יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. Joel Gion Member

מוקדם מדי לטעון שהוא בדרך לטורינו, לא נתקלתי באף מקור רציני שמאשר את הדיווחים על הסכם עם השחקן. וגם אם יש איזשהו הסכם מאחורי הקלעים עם הסוכנים שלו, הרי שאתלטיקו לא תתפשר על פחות מסעיף השחרור שלו ולדעתי מצפים לנו עוד לא מעט ימים מלאי ספקולציות לפני ההחלטה הסופית (אני אישית לא רואה את העניין נסגר לפני הקופה אמריקה, הלוואי ואני טועה). על דבר אחד אין ספק - אנחנו מאוד מאוד מעוניינים בשחקן, לא יהיה מוגזם להגיד שמארוטה רואה אותו כעתיד של המועדון וכל שנשאר הוא לקוות שלא כמו במקרה צ'אבי אלונסו ודז'קו, הפעם יהיה סוף טוב לכל העניין.

כסף יש, רצון של השחקן לעבור אלינו אני מאמין שגם ולמרות זאת ניסיון העבר מלמד אותי לא לצאת לחגוג לפני הזמן.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני סקפטי, אך המועדון שלו הצהיר לא פעם אחת שאם לא תהיה העברה עד ה4.7 (לפני הקופה) אגוארו יישאר באתלטיקו. אולי זה סתם, אבל אם מארוטה יילחץ מזה ויסגור את העניין מוקדם - מה טוב. ואולי זו דווקא הסיבה למה לא נראה אותו ביובה.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שבאמת מרשים אצלו זה שבכל חמשת הליגות הבכירות היו רק 8 שחקנים עם דאבל-דאבל (מספר דו ספרתי גם של בישולים וגם של כיבושים), והקטע הוא שוידאל הוא היחיד מביניהם שלא שחקן התקפי מובהק. נשמע כמו אנרג'ייזר מטורף שעושה גם המון עבודה הגנתית עם לחץ וכו' וגם תורם סטטיסטית להתקפה.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחד השחקנים האהובים עלי היום בעולם, כן אני אוהב אותם אפורים, ולדעתי שחקן שיכול להשתלב בכל קבוצה בעולם כולל במועדונים הכי חזקים נכון להיום. עשה כברת דרך ארוכה מאותו שחקן פיזי ואלים של המונדיאליטו, אז משך את עיני לראשונה, ומביא איתו גם הרבה יכולות אחרות למשחק היום. מה שמתבטא גם במספרים היפים יחסית לעמדות בהן הוא משחק.

שחקן נהדר שהייתי מביא לכל קבוצה, הגיוון בעמדות זה גם אקסטרה רציני.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אז חבר'ה, מה נסגר עם וידאל, אגוארו, אינלר ושות'?
    יומיים ששקט פה, וזה לא בהכרח סימן טוב.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגוארו מתקרב מאוד. מארוטה כעת עובד עם הסוכנים שלו ביחד כנגד אתלטיקו כדי להוזיל את המחיר, העיתונות מדווחת שראשי אתלטיקו מסכימים לקיצוץ מסוים (לא ברור אם 5 או 10 מיליון כפי שמארוטה רוצה) והבנתי שהיום מארוטה טס למדריד. עם השחקן הכל מסוכם ממזמן, כך שברגע שיש את האוקיי מאתלטיקו- הוא שלנו. עניין של ימים כי לדעתי כל הצדדים יירצו לסגור את העניין לפני הקופה אמריקה.

וידאל? יובה רוצה לתת 10, לברקוזן רוצה 15. קשה לדעת איפה הדברים עומדים כיום, אני בכלל לא בטוח שעומד רצון מאחורי ההצעה של יובה והיא לא באה במטרה להוריד את המחיר של השחקנים שיותר שמענו עליהם בעבר (דיארה ואינלר, שממנו לא שמענו המון זמן).

ליכשטיינר אגב הגיע לבדיקות רפואיות אתמול. ההצגה הרשמית מתישהו השבוע, הסכום 10 מיליון יורו כולל בונוסים.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליכשטיינר החתמה אדירה. גם מגן ברמה הגבוהה ביותר (הגנתית ובעיקר התקפית), גם במחיר מצויין, וגם סוגר חור גדול בעמדת המגן הימני.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שנקודת החוזק של ליכטשטיינר היא יותר בהגנה ופחות בהתקפה על סמך המשחקים שצפיתי בו, שם הוא נוטה לאבד את הכדור די הרבה. בשיטה של קונטה היכולת ההתקפית של המגנים באה פחות לידי ביטוי משום שחלוצי הצד אחראים ליצירת ההתקפות מהצד, ליכטשטיינר וציגלר יצטרכו לתרום יותר לאחזקת הכדור לצד פירלו והקשר החדש. מהבחינה הזו הוא אידיאלי בשבילנו.

