יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני קראתי על הצעת ה-3.5 מיליון לחצי מהכרטיס, אבל זה די טרי לעומת הקשר לבארי שנמשך כבר שבועות ארוכים. אני מאמין שהיחסים הטובים בין בארי ליובנטוס ישפיעו על המשא ומתן, ובכל מקרה מאיטליה אני לא חושב שהוא ייצא.

2. Joel Gion Member

כשדל נרי הגיע הייתי די משוכנע שהוא יהיה זה שיתן לג'ובינקו את הצ'אנס להוכיח את עצמו בקבוצה, אבל מסתבר שזה רחוק מלהיות המצב. אחרי שהמעבר של קאמורנסי לאולימפיאקוס התבטל ברגע האחרון, נראה שהוא ולנזאפמה יהיו המחליפים של פפה ומרטינז.

אני הייתי רוצה לראות את סבה נשאר ומתחרה עם דל פיירו על עמדת המחליף של דייגו, אבל כנראה שלשני הצדדים נמאס אחד מהשני וזה לא יקרה. כשלוקחים בחשבון שגם מרטינז וגם לנזאפמה (הלוואי ויושאל לבולוניה רק בשביל שאני לא אתבאס לכתוב את השם שלו כל פעם מחדש) יכולים להוות בק אפ בעמדה הזאת, העזיבה של הנמלה נראית וודאית מתמיד. בארי, פארמה, אולי דווקא ג'נואה. העיקר שישאר באיטליה ואולי יתחיל לממש חלק מהפוטנציאל האדיר שלו.

:aa1: לפי צהובון כזה או אחר מספרד, מוריניו מעוניין במלו במידה וקאדירה לא יגיע לברנבאו.

:aa1: באיירן מינכן מעוניינת בדז'קו. בשנה שעברה התחרינו עם הבאוורים על עוד שחקן שקרע את הבונדסליגה במדי קבוצה ששמה מתחיל בW, נקווה שגם הפעם תוצאות המרדף הזה יהיו זהות.

3. Joel Gion Member

בפה מארוטה התראיין הבוקר לקוריירה דלו ספורט, ובין היתר סיפר שהקבוצה מעוניינת במגן שמאלי וקשר ימני ושהוא עדיין חולם להחתים את דז'קו. "אנחנו מודעים לעובדה שיש כמה קבוצות שיכולות לשלם לוולפסבורג יותר מאיתנו, אבל אנחנו מתעודדים מהרצון של השחקן לשחק בשורותינו". על אלייה וא'אוגו (שחקני המבורג מולה יובה שיחקה לפני כמה ימים, מה שהוביל לספקולציות על מגה טריידים בין שתי הקבוצות) אמר שהם שחקנים שראויים להיות חלק מיובנטוס. בנוסף, שלל הGM את הטענה שהשחקנים שהגיעו עד עתה למועדון לא עומדים בסטנדרטים הגבוהים שמצפים משחקני יובנטוס - "גם רבאנלי, קונטה ופראנדלי הגיעו מקבוצות קטנות והפכו לשחקנים גדולים ביובנטוס, זו הדרך של המועדון כבר הרבה מאוד שנים".

הדיבורים האלו יפים מאוד, אבל לא נראה לי שהקבוצה תרכוש שחקנים נוספים עד שלא תמכור כמה מהשחקנים הנוכחיים. קאמורנסי, גריגרה, טיאגו ופאולסן הם השחקנים העיקריים שההנהלה מנסה להפטר מהם כרגע, ותודות לשטויות של סקו וג'ילי מאז קיץ 2006, זה לא הולך להיות פשוט.

