לפי מה שהצלחתי להתעדכן לגבי מצב המושאלים אז רוב העניינים עוד לא סגורים,חכה ה1 ביולי אפילו עוד לא הגיע.. בנתיים אפשר רק לקוות לטוב ושהפעם יצא משהו מהקיץ.. האצטדיון החדש נראה מדהים אגב.. רק מפריע הקטע הזה של הפסימיות,לא השאירו מקום לעשות כוכב שלישי...
יאללה, מתחילים. רינאודו - יעזוב בוודאות. מוטה - סיכויים נמוכים שזבינה 2.0 ימשיך. גם אם המעבר של ליכשטיינר לא ייצא בסופו של דבר לפועל (העסקה עדיין לא סגורה כי כרגע נראה שמארוטה לא ממהר לשלם את החצי שקל הפרש שלוטיטו דורש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx ), ביובנטוס יחפשו אופציות אחרות. קראתי לא מזמן ידיעה מאוד מלחיצה שטענה שיש סעיף שמחייב את יובה לרכוש את השחקן בתום תקופת ההשאלה, אבל גם אם זה יקרה מארוטה כנראה ידחוף אותו באיזה טרייד. אקוילאני - עדיין לא סגור וחתום, אבל ככל הנראה שלא ימשיך. ההחתמה של פירלו ובורסת הקשרים המרכזיים שמקושרים אלינו לא משאירים מקום לספק - אקוילאני לא רצוי. אם בהתחלה חשבנו שההתמהמהות של מארוטה בעניינו היא בסך הכל טריק (לא מוצלח במיוחד) בשביל להוריד את המחיר שליברפול דורשת, הגיע הסוכן שלו לפני כמה שבועות וטען שבכלל לא מדובר בשאלה של כסף ושקונטה מחפש שחקנים עם תכונות אחרות. פפה - עדיין לא ידוע. מצד אחד ההיגיון אומר שאין שום סיבה לא לרכוש שחקן לא יקר במיוחד, יעיל, ורסאטילי ושלא יתלונן אם יישב על הספסל. מצד שני, אין שמועות רציניות בעניין בזמן האחרון ובמקביל כל האזכורים בתקשורת על אפשרות חזרה של לנזאפמה ו/או פלאדינו מבלבלים אותי. ואם כל זה לא מספיק, בימים האחרונים הברנש מוזכר בכלל כמועמד לחבור לספאלטי ברוסיה. ידוע שאנחנו מחפשים "קראק" לעמדה הזאת וגם אם יישאר ברור שהוא יהיה בסך הכל שחקן גיבוי, אבל כרגע זה ממש לא בטוח. קואליירלה - גם פה אין יותר מדי חדש, לדעתי מארוטה מחכה להחלטה של ה"חליפות" לגבי תקציב הרכש לפני שהוא פונה לדה-לאורנטיס בעניינו. לי אין ספק שהייתי רוצה לראות אותו נשאר, אני מקווה מאוד שזה מה שיקרה בסופו של דבר. מאטרי - אין שאלה לגבי הרצון של כל הנוגעים בדבר שהמעבר הזה יושלם, השאלה היחידה היא מה יהיה המחיר שנשלם עליו. השקט התקשורתי בגזרתו די מלחיץ, אבל אני משוכנע שהוא יהפוך לביאנקונרו במהלך הקיץ. ואם זה איכשהו יתפקשש, אני עולה על צ'ארטר לטורינו ומקלף למארוטה את העין החוצה עם סכין יפנית :aaaprot:
באיזשהו מקום אקווילאני זה פספוס, שחקן איטלקי טוב, שהיה מהבודדים שהפגינו יכולת טובה בשנה שעברה, (הפתיע את כולם כולל אותי), חוזר לליברפול. איזה תכונות קונטה בדיוק רוצה? הרי מרקיזיו ומלו אמורים לכסות אותו מבחינה הגנית, לאקווילאני יש חכמת משחק, הוא תמיד יודע למצוא את השחקן הפנוי, אז יכול להיות שהוא מעט רך, אבל יש ביובה מי שיהיה גרזן. לגבי פפה, השאלה שנשאלת היא מה זאת אומרת לא יקר במיוחד, ועד כמה פפה יסכים לשבת על הספסל, אם הוא באמת לא יעשה בעיות אז אולי שווה, למרות שכשאני רואה אותו הולך עם הראש בקיר בא לי לפוצץ את הטלויזיה. לגבי קוולייראלה- הריכשה שלו היא סיכון כי אין לדעת איך יחזור מהפציעה.
