יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

סורנסן משחק כי הוא פשוט טוב. הנתונים הפיזיים שלו מפלצתיים.

הסיבה שדל נרי נחשב מצליח יותר היא כי הוא נכנס עם הרבה פחות ציפיות לתפקיד מאשר פרארה. אני לא מסכים שיש לו סגל טוב יותר, מה שכן - בזכותו מלו נראה מצוין כפי שלא נראה מעולם במדי הקבוצה, וגם קייליני משחק מעולה בניגוד לשנה שעברה. להמעיט ביכולת של המאמן לשדרג שחקן זה לגמרי רחוק מהמציאות. סיבה נוספת לדעתי, שבגינה אתם חושבים שפרארה הצליח יותר, היא העובדה שהוא פתח את העונה עם 4 נצחונות רצופים (ולא מוריד ממנו את הקרדיט לרגע) ואילו דל נרי חיבר את הקבוצה רק לאחר 3 משחקים. זה משחק כשהפער בין כמות הנקודות שלנו בעונה שעברה לזו השנה הוא 2 נק'.

בלי קשר לתוצאות, הקבוצה של דל נרי משרה הרבה יותר ביטחון בקרב האוהדים והרבה יותר יציבות. אני לא מאחל לאף אוהד את התקופה החשוכה של מחצית העונה שעברה, אז כל קבוצה הייתה מכשול עבורנו וגם כשניצחנו אז זה היה 1-0 מאיזו נגיחה של אמאורי. להסתכל על 2 נק' ולהגיד שדל נרי נכשל לעומת פרארה זה.. פשוט לא נכון ומושא לאוהדים של קבוצות אחרות להכניס חוסר ביטחון של האוהדים בקבוצה.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה שמעניין אותי. איך מאמן שלא אימן לעולם נכנס לתפקיד עם ציפיות בשמיים ומאמן מנוסה שהובא ביחד עם הרבה מאוד שחקני רכש זוכה לשקט תעשייתי? אם להנהלה של המועדון הכי גדול באיטליה אין ציפיות גם אחרי ששופכים כסף רב על רכש אז הם לא במקצוע הנכון.
    אך כן נראה כמו הקשר האימתני שהיה בפיורנטינה. דל נרי לא שידרג אותו ולא שינה את תפקידו, מלו פשוט עבד על הכושר שלו ובמקביל התאקלם לקבוצה. וכמובן שהוא לא שידרג את אקווילני שפרט לעונה המוזרה בליברפול, הגיע ליכולות אליהן עדיין לא הגיע ביובנטוס.
    אף אחד לא אמר דבר כזה. אני מסתכל על הפרש שתי הנקודות ולא מבין איך פרארה נחשב לכישלון ונאנס על ידי המבקרים ודל נרי עם השגים גרועים אף יותר לדבריך - נותן ביטחון לאוהדים. זה לא נתפס לי, בטח לאור הרקע של שני המאמנים.

3. il Divino Codino Member

דל נרי שחרר את טרזגה תוך כדי שיובנטוס משלמת לו פיצויים רק כדי להביא חטיאר גרוע יותר שעונה לשם לוקה טוני, שחרר את דייגו תמורת סכום בזיוני וגם את ג'יובינקו, כששניהם היו תורמים המון לקבוצה הנוכחית, שלושתם בעצם היו תורמים המון לקבוצה השנה (מה בדיוק הפואנטה למכור את דייגו ב16 מליון ולהביא את חורחה מרטינז ב12? דייגו בכל עמדה על המגרש אפילו בתור שוער היה תורם יותר).

כל היציבות הנפלאה שמדברים עליה זאת אשליה ולא יותר, אנשים מדברים על "רצף מדהים בלי הפסדים" כשהם שוכחים שהרצף הזה כולל המון תיקואים מטופשים מול קבוצות נחותות שמורידים את יובנטוס בטבלה, פשוט נדרשו 2 זעזועים קשים כדי לגרום לאוהדים לפקוח את העיניים, קצב צבירת הנקודות של יובנטוס מאכזב מאוד, היכולת לא משכנעת, ואחרי הפציעה של קוולאירלה אפילו המטרה של להשיג טופ4 מוטלת בספק.

"קיילני משחק מעולה" כשלצידו משחק בונוצ'י שגם הוא "מעולה", אבל הפלא ופלא, יובנטוס ספגה רק שער אחד יותר לפני שנה.

אם לרשות דל נרי עומדים פיליפה מלו "המשודרג" ואקווילאני המצוין וקראסיץ' התותח יחד עם קוואליארלה ובונוצ'י ובכל זאת הוא משיג פחות נקודות מפרארה אז זה אומר דרשני.