ביחס למחיר שלו הוא בין המגנים הכי טובים שיכולנו למצוא (ושיש בעולם, היות והאינפלציה במחיר של שחקנים איכותיים בעמדה הזו רק מאמירה). גראציה ושאפו למארוטה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/11
  9. GRANDE LAZIO Member

אני הייתי מעדיף שחקנים מיובה מאשר 10 מיליון יורו, או כמה שזה לא יהיה..

טוב שהשוויצרי הלך. מעולם לא החזקתי ממנו ואם התמורה היא כזו, איפה היינו 3 שנים? לוטיטו, אתה גאון.

פורצה ארטיפולי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/11
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ראית אותו משחק, או שאתה כאוהד לאציו מנסה לשכנע את עצמך שהוא בלוף?
    סתם נק' שמעניינת אותי...

ולא, לא ראיתי אותו משחק למיטב זכרוני.

11. GRANDE LAZIO Member

נופ.
    אני אוהד לאציו ולא ראיתי אותו משחק.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחר יהיה יום גורלי. זה יהיה היום האחרון לפני הקופה אמריקה ואם אגוארו יגיע - אז זה יהיה כנראה מחר. אם לא נשמע על הודעה רשמית מחר, אני מעריך שאולי לא נשמע אותה לעולם. משום מה אני אופטימי לגבי ההעברה הזאת, או שאני בוחר להיות כזה. אם זה ייצא לפועל, מבחינתי מצאנו את המחליף של דל פיירו, והקפיטאנו יוכל לפרוש בשקט.

אז אחרי שמצאנו את דל פיירו, אם מארוטה יצליח להנחית את וידאל אני גם חושב שמצאנו את דווידס (אנרג'ייזר בקישור לפי החבר'ה בגרמני פה, בדיוק כמו ההולנדי שלנו). מרקיזיו הוא הטאקינרדי שלנו, וזה ישאיר לנו לחפש נדבד (אולי ווצ'יניץ'), כשאת קאמו (קראסיץ') וטרזגה (מאטרי, למרות שעדיין לא הוכיח שהוא ברמתו של טרזגול) כבר מצאנו בעונה הקודמת. אתם מבינים לאן אני חותר...

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה חותר לזה שאתה מפנטז, והכתרת פה שחקנים שעוד לא הוכיחו את עצמם ככאלו בשומקום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

והלו, אל תיגע בדל-פיירו שלי, הוא עדיין כבש 11 שערים בעונה שחלפה, יש לו מה להציע.
    מה שנקרא - הסמל עדיין חי ובועט! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/11
  15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני קורא בימים האחרונים שקייסוקה הונדה היפני של צסקא מקושר לצד שמאל של הקישור שלנו. הסוכן שלו ביטל כל מעבר שכזה אבל היום "ספורטס ניפון" (ערוץ חדשות מוביל ביפן למיטב הבנתי) מדווח שהעסקה ממש קרובה לסיום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

זה אולי סתם מלפפון קיצי חולף אבל אני מאוד אוהב את הונדה, ואם הוא מגיע במחיר שפוי אז על אחת כמה וכמה. הוא דינמי, יש לו רגל שמאל אבל הוא פורץ פנימה לרוב. הוא ורסאטילי, יש לו קשר טוב עם קראסיץ', והכי חשוב - תחשבו כמה מרצ'נדייז האסיאתי הזה מסוגל להכניס.

מהצד השני, אני גם קורא שליאקווינטה יש הצעות ברוסיה. אולי יש פה טרייד.

אני מפנטז כי סוף סוף יש לי סיבה. כל שחקן שהזכרתי מזכיר באיכויות שלו את אחד מהשחקנים בקבוצה הכי גדולה של יובנטוס שיצא לי לראות. תפנטז גם אתה, אכלנו מספיק מרור בשנים האחרונות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx

ודל פיירו... הנסיך חי ונושם, אבל הגיע הזמן שמישהו ייטול את האחריות על יובנטוס ממנו. אגוארו הוא האיש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/11