אקווילאני נתן חצי עונה מעולה וחצי עונה בינונית. מארוטה מחפש אופציות טובות יותר בשוק (אינלר) שיתאימו יותר לצד פירלו. לגבי פפה - אין לי ספק שהוא יסכים לשבת בספסל. הוא ישב בספסל חצי עונה בלי לעשות הרבה רעש. אני מקווה שיישאר. לפי מספר אתרים (למרות שלא מצאתי אישור בעיתונים הגדולים של איטליה, נחכה לכותרות מחר בבוקר) באסטוס סגור אצלנו תמורת 15 מיליון אירו. כנראה סוגר את הטקטיקה שלנו לעונה הקרובה : 442, או 424 תלוי איך תסתכלו על זה. באסטוס הוא שחקן עם רגל שמאל שאולי יכול לשחק כחלוץ ימני ב433 בשל הבעיטה הקטלנית שלו מרחוק והפריצה פנימה מהאגף אבל קראסיץ' לחלוטין לא יכול לתרום באגף שמאל באותה מידה. אני מצליח לדמיין גם מערך שבו קראסיץ' נכנס קצת פנימה ותופס את התפקיד של הקשר החופשי כשלפניו משחקים באסטוס (מימין) והחלוצים, אבל 433 לא הגיוני לי כל כך. מבחינה מקצועית מדובר בשחקן עם מוניטין מצוין באירופה ואם להיכנס לראש של שחקן ממוצע אז לראות ששחקן כזה מצטרף לפרויקט בוודאי יגרום לי להסתכל בעין חיובית יותר על הקבוצה שנוצרת ביוובה. יכול להיות קריטי כשאנחנו מנסים להחתים שחקנים בקאליבר הכי גבוה. בסך הכל אני די מבסוט מההחתמה, נכון שיש שחקנים טובים יותר (מנז), אבל יש לו פוטנציאל להפוך להיות קיצוני מפחיד בקנה מידה של הסריה א'.
אני זוכר נכון והטוטוספורט הוא לא הTMW? כי האחרון אתר אמין(כמה שאפשר). הוא לא סגור בנאפולי עוד מהקיץ שעבר?
אתה מתבלבל, ה TMW הוא הטוטומרקאטו. הטוטוספורט סתם אתר יובנטיני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.
לפי הגאזטה, מחר הוא היום הגדול. היום שבו תתכנס ישיבת בעלי המניות ביובנטוס והתוכנית הכלכלית לשנים הקרובות תצא לפועל. מחר כנראה תסגרנה ההעברות של ליכטשטיינר ובאסטוס. לפי התוכנית תהיה הזרמת מזומנים עד 2014 שתסתכם בערך ב-150 מיליון יורו כשכבר בעונה הקרובה כולל הכנסות מהאיצטדיון החדש ומכירת שחקנים יעמדו לרשות הקבוצה כ-100 מיליון יורו לרכש. עוד בגאזטה מפורסם שיובנטוס תלך בכל הכוח על מירקו ווצ'יניץ' וקון אגוארו שניהם (לפי הטוטוספורט זה דווקא יהיה רוסי, תבחרו למי להאמין). על ווצ'יניץ' רומא דורשת 20 מיליון יורו, מארוטה מציע עליו את אמאורי+יאקווינטה. בשתי העסקאות מרקו סטורארי יהווה קלף מיקוח שכן גם אתלטיקו וגם רומא מעוניינות להתחזק בשוער. לסאנה דיארה הוא הקולפו בקישור, יובנטוס רוצה אותו בעסקה שתערב גם את מלו (חבל ולא חבל, לסאנה מתאים יותר ליד פירלו). אז לפי כל הדיווחים, כרגע זה נראה כך: ליכטשטיינר (9-10 מיליון), באסטוס (13-15 מיליון), אגוארו (35-45 מיליון), ווצ'יניץ' ודיארה בסכומים לא ידועים שיצטרפו לציגלר, פירלו ופאציינצה שכבר נרכשו בחינם. קשה לי להאמין שאם כל אלה יירכשו נראה עוד שחקנים בקבוצה, כך שזה אמור להיראות כך (לא כתוב בשום מקום, אני לא מתיימר לחזות את העתיד, אבחנה אישית שלי, לקחת בערבון מוגבל): בופון; ליכטשטיינר, בונוצ'י, קייליני, ציגלר; קראסיץ', פירלו, דיארה, באסטוס; ווצ'יניץ', אגוארו. (442/424) על הספסל: טוני ודל פיירו יישארו בהתקפה כשלא ברור עדיין אם מאטרי ו/או קוואליירלה נרכשים, במרכז השדה יש את פאציינצה ומרקיזיו שלדעתי יהיה ברוטציה עם פירלו ודיארה כשסימן שאלה מרחף מעל מוחמד סיסוקו (קונטה רוצה אותו, אבל יכול להיות שהוא יעבור תמורת באסטוס), באגפים עושה רושם שקונטה מעוניין חזרה בלנזפאמה ופפה צפוי להישאר (התחיייבות לקנייה אחרי ההשאלה או משהו כזה, ביחד עם מוטה רק שזה צפוי להיכלל באיזשהו טרייד), בהגנה יגבו דה צ'לייה, סורנסן, ברצאלי ויכול מאוד להיות שאנדראס בק הגרמני הצעיר שמקושר לקבוצה כבר זמן רב.