זה שציפו מפרארה לאליפות זאת לא אשמתו אלא אשמת האוהדים וההנהלה המפגרת שהייתה אז ליובנטוס, בתור שחקן עבר אגדי שיש עליו כל כך הרבה לחץ כשיודעים שהוא חדש בתפקיד וצריך זמן לצבור ניסיון, צריך היה לגלות הרבה יותר סובלנות, בטח ובטח אם לדל נרי שלא עשה דבר וחצי בחיים נותנים את זה.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קשה להבין למה. פרארה סיים עונה באופן מוצלח (2 נצחונות עם רשת נקייה) והושאר בתפקיד כשהרכש שקיבל היה פנטזיסטה עם שם גדול מגרמניה, עוד קשר ברזילאי שעבר עונת שיא וטורניר נבחרות שיא וגם כמה שחקנים ותיקים שהיו אמורים לתת ביטחון לקבוצה. אף אוהד לא האמין שזה ייכשל כמו שזה נכשל, ולכן בהתאם למנטליות שלנו בעונה שעברה - פרארה עף. אילו דל נרי היה מקבל את אותה קבוצה בעונה שעברה (נעזוב את זה שהוא קבוע על מערך אחד) אז לדעתי הוא היה עף גם כן.

דל נרי העונה קיבל רכש יחסית אלמוני וכמו שאתה בוודאי זוכר, רובנו התרעמנו על הרכישות החלשות ובעיקר על עזיבת דייגו. ההנהלה שידרה מלכתחילה שאנחנו רצים למקום 4 ולכן כשהתחלנו לנצח ולהראות יכולת טובה, האוהדים החלו לשבח את דל נרי. עד פארמה זה היה ככה ועד פארמה גם היינו חזק בסקודטו.

לא דיברתי על אקווילאני, אלא על מלו. ולגבי הברזילאי - האופי הבעייתי שלו מנע ממנו להראות את הפוטנציאל האימתני שלו, והוא עדיין משפיע עליו מדי כמה זמן. אני לא מאמין שזה נטו עבודה על כושר, אלא פרויקט ממושך של דל נרי שסימן אותו מתחילת העונה כשחקן מפתח ובנה לו את האגו לאט לאט, דבר שלא פרארה ולא זאקרוני הצליחו לעשות. והאמת שהוא משחק אפילו יותר טוב מבפיורנטינה.

אתה אומר רקע אבל מרבית אוהדי יובנטוס לא התלהבו מהרזומה של דל נרי, בטח ביחס לזהות המאמן שהיינו צריכים לאחר עונת השפל. זה עוד יותר הנמיך את הציפיות.
    הביטחון המדובר נבנה גם על ידי דל נרי שגורם לקבוצה להיראות טוב (שליטה בכדור, קראסיץ') אך גם על ידי ההנהלה והמכלול. כמו שכבר אמרתי, העובדה שהנשיא שלנו הוא אניילי ולא ז'ק קלוזו שכזה מעודדת כל אוהד שפוי.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארוטה אמר היום שבכוונתו למצוא מחליף לקוואליארלה כבר עכשיו ואם יהיו אופציות טובות אז יובה תבדוק אותן. השמות הבולטים הם דייגו פורלאן ופלורו פלורס מאודינזה.
    בנושא אחר, ג'יג'י בופון אמור לפתוח היום בערב נגד קטאניה לאחר שבעה חודשים בחוץ. כמה שהתגעגעתי אליו.

6. il Divino Codino Member

לוקה טוני, המחדל החדש שיובנטוס הביאה לקבוצה נפצע כבר במשחק השני שלו בקבוצה אחרי רבע שעה של משחק ויהיה בחודש לחודש שלם. על זה נאמר- 'מגיע להם'.

כמו כן, הגברת הזקנה כנראה סנילית והיא מתכוונת להמשיך בהחתמות הביזאריות שלה (מה שקמצנות יכולה לגרום לאנשים, אפילו מילאן לא הדרדרה כל כך), ופלורו פלורס מחמם ספסלים אסלי ומשובח בדרך להגיע בהשאלה עד סוף העונה.

אם הוא באמת יהיה השחקן שיגיע ליובנטוס במקום קוואליארלה, אז אני אישית בטוח שיובנטוס לא תגיע לליגת האלופות, בלי חלוץ 1 טוב בקבוצה מתוך אוסף של 5 כלומניקים, זה בלתי אפשרי, בטח לא כשיש תחרות גדולה על המקום הרביעי העונה.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהברק פוגע באותו מקום פעמיים. גם בעונה שעברה טוני נפצע אחרי 2 משחקים בלבד, אותה פציעה בדיוק שהשביתה אותו לקצת יותר מחודש.
    פלורו פלורס לא מספיק טוב לזברות לדעתי..כן אני מתכוון לאודינזה.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלורו פלורס כנראה הולך לגנואה ולא ליובנטוס, ניצלתם בנס מעוד רכש מיותר.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://juventus.com/site/filesite/news/barzagli_numero_27gennaio2011_cover.Xxx

רשמי - אנדראה ברצאלי הוא שחקן יובנטוס. ברצאלי בן ה-29 חתם על חוזה שישאיר אותו בקבוצה עד 2013 וסכום העברתו הוא באיזור ה-300,000 אירו.

