יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Jul 2, 2010.

1. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

וזה "החיזוק" שלנו... כפיים למארוטה. חלוץ זקן שבא לסתום חורים בנוסף למשכורת של 4 מיליון אירו. עמוד חשמל בן 34 שכל מה שהוא יודע לעשות זה לנגוח. בדיוק סוג החלוץ לו אנו זקוקים. נמאס שמארוטה במקום לרכוש חלוצים איכותיים וצעירים שיובילו את המועדון הרבה שנים הוא מביא לנו עגלה כמו טוני. יאקווינטה, אמאורי ולוקה טוני כשלושת החלוצים שלנו עם דל פיירו אחד זקן, נשמע כמו תחילתה של בדיחה לא מצחיקה במיוחד. 3 מתוך 4 החלוצים שלנו נגרים שלא מסוגלים להשתלט על כדור מחוץ לרחבה... עצוב.

חבל מאד שככה פאביו מסיים ככל הנראה את דרכו אצלנו (לא מאמין שמארוטה יסתכן וירכוש אותו בקיץ אחרי כזאת פציעה קשה)...

2. Rossolevy Member

איפה פה ההגיון? להביא את טוני זה במקום להגיד שלקבוצה אין סיכוי והיא הולכת ליפול חזק. קבוצה כמו יובה שהתכוננה לשפוך המון כסף על אדין דזקו יכלה יפה מאוד לקנות עכשיו חלוץ מצוין. נכון שהיא איננה יכולה לקנות שחקנים זרים אבל יש לה המון אפשרויות ולדעתי אחת הטובות הן לשפוך כסף על פאציני (למרות שבזמן האחרון לא עקבתי אחריו ואחרי עוד הרבה שחקנים)

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחתמה של טוני פשוט עצובה, אבל מה שעוד יותר עצוב מבחינתי זה הפציעה של קוואליירלה, שיושבת בין 4-6 חודשים. אחד השחקנים האהובים עליי בעונה הזאת, ככל הנראה לא ילבש יותר את מדינו.

וטוני - הוא היה החלום שלי עד לפני 2-3 שנים, אבל היום הוא לא יכול לתרום במאומה. אפילו לסגל המזדקנים של ליפי במונדיאל הוא לא נכנס וזה רק מעיד על כמה עבר זמנו. אני מתפלל לחיזוק נוסף. איפה האיכות שמארוטה ואניילי דיברו עליה? איך ההחתמה של טוני מתיישבת עם מגמת הורדת השכר והצערת הסגל?

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שהחזקתי מיובה בתור אחת שיכולה לזכות בסקודטו הגיעה ההודעה (עדיין לא רשמית) על הגעתו של לוקה טוני לטורינו. בשביל מארוטה החליט לרכוש חלוץ מוגבל שכל מה שסיפק בחצי עונה זה שלושה שערים והופעות מזוויעות שמשכיחות את החלוץ האימתני שהיה בפיורנטינה ובעונתו הראשונה בגרמניה. קשה לי להאמין שחלוץ שנכשל בקבוצת מרכז טבלה יצליח לעבור שינוי בקבוצת צמרת ששואפת לטוב ביותר, בטח בגילו המבוגר. אני לא בא חלילה ללעוג ליובנטוס, אבל רק להסתכל על החלוצים שלכם מעורר בי גיחוך. דל פיירו כבר בגיל שהוא לא יוכל לפתוח כל מחזור והעונה חלה נסיגה ביכולתיו, יאקווינטה הוא שחקן ספסל נחמד, אמאורי פשוט לא רמה ולכל אלה אתם רוצים להוסיף את לוקה טוני שלא יותר טוב מיאק או אמאורי. בכזה מצב אפילו קראסיץ' בשיאו לא יוכל לתרום יותר מדי כשאין מישהו בהתקפה שיכול לסייע לו. דווקא עלו בשבועיים האחרונים שמות רציניים לחיזוק ההתקפה כמו ג'ילארדינו (אני לא בטוח אם הוא מתאים לקבוצות גדולות) או אפילו מקסי לופז שיכול לתת תפוקה טובה יותר מאשר לוקה טוני. בשביל להביא את אחד השמות האלו אניילי היה צריך לפתוח את הארנק אך אם יובה רוצה להבטיח מקום בצ'מפיונס היא חייבת להתפרע קצת.

אני יודע שמארטינז יכול לתפקד כחלוץ נסוג. מה מצבו, הוא כשיר? לא חבל על ה 12 מיליון שבוזבזו עליו?

