יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏2/7/10.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'נואה קבוצה מבולגנת עם מוסרים חלשים מאוד וגאספריני לא ידע לנצל את האיכויות של טוני. לקראסיץ' איכויות דומות לאלה של ווצ'יניץ' וטוני יכול להצליח לידו כפי שהצליח ליד ווצ'יניץ'. 5 שערים בחצי שנה נשמע לא מספיק לחלוץ מטרה, אך אם נסתכל על המקרה מקרוב יותר, נזכר שהוא עבר פציעה לא קלה (בדקות הראשונות מול יובנטוס) שהשביתה אותו לחודש וחצי ובסוף העונה מנז נכנס חזק להרכב וראניירי העדיף את השלישיה טוטי-מנז-ווצ'יניץ'. כך שאת ה5 שערים שלו כבש בערך ב10 משחקים בהם פתח. את התרומה העיקרית שלו עשה לא בשערים שכבש אלא בתפקוד הטקטי וביכולת לקחת על עצמו יותר משחקן הגנה אחד כמעט בכל התקפה. הפיזיות שלו ברחבה נראתה כמו משהו לא הוגן כלפי הקבוצות היריבות והוא לא איזה בול עץ שמחכה לכדורים ברחבה אלא אחד שנלחם עליהם ותורם ללחץ ההגנתי על היריב. לדעתי אחלה רכש (שוב, לא בתור המחליף של פאביו) ויש לי טביעת עין טובה השנה בכל הנוגע ליובנטוס (אקווילני,מוטה,פפה,מרקיזיו, סיסוקו, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx )

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/1/11
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיליפו אינזאגי שספג פציעה דומה לזו של קווליירלה, החליט לשלוח מכתב לקולגה שלו דרך האתר הרשמי של מילאן: "אתמול, כשראיתי את הצילומים, הבנתי שזאת אותה פציעה שאני חוויתי בנובמבר. אני מלא צער עבור פאביו ומאחל לו כל טוב. הימים הראשונים יהיו קשים, אבל לאחר מכן לאט הכל יחזור להיות נורמלי. פאביו יבין במשך תקופת ההחלמה שזאת מכה קשה לספורטאי אך הוא גם יבין שהדברים האמיתיים בחיים הם משהו אחר. אני קרוב אליו. אחרי כמה ימים הוא ירגיש חזק יותר ויהיה יותר ויותר נחוש ככל שהזמן יעבור. החזק מעמד, פאביו!"

אינזאגי מלך, מדהים עד כמה שליריבים אכפת אחד מהשני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .

3. Milanista3 Member

אינזאגי שחקן מדהים ובן אדם מדהים.
    פורצה פיפו!

4. Rossolevy Member

אגדה איטלקית שייזכר במשך דורות. רק באיטליה לשחקנים יש כזאת נשמה. איפה תראה בספרד אם מישהו יפצע אז רונאלדו ושות' יביעו את צערם? יש להם עוד הרבה מה ללמוד מהלב החם של האיטלקים. :aaa15:

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר שנענתה בשלילה על הצעת השאלה עבור דייגו פורלאן, יובנטוס כעת מתכננת להגיש הצעה עבור החלוץ כמחליף לפאביו. אתלטיקו תבקש עבורו כ-15 מיליון אירו וגם שכרו הנוכחי לא נמוך - כ-4 מיליון אירו לעונה בויסנטה קלדרון. רק לשם השוואה, אמאורי מרוויח כ-4.2 מיליון אירו, ולכן כנראה ייאלץ להיפרד מהקבוצה במידה ופורלאן יירכש.

דעתי - לא עקבתי אחריו כל כך מאז המונדיאל והסופרקאפ, אבל לפי הרשמים האלה הוא יכול לתרום לנו המון. הוא בן 31 אבל יש לו עוד 2-3 שנים לתת ברמות הגבוהות.

בהעברה נוספת, ככל הנראה יגיע אנדראה ברצאלי מוולפסבורג בחינם (אך וולפסורג תזכה להנחה מסוימת בתשלומים על דייגו) לאחר שסיכם את תנאיו בקבוצה, כשלגרוטלייה ככל הנראה יעזוב בתום העונה.

6. il Divino Codino Member

יובנטוס במצב קריטי עכשיו במאבק על מקום לליגת האלופות, ופורלאן זה הסיכוי הכי טוב שלה ממה שיש בשוק כדי שהוא יעזור לה להגיע לשם, מה שכן, הוא בן 31 כבר, ירוויח שכר גבוה, ובמבט לעתיד, כשליובנטוס יש חור תקציבי (100 מליון יורו חוב לפי חבר הנהלה של יובנטוס), אז זה יוכל להעיק עליה בהמשך.

