את הפריצה שלו בשנה האחרונה בלברקוזן, כשהיה אחד מהמצטיינים בבונדסליגה וכבש לא מעט פעמים. 12 מיליון לשחקן כזה זה כלום, בטח כשחברו לנבחרת צ'ילה אלכסיס נמכר ב-40 מיליון..

12. Ian Wright Member

לא הבנתי מה הקשר בין מחיר העברת אלכסיס סאנצ'ס למחיר העברת ארתורו וידאל? מעבר לכך שמדובר בשחקנים שמשחקים בעמדות שונות לגמרי, לוידאל נשאר עוד עונה אחת בלבד בחוזה ובאייר לברקוזן לא רצו לאבד אותו בחינם בעונה שלאחר מכן, בטח שלא לאחת מיריבות הבונדסליגה שלה(באיירן מינכן). כמו כן, זה לא מדויק שאלכסיס סאנצ'ס נמכר תמורת 40 מיליון יורו. ברצלונה תשלם 26 מיליון יורו עבורו. אודינזה גם צפויה לקבל בעתיד 11.5 מיליון יורו נוספים בהתאם לכל מיני משתנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/11
  13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

וידאל ברגעים אלה ממש עובר את המדיקל וצפוי לחתום בהמשך היום/מחר על החוזה לחמש שנים.

Benvenuto!

14. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

http://www.juventus.com/resources/images/news/galleryimage/8cf81053-cb3f-40b2-af90-361a5e7a15f2.Xxx
    http://www.juventus.com/resources/images/news/galleryimage/c030a497-a5a1-4081-adc3-f109da1ce6d5.Xxx
    http://www.juventus.com/resources/images/news/galleryimage/b47867fa-c8ad-467b-a018-e60c4273c0a4.Xxx
    Benvenuto alla Juve Arturo! :aaa15:

אגב, זה רק אני או שהוא ממש דומה לטרזגה (בתמונה הראשונה זה בולט במיוחד)?

15. N כמוני Member

וידאל הוא שחקן נהדר, אבל אני לא בטוח שהוא מה שיובה צריכה, אחרי שכבר יש לנו את סיסוקו,מרקיזיו ופירלו ועד היום גם את מלו. אני לא חושב שוידאל טוב מהברזילאי, שנתן עונה טובה אשתקד והרכישה שלו לדעתי היא בזבוז של כסף וגם די הימור. יהיו שיגידו שהוא הרבה יותר ורסיטלי ממלו, אבל אני לא חושב שיובה הביאו אותו בשביל שישחק מגן ימני או קשר שמאלי.