למרות שהם לא משחקים באותו תפקיד, עדיף לכם לרכוש את מאטרי ב 15(?) מיליון שצ'לינו דורש על פני ווצ'יניץ' ב 20 מ' (לפי הדיווחים). קשה לי לראות עד כמה ווצ'יניץ' יכול לקדם את יובה וגם אם כן לא ברמות של מאטרי שהשתלב העונה בצורה נפלאה בקבוצה. אגוארו יהיה החתמה ענקית. אם ישארו לכם מזומנים אז תנסו להשאיר את קוואליארלה, עד שנפצע הוא היה השחקן מספר 1 שלכם.
אני גם חושב כך אבל לא רק מהסיבות האלה - חוד של ווצ'יניץ' ואגוארו הוא יותר מדי דריבליסטי ופחות מסיים ולמרות ששניהם מתהדרים בכמות שערים נכבדת מדי עונה (מירקו עם לפחות 10 שערים כל עונה, אגוארו בסביבות ה-20), אני חושב שמאטרי עם חלוץ נסוג איכותי לידו יכול להיות בקלות מלך השערים של הליגה. חוץ מזה, קצת מפריע לי שאין לנו חלוץ איטלקי איכותי בהרכב הפותח כפי שהיה לנו לאורך כל ההיסטוריה (למעט השנתיים עם קאפלו), אבל אני מניח שאני אסבול את זה תמורת הצלחה מיידית. לגבי קוואליירלה, היום אני קורא בטוטוספורט שמארוטה מציע את יאקווינטה כחלק מהעסקה שלו. win-win לשתי הקבוצות לדעתי שכן קוואליירלה בחיים לא יירכש על ידי קבוצה אחרת בסכום שהם דורשים בגלל הפציעה (והוא גם הודיע בפירוש שהוא לא מעוניין להישאר אחרי היחס המביש שקיבל שם) ובנוסף הם מקבלים חלוץ מחליף שמזכיר בסגנון משחקו את קבאני, אנחנו מקבלים חלוץ נהדר.
אוקיי, חדשות מעניינות: הבוקר נקנו פאביו קוואליירלה (10.5, חוזה לשלוש שנים), אלסנדרו מאטרי (15.5, חוזה לארבע שנים), סימונה פפה (7.5, חוזה לארבע שנים) ומרקו מוטה (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx 3.75, חוזה לרבע שנים...). יחדיו 37.25 מיליון אירו, בערך כמו סאנצ'ז אחד. משנה הרבה תוכניות- כרגע אני לא רואה מצב שבו גם מירקו וגם קון אגוארו נרכשים. נקווה לטוב.
מצויין, חדשות נהדרות, אבל זה לא מעט כסף כשעל הפרק יש חלוץ, ליכשטיינר ואו בק, בסטוס... זה עוד המון כסף
לא מעט כסף 37.25 אבל עדיין מדובר בשחקנים טובים. מאטרי שנתן חצי עונה טובה לדוגמא. קוואליארלה? הכל תלוי באיך הוא יחזור אחרי הפציעה הקשה. סימונה פפה? לא הרשים אותי יתר על המידה בשנה שעברה.
היית מעדיף סאנצ'ז אחד על השארת 4 השחקנים האלה? בסופו של דבר השארת מאטרי היא צעד מבורך, כמו השארת קוואליירלה במידה ויתן את מה שנתן בשנה שעברה, הרכישות האלה ישאירו לקבוצה את האופי האיטלקי שכולם פה כל כך רוצים. לגבי מוטה, כמגן מחליף הוא בסדר גמור, היתה לו עונת נפל שנה שעברה אבל בסופו של דבר הוא שחקן לא רע. הרכישה שלהם בתום ההשאלה היתה באויר ואני לא מאמין שהיא תשנה משהו לגבי רכישתם של שחקנים נוספים.
אם לא פספסתי כלום: קווליירלה - 15 מאטרי - 18 פפה - 10 מוטה - 5 ------------------ 48 מיליון אירו http://i51.tinypic.com/2u70nc9.Xxx