יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע כמה מאטרי יצליח אצלכם, בקליארי הוא היה כוכב שמשחקים עליו ומנצח לבד משחקים, לא כל שחקן יודע לעשות את המעבר הזה מכוכב בקבוצה צנועה לעוד שחקן סגל בקבוצה כמו יובה(אם מסתכלים על השם). בכל מקרה כישרון יש, הוא גם לא מי יודע מה מבוגר בניגוד לכל ההחתמות והסגל שלכם(גם בארצלי מבוגר אאל"ט), אני לא חושב שהוא יצליח אצלכם אבל לכו תדעו.

2. N כמוני Member

תראה מלבד פאציני שהגיע לאינטר, אני לא ואה מישהו שאפשר להגיד עליו שסיכויי ההצלחה שלו ביובה גבוהים משל מאטרי. "לא מי יודע מה מבוגר"? אתה אומר את זה כאילו הבאנו שחקן בן 30. יש לו עוד לפחות 5 שנים טובות לתת, מבחינת גיל הוא מגיע אלינו בבשלות האידיאלית.
    גם בנוגע לבראצלי, החתמה מצויינת, במידה והוא מבין שהוא מיועד לספסל.
    סך הכל עבודת טובה בינואר של מארוטה, (מלבד הצירוף ההזוי של טוני, שתודה לאל נפצע), נקווה שדלנרי יצליח לעשות עם זה יותר ממה שהוא עושה עכשיו.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי שהוא לא מבוגר, לא להפך.

4. uri מנהלים

מה המאזן של יובנטוס (כולל הגביע) מאז הפציעה של קוואליירלה (כולל המשחק בו נפצע, בשלב מוקדם אם אני זוכר נכון)?

5. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

ניצחון (בארי), תיקו (מול סמפ) ו-5 הפסדים (כולל לרומא בגביע).

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגבשה החלטה ביובה להשאיר את אקווילאני בקבוצה והם הולכים להציע לליברפול לא פחות מ12 מיליון יורו תמורת הכרטיס שלו, כשליברפול עוד צפויה לדרוש יותר. עוד כמה ימים מארוטה ייפגש עם הג'נרל מנג'ר של ליברפול וינסה לסגור עסקה. ליברפול שילמה על אקווילאני 22 מיליון יורו, ולכן הם רוצים להעלות את המחיר.

לדעתי יובנטוס מציעים יותר מדי כרגע, וגם ממהרים לעשות את זה. אקווילאני גמור בליברפול, הם הבינו מה שהיה ברור לכולם עוד לפני שהוא יצא - שחקן כמוהו לא מתאים לליגה האנגלית הפיזית. למרות שהוא לא היה שם כישלון מוחלט ביכולת והיו לו רגעים טובים, עדיין ציפו ממנו להרבה יותר. לא מבין גם למה יובה כבר עכשיו הולכים על זה, אין יותר אקווילאני מלהיפצע עכשיו אחרי שיובה רוכשת אותו לטווח ארוך, למרות שהשנה הוא מצליח להחזיק יפה יחסית עד עכשיו. אני עדיין חולם שנראה אותו במדים של רומא, אבל יודע שכנראה זה כבר לא יקרה, למרות שאני בהחלט מאמין שגם אקווילאני מעדיף את האופציה הזאת.

7. aloneli Member

פתאום אמאורי כובש ועוד במספרת??
    האמת לא צפיתי במשחק אז אני לא יודע איך הוא היה,אבל לשמוע שהוא מבקיע זה כבר משהו מיוחד.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שחקנים שמתאימים רק לקבוצות כאלה. קורה.

9. aloneli Member

קצת באיחור אבל איזה גול טוני נתן!!כמה שחקנים בעולם יכולים לנגוח מחוץ לרחבה לתוך החיבורים.
    אפילו שהוא נחשב שחקן מת הוא יכול ללמד את כל יובה כולל מטרי איך לתת גולים.

10. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

טוב, מחר בבוקר אני עולה על מטוס וטס למילאנו שם אשאר עד היום למחרת, ומשם ברכבת אגיע לטורינו תוך פחות משעתיים, אך ורק לשם מטרה אחת: לראות אותנו לוקחים את הדרבי ד'איטליה. יהיו לי כמעט יומיים שלמים בכדי לספוג את האווירה, ובעיקר בכדי לטייל בטורינו ולהתחדש בכמה דברים ביובה סטור. אני נוסע ביחד עם דודי ובאיצטדיון נשב ביחד עם 2 חברים טובים שהכרתי בערך לפני 8 שנים בקורבה נורד. למרות שאנחנו לא באים במצב אופטימלי, כמו בכל השנים האחרונות, יש לי הרגשה טובה לקראת המשחק. סוף סוף יש חלוץ נורמלי העונה לשם מאטרי וביחד עם אלכס שנראה די אפרורי במשחקים האחרונים, אך אני מקווה שהוא יתעשת עד יום ראשון בערב, יש לנו סיכוי די טוב לצאת עם ידנו על העליונה לקראת חצות. יהיה משחק שקול, קשה, מתיש, נראה הרבה רצון, הקרבה, מלחמה, מכות, פציעות, זיעה, תיקולים חריפים ואולי גם אדומים, אך אני מקווה שהשחקנים יתנו את הכל. יתנו את הכל, העיקר לנצח את הזבלים ממילאנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/la.Xxx

למרות שאינטר נראית נהדר בשבועות, לפחות בכל הקשור להתקפה, בהגנה הם עדיין פגועים ואני חושב שנוכל לפגוע בהם. למרות שכבר הייתי במספר משחקי דרבי ד'איטליה, הפעם יש הרגשה שונה, קשה לי להגיד מהי, אך אני מתרגש ויש לי פרפרים בבטן. מקווה לחזור ביום שני בצהריים עם הרבה חוויות וניצחון גדול ומתוק כאחד, אבל עד אז: פורצה יובה!

סלאמת.

11. aloneli Member

ליובה יש סיכוי לנצח בעיקר בגלל שאינטר עם לא מעט פצועים.
    בשנים האחרונות לא היו יותר מידי גולים במשחקים ביניהם ותמיד שאני שומע על המשחק הזה יש לי הרגשה של תיקו 1-1.

קצב טוב בטוח שיהיה ואווירה נהדרת ככה שיובנטיני תפסת חתיכת משחק!!תהנהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

5 המשחקים הקרובים שלנו:
    לצ'ה - בחוץ
    בולוניה - בבית
    מילאן - בבית
    צ'זנה - בחוץ
    ברשיה - בבית

בסיבוב הקודם מעדנו נגד בולוניה וברשיה, הפעם אנחנו במצב שבו בלתי אפשרי להפסיד את הנקודות מהמשחקים האלה. היתרון שלנו עכשיו הוא שאין לנו מפעל אירופאי שיעיב על היכולת שלנו בליגה, בניגוד למילאן לדוגמה. עם הכניסה של מאטרי לעניינים (מישהו קרא משהו על הפציעה מאתמול?) אני מאמין שאפשר להביא 15 נקודות מהמשחקים האלה, אבל בגלל שרצף של 7 נצחונות הוא לא ריאלי אצלנו, אני חותם על 13. ברגע שניכנס לפורמה בעזרת המשחקים האלה, כבר יהיה יותר קשה לנצח אותנו.

14. 亚历山大帕托 Member

הכל בסדר, אמור לשחק כבר מול לצ'ה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img64.imageshack.us/img64/6370/stad.Xxx