בתחילת העונה חשבתי שהמקסימום שיובנטוס תעשה זה לאיים על מקום בליגת האלופות, במהלך העונה נוכח הנפילות של אינטר ורומא חלק חשבו שאולי היא תאיים על סקודטו, כיום אני מתחיל להיות בספק שהיא תצליח אפילו להגיע למקום רביעי, פורלאן או לא, במצב הנוכחי, אין ליובנטוס אפילו חלוץ אחד (מלבדו אם יגיע כמובן) ששווה אפילו ספסל, הקישור אפור, וההגנה פרוצה, יובנטוס מודל 2010-11 השיגה 2 נקודות פחות מצ'ירוקי פרארה האגדי שכל כך הושמץ העיקר, הדבר היחיד שנתן לאוהדי יובנטוס תחושה של שיפור השנה זה רק המיקום בטבלה שבצורה זמנית עיוות את מצבה האמיתי.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה קראת את זה?

המהלכים המרהיבים של קראסיץ' אפורים להפליא, וגם אקווילאני ומלו הם שני גרזנים קלאסים בלי הרבה טכניקה. תעשה לי טובה, תבחר מילים מתאימות יותר.

הגנה פרוצה? מהמחזור הרביעי ועד למשחק מול פארמה לא ספגנו יותר משער למשחק. 2 משחקים גרועים לא יכולים לתת לך אינדיקציה על כלום, לעומת 12 משחקים טובים. ההגנה אולי נפרצה ב-2 המשחקים האחרונים, אבל לגמרי לא פרוצה, בקיצור - שוב בחירת מילים לקויה.

אני לא בא להגיד שיש לנו קבוצה ברמה של מילאן או אינטר, אבל אני חושב שהעיוות העיקרי הוא לא במצב האמיתי של יובה אלא באיך שאתה מתאר אותה.

8. il Divino Codino Member

מהלכים מרהיבים שנגמרו אחרי כמה מחזורים ראשונים, אתה בתור אוהד יובנטוס שרואה משחקים (או שלא?) אמור לראות שכמעט כל הגולים של יובנטוס מגיעים ממצבים נייחים, ושחקני הקישור/ההתקפה בקושי כובשים, עד מתי קיילני או בונוצ'י ינגחו גולים כדי להציל את יובנטוס?

ואם הקישור כזה מדהים, וההגנה חומה בצורה, למה לעזאזל יובנטוס נמצאית השישי כשאינטר אוטוטו עוקפת אותה?

אם יובנטוס של שנה שעברה הייתה ביזיון, אז איך בדיוק הקבוצה הנוכחית שכביכול טובה יותר צברה פחות נקודות?

ולא משנה אם זה קרה רק ב2 המחזורים האחרונים, אבל רק 4 קבוצות מכל הליגה ספגו יותר גולים מיובנטוס, 3 האחרונות ועוד אחת מאמצע הטבלה, ואף אחד לא מבטיח שזה לא יימשך.

הופיע בגאזטה אתמול, אין לי מושג איך להיכנס לארכיון שלהם.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק עכשיו זה היכה בי. איך אף אחד עדיין לא דרש את ראשו של דל נרי שעם קבוצה טובה הרבה יותר מזאת של פרארה, השיג פחות נקודות בסיבוב הראשון? איך אגדה כמו צ'ירו קיבל ביקורת בוטה בכל הזדמנות אפשרית למרות היותו חסר ניסיון ומאמן שלא עשה שום דבר בקריירה שיצדיק אימון של קבוצה גדולה ממשיך להנות משקט יחסי?

10. N כמוני Member

אולי כי אף אחד השנה לא באמת ציפה לאליפות כמו שציפו שנה שעברה.
    מלבד זאת אני לא באמת חושב שהקבוצה של השנה טובה מהקבוצה של שנה שעברה, לפחות מבחינת סגל השחקנים. השנה יש את קראסיץ', שנה שעברה היה את דייגו, גרוסו נחשב עד שנה שעברה לאחד המגנים השמאליים הטובים בעולם, מלו בא אחרי עונה טובה בפיורנטינה והצטיין בגביע הקונפדרציות. בכלל היו המון שחקנים שציפו מהם להרבה יותר ממה שנתנו בפועל. יש הרבה ממדים להצלחה מלבד קצב צבירת הנקודות. דלנרי עשה לא נעט טעויות, אבל זה עדיין לא מתקרב לכשלון של פרארה.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לא? במבחן התוצאה דל נרי לא יותר טוב מפרארה, לא בליגה ולא באירופה. אם משווים בין הניסיון של כל אחד מהמאמנים האלו אז דל נרי נכשל בגדול אם עד כה לקבוצתו פחות נקודות מאשר למאמן הטירון. לדל נרי העונה אינספור טעויות וביניהן כמה חמורות. הוא נשאר מקובע על אותו מערך (4-4-2) שאיתו שיחק בסמפ ולדעתי גם לפני כן, דבר שמעלים לדוגמה את מארקיזיו באגף, להזכירכם מהקשרי אמצע האיכותיים והמבטיחים באיטליה. הוא ביצע לא פעם חילופים שדפקו ליובה את המשך המשחק וממה שראיתי העונה זאת נקודת החולשה שלו. אלו רק שני פאקים שמצאתי בו אך אם אבדוק יותר לעומק, או מנקודת מבטו של אוהד יובה, אני בטוח שיועלו עוד טעויות של המאמן.