אולימפיאקוס, שהייתה מרחק נגיעה מלהחתים את קאמורנסי, נבהלה מהשכר שהוא ביקש, התחרטה ברגע האחרון והלכה על דניס רומדאל; טיאגו, לפחות כרגע, לא מוכן לקצץ משכרו (כ2.5 מליון יורו) בשביל להשלים את המעבר לאתלטיקו מדריד שמוכנה להציע לו רק חצי מהסכום הזה; בפאולסן אין יותר מדי התעניינות, אבל גם מעט הקבוצות שיהיו מוכנות להמר עליו (כל מיני פנרבחצ'ה ופנאתיניקוס כאלה) לא יסתכלו לכיוונו אלא אם כן יקצץ משמעותית בשכרו (כמעט 3.5 מליון יורו לעונה, יותר מקייליני ומארקיזיו ביחד. מתחת למונח "אוכל חינם" צריכה להופיע תמונה של היצור הבלונדיני הזה); גריגרה פשוט שחקן ממש ממש גרוע ולכן אף אחד לא מסתכל לכיוונו. האופציות היחידות שלו לעונה הקרובה הן לשבת ביציע או לחזור לאיאקס.

בקיצור, עוד הרבה עבודה מחכה לראשי המועדון עד סוף המרקאטו. קל זה לא יהיה, אבל אני מקווה שמארוטה ימצא דרך להפטר לפחות מחלק מהשחקנים שדל נרי לא בונה עליהם, ושיתפנה בסגל מקום לעוד 2-3 שחקנים איכותיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/7/10
  4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל האהבה לטרזגה,ההרגשה שלי אומרת שאנחנו נשלם אם הוא לא יילך,יאקווינטה ואמאורי עדיפים עליו היום,ואני לא רואה איפה דזקו נכנס עם מישהו לא הולך...
    מלבד דזקו אני לא מבין למה אנחנו מאבדים את קראסיץ' בגלל התנהלות לא טובה של מארוטה.

סיכום ביניים של העברות? לא משהו. פפה הוא שחקן בינוני ולא יעזור כלום,מוטה ובונוצ'י הם כשרונות גדולים,ואם יהיה מגן שמאלי טוב והכל באמת ילך כמו שצריך אז תהיה לנו הגנה איטלקית אדירה. מרטינז? עוד לא שופט את ההחתמה שלו,אבל םע חוזרים ל4-4-2 אני לא מבין את ההתעקשות לא לתת לג'יובינקו את המפתחות בצד שמאל. לאנזפמה? עוד שחקן שהיה מאוד מבטיח... לא יודע מה יהיה עם זה.

רק במרכז הקישור אני רגוע.סך הכל למלו ומומו לא הייתה עונה גדולה אבל מומו/מלו/מארקיזיו זה אחלה של קשרים מרכזיים. ככה שאפשר לחיות עם טיאגו כקשר 4 ואפילו עם פאולסן למקרי חרום.

התקפה? אם דייגו יעזוב אנחנו בבעיה,שוב אנחנו מגיעים לאמאורי/יאקווינטה/טרזגה שקשה לדעת מה תהיה התפוקה שלהם ודל-פיירו לא נהיה צעיר יותר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/7/10
  5. Joel Gion Member

דל נרי ביקש ממארוטה אישית להשאיר את טרזגה בקבוצה, כנראה שג'יג'י בונה עליו. אני אישית משוכנע שבעונה נקייה מפציעות טרזגה יכול לתרום לנו לא מעט, בטח שיותר מאמאורי האימפוטנט. אם כבר למכור אחד מהם אז את הסטייליסט הברזילאי, אבל בהתחשב בגילו, השכר שלו (עוד פעם זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) והיכולת בשנה וחצי האחרונות, קשה לי לראות קבוצה כלשהי מהמרת עליו.

בקשר לקראסיץ' - יובנטוס יכולה להחתים רק אחד מבין קראסיץ' ודזקו, והעדיפות של ההנהלה כרגע היא חלוץ. אני רוצה להאמין שאלמלא מארוטה היה מחכה להתפתחויות בגזרתו של הבוסני, הוא היה נותן לרוסים את העוד 3 מיליון המסכנים שהם מבקשים עבור הסרבי וסוגר את העסקה. לדעתי זה גם מה שיקרה בסופו של דבר במידה ועסקת דזקו לא תצא אל הפועל וקראסיץ' לא ישבר מההמתנה ויתפשר על פנרבחצ'ה/אתלטיקו.
    בכלל, הסיטואציה של שניהם פחות או יותר זהה - גם לצסק"א וגם לוולפסבורג יש הצעות טובות יותר ממועדונים אחרים, אבל שני השחקנים רוצים אך ורק ליובה. מעבר לזה שזה מחמיא ונחמד לקרוא, צריך לקדם את העניינים האלה כמה שיותר מהר על מנת לא לצאת קרחים משני הכיוונים.

