יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא. אני מבסוט מרכישת כל השחקנים למעט מוטה, רק ציינתי את הפרשי המחירים.

תראה, מוטה אולי לא כל כך גרוע, אבל יש עליו כזה עליהום מצד האוהדים שאין מצב בעולם שהוא יצליח במדי יובה. בטח נשחיל אותו באיזה עסקה, אולי רומא תהיה מעוניינת בו בחזרה. קוואליירלה ומאטרי הן קניות מעולות ופפה הוא גיבוי מהשורה הראשונה ואני שמח ששלושתם נשארו (למרות שהמחירים קצת גבוהים לדעתי). אני רק מקווה שמבין ווצ'יניץ' ואגוארו יבוא האחרון.

אגב, הסכום הזה משולם לאורך 3 שנים, כך שההוצאה השנה היא 13 מיליון בלבד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/11
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אם תפרוץ מגפה..

3. Joel Gion Member

למרות מרקו מוטה (כי כלום לא מושלם בחיים), אני מאוד מרוצה ממארוטה ומהעובדה שהוא סגר את העסקאות האלו כבר עכשיו ולא התמהמה כהרגלו. אין לי על מה לבסס את זה אבל לדעתי העובדה שהוא לא היסס לרכוש את ארבעת השחקנים האלו עוד לפני ישיבת הדירקטוריון של מחר מרמזת על תקציב רכש לא קטן שיעמוד לרשותו על מנת להשלים את סימני השאלה בהרכב. כרגע נשאר להביא "רק" את ליכשטיינר, אינלר/דיארה, באסטוס ואגוארו/רוסי/ווצ'יניץ'.

4. Lulinha Member

ומה עם עוד בלם מחליף לצידו של בארצלי?

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש את סורנסן שלדעתי יש לו פוטנציאל להפוך להיות בלם אגדי במדי יובה אם יקבל את ההזדמנות. אני מעדיף לקחת את הצ'אנס ולתת לו להיות הבלם הרביעי ברוטציה, אבל גם אם מארוטה לא - לפי התקשורת הוא ככל הנראה יילך על רולאנדו מפורטו. אבל זה באמת בגדר מותרות.

אני גם מרוצה ממארוטה, אבל אסור לשכוח שהמחיר הגבוה של מאטרי הוא די באשמתו אחרי הסאגה הכואבת בחורף. הוא לא שווה 18 מיליון, יותר בכיוון 13-14, אבל בסך הכל טוב שנקנה וזה מאחורינו.

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

החתמות טובות ברובן, אבל אפשר לקוות שלא יתרכזו רק באיך להשאיר את השחקנים מעונה שעברה ויעבירו רכש, ורכש טוב, כי עוד עונה כזאת ואבדנו.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלו, תפסיקו עם האוננות על מארוטה, עכשיו התפרסם כי פארמה רכשה באופן רשמי חצי מכרטיסו של ג'ובינקו תמורת סכום מזערי.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתה לה אופציה לרכוש חצי כרטיס. המחיר נקבע לפני שנה אז אף אחד לא ציפה שיתן עונה כל כך טובה.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצם האפשרות שיובה נתנה לפארמה מראה על חשיבה מוטעית. סך הכל ג'ובינקו בתחילת הדרך כך שגם אם הוא היה בינוני בפארמה יובה לא הייתה צריכה לתת אפשרות לבעלות משותפת. וגם אם הזברות מגיעים להחלטה הזאת אז שידרשו מחיר גבוה ולא כמו מה שקראתי בדיווחים השונים.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אף אחד לא 'אונן' על מארוטה, להיפך.
    אם תקרא פה את התגובות אפילו לאחר החתמת 4 השחקנים הנ"ל, אמרנו שסוף סוף הוא עשה משהו לא אופייני לו, ללא סחבת, ומשהו חיובי.
    כמובן שאי אפשר להסתפק בזה.

אין ספק שסאגת ג'ובינקו היא שערורייה אחת גדולה, אין מה לעשות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/11
  11. N כמוני Member

השאלה מה זה אומר מבחינת חזרה של ג'ובינקו ליובה? האם הוא אמור עכשיו לחזור ליובה, או להשאר בפארמה? ההחלטה של יובה, של פארמה, או של ג'ובינקו עצמו?

12. 亚历山大帕托 Member

ישחק בפארמה.

עריכה: הפורום נפרץ, אבל זה לא ימנע ממני לכתוב פה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/11
  13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי ספוקלציות של יום שלם, התקציב העונתי נקבע...

בעלי המניות ביובנטוס ישקיעו כ-120 מיליון יורו בקבוצה למשך 4 השנים הקרובות, כאשר EXOR שהיא החברה דרכה משפחת אניילי מחזיקה ביובנטוס תשקיע בנוסף עוד כ-72 מיליון יורו באופן מיידי עד לכל היותר דצמבר (אקסור מחזיקה בכ-60 אחוז בערך ממניות יובנטוס) שיצמחו בעוד כ-9 מיליון במידה ויהיה צורך. וזה בלי כסף ממכירת שחקנים, כרטיסים ומנויים, זכויות שידור, פרסום, מרצ'נדייז, מתקנים חדשים באיצטדיון החדש (מוזיאון, מסעדות, חנויות) ועוד ועוד.

ג'ון אלקאן: "ליובנטוס מחכה עתיד מעולה. התוכנית שהוצגה על ידי אקסור היא שאפתנית. היא מצריכה משאבים רבים כדי לבנות קבוצה חזקה יותר שתאיים על הישגים חשובים, ואנחנו מרגישים במלוא הכנות שאנו מוכנים לתרום לדרך הזו".

עכשיו מתחיל המרקאטו.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בשנים האחרונות יובנטוס השקיע סכומים גדולים במרקאטו ויצא עם שום כלום ושום דבר, לא תמיד העובדה שיש כסף כזה גדול זה בהכרח מביא תוצאות - במיוחד אם האנשים שהכסף מופקד אצלם, המושג שלהם בשחקנים וקבוצה שואף ל-0.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

היי, קוראים לי קובי ואני חדש פה. אוהד יובנטוס, מנצ'סטר סיטי, ריאל מדריד וברצלונה.

עומר מה אתה רוצה? השאיפה של המועדון היא לחזור לעצמו הכי מהר שאפשר. השקעה כבדה זאת הדרך היחידה לעשות זאת. בנתיים עם השמות שמקושרים ליובה כמו ליכשטיינר, רולנדו, אינלר, באסטוס, אגוארו ומירקו, הם בדרך הנכונה.