12. N כמוני Member

מצד שני הוא הוציא מקוואריילה ומאקווילאני הרבה יותר ממה שציפו מהם (או לפחות אני ציפיתי), מלו נותן עונה הרבה יותר טובה מאשתקד, נותן לשחקנים צעירים לשחק. (למרות שבשנים קודמות היתה מכת פציעות לא פחות חמורה, פרארה,זאקרוני ורניירי, העדיפו לשחק עם שחקנים ותיקים בתפקידים הזויים). אין דיבורים על סכסוכים של השחקנים עם המאמן, ובכלל האוירה נראית יותר טובה. צריך גם לזכור ששנה שעברה מאמנים בעלי שם כמו ספאלטי,מנצ'יני והידנק, היו פנויים וקושרו ליובה, השנה אני לא באמת רואה מאמן שיכול להוות תחליף ראוי לדלנרי.

13. il Divino Codino Member

השנה יובנטוס אחרי המחזור ה19 צברה 31 נקודות, הבקיעה 33 וספגה 24 גולים, לפני שנה אחרי המחזור ה19 הייתה עם 33 נקודות, הבקיעה 32 וספגה 25, ז"א יובנטוס השנה השיגה 2 נקודות פחות בתום הסיבוב הראשון, הבקיעה גול אחד יותר וספגה גול אחד פחות, בדרך היא הספיקה להתבזות מול לך פוזנאן וזלצבורג בכל 4 המשחקים, רשמה כמה תבוסות לא מחמיאות, והדרדרה למקום ה6 כשאינטר עם 2 משחקים חסרים תעבור אותה.

אז אם יובנטוס באמת טובה יותר השנה והיא השתפרה, משמע היא הייתה צריכה לצבור יותר נקודות, מה שלא קורה, אפשר להשלות את עצמך ולנסות לתרץ את זה בכל מיני דברים, בתכלס, יובנטוס לא מספקת את הסחורה, ובכלל, בתקופה האחרונה יש מעין פאניקה בקבוצה, מארוטה תוקף את סיסוקו ומנסה לעשות ממנו שעיר לעזאזל כשהשחקן בכלל פצוע, החלוץ היחיד ששווה משהו בסגל מסיים את העונה, 2 תבוסות ברצף, החתמה ביזארית של חלוץ גמור שמעוררת את חמת האוהדים, בקיצור אותו סיפור מלפני שנה, רק שעכשיו המאמן זוכה לשקט מפתיע.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת מגיע כל הכבוד לדלנרי על השיפור של מלו ואקווילאני כנגד הציפיות (למרות שלאחרון תמיד היתה יכולת מדהימה, אך הפציעות מנעו ממנו להיות אחד הקשרים המובילים באירופה), אבל כל זה מעיד על עד כמה שדלנרי מאמן חלש העונה. עם מלו משודרג ואקווילאני כשיר לזכותו של דלנרי פחות נק' מאשר לפרארה. זה רק מעיד עד כמה שדלנרי מאכזב העונה.
    דלנרי נותן לצעירים לשחק? חוץ מסורנסן אני לא רואה עוד צעיר שקיבל הזדמנות (שזה בסדר לגמרי) ואני לא מחשיב את בונוצ'י וכד' כי הם מוכחים ואמורים לפתוח. והילדון הבלונדיני פותח אך ורק בגלל שמרקו מוטה משחק כמו____ (תשלים לבד, זה בטח לא קשה).

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שניהם הראו מה הם שווים ברומא ופיורנטינה. מגיע להם כל הכבוד שהצליחו לצאת מתקופה קשה, דל נרי לא קשור לזה. הם עבדו קשה כדי לחזור לעצמם אחרי עונה לא טובה, האם מגיע לדל נרי קרדיט על כך שראה את זה באימונים? יכול להיות שכן, אם ממש לא מעריכים אותו כמאמן.