:aa1: ככל הנראה החדשות הכי משמחות מאז שאני אוהד את הקבוצה - ג'ונתן זבינה נמצא מרחק נגיעה מחתימה בAEK אתונה היוונית. ונאמר אמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

6. juventiner Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אף פעם לא אהבתי את השחקן הזה. תודה לאל. רק ששום דבר לא ישתבש בעסקה.
    שחקנים כדוגמאתו, טיאגו, פולסן, מקומם לא ביובנטוס.

7. Joel Gion Member

הסכיזופרניה של ראשי וולפסבורג מתחילה לעלות על העצבים. יומיים אחרי שהג'נרל מנג'ר הונס הודיע שיש הצעות על דזקו ושהוא מוכן לשאת ולתת על המחיר עבור החלוץ, היום הוא כבר מודיע שבעקבות בקשתו של המאמן מק'לארן הבוסני יישאר שחקן וולפסבורג בעונה הקרובה.

לא קשה לנחש מה דזקו עצמו חושב על ההחלטה הזאת. טוב נו, אולי בעונה הבאה. יאללה מארוטה, קראסיץ' וכמה שיותר מהר!

8. ELIRAN767 Member

התקשורת באיטליה מדווחה,שאתם מנסים להחתים את אלכסנדר קורלוב.

השחקן שהיה שנראה שסגור במנצ'סטר סיטי יכול להיות שיעבור אליכם בסופו של דבר,סכום העברה שסיטי סיכמה עם לאציו היה 20 מליון יורו,לפי הדיווחים הצעתם את ג'ובינקו כדי להוריד מהמחיר.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קורלוב לא שווה יותר מ10 מיליון יורו ולא נראה לי שיובה תגרר לסכומים ההזוים שמציעים בסיטי.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

העיקר שמנצ'יני מתבכיין אח"כ לתקשורת האנגלית שאינטר מעלה את מחירו של באלוטלי רק בגלל שמדובר במנצ'סטר סיטי..

11. Joel Gion Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אחרי הוויתור על קרישיטו, קולארוב הוא בהחלט אופציה מעניינת, אולי אפילו הכי מעניינת (לא יודע כמה א'אוגו ויאנסן טובים), אבל לא בכל מחיר. 10 מיליון + ג'ובינקו או 14 מיליון בלעדיו - זה לדעתי הסכום המקסימלי שהוא שווה כרגע, בטח שלא 18 מליון פאונד כמו שהסעודים מציעים.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין סיבה שלוטיטו יסכים להצעה נמוכה שלנו כאשר ההצעה של הסיטי עומדת בעינה... אני לא חושב שנראה את הסרבי משחק בקבוצה.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

10 מליון + ג'יובינקו על קולרוב? הכדורגל העולמי השתגע!

14. Carlo Zampa Member

אני לא מבין אתכם, אלה המחירים שמסתובבים בשוק היום, ואני חושב שסכום שנע בין 10-15 מיליון הוא היגיוני בהחלט ואולי אפילו מציאה.
    קולארוב יחזק ליובנטוס את הצד השמאלי, הוא תומך בהתקפה ומאוד דומיננטי, שחקן חד מאוד.

ג'ובינקו, לא ג'ובינקו... באמת יובנטוס תרגיש הבדל במידה והוא לא יהיה בסגל?

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שכולם משתגעים לא אומר שצריך להסחף אחרי כולם 10 מיליון + ג'יובינקו על שחקן שלא באמת עשה משהו בקריירה והמחיר שלו הוא כזה כי סיטי וריאל פזלו לכיוונו הוא מוגזם.

גם צ'לסי וארסנל התעניינו פעם בג'יובינקו,והוא גם רץ מהר ועושה תרגילים,המחיר שלו הוא לפחות 54 מיליון.