לדעתי זו החתמה טובה מכיוון שלגרו בגילו לא מעוניין להמשיך, ברצאלי ברצון יישב על הספסל וביחד עם סורנסן אפשר להגיד שיש לנו גיבוי טוב לעמדות מרכז ההגנה. שאר ההגנה דרושה לשדרוג רציני.

עוד העברה שככל הנראה תתקיים היא רכישתו של לוקאס פיאצון, חלוץ ברזילאי צעיר מסאו פאולו. פיאצון בן 17 ולפי החוקים בברזיל לא יורשה לעבור לאירופה עד שימלאו לו 18, אך יובנטוס גילתה כי לאביו יש שורשים איטלקיים ופועלת בנידון על מנת לרכוש אותו עוד לפני. מדובר על חלוץ שני שהיה מבוקש גם בצ'לסי ובריאל מדריד והעדיף את יובנטוס. בברזיל כבר משווים את פיאצון לקאקה, וסאו פאולו תפוצה בכ-5 מיליון עבורו.
    מי שעוקב אחרי יובנטוס בידיעות יודע שהשחקן כבר מקושר זמן רב לקבוצה, והוא אפילו נמצא בטורינו בימים אלה ומי שיצפה היום בערב במשחק מול רומא ככל הנראה יראה אותו ביציעים. לא מדובר על שמועת שווא, אלא על רכישה שהיא כמעט בוודאות בטוחה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx לשניהם, ובכל מקרה, חובבי דרום אמריקה למיניהם, אני לא צפיתי בקאקה החדש הזה, אך מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/11
  10. Muurad Member

אני לא ראיתי אותו משחק, הוא ממש צעיר(מלאו לו 17 לא מזמן) והוא לא שותף בטורניר הקופיניאה האחרון.

יש לו עוד שנה שלמה להעביר בברזיל, ככה שאני מקווה שישאילו אותו למקום שהוא ישחק בו.. הדבר המרשים הוא שכבר עכשיו יש לו גוף ומבנה של בנאדם בוגר אפילו כילד שרק מלאו לו 17.. זה יכול לעבוד ל-2 הכיוונים, שאולי בגלל היתרון שלו היה לו יותר קל בקבוצות הגילאים שהוא שיחק בהם ושבבוגרים הוא יתקשה, או שמהצד החיובי הוא יוכל כבר מההתחלה לשחק ולהתחרות עם שחקנים בוגרים, כשכמובן בגלל כל ההייפ סביבו אני נוטה לאפשרות השנייה.

נחכה ונראה מה הוא שווה... אבל הוא בהחלט נראה כמו כישרון טיפוסי של סאו פאולו, אם מה שמדברים עליו קרוב למציאות אז תפסתם דג שמן בחכה... ממה שאני מבין אגב הוא יותר חלוץ מאשר קשר התקפי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/11
  11. N כמוני Member

לגבי העברה של ברצאלי יש למישהו מושג מדוע סכום העברה נמוךכל-כך?
    אומנם לא ראיתי אותו משחק כבר תקופה ארוכה, אבל ממה שאני זוכר ממנו בפאלרמו ועונה האליפות בוולפסבורג הוא שווה הרבה יותר מ300 אלף יורו. הוא בהחלט מתאים להיות שחקן ספסל בכל קבוצה.
    לגבי חלוצים נוספים, יש סיכוי שנראה מישהו נוסף מגיע לפני סגירת חלון העברות? כי כרגע המצב נראה לא טוב

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכיוון שהחוזה שלו נגמר בעוד 5 חודשים.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמי:יובנטוס החתימה את אלסנדרו מאטרי בהשאלה עבור 2.5 מיליון אירו ואפשרות לרכישה עבור 15.5 מ'. לעומתו, אמאורי עוזב לפארמה. פרטי העסקה יפורסמו מאוחר יותר.

14. avdz7 Member

מאטרי הוא החתמה נהדרת!
    לגרו אגב עזב למילאן, מאחל לו בהצלחה!

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה יותר משמח אותי, העזיבה של אמאורי הפרינססה או החיזוק בדמות מאטרי. למי ששכח, 11 גולים העונה, שישי בכמות ההבקעות בסריה א' אחרי זלאטן. מה שהיה חסר לנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/11