Last edited by a moderator: Jan 7, 2011
  5. avdz7 Member

אני חושב שהתפקיד המקורי של מרטינז זה חלוץ נסוג... לגבי ה12 מליון, זה היה חבל מראש

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סוף שבוע מדכא עובר על אוהדי יובה:
    זה היה צפוי אבל עכשיו רשמי- מנהלת הליגה השעתה את פליפה מלו לשלושה מחזורים . בכך יובה תחסר את הברזילאי נגד נאפולי, בארי וסמפדוריה.

Last edited by a moderator: Jan 7, 2011
  7. Rossolevy Member

את האמת, אני לא יודע איך להסתכל על זה. מצד אחד ליובה יחסר הקשר ההגנתי שעוזר להחזיק את הקישור וההגנה ומסייע גם בהתקפה. מצד שני עקב הופעותיו הגרועות בתחילת השנה (ובכלל הרבה מהזמן שהיה ביובה), יובה תוכל לסיים משחק עם 11 שחקנים על המגרש ולנסות משהו חדש. אולי כדאי שיובה תשחק יותר עם סיסוקו.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הופעותיו הגרועות? צפית ביובנטוס העונה?

9. avdz7 Member

יופי, זה הזמן של סיסוקו להראות קצת את עצמו ולהזכיר לכולם כמה הוא טוב בתפקיד שלו

10. Milanista3 Member

כמה כואב על קוואלירלה, לגמור את העונה בצורה כזאת.
    מלו העונה היה מצויין, אבל ראבאק , איך אפשר לסמוך ולבנות על שחקן עם טמפרמנט כזה?

נו באמת.

11. Rossolevy Member

אכן צפיתי וכתבתי "הופעותיו הגרועות בתחילת השנה". לאחר המחזורים הראשונים מלו באמת השתפר והחל להראות את היכולת שכולם ציפו ממנו אבל יובה צריכה לסמוך על שחקן ללא בעיות משמעתיות (למרות שהשנה קצת השתפר עד הרגע השטותי מול פארמה).

Last edited: Jan 7, 2011
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוני החתמה טובה מאוד לדעתי. הוא פיתרון זמני לבעיית החלוץ המרכזי (אמאורי) של יובנטוס ואין לו שום קשר לפציעה של קוואגס. אם יציג יכולת כמו בעונה שעברה ברומא (ואין סיבה שזה לא יקרה עם מוסרים כמו אקווילני וקראסיץ' מאחוריו), יובנטוס תהנה ממנו מאוד. הבנתי גם שהוא קיצץ במשכורת שלו אבל בכל מקרה יש לו את היכולות להצדיק גם את המשכורת המקורית.
    אתם זורקים פה שמות כמו מקסים לופז או ג'ילרדינו וזה רק מוכיח שהשוק בגזרת החלוצים בעייתי מאוד כרגע. ולכן הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לצרף שחקן מוכח כמו לוקה עד הקיץ ואז להשקיע בחלוץ לטווח ארוך יותר כאשר המבחר הרבה יותר מגוון.
    בנוגע לפציעה של גוואגס, אני לא רואה שחקן שיובה יכולה להביא במיידי שגם יהיה מספיק טוב כדי להחליף את פאביו וגם שיתאים לצרות אופקים של דל נרי. שינסו את ג'וספה רוסי למרות שקשה לי להאמין שישחררו אותו בחורף. שינסו את קסאנו אפילו, אה לא..

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://juventus.com/site/filesite/news/presentazionetoni_7gennaio2011_cover1.Xxx

כל עוד קוואליירלה או חלוץ טכני אחר לא על המגרש, לא טוני, לא אמאורי ולא יאקווינטה יצליחו יתר על המידה. לולא ווצ'יניץ' בשיאו אי אפשר היה להתייחס לטוני כאל החתמה לגיטימית, ואני חושש שהחתול בשק שרכשנו יתגלה. הוא כבר לא החלוץ שמכניס חצאי מצבים, ואם ג'וזפה רוסי לא יבוא (לא יכול לחשוב על שם אחר, וגם הסיכויים שהוא יבוא קלושים) אז הקו הקדמי שלנו יהיה עצוב, זקן וחלש מאוד.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווצ'יניץ' גרם לו לשחק טוב יותר (עובדה שבג'נואה הוא היה הרבה יותר אנמי), ולכן אתה טוען שטוני עוד מספיק טוב כדי לשחק בקבוצת צמרת. לדעתי, בלי ווצ'יניץ' אי אפשר להתייחס לתרומה של טוני לרומא בעונה שעברה כרלוונטית לאפקטיביות שלו העונה.

וגם, אחרי הכל, הוא כבש בסך הכל 5 שערים בחצי השני של העונה. אנחנו נצטרך יותר מזה.