שער מדהים של ג'נדונאטו. ההגנה שלכם עדיין חייבת להשתפר, אפשר לראות בגול של האנגלים את העמידה הלקויה בהגנה ואיך הם לא מתקשים לחבר פסים באזור הרחבה.
גם רטו ציגלר שלכם. עבר מדיקל הבוקר. לא מגן גדול אבל אחד שיתן פייט לדה צ'יליה. הייתה לו עונה טובה כאשר סאמפדוריה סיימה במקום ה4. מגיע בחינם. בקיצור, רכש לא רע בכלל.
עד הקריסה של סמפ הייתה לו עונה טובה (והתעניינות ממילאן בינואר) אך הוא התדרדר יחד עם קבוצתו. לנוכח המצב הקיים ביובה ציגלר הוא חיזוק רציני לעמדה בעייתית ולמקרה הצורך יוכל לשחק גם בקישור.
עם כל הכבוד ליובה יש הקיץ הזה מספיק כסף בשביל להביא מגן שמאלי על רמה (לא שציגלר לא) מאשר שחקן שהתדרדר מאוד בחצי העונה האחרונה. מה אם האופציה של באסטוס? הם כבר ירדו ממנו?
לא ירדו בכלל, צפוי להירכש בימים הקרובים. הבעיה היא שהוא ממש לא מגן, וציגלר הוא כן ודווקא אחד מהיותר טובים בסריה א' לדעתי.
להזכירך באסטוס יכול לשחק על כל צד שמאל. השנה הוא מיעט לשחק בעמדת המגן לפי מה שהבנתי אך במונדיאל ובעונה שעברה הוא הוצב שם לעתין קרובות. למרות זאת אני עדיין חושב שעדיף לשחק איתו בכנף שמאל בהתקפה.
מלבד כל צד שמאל גם ראיתי אותו בליון בלא מעט משחקים משחק בצד ימין של ההתקפה. הוא לא שחקן מהטופ, אך הוא יעיל, יודע לכבוש גולים, ואני מאמין שאם יירכש הוא ישתלב טוב. מה המחיר, בערך?
לא שחקן מהטופ? למה בדיוק? יש לו הכל בשביל קיצוני: מהירות, דריבל, ראיית משחק טובה ממה שראיתי ובעיטה אדירה (בשמאל)...
לשמוע את פירלו מתראיין זה מאורע שקורה בתדירות פחות שכיחה מליקוי חמה, אבל הוא כל פעם קורע אותי מחדש. זומבי! תתחדשו על הערוץ.
הייתי בטוח שהוא אילם עד שנתקלתי ברגע המחונן שמתועד בוידאו שבהודעה הקודמת שלי, מהאוטיסטים הגאונים האלה שלא פותחים את הפה אף פעם ונותנים לחברים הגדולים והערסים (רינו וכאלה) לדבר בשמם ולדאוג להם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הוא צועני, לא זומבי. הבנאדם אף פעם לא נלחץ, גם בגמר ליגת האלופות והמונדיאל. שאנטי אמיתי.... והשוויצרים, כל אחד מהם יודע לפחות 3 שפות.
הפעמים היחידות שיצא לי לראות ראיונות עם פירלו בשנים האחרונות היו ראיונות לאופ"א לקראת גמר לג"א, לקראת המונדיאל ומילה או שתיים למילאן צ'אנל. יש לו אישיות נהדרת ומהבחינה הזאת יובה זוכה במנייה בטוחה. למרות שאינו נראה כזה פירלו הוא השחקן הרגוע והשליו ביותר שראיתי ולפעמים הדבר מתבטא בחוסר אגרסיביות ואולי בגלל כך הוא חלש פיזית. למעט המשחק מול פארמה בשנה שעברה לא זכור לי מתי הוא הורחק. אגב, תמיד אהבתי לשמוע אותו מדבר איטלקית, יש לו משהו מיוחד.
ואני תמיד חשבתי שמילאן מימנו לו כדורי הרגעב כבדים. כנראה שגם ביובה הוא מקבל אותם או שהבנאדם פשוט בעננים מהטבע שלו. אם בריאל חכמים הם צריכים לתת את אותם הכדורים למוריניו. נכון שזה פשוט רעיון גאוני?
חוץ מהערוץ החדש ביוטיוב, גם האתר הרשמי של יובה עבר שיפוץ מאסיבי. כמו כן נפתח גם דף פייסבוק רשמי של המועדון.